Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 11 часа, БаалБек написа:

Ето цялото видео, благодарение на Чефо. Нищо, че пишете глупости за него.

Ма как няма да са глупости?

10 бона месечно от бюджета "да се бориш с руската пропаганда", има ли по сладка работа?:speak:

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

То беше пределно ясно, че взима пари от някъде. Просто е прекалено елементарен и му личи от километри. Аз даже няколко пъти съм си го пускал, ей така, за забавление... изобщо чудовищни глупости се твърдяха в неговите подкасти. Канеше само някакви мега дебили. Както и да е... но е потресаващо, че от министерството на отбраната са му плащали за да разпространява глупостите си чрез YouTube платформата. Т.е. понеже Тагаренко е един корумпиран боклук, барабар с тия около него и тия над него, българският данъкоплатец, да плаща за зомбирането на младото поколение от дебили, как Путин е диктатор, как комунизма е лош и как Русия е варварска държава... Снощи, след работа видях, че е влязъл в обяснителен режим... вини кремълската ръка, тя била виновна за всичко. Уникален наглец...

• Автор

Днес по БНТ, Кремълската пропаганда в лицето на Костадин Костадинов наговориха пълни глупости, какво би станало, ако сме член на еврозоната, а той управлява. Той каза: „Когато влезем в еврозоната няма да можем да определяме сами дори държавния си бюджет. Когато нямаш собствена валута, зависиш от други, а Европейската централна банка е тази, която одобрява твоя бюджет. Давам един пример. Утре започвам да управлявам и искам да вдигна минималната работна заплата. Това е пряка бюджетна мярка. Европейската централна банка казва „Не“. Защо? Защото, за да я вдигна, трябва да ги изкарам от някъде тези пари. Парите не ги вадя аз обаче, вади ги Франкфурт. И те ми казват: „Ние ги нямаме, съжаляваме ще чакате“. И аз нищо не мога да направя, въпреки че управлявам държавата. Ръцете ми са вързани и то не отпред, а отзад. Разбирате ли за какво говоря? Силно се надявам и хората, които ни гледат да разберат“.

По-нагъл лъжец в парламента от Коце-историка едва ли има! Или няма никаква представата от къде идват парите на държавата!

Централната банка в София или Франкфурт не осигурява парите за плащане на държавните разходи. Парите на държавата идват от данъците, осигуровките и таксите, които плащат фирмите и гражданите. Законът за държавния бюджет и данъчните закони се определят от Народното събрание, а не от БНБ. С бюджетните постъпления се плащат бюджетните разходи, включително заплатата на Костадинов. Ако влезем в еврозоната Костадинов няма да получава заплата си от Франкфурт. Както и досега движението ще е: Банковата сметка примерно на "Димитров" и останалите данъкоплатци – Сметки на агенцията по приходите - … - Банкова сметка на Народното събрание - Банковата сметка на Костадинов. Ако Костадинов предпочита да харчи заплатата си кеш, отива в банката си и тя му дава банкноти, а не БНБ.

• Автор
преди 17 минути, M.Николов написа:

Само не разбрах каква е връзката с Кремъл, ама карай...:giggle1:

Само това ли разбра от всичко? :popcorn2:

Щом не си опонирал друго, значи и ти си съгласен, че Костадинов е лъжец и манипулатор. И цялата му партия е една голяма лъжа.

преди 4 часа, communismatic написа:

как Путин е диктатор, как комунизма е лош и как Русия е варварска държава...

Точно така е чиче. Но на теб така са ти промили мозъка по време на социалистическото владичество, че си загубил представа на колко си години. Та сега се пишеш "младеж", мхм!

преди 19 минути, БаалБек написа:

Точно така е чиче. Но на теб така са ти промили мозъка по време на социалистическото владичество, че си загубил представа на колко си години. Та сега се пишеш "младеж", мхм!

На човекоподобното не й се вярва, че млад човек може да умее, да мисли...

• Автор
преди 1 минута, communismatic написа:

На човекоподобното не й се вярва, че млад човек може да умее, да мисли...

Млад човек така не пише и мисли. Само болен стар мозък!

току-що, БаалБек написа:

Млад човек така не пише и мисли.

То ти изобщо не мислиш, какви млади хора намесваш в глупостите си. Всеки, с който се сравняваш би се обидил. Просто трудно би се срещнало по-примитивно човече от теб.

• Автор
преди 2 минути, communismatic написа:

То ти изобщо не мислиш, какви млади хора намесваш в глупостите си. Всеки, с който се сравняваш би се обидил. Просто трудно би се срещнало по-примитивно човече от теб.

Чичковчетата винаги така реагирате, когато ви затапи доста по-млад човек. Личи ти отдалече!

преди 2 минути, БаалБек написа:

Чичковчетата винаги така реагирате, когато ви затапи доста по-млад човек. Личи ти отдалече!

