Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

току-що, Гражданин написа:

Брей, че остроумен човек си.

Брях, че се правиш на шоп. :) НО, разбираемо е, щом си от провинцията ... :) 

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 242,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 10 минути, Bubbles написа:

.....

щот ти било досадно, че си проста и продажна ватенка, аз да си сменя репертоара :laughing5:

преди 1 минута, Гражданин написа:

Брей, че остроумен човек си. Значи ако е пропаганда на червени сектантити е ок, а ако някой казва, че пропагандата им е несъвместима с европейските съвременни ценности е омраза, така ли?

Абе каква е тая мания все да ходите по крайностите?

Значи е пропаганда шепа откачалки да веят червени знамена и подправени плакати, а не е пропаганда да се налага цензура на цяла Европа и то директно от властите?

преди 3 минути, insec написа:

щот ти било досадно, че си проста и продажна ватенка, аз да си сменя репертоара :laughing5:

Знам че няма да го смениш, за тази работа мисъл трябва. Где такива екстри при теб?

преди 11 минути, дioiд написа:

Да бе ... повярвах ти ... :) Ай ... не с лъжи ... :) 

тука си прав - вярно е, че Украйна се финансира с твоите пари, добре че си ти, че путятя да изстудява таратора. :wors:

преди 4 минути, Bubbles написа:

Абе каква е тая мания все да ходите по крайностите?

Манията по модата е вечна!!! ;) -> Те, некрасивите ко им остава, освен да споделят злоба??? 

преди 2 минути, insec написа:

тука си прав - вярно е, че Украйна се финансира с твоите пари, добре че си ти, че путятя да изстудява таратора. :wors:

Не съм прав, а седнал ... и не с моите пари, защото не знаеш от какво печеля и къде ги харча ил инвестирам ... :) 

п.п. По-малко украинци = повече украинки за нази ... примерно ... :) 

преди 2 минути, Bubbles написа:

Знам че няма да го смениш....

естествено, че няма, защото ще трябва да лъжа, предпочитам фактите, а факта е, че си продажна ватенка.

преди 12 минути, Bubbles написа:

Другите също искат управление по свой модел и гласуват за тиквиеници като Киро, Кокоро, 'Ристо и Боко. каква е разликата пак ще попитам?

Ми аз някъде да съм казал, че не давам на някого да си заяви желанията и да се бори за тях? Аз си се "боря" като споря, но на никого не искам да му ограничават правата със затвори, закони за чужди агенти и не искам в училищата да събират децата в коридора, когато поредният съветски лидер се гътне да се преструват, че тъгуват с наведени глави щото, ако не се наведем, не сме добри роби.

А с чии пари се финансира? Лични средства на Макрон, Шулц, Фондерлайен и Байдън ли? Защо говориш глупости?

Аз лично се съмнявам ти по някакъв начин да страдаш и да си опарен с лични средства заради решението на тези политици да помогнат на това да се укрепи линията с Русия. Ти явно нямаш нищо против руският ботуш да настъпи здраво Европа. 

Затова пък сега има един послушко на дъртия изкуикуригалник който му помага сина му да си върти бизнеса.

Изборите в САЩ ше решат кой крив и кой прав в САЩ, това си е тяхна работа. Точно колкото и твоя си работа дали ше гласуваш за Макрон. Ако не е това, какво ще е? Русия да превземе Украйна, да си инсталира марионетно правителство там, да заплаши нови държави от Европа с нахлуване. Още от разпада на СССР Русия иска да му е правоприемник и геополитическата ѝ стратегия не включва в изображението на Европа "либерални прозападни ценности", а държави със слаба икономика, с диктатури по руски образец в страните от руския свят. Каквото могат ще направят, за да установят контрол. В България чрез русофили, в Украйна чрез война и т.н.. Ти се правиш на ударен, че положението е несериозно.

преди 1 минута, дioiд написа:

... и не с моите пари,,,,

последно? :laughing5::laughing5::laughing5:

преди 7 минути, дioiд написа:

Брях, че се правиш на шоп. :) НО, разбираемо е, щом си от провинцията ... :) 

Много съм над нивото ама кво да правя, кажи?

преди 10 минути, Гражданин написа:

Демокрация е много неща, едно от тях ся да може да си пишем например на тия теми. Ако ти искаш да натресеш руски режим, това няма да е вече възможно, защото една най-обикновена форма на критика към властта ще са "обиди към властта" и ще ни грози затвор както в Русия, ако кажеш мнение, което не е в синхрон с колективната лудост. Ти тва искаш явно, да може за един коментар в интернет да си сготвиш съседа, ако не те кефи. Ясно ми е, че някои това ги блазни да стане възможно, но аз съм категорично против.

