Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

• Автор

Толкова сте се нагълтали с руска пропаганда, че повтаряте всичко от Кремъл, все едно е истина.

Проф. Палангурски: Не е вярно, че България възкръсва на картата на 3 март

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 19 минути, БаалБек написа:

Толкова сте се нагълтали с руска пропаганда, че повтаряте всичко от Кремъл, все едно е истина.

Толкова съм се нагълтал с руска пропаганда, че това от линка съм го писал в този форум преди 3-4 години още. Също за предварителния Автро-Унгарско - Руски договор, за Лондонския протокол. Ако беше чела тогава, нямаше да дрънкаш глупости днес.

И продължавам да не разбирам, отмениха ли резултата на Джорджеску в Румъния, или аз съм дезинформиран? Сложен ли ти е въпроса? Пиша истината все едно е истина? И аз съм се нагълтал с пропаганда??? :D 

преди 22 минути, БаалБек написа:

Агенти на държавна сигурност - BIRD

https://comdos.bg/media/Решения/2-16-Великотърновския-университет.doc

😁 

image.png.108e7efbd22f244ee0c741dddcdd17f7.png

преди 4 минути, Michigan111 написа:

Толкова съм се нагълтал с руска пропаганда, че това от линка съм го писал в този форум преди 3-4 години още. Също за предварителния Автро-Унгарско - Руски договор, за Лондонския протокол. Ако беше чела тогава, нямаше да дрънкаш глупости днес.

И продължавам да не разбирам, отмениха ли резултата на Джорджеску в Румъния, или аз съм дезинформиран? Сложен ли ти е въпроса? Пиша истината все едно е истина? И аз съм се нагълтал с пропаганда??? :D 

А каква пропаганда трябва да си глътнал за да твърдиш, че една държава се появява на картата след като избереш държавен глава, а не момента, в който международно е решено да има такава държава?

• Автор
току-що, nikssi написа:

И? Какво доказа с това? Отмени написаното от Палангурски? 

Последно - вярно ли това или не? Ако не е - дай аргументи.  :popcorn2:

Цитат

BREAKING: Romania has BANNED Calin Georgescu from running for President.

He won the first round of elections before they overturned it.

Now he is leading the polls again.

So now they simply banned him from running.

This is happening in an EU country by the way.

Демокрация, права, свободи, банани и тоблерони! 😆

току-що, БаалБек написа:

И? Какво доказа с това?

Нали нещо плещеше за комунета ала бала. Пък то кво става ... доносници на ДС и то от 6 то управление. Да разбирам ли , че си комуне ?

• Автор
преди 1 минута, nikssi написа:

Нали нещо плещеше за комунета ала бала. Пък то кво става ... доносници на ДС и то от 6 то управление. Да разбирам ли , че си комуне ?

И? Пак не отговори. Вярно ли е написаното или не? 

преди 3 минути, maxthon написа:

А каква пропаганда трябва да си глътнал за да твърдиш, че една държава се появява на картата след като избереш държавен глава, а не момента, в който международно е решено да има такава държава?

Ами, той колегата гледам му е качил досието :D 

Не съм коментирал датата тогава. Аргументи за и против могат да се извадят за много дати. Реално погледнато, и след избирането на Княз, Княжеството е васално на Султана до 1908 год и суверен е Падишаха. Така всяка дата преди 22 Септември 1908 год може да се опсори. Лично за мен 3-ти Март си е националния празник, защото си е символ на възобновяване на държавноста.

току-що, БаалБек написа:

И? Пак не отговори. Вярно ли е написаното или не? 

Де юре кога възниква Третата българска държава? След серията договори (от Райхщат през Сан Стефано и така до Берлин) или когато сме си избрали държавен глава - княз?

преди 8 минути, БаалБек написа:

И? Какво доказа с това? Отмени написаното от Палангурски? 

