Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 13 минути, parmobil написа:

То беше и пропаганда, че ще нахлуят в Украѝна, нали? Да вадя ли клипове? И на Путин, и на Песков, и Лавров.

Ти на тъп ли се правиш или така са ти казали? Само кажи и и ти давам точното време как Путин каза, че няма да окупира при обявяването на СВО.

Първо НАТО излъга Русия как няма да се разширява "нито един инч на изток". 

Всичко останало е постфактум!

Сега Украйна и нейните западни "съюзници" ще си берат гайлето!

Както е казал Бисмарк: "Знам 100 начина как да изкарам Руската мечка от бърлогата ѝ, но нито един как да я върна обратно". 

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 9 минути, parmobil написа:

То беше и пропаганда, че ще нахлуят в Украѝна, нали? Да вадя ли клипове? И на Путин, и на Песков, и Лавров.

Ти на тъп ли се правиш или така са ти казали? Само кажи и и ти давам точното време как Путин каза, че няма да окупира при обявяването на СВО.

Урсула каза ли че руснаците са толкова зле, че събират чипове от перални за да си строят ракетите? Ми да, каза го!

Не ти ли понамирисва нещо, когато същата тази Урсула сега ти казва че трябва да вадим още 800млрд за да се защитим от тази толкова немощна държава, която на всичкото отгоре е с рухнала икономика заради санкциите и изтощена от войната в Украйна?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Урсула каза ли че руснаците са толкова зле, че събират чипове от перални за да си строят ракетите? Ми да, каза го!

Не ти ли понамирисва нещо, когато същата тази Урсула сега ти казва че трябва да вадим още 800млрд за да се защитим от тази толкова немощна държава?

Урсула? С чиповете беше след това!!! 

Дай за Путин, де!

"Ние няма да окупираме."  Верно ли пак трябва да го показвам?

току-що, parmobil написа:

Дай за Путин, де!

Не се прави на луд. Питам те дали ти понамирисва сегашната опорка как Русия щяла да ни нападне. 

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Не се прави на луд. Питам те дали ти понамирисва сегашната опорка как Русия щяла да ни нападне. 

Къде се правя на луд??? Ти ме караш да обяснявам нещо, което не съм казал.

преди 12 минути, Flashback написа:

Първо НАТО излъга Русия как няма да се разширява "нито един инч на изток". 

Всичко останало е постфактум!

Сега Украйна и нейните западни "съюзници" ще си берат гайлето!

Както е казал Бисмарк: "Знам 100 начина как да изкарам Руската мечка от бърлогата ѝ, но нито един как да я върна обратно". 

Ти не ми съчинявай цитати, а ми кажи дали излъгаха Путин/Песков/Лавров?

преди 1 минута, parmobil написа:

Къде се правя на луд??? Ти ме караш да обяснявам нещо, което не съм казал.

Добре. Ще те питам по друг начин. На кое твърдение на Урсула, Бабоеб Макарон и сие вярваш

а) Русия няма чипове за перални, с рухнала икономика е заради санкциите и е изтощена от войната с Украйна

или

б) Русия ще ни нападне и за това трябва да отделим едни допълнителни 800млрд

преди 1 минута, parmobil написа:

Дай за Путин, де!

Пармобилчо, колко пъти ще повтаряме хронологията на събитията, а ти вечно ще си недоразбрал?!

Поне малко не се ли срамуваш, че за стотен път питаш едно и също, обяснява ти се като на малоумен, а след няколко дни пак питаш същото?

Анексирането на териториите беше след като Украйна по заповед на Борис Джонсън отхвърли Истанбулските споразумения, които гласяха, че срещу неутрален статут, Русия връща на Украйна Херсон и Запорожие, а двете републики в Донбас получават автономия в границите на Украйна. Т.е. според Истанбулските споразумения Русия нямаше да вземе и една педя земя.

Така че Путин не е излъгал, че няма да окупира. Анексиите бяха шест месеца по-късно, когато зеленият гащник обяви, че ще воюва до последния украинец и издаде указ, с който си забрани да преговаря с Путин, така че плановете на Русия също се промениха.

Набий си тази хронология в тиквата и спри да питаш едно и също!

преди 2 минути, Flashback написа:

Пармобилчо, колко пъти ще повтаряме хронологията на събитията, а ти вечно ще си недоразбрал?!

Поне малко не се ли срамуваш, че за стотен път питаш едно и също, обяснява ти се като на малоумен, а след няколко дни пак питаш същото?

Анексирането на териториите беше след като Украйна по заповед на Борис Джонсън отхвърли Истанбулските споразумения, които гласяха, че срещу неутрален статут, Русия връща на Украйна Херсон и Запорожие, а двете републики в Донбас получават автономия в границите на Украйна. Т.е. според Истанбулските споразумения Русия нямаше да вземе и една педя земя.

Така че Путин не е излъгал, че няма да окупира. Анексиите бяха шест месеца по-късно, когато зеленият гащник обяви, че ще воюва до последния украинец и издаде указ, с който си забрани да преговаря с Путин, така че плановете на Русия също се промениха.

Набий си тази хронология в тиквата и спри да питаш едно и също!

"Ние няма да окупираме."

Как да ти го обясня по-просто?

"Ние няма да окупираме."

Как да ти го обясня по-просто?

"Ние няма да се разширяваме нито един инч на изток" - НАТО

Отиде коня у ряката!

А ти продължавай да цивриш!

преди 4 минути, Flashback написа:

"Ние няма да се разширяваме нито един инч на изток" - НАТО

Отиде коня у ряката!

