Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 29 минути, БаалБек написа:

Най-яростните русороби се показаха. Не ви издържаха нервите или пък господаря ви така се разпореди? Как може да има тема, в която да се коментира руската пропаганда в България. Това е нечувана дързост. 

Пак ще те попитам ти с какво си по-различна?

преди 7 минути, Гражданин написа:

Начи първо споменаваш Господа без да има нужда, което вече е грях и второ явно лижеш червени задни части щото чак намесшваш Него, едва ли не за теб е равностойно на богохулство да не си русороб. Руснаците поне имат някакво имперско самочувствие, пък русоробите нямат никакво. Имат някакво суеверие, че Русия е майката на всички славянски народи, нямат никакво самочувствие като българи, поднясят венци по-често на Альоша от колкото на някой български герой... Това са ми впечатленията, както бълбукът каза, държава в държавата. Вие не щете да сте българи, искате да сте подразделение на руснаците. Вижте каква опасна секта сте, имате си организации във всички градове, готови сте на преврат и да вземете властта и да върнете оня пропаднал режим, зависим на 100% от Кремъл! Защо?? Щото сте били признателни, че не носим фесове. И кво, тва ще означава, че трябва да бъдем вечно ближещи задни части на който дойде в Кремъл ли?

И теб ще питам каква е разликата между поддръжниците на Русия и тези на запада?

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 242,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 6 минути, Bubbles написа:

Аз поддръжници на САЩ и с флагове на САЩ да се разхождат организирано, с портрети на американски войници, да си слагат герогиевски лентички ама в американски цвят например и т.н. не виждам. Ти ше кажеш ся сигурно, че гейпарадите са еманация на запада. Само че тяхната идея не е американоробска, а съвсем друга и ако не си я разбрал, няма какво да ти я обяснявам, тя е очевидна: за правата на малцинство, а не за преклонение пред запада. Аз американофилски секти и сборища във всеки град не виждам, но възрастните са яко промити със съветска сектантщина, а млади не липсват също. 

преди 1 минута, Гражданин написа:

Аз поддръжници на САЩ и с флагове на САЩ да се разхождат организирано, с портрети на американски войници, да си слагат герогиевски лентички ама в американски цвят например и т.н. не виждам. Ти ше кажеш ся сигурно, че гейпарадите са еманация на запада. Аз американофилски секти и сборища във всеки град не виждам, но възрастните са яко промити със съветска сектантщина, а млади не липсват също. 

Към момента се разхождат с украински флагове и крякат слава Украйна.

Гейпарадите са друга бира, те са продукт на болното ни общество и не м,оже да виним конкретно една или друга страна за това.

преди 29 минути, Гражданин написа:

Начи първо споменаваш Господа без да има нужда

Ти кой си, че да ме съдиш??? :) => Ти самият не вярваш в него!!!

п.п. Елементарна логика е, след като си гражданин, а не мирянин ... :) 

п.п.2. Вземи си смени ника, че гражданите в повече са ... хм ... много ниско интелигентни ... :) 

преди 16 минути, Bubbles написа:

Гейпарадите са друга бира, те са продукт на болното ни общество и не м,оже да виним конкретно една или друга страна за това.

Украинските знамена не са западни. Та Украйна е в източна Европа, забрави ли? Тези, които се разхождат с украински знамена са най-обикновени хора, които упражняват гражданската си съвест и се учат как да бъдат гражданско общество. Такива имаше из цяла Европа, защото европейските граждани няма как да са толерантни към най-мащабната война в двора на Европа след края на ВСВ. И една ядрена сила империя напада една държава, за да ѝ вземе огромни парчета от територията с военна сила и референдуми във военно време с множество нарушения на демократичните страндарти за провеждане на такива. Това ти ако не го разбираш, че не е американска пропаганда ми си го интерпретираш някак си, не знам как, ни ми е по силите да ти го обяснявам до зацикляне, ни има смисъл повече от това, което вече си получил от мен като отговор по този и други въпроси из темите. Ти си на ред да кажеш нещо.