Това не е вярно. В Русия имаш правото да критикуваш Путин и да го обиждаш, както и да протестираш:

IMG-20230514-171528.jpg

Фалшивите новини, че в Русия всеки, който критикува властта, бива арестуван, са фалшиви новини, които вероятно си чул от Радио Свободна Европа, което е фалшива медия:

radio-free-europe.png

В Русия са забранени и идеологически подривни структури, като Отворено Общество и редица други, което се вижда тук: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Russian_undesirable_organizations_law

Чуждестранните агенти и организации, които са забранени в Русия, се занимават с подривна дейност срещу света и всичко нормално. Какво е подривна дейност можеш да видиш тук: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Subversion

Сега разбра ли кое е забранено и кое не е забранено в Русия? Подривната дейност е забранена; свободата на словото не е забранена. Има голяма разлика между протести и частно финансирани цветни революции, представени като протести - първото е разрешено в Русия, второто не е разрешено в Русия. Няма причина да е разрешено, освен ако не искаш в Русия да има дехуманизация, денационализация, приватизация, деиндустриализация, депопулация, легализация на престъпления, както и още много такива неща, които са част от всяка една Англо-Саксонска колонизация.

преди 1 минута, insec написа:

последно? :laughing5::laughing5::laughing5:

Не с моите пари, а нашите пари са "друга терца" бе малиш ... :) Ко толкова като отиват някакви пари в Украйна ... хм ... украинките са тука нали?! ... :) = ту те пък ми дават ... та, така ... не са мои парите, а наши ... :) К'ва част се връща в Украйна не ме боли ... :) 

току-що, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Това не е вярно. В Русия имаш правото да критикуваш Путин и да го обиждаш, както и да протестираш:

Всеки знае, че конституцията в Русия е проформа. Ми иди да протестираш на червения площад тогава или да замериш Путин със снежна топка. Ще ти извадят червата още на площада и ще те обесят с тях.

преди 5 минути, Гражданин написа:

Много съм над нивото ама кво да правя, кажи?

Удари си един език ... щото явно някакви сантиметри не ти достига, за да се оправиш сам ... :) 

п.п. Ще прощаваш, но не си накаквам оная си рабтъ!!! :) 

преди 1 минута, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

....

Защо в руZия има дехуманизация, депопулация, деиндустриализация и т.н.?

Не с моите пари....

нали първо каза, че било с твоите пари? :laughing5:

Удари си един език ... щото явно някакви сантиметри не ти достига, за да се оправиш сам ... :) 

Удари си ти в мое име, че аз не съм специалист по такива неща, но ти явно си щом имаш представи как стават нещата.

преди 1 минута, insec написа:

Защо в руZия има дехуманизация, депопулация, деиндустриализация и т.н.?

нали първо каза, че било с твоите пари? :laughing5:

Я виж ко съм написал ... хм ... :) 

преди 1 минута, Гражданин написа:

Удари си ти в мое име, че аз не съм специалист по такива неща, но ти явно си щом имаш представи как стават нещата.

То, ако бе специалист по отношение на политиката, то не щеше да си в свободния форум ... :) 

преди 3 минути, дioiд написа:

Я виж ко съм написал ... хм ... :) 

поглеждам и .....

преди 25 минути, дioiд написа:

преди 26 минути, Гражданин написа:

Украйна никой не я финансира с твоите пари....

Да бе ... повярвах ти ... :) Ай ... не с лъжи ... :) 

:laughing5::laughing5:

преди 8 минути, дioiд написа:

Не с моите пари.....

:lol6::lol6::lol6:

Що всички ватенки сте толкоз прости?

преди 2 минути, дioiд написа:

То, ако бе специалист по отношение на политиката, то не щеше да си в свободния форум ... :) 

Аз не никъде не съм писал, че съм голям специалист ни по политика, ни по удряне на един език като теб за мястото там дето обясняваше, просто си чопкам по темите, а ти истинският специалист по тия теми нещо се дразниш. Що не обясниш като хората?

