Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 10 часа, miro20 написа:

Да си видял в Москва да излъчват гьобелс пропаганда по време на войната ? :) 

защо е тази цензура ?

А в САЩ защо не даваха дума на Бен Ладен след атентатите ?? Да чуем "другата гледна точка"

Или някой излъчва ли ислямски терористични пропаганди ?

Защо няма свободни дискусии в западнимедии как правилно се режат глави ? С водещи "мастършеф" от ИДИЛ ??

Още насоки за въпроса ти трябват ли ти ??

Ако нямаш нищо смислено а казване, защо изобщо казваш нещо?

Какво общо има войната в Украйна, която е прокси война на САЩ срещу Русия, с ИДИЛ и Бин Ладен, не знам.

Защо е цензурата ли? Защото ако не можеш да дадеш смислено обяснение за действията си, единствения вариант, който имаш, е да цензурираш тези, които ти задават въпроси и те критикуват. Тъй като в Колективния Запад (САЩ и колониите на САЩ) не могат да дадат смислено обяснение защо налагат ембарго и санкции, което само ускорява процеса по депопулация и деиндустриализация, затова цензурират тези, които им задават въпроси, критикуват ги и дават смислени обяснения, които доказано отговарят на реалността.

Това, което неолибералните пропагандисти казват е, че целта на даването на пари и оръжия е да се помогне на Украйна да се "защитава срещу руската агресия и безпричинната инвазия". Това звучи смислено само и единствено когато всички други гледни точки са цензурирани. Реално погледнато, целта на даването на парите и оръжията е да се води прокси война между САЩ и Русия, като войната се изпълнява на територията на Украйна, която от 2014г. насам е прокси на САЩ, а не държава. Колониите не са държави. Няма как да се твърди, че Колективния Запад (САЩ и колониите на САЩ) директно финансират войната с милиарди долари и евра, но някак си не са част от войната. Това е твърдение, на което само интелектуално избледнели политически примитиви биха повярвали; това са хора, имащи изключително опростено и повърхностно разбиране от политика. Това са същите тези хора, които се влияят от приказки за свобода, демокрация и права, както и други подобни понятия, които нямат ясно определени граници и са продукт на субективните представи на всеки по отделно, и после отиват да гласуват за идеологически подривни партии, чиято цел е рушене да държавността, приватизация, даване на превес на интернационалисти, мултинационални компании, корпорации, организации и т.н...

Целта на ембаргото е премахване на диверсификацията и налагане на монопол, от който да се купува на по-високи цени. Вместо да имаме избор между Русия и САЩ, ние сме задължени да изберем САЩ, за да плащаме повече пари и да нямаме енергийна сигурност. Това е умишлено направено така, за да се гарантира деиндустриализацията за години напред.

Ембаргото и санкциите имат следната цел - свиване на руския пазарен дял, увеличаване на американския пазарен дял в Европа, която е клиентска територия на САЩ (Ако не знаеш какво е клиентска държава, можеш да разбереш какво е като прочетеш това: https://en.wikipedia.org/wiki/Client_state).

Основната причина за конфликтите беше преврата през 2014г., което след години ескалира в прокси война, след като САЩ искаха да разширяват НАТО, което е военен капиталистически инструмент за геополитическо влияние и елиминиране на военната конкуренция, като армиите на други държави например, към Русия.

От перспективата на американските неолиберални глобалисти, крайната цел на прокси войната е да победят Русия, за да завземат региона и да разширяват НАТО към Русия, Китай и Евразия като цяло.

Както при всяка е да директна и прокси война на САЩ, прокси войната в Украйна също се изпълнява под претекст "борба срещу опасни диктатори, борба в името на свободата и демокрацията". Под същия този претекст се хвърлят бомби и в Средния Изток, където основната цел е завземане на нефтени находища и предотвратяване на създаването на обединени щати, като Африкански Щати, примерно... нали точно затова ликвидираха Кадафи, който искаше създаде обединени щати и да върне Златния Динар.