Последно - вярно ли това или не? Ако не е - дай аргументи.  :popcorn2:

Просто ти показва, че съвременните "демократи" твъдре често се позовавате на комунисти. Случайно вероятно.

Нещо от Агент Ивайло, пардон "антикомуниста" Иво Инджев няма ли да дадеш? :D 

• Автор
преди 2 минути, Michigan111 написа:

Лично за мен 3-ти Март си е националния празник, защото си е символ на възобновяване на държавноста.

Според руските учебници, по които са кълвали нашите "историци". Сега малцина си признават, че са сгрешили. Палнгурски поне си казва истината. Пък досието му нека да е два километра. 

Още колко скрити комунета от ДС (1944-1990) ще излизат наяве. Сега се ослушват. 

преди 7 минути, Michigan111 написа:

защото си е символ на възобновяване на държавноста.

И от гледна точка на картата е точно момента, в който се появяваме на нея.

• Автор
преди 4 минути, Michigan111 написа:

Просто ти показва, че съвременните "демократи" твъдре често се позовавате на комунисти.

Колко журналисти, работили от времето на комунизма не са били обвързани с ДС?

преди 2 минути, БаалБек написа:

Според руските учебници, по които са кълвали нашите "историци".

По кой учебник е кълвал професора?

ЦИК забрани на Джорджеску да участва в президентски избори, привържениците му ще блокират Букурещ

Бълбукащата нещо да коментираш?

Цитат

Румъния забрани на крайнодесния фаворит в президентските избори в страната да участва в изборите. Ход, който идва въпреки предупрежденията от САЩ да зачитат желанията на избирателите.

Централната избирателна комисия на страната заяви в неделя, че анулира кандидатурата на Калин Джорджеску, след като получи възражения, че той е нарушил законите срещу екстремизма.

Десет от 14-те членове на комисията гласуваха "против" кандидатурата му. Привържениците на Джорджеску се подготвят за протести. Това се превърна в окончателен удар за политика, свързван с Кремъл, който се подкрепя и от новата администрация на САЩ, въпреки че ден по-рано Конституционния съд на Румъния отхвърли всички жалби срещу кандидатурата му.

Повторните избори са насрочени за 8 и 22 май, след като първият тур през ноември беше анулиран от конституционния съд след обвинения за руска намеса в полза на Джорджеску.

Последните проучвания показват, че той е фаворит, като някои цитират повече от 40 процента подкрепа за него.

Привържениците на Джорджеску започнаха протести, те се канят да блокират Букурещ.

• Автор
преди 3 минути, maxthon написа:

Вярно ли? Ти в коя паралелна реалност си?

BGsan-Stefan.png

на 8.03.2025 г. в 9:18, M.Николов написа:

Защо наричаш М.Николов "Бълбукащата"?

преди 6 минути, nikssi написа:

А ти все още се усукваш. Палангурски вярно ли е написал или не?

преди 8 минути, maxthon написа:

По кой учебник е кълвал професора?

Този със сигурност не е кълвал по руски учебници. Изпуснали сте го.

преди 1 минута, БаалБек написа:

Според руските учебници, по които са кълвали нашите "историци". Сега малцина си признават, че са сгрешили. Палнгурски поне си казва истината. Пък досието му нека да е два километра. 

Още колко скрити комунета от ДС (1944-1990) ще излизат наяве. Сега се ослушват. 

Когато комунист казва истината, винаги с едно на ум. За това и антикомунистите ни са комунисти, както и демократите. От казване на истината. Защото от истина до цялата истина понякога разликата е голяма.

Не само според руски учебници. Имаш една камара документи. Имаш предварителни опити да се намери мирно решение, след провалянето им имаш договорка какво може да се случи на Балканите и какво не може да се случи, в случай на успешна война. Сан Стефанския договор е просто удостоверение, че войната е успешна и договореното ще се случи, което се документира офциално в Берлин. Защо се е възприел 3 Март, а не датата на Берлинския договор мисля че няма смисъл да ти обяснявам. Но 3 март се отбелязва още от 1879 год, от 1888 год е офциален празник, дали държавен или национален, ще излъжа, но със сигурност е официален празник още от тогава. Но както писах и преди малко, до датата на Независимостта всяка дата може да бъде оспорена с аргументи. За това написах "ЗА МЕН" 3 Март е националния празник, пък всеки си носи глава на раменете и да си прецени за себе си.