преди 2 минути, Гражданин написа:

Ми аз някъде да съм казал, че не давам на някого да си заяви желанията и да се бори за тях? Аз си се "боря" като споря, но на никого не искам да му ограничават правата със затвори, закони за чужди агенти и не искам в училищата да събират децата в коридора, когато поредният съветски лидер се гътне да се преструват, че тъгуват с наведени глави щото, ако не се наведем, не сме добри роби.

Защо да се ограничават права? Кой го е казал това?
Защо трябва вечно да скачаме в крайностие? Аз това не разбирам.
Има Русия, има САЩ, има Китай, има и Занзибар, защо ние трябва не просто да се съобразяваме с тях а вечно да търчим или към единия или към другия? Толкова ли е трудно да си бъдем ние? Вземаш най доброто от всички строеве, обединяваш го и си гледаш интереса на собствения гьол. Ама на Путин не му харесвало, ма Байдън нямал интерес, ма Си Дзин Пин станал бял, много важно. Нещата трябва да са 50/50 тоест колкото ние се съобразяваме с тях толкова и те с нас, в момента това го няма, в момента Европа слушка и трепери, защото управнхиците й до един са зависими от чичко Сам или товарищ Путин или там някой друг. Европа не е сила каквато е редно да е, а джудже.

преди 9 минути, Гражданин написа:

Аз лично се съмнявам ти по някакъв начин да страдаш и с да си опарен с лични средства заради решението на тези политици да помогнат на това да се укрепи линията с Русия. Ти явно нямаш нищо против руският ботуш да настъпи здраво Европа.

При положение чепроизводството на маса продукти намаля дразтично, а други имаше момент в койтоп очи бяха изчезнали а и днес трудно се намират, при положение че с парите с които преди пазарувах три пъти, сега пазарувам донякъде веднъж, явно има нещо гнило знаеш в Дания.

А колкото до моите желания, по-горе мисля ги изложих, ботуши не обичам да нося (За протокола).

преди 12 минути, Гражданин написа:

Аз лично се съмнявам ти по някакъв начин да страдаш и с да си опарен с лични средства заради решението на тези политици да помогнат на това да се укрепи линията с Русия. Ти явно нямаш нищо против руският ботуш да настъпи здраво Европа. 

Изборите в САЩ ше решат кой крив и кой прав в САЩ, това си е тяхна работа. Точно колкото и твоя си работа дали ше гласуваш за Макрон. Ако не е това, какво ще е? Русия да превземе Украйна, да си инсталира марионетно правителство там, да заплаши нови държави от Европа с нахлуване. Още от разпада на СССР Русия иска да му е правоприемник и геополитическата ѝ стратегия не включва в изображението на Европа "либерални прозападни ценности", а държави със слаба икономика, с диктатури по руски образец в страните от руския свят. Каквото могат ще направят, за да установят контрол. В България чрез русофили, в Украйна чрез война и т.н.. Ти се правиш на ударен, че положението е несериозно.

Да изборите в САЩ ще си пккажат, но е очевидно че срещу опонента на дъртия се водя яка антикампания.

Колкото до нахлуване на Русия в други европейски страни, ако има дори капка истина в това, то да бяха нахлули във Финландия още кога същите поискаха членство в НАТО.

преди 3 минути, insec написа:

поглеждам и .....

И към кой е коментара, че не виждам моя "образ"??? 

п.п. Някъде да е ставало въпрос за моите пари??? 

п.п.2. Научи се да спориш!!! = Не умееш да видиш неща явно ... хм ... невежа ... :) или слепец ... :) 

преди 12 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Да, после поклучаваш топло легло и три хранения на ден.
Харесвам някои неща у Путин но не това е начина.

преди 3 минути, Bubbles написа:

....защо ние трябва не просто да се съобразяваме с тях а вечно да търчим или към единия или към другия? .....

Избягал у Франция и вика що трябва да търчим към Франция - ватенски акъл.

преди 2 минути, дioiд написа:

Някъде да е ставало въпрос за моите пари??? 

Па цитирал съм го - дословно. Та що ватенките сте толкоз прости, че освен да тролите друго не можете?

преди 5 минути, Гражданин написа:

Аз не никъде не съм писал

Но изразяваш компетенция в политиката нали??? :) = ОК, за хумор ли го правиш или да се присмиваш над тези които разбираме от политика??? 

преди 5 минути, insec написа:

Избягал у Франция и вика що трябва да търчим към Франция - ватенски акъл.

Па цитирал съм го - дословно. Та що ватенките сте толкоз прости, че освен да тролите друго не можете?

Е, цитирал си кой??? А коментара към кой е??? Сляп ли си??? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.