Ако тези неща бъдат обяснени и не бъдат цензурирани, подкрепата за Украйна, която е колония, и Зеленски, който е Западна пешка, ще изчезне много бързо. За да не изчезне подкрепата и хората да не се откажат от това да гласуват за неолиберални политици и партии, които играят ролята на задкулисно управлявани проксита, хората биват лъгани и заблуждавани с обещания за благотворителност, помощ, спасяване на жени и деца, както и други подобни неща, които всъщност не се случват. Останалите глупости на неолибералните пропагандисти са постоянно да пускат статии, като "President Zelenski met with [insert random name here]", за да може "Зеленски" постоянно да се натрапва в публичното съзнание, че да хората да имат някаква психологическа подготовка да разберат за какво им се говори като ги лъжат през телевизора, социалните мрежи и останалите информационни източници...

Проблемът е, че ако се обясни истината на хората, мнозинството от хора повече няма да подкрепят политиките, които правят така, че а се изпращат пари за Украйна, което води до изкуствено създадена инфлация. Рационалните хора не искат да бъдат ограбвани чрез плащане на такси, а парите после да бъдат подаряване на Украйна (САЩ). За да не се налага неолибералите да се сблъскат с този проблем, те цензурират всеки, който опита да обясни истината и да отвори очите на хората. Това е една от причините, поради които има не просто цензура, но и терористични атентати срещу руски блогъри, примерно. Неолибералите, както и радикалните групировки на ЦРУ в Украйна, не могат да оспорят враговете си и да дадат смислено обяснение за действията си, затова цензурират и убиват тези, които показват и доказват, че Русия е жертвата, а не Украйна. Ако можеха да оспорят руската гледна точка, нямаше да се налага да я цензурират и да натрапват украинската гледна точка по пропаганден начин, докато извършват атентати срещу тези, които дискутират руската гледна точка.

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 242,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

• Автор

/Григор Лилов/

БОЖИ ХРАМ ... С ДВУГЛАВ ДЪРЖАВЕН ОРЕЛ

Освен удовлетворението, че родната църква вече има храм в ЮАР, нещо друго впечатли ли при откриването му на от Румен Радев?

Мен ме възмутиха пътеките и кръглия килим - с двуглавия орел на ... Русия!!!

Това президенство няма ли протокол, който да следи, предупреждава и отстранява такива "детайли"?

radevorel.png

radevorel-1.png

Отново РУСКА ПРОПАГАНДА !!!

преди 1 час, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:
преди 11 часа, miro20 написа:

Да си видял в Москва да излъчват гьобелс пропаганда по време на войната ? :) 

защо е тази цензура ?

А в САЩ защо не даваха дума на Бен Ладен след атентатите ?? Да чуем "другата гледна точка"

Или някой излъчва ли ислямски терористични пропаганди ?

Защо няма свободни дискусии в западнимедии как правилно се режат глави ? С водещи "мастършеф" от ИДИЛ ??

Още насоки за въпроса ти трябват ли ти ??

Ако нямаш нищо смислено а казване, защо изобщо казваш нещо?

Какво общо има войната в Украйна, която е прокси война на САЩ срещу Русия, с ИДИЛ и Бин Ладен, не знам.

Tи верно си някакъв автоматичен бот.

Често те хващам че мисленето ти е изключително праволинейно , дъниш се постоянно когато се налага да направиш  сравнения, взаимовръзки, тотално не разбираш иносказателни изрази , паралели, алегории , изопов език  и подобни .

За което постоянно те питам - ти при регистрация в сайтове минаваш ли капча проверките ? :) 

А тази новина мисля е за тукашната тема, въпреки че от няколко дена рашистките тролове се скъсаха в темата за войната в Украйна да тръбят за радиации , уранови снаряди и прочие глупости след обстрела в района на Хмелницки

Фейк: В Хмелницки регистрирали „повишен радиационен фон“ след руски ракетен удар

https://www.stopfake.org/bg/fejk-v-hmelnitski-registrirali-povishen-radiatsionen-fon-sled-ruski-raketen-udar-2/

преди 1 час, дioiд написа:
преди 11 часа, miro20 написа:

А ето защо сме тотално пробита държава.