Иначе, за да няма такива спорове, преди време Проф. Лизбет Любенова даде рецептата, отменя се термина "национален празник" и се заменя с "държавни празници", освен 3 Март прекрасни промери са 6 Септември, 22 Септември, та и 7 Септември също.

А който му е толкова русофобско, на 3 Март може да празнува 1918 год..

преди 13 минути, maxthon написа:

Не е. Предварителен договор е. Официалния е в Берлин. А т.нар. Санстефанска България е просто пропаганда, при положение, че има предварителна договорка такова нещо да не се случва. Всъшност, всичко в Берлин е предварително договорено, с иключение на София, която също е трябвало да бъде в Румелия, но се озовава в Княжеството, благодарение всъщност на Бисмарк.

преди 17 минути, БаалБек написа:

Колко журналисти, работили от времето на комунизма не са били обвързани с ДС?

През комунизма жирналистика няма. В този ред на мисли, няма как да е имало и журналисти. Кои са журналисти, в Разбойническо дело ли?

преди 6 минути, Michigan111 написа:

Не е. Предварителен договор е. Официалния е в Берлин.

Е затова написах за серия договори. В крайна сметка след последния де юре на картата се появява Третата българска държава. А не това, което казва професорчето от ДС.

@БаалБек

Candidatura lui Călin Georgescu a fost respinsă de BEC - Radio Bucuresti FM - Radio Muzica Live Online - Stiri Bucuresti

„Директен удар в сърцето на демокрацията в световен мащаб! Ако демокрацията в Румъния падне, целият демократичен свят ще падне! Това е само началото. Толкова е просто! Европа сега е диктатура, Румъния е под тирания!“, написа Джорджеску в X.

преди 1 минута, maxthon написа:

Е затова написах за серия договори. В крайна сметка след последния де юре на картата се появява Третата българска държава. А не това, което казва професорчето от ДС.

Така е. В поста който цититра, аз говорех за датата 3 Март като символ, че договореното ще се случи, не че ще се случи картата от 3 март. А ти спомена картата, за това казах че не се появаваме тогава на картата. Вероятно си имал предвид дата символ за появяването ни картата според серията договори, с което съм съгласен с теб.

maxthon

преди 33 минути, Michigan111 написа:

защото си е символ на възобновяване на държавноста.

преди 42 минути, nikssi написа:

Да разбирам ли , че си комуне ?

Нема начин, нали е от поколение Z. Може всичко друго да е, освен комуне.

преди 7 минути, nikssi написа:

написа Джорджеску в X.

А не написа ли колко пари са му дали от Кремъл? 😂

преди 26 минути, БаалБек написа:

Вярно ли? Ти в коя паралелна реалност си?

Кога за първи път се взима решение да има Трета българска държава? Предварителен, следварителен без значение след кое споразумение/договор. Де юре държавата кога възниква? В следствие на договор или в следствие на избор на държавен глава? Ако е след договор, то значи, че професора от ДС лъже нагло....

• Автор
преди 15 минути, nikssi написа:

„Директен удар в сърцето на демокрацията в световен мащаб! Ако демокрацията в Румъния падне, целият демократичен свят ще падне! Това е само началото. Толкова е просто! Европа сега е диктатура, Румъния е под тирания!“, написа Джорджеску в X.

Немцов и Навални искаха и те така да напишат, ама едния получи куршум, а другия затвор. Дано Румъния прояви разум и не започне като в Кремъл да разбират демокрацията.

П.П.:

Но чугунените ви кратуни не увират. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.