преди 13 минути, дioiд написа:

А ти си кой си и от къде знаеш в какво вярвам? И не те съдя, ти си с някакво такова впечатление, че те съдя. Аз се забавлявам докато пиша. Може да казвам и истини, което по реакциите ви може лесно да се прецени.

п.п. Елементарна логика е, след като си гражданин, а не мирянин ... :) 

Сега видях, че си допълнил мнението ти с опит да се защитиш "интелектуално". Хехе, еми хубаво, елементарна ти е логиката, така е. Общо взето се чудя що да я обсъждам и да ти отдавам специално внимание.

п.п.2. Вземи си смени ника, че гражданите в повече са ... хм ... много ниско интелигентни ... :) 

Не ми дреме какъв ми е ника.

преди 22 минути, Bubbles написа:

Същата бира са. И за двете натискът идва от запад.281648118_367943582035622_9094517611105129091_n.jpg.d74bb6e20b39c209b3f970ce6a7c1ed6.jpg

преди 1 час, БаалБек написа:

Силно сте повлиян от руската пропаганда и нямате шанс да прогледнете.

този специално не е българин - има няколко човека във форума, които са си руZнаци не само по душа, но и по кръв. 

преди 34 минути, Bubbles написа:

поддръжниците на запада, не се местят да живеят в руZия, а поддръжниците на руZия, ходите да живеете на запад - та тази е разликата ватенко гнусна.

Дотук от темата разбрах, че балбучето се доказа кат трол и лъжкиня и доказателството го посочи...Мирко. Благодаря Мирко, полезен си.

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Дотук от темата разбрах, че балбучето се доказа кат трол и лъжкиня и доказателството го посочи...Мирко. Благодаря Мирко, полезен си.

Явно не им синхронизират опорките и изпадат в нелепи ситуации. :speak:

преди 25 минути, quarz написа:

Същата бира са. И за двете натискът идва от запад.281648118_367943582035622_9094517611105129091_n.jpg.d74bb6e20b39c209b3f970ce6a7c1ed6.jpg

На снимката: Подкрепа за „София прайд“ оказват министърът на правосъдието Надежда Йорданова, вицепремиерът Борислав Сандов, британският посланик Роб Диксън, министърът на здравеопазването Асена Сербезова, американският посланик Херо Мустафа и Йорданка Фандъкова

преди 3 минути, Белгиеца написа:

На снимката:

само ти липсваш 😏

преди 13 минути, quarz написа:

Явно не им синхронизират опорките и изпадат в нелепи ситуации. :speak:

Борят се за ограничен ресурс от центове, кой ще докопа лъвския пай грантове.

преди 1 час, Гражданин написа:

То я ясно -> По-сгодно ти е да си безличен ... :) Като гражданинът "Х" ... :) -> Явно се правиш на психопат, но си поредния инфант ... :) 

преди 1 час, Гражданин написа:

Украинските знамена не са западни. Та Украйна е в източна Европа, забрави ли? Тези, които се разхождат с украински знамена са най-обикновени хора, които упражняват гражданската си съвест и се учат как да бъдат гражданско общество. Такива имаше из цяла Европа, защото европейските граждани няма как да са толерантни към най-мащабната война в двора на Европа след края на ВСВ. И една ядрена сила империя напада една държава, за да ѝ вземе огромни парчета от територията с военна сила и референдуми във военно време с множество нарушения на демократичните страндарти за провеждане на такива. Това ти ако не го разбираш, че не е американска пропаганда ми си го интерпретираш някак си, не знам как, ни ми е по силите да ти го обяснявам до зацикляне, ни има смисъл повече от това, което вече си получил от мен като отговор по този и други въпроси из темите. Ти си на ред да кажеш нещо.

А ти си кой си и от къде знаеш в какво вярвам? И не те съдя, ти си с някакво такова впечатление, че те съдя. Аз се забавлявам докато пиша. Може да казвам и истини, което по реакциите ви може лесно да се прецени.