И що не си утякъл на нейде тогава?! :) = Никой не те кара да живееш в България!!! => Който не му изнася България => Прав му път към където няма комунизъм!!! :) 

Защото съм българин, походил съм и в чужбина, и което е по важно, искам да живеем в нормална цивилизована държава , а не такава с обявен  официално за престъпенкомунистиески режим .

Престъпен режим с престъпници комунета които хал хабер си нямат какво е да си "българин":hush:

преди 15 минути, miro20 написа:

Често те хващам че мисленето ти е изключително праволинейно , дъниш се постоянно когато се налага да направиш  сравнения, взаимовръзки, тотално не разбираш иносказателни изрази , паралели, алегории , изопов език  и подобни .

За което постоянно те питам - ти при регистрация в сайтове минаваш ли капча проверките ?

Не, не съм автоматичен бот.

Благодаря ти за комплимента, че казваш, че имам праволинейно мислене. Хубаво е да имаш праволинейно мислене, произвеждащо перфекти и логически отговори, базирани на факти, които подлежат на стриктни закони и ясно и буквално значение, а не мислене, състоящо се от метафори, "паралели", "иносказателни изрази", "алегории", "изопов език" и подобни, произвеждащо неясни отговори, които нямат точно и буквално значение, отговори, които всеки може да интерпретира както си пожелае (това включва и грешни интерпретации, чието значение няма общо със значението, което автора на отговорите е имал предвид и е искал да предаде на отговорите когато е писал отговорите).

Колкото се отнася до минаването на CAPTCHA/reCAPTCHA, да, мога да минавам тези тестове. Ако не можех да ги минавам, нямаше да мога да използвам значителен брой от сайтовете в Интернет.

А ти нали осъзнаваш, че съм истински човек, а не бот?

преди 32 минути, miro20 написа:

Защото съм българин, походил съм и в чужбина

Ей това е проблема ти ... не си истински българин!!! 

п.п. Едно е да хойкаш по чуждо ... и аз съм го правил, но като турист!!! :) 

п.п. = Донесъл си от чуждото само и единствено лошото!!!

преди 46 минути, miro20 написа:

изопов език  и подобни .

Тоя Изоп някой от тролската централа ли е? :speak:

преди 1 час, miro20 написа:

Често те хващам че мисленето ти е изключително праволинейно.....

копи- пейс на готови текстове, струва ми се някои със гугъл тип превод от руZки - за секунди изплясква цели фермани. Толкоз е некадърен, че дори за пропутински пропагандист е пълна трагедия, напразно си хвърлят парите по него.

преди 2 часа, БаалБек написа:

Това президенство няма ли протокол, който да следи, предупреждава и отстранява такива "детайли"?

е как ще отстранява, като за тях е поканен - рано или късно ще се разбере, какви инструкции са му предали от Кремъл.

преди 11 часа, insec написа:

копи- пейс на готови текстове, струва ми се някои със гугъл тип превод от руZки - за секунди изплясква цели фермани. Толкоз е некадърен, че дори за пропутински пропагандист е пълна трагедия, напразно си хвърлят парите по него.

абе да не е някаква рашистка версия на чатджипити ?? :giggle1:

Дето може есе да ти напише с готови фрази и разбъркан копипейст , но се дъни на човешки проверки :) 

преди 12 часа, дioiд написа:

п.п. = Донесъл си от чуждото само и единствено лошото!!!

Това че ви навирам дето кучето стига с език и ви изобилчвам комунетата като тотални антибългари, не ме прави като вас. :) 

Но иначе си прав до някъде че съм донесъл нещо, и че съм разбрал нещо - и това е КОЕ  Е лошото от външния свят, и кое е ДОБРО за България.

преди 12 часа, дioiд написа:

п.п. Едно е да хойкаш по чуждо ... и аз съм го правил, но като турист!!! :) 

Да си турист нищо не означава.Нишо не си видял, нищо не си разбрал от тази държава.

Поживей няколко години поне, поживей не като чужденец,опознай културата, бита, начина на живот и манталитет, тогава заповядай с оценки.

До тогава си празнословно промито комуне .

То всъщност, умно комуне не съм виждал .

преди 13 часа, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Не, не съм автоматичен бот.