Баалбек, ти не можеш, да затапиш дори и един циганин от автогарата... Я по-сериозно. 😆

• Автор
преди 16 минути, communismatic написа:

Баалбек, ти не можеш, да затапиш дори и един циганин от автогарата... Я по-сериозно. 😆

Както е казал Виктор Суворов -  @communismatic ти лъжеш, като руски учебник по история.

преди 2 минути, БаалБек написа:

Както е казал Виктор Суворов -  @communismatic ти лъжеш, като руски учебник по история.

Какво смяташ за теорията му в "Ледоразбивача"? Има ли резон в тезите му и ако да, защо смяташ така? :) 

• Автор

Въобще не е никаква теория. А от книгите му най-много ми допада "Освободителят".

Вие комунистите, какво мислите за тази книга?

Смяташ ли, да ми отговориш на въпроса? Щото неслучайно ти го задавам. Просто искам да продължа, да те унижавам, както обикновено. Факт е, че не си чела нищо от него, та камо ли, да прозреш пръста на МИ6. Толкова ти обира акъла...

• Автор
преди 2 минути, communismatic написа:

Факт е, че не си чела нищо от него, та камо ли, да прозреш пръста на МИ6.

Лелеее, много си зле. А ЦРУ? А МОСАД? Ти какво си чел изобщо, освен учебници по руска история и подправени книги за Българската история?

току-що, БаалБек написа:

Лелеее, много си зле. А ЦРУ? А МОСАД? Ти какво си чел изобщо, освен учебници по руска история и подправени книги за Българската история?

Добре, де. Дай да влезем в дискусия, нали това искам. Кажи, какво мислиш за теорията му в "Ледоразбивача", нали това те питам...

• Автор

Да Сталин е искал да нападне пръв, но Хитлер е успял да го измами. Въпреки, че са имали договор. Много странно, а?

Хитлер и Сталин съюзници. Затова нашите комунисти така са искали да бъдат и те в общата група. Добре, че царят е проявил разум и ги спрял. Вие в руското училище какво са ви казвали?

Българската армия не е водила битки с нито една армия по време на ВСВ. Гърците и северномакедонците ни смятат за окупатори, но ние не сме ги нападали, Хитлер е дал на България тези земи да бъдат под наша администрация.

Руснаците си измислят някакви опорки и ни обявяват война, за да ни окупират и успяват да ни направят техни васали.

преди 1 минута, БаалБек написа:

Гърците и северномакедонците ни смятат за окупатори, но ние не сме ги нападали, Хитлер е дал на България тези земи да бъдат под наша администрация.

Kво? 😆😆😆😆😆

преди 1 минута, БаалБек написа:

Много странно, а?

Тъй, де... И на базата на кои факти си стигнала до това заключение, нали това те питам. Много ли ти е сложен въпроса?

преди 3 минути, БаалБек написа:

Руснаците си измислят някакви опорки и ни обявяват война, за да ни окупират и успяват да ни направят техни васали.

Мда. Сигурен съм, че Сталин сън не го е хващал, да мисли все за България... 😆

преди 3 минути, БаалБек написа:

Хитлер е дал на България тези земи да бъдат под наша администрация.

Е леко ние сме ги поискали и тогава са ги дали. Тогава "шефа" е бил в Берлин и без да се допиташ до него такива неща не може да получиш на добра воля.

• Автор
преди 4 минути, communismatic написа:

И на базата на кои факти си стигнала до това заключение, нали това те питам.

Е нали си чел книгата? Или не си?

Мда. Сигурен съм, че Сталин сън не го е хващал, да мисли все за България... 😆

И за Украйна...Всъщност новите умнокрасиви идиоти твърдят,че именно Сталин е нападнал Украйна..и че всъщност Путин довършва делото....

току-що, БаалБек написа:

Е нали си чел книгата? Или не си?

В Карлуково на въпрос с въпрос ли отговаряте? Пак да си задам въпроса "На базата на кои факти си стигнала до това заключение?" Ако искаш, да пробвам да ти го моделирам с пластилин?

• Автор

Ако искаш, да пробвам да ти го моделирам с пластилин?

Пробвай се. Да има и страници с текст на тях. Чакам!

:popcorn2:

преди 9 минути, communismatic написа:

Сигурен съм, че Сталин сън не го е хващал, да мисли все за България.

Ти в леглото ли си му бил, че толкова уверено пишеш, защото резултата е видим. 1944-1990г. Тоталитаризъм и руско владичество. Всичко по ваш (руски) образец.

преди 5 минути, БаалБек написа:

Чакам!

И аз си чакам отговора на въпроса. Докажи поне веднъж, че не си малоумна, за каквато болшинството от пишещите тук те смятат. :) 

преди 5 минути, БаалБек написа:

Ти в леглото ли си му бил, че толкова уверено пишеш, защото резултата е видим.

Ако искаш, може да пишем и по тая тема, ама не знам стиска ли ти?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.