Сега видях, че си допълнил мнението ти с опит да се защитиш "интелектуално". Хехе, еми хубаво, елементарна ти е логиката, така е. Общо взето се чудя що да я обсъждам и да ти отдавам специално внимание.

Ми те и другите тогава са граждани  които изразяват гражданската си позиция. Защо е този двоен аршин?

И Украйна може да е на изток, но действията на зеления се подкрепят, финансират и въоръжават от запад.

преди 49 минути, insec написа:

поддръжниците на запада, не се местят да живеят в руZия, а поддръжниците на руZия, ходите да живеете на запад - та тази е разликата ватенко гнусна.

Сменете го този репертоар малко де, вече досадни ставате, толкова ли нямате пари за свестен сценарист?

преди 2 минути, дioiд написа:

То я ясно -> По-сгодно ти е да си безличен ... :) Като гражданинът "Х" ... :) -> Явно се правиш на психопат, но си поредния инфант ... :) 

Обоснови се.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Защо е този двоен аршин?

Щото е у края ... т.е. аутсайдер ... ;) 

току-що, Гражданин написа:

Обоснови се.

Не ми трябва -> Нали не ти дреме как те приемат другите??? :) 

преди 4 минути, JKirilov написа:

Ех каква тена, 200 страници як хейт ще има...:angry:

Ти друго напоследък видял ли си??? Някой да споделя хубаво???

п.п. Всеки дръзнал да сподели нещо хубаво ще го превърнат в "пачавра" и ще го упрекнат, че гледа през "розави очила".  -> Т.е. бил фантазьор ... :) 

п.п.2. Не дай боже да споменеш, че консумираш алкохол ... = пияница и нетрезвен веднага ти е лепнато ... :) 

преди 1 минута, Bubbles написа:

Ми те и другите тогава са граждани  които изразяват гражданската си позиция. Защо е този двоен аршин?

И Украйна може да е на изток, но действията на зеления се подкрепят, финансират и въоръжават от запад.

Другите си изразяват мнението агресивно, искат руски модел на управление и репресивни служби, които да управляват с руски методи. Искат сближаване с Русия, което съм ти обяснил, че е вредно.

Украйна никой не я финансира с твоите пари, това е геополитика. След Украйна са прибалтийските държави, Молдова и т.н., които могат да станат следващата жертва. Нато прави каквото може, за да държи Русия в затруднено положение да напредне. Путин очевидно има имперски амбиции. Ако нямаше никаква помощ от запада, ся в Украйна щеше да има марионетно проруско правителство и тази победа да е знак за Путин, че може да напредне в Европа. Ти май не осъзнаваш тая война с какви мащаби и цели е.

преди 5 минути, дioiд написа:

Щото е у края ... т.е. аутсайдер ... ;) 

Не ми трябва -> Нали не ти дреме как те приемат другите??? :) 

Що па това дали ми дреме да е обезателно обвързано с това ти да си обосновеш мнението? Аз си те питам, ти си решаваш дали да отговориш. Щом нямаш обосновка, значи се изложи. Ся гузен негонен ми бягаш.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Украйна никой не я финансира с твоите пари, това е геополитика.

Да бе ... повярвах ти ... :) Ай ... не с лъжи ... :) 

преди 2 часа, Гражданин написа:

Руска пропаганда са тъпотиите, които пишете. Че едва ли не демокрацията "навредила много хората", те не искали свобода и демокрация, ами си искат мутрите и комунягите от ДС да си ги ръчкат с дулата на автоматите си и те да управляват държавата и да се отчитат на червеноармейците. Да им целуват задни части и да се русифицира държавата лека по лека до пълна интеграция с СССР, ма щото така ималО стабилност по време на вмирисания соц, тогава никой не бил ровил по кофите (видиш ли щото ся всички ровят) и нЕмало джендъри. Всички основни проблеми на България в момента не са джендърите, ми идват от факта, че чеврните дирници си приватизираха сичко за жълти стотинки и го разпродадоха на свои хора, забогатяха, а бяха най-праведните комуняги червени заднико части близачи. Вижда се ярък контраст между един шведски пенсионер и един български пенсионер. Що ли? Що ли в Швеция нямат проблем ни с джендъри, ни с нищо? А? Крещите като малоумни, в хор потаряте заучени фрази за злия запад дето рухва от 18 век насам според пропаганда още от времената на цар Николай. Русия винаги си е имала нещо като император, тирания и т.н. Даже Цанов, топ русофил от средите снощи си го призна кви са проблемите на Русия и как такъв модел ще е вреден за държавата. Вие това искате да натресете. Мутри управляващи по руски образец щот дЕдо ви там или некой друг е бил от БКП-то и сте яли мръвка тогава и живяли добре ма ся сте мизерници и завиждате на хората дето водят западен стандарт на живот, а вие сте охрани, работите в макдоналдс или била и искате да се връща онова време, щото мизерията ще е обща за всички, па вие ако повторите греховете на дедовците ви ше се ширите в някой буржоазен дом и ше ви козируват. Мизерници!

Защо говориш за демокрация? Ти още ли не си разбрал, че такова нещо, като демокрация, не съществува?

Колкото се отнася до свободата, да, "свобода" е разтегливо понятие, което няма ясно определени граници и е продукт на субективните представи на всеки по отделно.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Аз си те питам

Па питай, но не сакаш отговор нали??? :) 

п.п. Ето, че не Русия пропагандира, а такива като теб пропагандират омраза към нея и къ всеки различен от тях!!!

преди 1 минута, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Защо говориш за демокрация? Ти още ли не си разбрал, че такова нещо, като демокрация, не съществува?

Колкото се отнася до свободата, да, "свобода" е разтегливо понятие, което няма ясно определени граници и е продукт на субективните представи на всеки по отделно.

Демокрация е много неща, едно от тях ся да може да си пишем например на тия теми. Ако ти искаш да натресеш руски режим, това няма да е вече възможно, защото една най-обикновена форма на критика към властта ще са "обиди към властта" и ще ни грози затвор както в Русия, ако кажеш мнение, което не е в синхрон с колективната лудост. Ти тва искаш явно, да може за един коментар в интернет да си сготвиш съседа, ако не те кефи. Ясно ми е, че някои това ги блазни да стане възможно, но аз съм категорично против.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Другите си изразяват мнението агресивно, искат руски модел на управление и репресивни служби, които да управляват с руски методи. Искат сближаване с Русия, което съм ти обяснил, че е вредно.

Другите също искат управление по свой модел и гласуват за тиквиеници като Киро, Кокоро, 'Ристо и Боко. каква е разликата пак ще попитам?

преди 4 минути, Гражданин написа:

Украйна никой не я финансира с твоите пари, това е геополитика. След Украйна са прибалтийските държави, Молдова и т.н., които могат да станат следващата жертва. Нато прави каквото може, за да държи Русия в затруднено положение да напредне.

А с чии пари се финансира? Лични средства на Макрон, Шулц, Фондерлайен и Байдън ли? Защо говориш глупости?

преди 6 минути, Гражданин написа:

Ако нямаше никаква помощ от запада, ся в Украйна щеше да има марионетно проруско правителство и тази победа да е знак за Путин, че може да напредне в Европа. Ти май не осъзнаваш тая война с какви мащаби и цели е.

Затова пък сега има един послушко на дъртия изкуикуригалник който му помага сина му да си върти бизнеса.

преди 3 минути, дioiд написа:

Па питай, но не сакаш отговор нали??? :) 

п.п. Ето, че не Русия пропагандира, а такива като теб пропагандират омраза към нея и къ всеки различен от тях!!!

Брей, че остроумен човек си. Значи ако е пропаганда на червени сектантити е ок, а ако някой казва, че пропагандата им е несъвместима с европейските съвременни ценности е омраза, така ли?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.