...

Защо не осъзнаваш, че си автоматичен бот? Всеки бот знае, че е автоматичен бот създаден да създава автоматично съдържание.

преди 13 часа, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

ти си кух комсомолец . Казвал съм ти го много отдавна.

А това че не можеш да осъзнаваш човешки изрази , именно ме навежда на мисълта че не само си кух комсомолец, но и тотално неграмотен автоматичен бот.

Може и просто да имитираш бот с тези копипейст простотии. Защото дори ботовете не са толкова кухи колкото теб като човек.  :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 5 часа, miro20 написа:

То всъщност, умно комуне не съм виждал .

Щото си сляп!!! :) 

Бог да ти прости волните и неволни грехове. Амин

преди 18 часа, insec написа:

Постоянното ти писане на празни приказки, придружено от липсата на всякакъв конструктивен критицизъм, е свидетелство за фактическата коректност на това, което казвам, както и факта, че не можеш да ме оспориш и затова пишеш псевдо-критики, които не са критики, а просто изречения, които приличат на критики.

Казваш, че отговорите ми са "копи- пейст". Имаш ли нещо против да намериш това, което пиша, но с по-рано дата на публикация? Копирай това, което написах, постави го в Гугъл и натисни "Търсене", да видим дали ще ти излезе същия този текст, но с по-ранна дата на публикация, което би доказало, че съм го копира от друго място и не съм го произвел аз.

Да, "за секунди изплясквам" големи текстове и анализи, тъй като съм разумен човек, който разбира и анализира света, в който живее, в резултат на което може да го обясни. А ти можеш ли да напишеш нещо, което е по-различно от един-два реда, състоящи се от микс между български и английски, като "руZия" например, и неверни твърдения и свободни интерпретации и невалидни критики?

преди 49 минути, miro20 написа:

Не богохулствай,комуне.

:hush:

Той не богохулства. Той просто призова Бог да ти прости за греховете, които си извършил, като например клеветите и лъжите, които съзнателно отправяш срещу мен, Путин, Русия, както и всеки, който не е поддръжник на неолибералните демокрация и капитализъм, които са гибелни, смъртоносни елементи, рушащи всичко, до което се докоснат.

Вие сте наказани от Бог. Умственото ви ниво е красноречиво доказателство.

Чудя се защо диагнозата "комуне" не върви с ТЕЛК по здравна каса ? ?

Второ - преди комуне да спомене Бог, нека си спомни най големия атентат в Европа когатовзривиха църквата в София.

Затова от вас употребата на религия е кощунство и богохулство спрямо Господ и всички християни.

Нека само и да припомня че комунистическия режим официално е обявени в днешни дни за престъпенс декларация на НС.

т.е. вие сте престъпници богохулници .

С които е най добре да се занимава Здравната Каса с пътека по ТЕЛК.

преди 1 час, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Той просто призова Бог да ти прости за греховете, които си извършил, като например клеветите и лъжите, които съзнателно отправяш срещу мен, Путин, Русия,

Относно това, пак само да напомня че как тълкувате изнасяните ФАКТИ от мен които неможете да оборите или наричаш клевети и лъжи /а те не са/ , си е ваш проблем. Не проблем на Господ .

Така че ак все пак комунетата и малоумните комсомолци имате някакви прозрения и някакви позиви към Вярата и Бог, то по добре спешно се молете за вашите покварени античовешки души . Не за другите !

преди 21 часа, insec написа:

е как ще отстранява, като за тях е поканен - рано или късно ще се разбере, какви инструкции са му предали от Кремъл.

този път е доста рано, няма и 24 часа - ето защо е бил в ЮАР.

Румен Радев подкрепил шефа на МОК за връщането на Русия в спорта

инцес, знам че не ти харесва в спорта да участва Русия. Щото няма да пускат мъже самоидентифициращи се като жени в женските отбори. А на теб това не ти е интересно.

преди 13 минути, insec написа:

този път е доста рано, няма и 24 часа - ето защо е бил в ЮАР.

Румен Радев подкрепил шефа на МОК за връщането на Русия в спорта

Ауууу ужас, ся всичките комсомолци няма да спите.