А ти продължавай да цивриш!

След тази класова борба, две страни се присъединиха към НАТО. И аз цивря?

... и НАТО върви към разпад, защото без САЩ НАТО е едно голямо нищо!

Ама ти се радвай!

преди 2 минути, Flashback написа:

... и НАТО върви към разпад, защото без САЩ НАТО е едно голямо нищо!

Ама ти се радвай!

А двете страни, които се присъединиха? Ама много избирателно цитираш. Почему?

преди 19 часа, M.Николов написа:

Забавно е да следим комичните ти опити за логични разсъждения.:biggrin:

Логични обяснения ли търсим тук... Не знаех че сте способни на такива. Знам че аз съм виновен ще се стремите да домъкнете тук всяка една тъпотия от тъпата руZка пропаганда и става много неудобно след време,а? Искрено се забавкявам с опитите за измъкване. Добре се справяте до тук.

преди 4 минути, parmobil написа:

А двете страни, които се присъединиха? Ама много избирателно цитираш. Почему?

И като се присъединиха какъв е резултатът!

Затова ли всички брюкселски зелки към днешна дата се тресат от страх, че Чичо Сам ги изостави? :popcorn2:

преди 29 минути, parmobil написа:

Ракетите на тези две страни и без това бяха насочени към Москва, а не към Лондон. Та тези страни отдавна са с ''членство в колективният Запад''. Хайде кажи какво точно се промени с тяхното присъединяване към НАТО?

току-що, ivottoshev написа:

Ракетите на тези две страни и без това бяха насочени към Москва, а не към Лондон. Та тези страни отдавна са с ''членство в колективният Запад''. Хайде кажи какво точно се промени с тяхното присъединяване към НАТО?

Не му обяснявай, няма смисъл!

Няма никакъв шанс друга информация да пробие в неговата кратуна извън кухите опорки, с които се е назобал до козирката.

Швеция и Финландия де факто си бяха членове на НАТО години преди това да стане де юре. Дълги години и двете страни бяха партньори на НАТО и се обучаваха със силите на НАТО, а гражданската и военната им подготовка отдавна бяха изцяло интегрирани със структурите на НАТО преди да станат членове. 

преди 4 минути, Flashback написа:

Не му обяснявай, няма смисъл!

Няма никакъв шанс друга информация да пробие в неговата кратуна извън кухите опорки, с които се е назобал до козирката.

Швеция и Финландия де факто си бяха членове на НАТО години преди това да стане де юре. Дълги години и двете страни бяха партньори на НАТО и се обучаваха със силите на НАТО, а гражданската и военната им подготовка отдавна бяха изцяло интегрирани със структурите на НАТО преди да станат членове. 

Тя и Украйна беше, но за жалост не успя да се спаси....:(

преди 38 минути, ДзВяРа! написа:

Тя и Украйна беше, но за жалост не успя да се спаси....:(

Украйна не беше!

Украйна беше използвана като евтин консуматив и сега ще бъде изхвърлена в коша.

преди 10 часа, kosyo написа:

Логични обяснения ли търсим тук...

От теб, не разбира се.

Все пак сме наясно с възможностите ти.😄

преди 13 часа, БаалБек написа:

Много си прозрачен. Пишеш същите опорки, лъжи и внушения, които ги разпространява семейство Райчеви. Преди месец в  7/8 ТВ Ружа Райчева разказваше конспиративни теории за пандемията и ваксините срещу коронавирус, включително и измислицата, че съпругът на Урсула фон дер Лайен ръковиди Пфайзер. Ружа Райчева: : „Липсват отговори за това какво се случи с тези ваксини. Реално Пфайзер схема ли беше? Мъжът на Урсула фон дер Лайен беше начело на това нещо. Ето нещо, което препраща към днес и силно разклаща демокрацията." И другата част от семейството - Виза Недялкова и Андрей Райчев.

Това ли ти казаха да напишеш?

Опорки казваш?

А това какво е?

Европрокуратурата разследва Урсула фон дер Лайен заради корупция с ковид ваксини

Благодаря за комплимента!  Това от най-умните тук да го чуя ме кара да се чувствам особено горд. Ако сме преключили с личните нападки да се върнем към темата,а? Това колко хора се пробваха вече - с учудващ голям ефект. То да не можеш да отречеш написаното е по-лесно, отколкото да нападнеш този който го е цитирал и нали?

Пак да повторя -не вярвайте на измамниците и не мятайте пари през прозорците. Също така не вярвайте на тъпата руZка проганда - за да не станете за смях. А знаете- аз обичам тези неща.

• Автор
преди 2 часа, M.Николов написа:

И? Сега сме 2025г., до къде стигна делото? Дай линк, че ти си по линковете.

И къде пишеше, че съпругът ѝ ръководи Пфайзер? Нещо имаш общо с Ружа Райчева ли? Или си от същата клика, разпространяваща фейкове?

преди 3 часа, kosyo написа:

То да не можеш да отречеш написаното е по-лесно, отколкото да нападнеш този който го е цитирал и нали?

Кое да отричам бре, Косенце?

Толкова ли не схващаш разлика между заграбване и съвместно разработване на природни ресурси?

преди 1 час, БаалБек написа:

И? Сега сме 2025г., до къде стигна делото? Дай линк, че ти си по линковете.

И къде пишеше, че съпругът ѝ ръководи Пфайзер? Нещо имаш общо с Ружа Райчева ли? Или си от същата клика, разпространяваща фейкове?

Тихо!:hush:

Ясно се вижда, кой разпространява фейкове.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.