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

...

преди 2 часа, Bubbles написа:

....

дежурните пеперудки на мунчо - доволни ли сте как вашия вожд за пореден път демонстрира безусловната си кучешка вярност към митрафонова и големите господари в кремъл? :hush:

преди 3 минути, insec написа:

дежурните пеперудки на мунчо - доволни ли сте как вашия вожд за пореден път демонстрира безусловната си кучешка вярност към митрафонова и големите господари в кремъл?

То по безусловна и кучешка вярност от тази на боко, киро и ристо към джонджа и зеления има ли? И ако те поне вземат някаква макар и дребна част от масрафа, то кукумицини като теб които не вземат нищо а само цапат всякакви интернет платформи с безмислените си брътвежи сте жалка картинка.

Това са някви дребнотемия. Дотам изпаднахте, че се занимавате с жълти папарашки глупости, на равнището на много от прокраварските мисирчи медии, за които достойно за новина е, че някоя холивудска кърва от какъвто си изберете пол, днес била се показала по бански.

преди 12 часа, miro20 написа:

Вие сте наказани от Бог. Умственото ви ниво е красноречиво доказателство.

Чудя се защо диагнозата "комуне" не върви с ТЕЛК по здравна каса ? ?

Второ - преди комуне да спомене Бог, нека си спомни най големия атентат в Европа когатовзривиха църквата в София.

Затова от вас употребата на религия е кощунство и богохулство спрямо Господ и всички християни.

Нека само и да припомня че комунистическия режим официално е обявени в днешни дни за престъпенс декларация на НС.

т.е. вие сте престъпници богохулници .

С които е най добре да се занимава Здравната Каса с пътека по ТЕЛК.

Относно това, пак само да напомня че как тълкувате изнасяните ФАКТИ от мен които неможете да оборите или наричаш клевети и лъжи /а те не са/ , си е ваш проблем. Не проблем на Господ .

Така че ак все пак комунетата и малоумните комсомолци имате някакви прозрения и някакви позиви към Вярата и Бог, то по добре спешно се молете за вашите покварени античовешки души . Не за другите !

Важно е да се отбележи, че ти си този, който постоянно обижда и поднася информация по умишлено подвеждащ начин. Ти си този, който говори неща, отнасящи се до комунизма, Путин, Русия, войната в Украйна, както всичко и всеки, който не е последовател на неолибералната пропаганда, американския нео-колониален строй и Западната дегенерация, основани на умишлено погрешно представена информация (strawman argument).

Примери за предоставена от теб информация, която е умишлено, съзнателно погрешно представена погрешно, са "рашистите" например, които са хора, които не съществуват.

Друг пример е "Путлер", което е измислена дума, чиято цел е да се прави звукова асоциация между "Путин" и "Хитлер", създавайки впечатлението, че Путин е фашист, а Русия - фашистка държава като цяло.

Фалшивата идея, че Русия е фашистка държава, е основана предимно на фалшиви новини от фалшиви медии, като Радио Свободна Европа, където се пускат измислени истории за репресирани хора в Русия, арестувани за абсурдни неща, като изказване на критицизъм срещу властта.

Колкото се отнася до твърдението, че комунистите са престъпници, това твърдение не е вярно. Просто защото има декларация на НС, това не означава, че тази декларация има някаква правна стойност. Въпросната декларация е невалидна от правна гледна точка, което се отнася и до резолюцията, твърдяща, че Русия е терористична държава, и заповедта за арест на Путин и т.н... Това е просто символизъм, който е просто символизъм, а не нещо, което е валидно от правна гледна точка.

Има ли осъдени комунисти за това, че са комунисти? Не? Тогава комунизма не е престъпление и комунистите не са престъпници.

Относно това, че се "чудиш защо диагнозата "комуне" не върви с ТЕЛК": "Комуне" не върви с ТЕЛК, защото да си комунист не е заболяване.

https://bgr.news-front.info/2023/05/17/osven-snaryadi-s-uran-v-hmelniczki-mozhe-da-sa-bili-skriti-komponenti-na-mrsna-bomba/

Освен снаряди с уран в Хмелницки може да са били скрити компоненти на «мръсна бомба»

Според бившия офицер от американската армия Станислав Крапивник, съдейки по естеството на експлозия, не само британски боеприпаси са били съхранявани с обеднен уран, но и „нещо по-сериозно“, което е могло да бъде тайно доставено в Украйна.

Сега очаквам да се цитират и руските медии които казват че са забелязани хора в защитни костюми които изнасят на носилки лекари, а йода бил свършил в града.

@БаалБек може ли да смениш темата да не е само в България че имам доста материал

преди 4 часа, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

се пускат измислени истории за репресирани хора в Русия, арестувани за абсурдни неща, като изказване на критицизъм срещу властта.

Просто защото има декларация на НС, това не означава, че тази декларация има някаква правна стойност. Въпросната декларация е невалидна от правна гледна точка, което се отнася и до резолюцията, твърдяща, че Русия е терористична държава, и заповедта за арест на Путин и т.н...

е умишлено, съзнателно погрешно представена погрешно, са "рашистите" например, които са хора, които не съществуват.

Друг пример е "Путлер", което е измислена дума, чиято цел е да се прави звукова асоциация между "Путин" и "Хитлер", създавайки впечатлението, че Путин е фашист, а Русия - фашистка държава като цяло.

Фалшивата идея, че Русия е фашистка държава, е основана предимно на фалшиви новини от фалшиви медии

И после питаш защо комунетата трябва да ви освидетлстват с ТЕЛК ???

:)

преди 2 часа, miro20 написа:

За пореден път казвам, че ако нямаш нищо смислено да ми кажеш, по-добре ще е да не ми казваш нищо.

Това, което написа, не оспорва, това, което аз написах, а просто си го написал в опит да ме обиждаш, което няма общо с темата и дискусията която се опитваш да водиш с мен.

Ако някой се интересува от информацията, на която miro20 отговори с "И после питаш защо комунетата трябва да ви освидетлстват с ТЕЛК ???" и помисли, че отговора му има стойност и оспорва написаното от мен, може да я види тук:

преди 6 часа, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Важно е да се отбележи, че ти си този, който постоянно обижда и поднася информация по умишлено подвеждащ начин. Ти си този, който говори неща, отнасящи се до комунизма, Путин, Русия, войната в Украйна, както всичко и всеки, който не е последовател на неолибералната пропаганда, американския нео-колониален строй и Западната дегенерация, основани на умишлено погрешно представена информация (strawman argument).

Примери за предоставена от теб информация, която е умишлено, съзнателно погрешно представена погрешно, са "рашистите" например, които са хора, които не съществуват.

Фалшивата идея, че Русия е фашистка държава, е основана предимно на фалшиви новини от фалшиви медии, като Радио Свободна Европа, където се пускат измислени истории за репресирани хора в Русия, арестувани за абсурдни неща, като изказване на критицизъм срещу властта.

Колкото се отнася до твърдението, че комунистите са престъпници, това твърдение не е вярно. Просто защото има декларация на НС, това не означава, че тази декларация има някаква правна стойност. Въпросната декларация е невалидна от правна гледна точка, което се отнася и до резолюцията, твърдяща, че Русия е терористична държава, и заповедта за арест на Путин и т.н... Това е просто символизъм, който е просто символизъм, а не нещо, което е валидно от правна гледна точка.

Има ли осъдени комунисти за това, че са комунисти? Не? Тогава комунизма не е престъпление и комунистите не са престъпници.

Относно това, че се "чудиш защо диагнозата "комуне" не върви с ТЕЛК": "Комуне" не върви с ТЕЛК, защото да си комунист не е заболяване.

Източник на текста в цитата, показан по-горе:

преди 26 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:
преди 2 часа, miro20 написа:

За пореден път казвам, че ако нямаш нищо смислено да ми кажеш, по-добре ще е да не ми казваш нищо.

Ето затова трябва да ви освидетелстват по ТЕЛК.

Да перефразирам един лаф ....Защото когато си идиот , страдат околните. Ти не се усещаш и не разбираш че си идиот.

Така сте и комунетата .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.