Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

скандал киро канадата пп и задкулисие

Featured Replies

преди 1 минута, Banesc написа:

интересната част е че   почти половината  от пп гласуваха  да  си направят коалицийка  с герп а  в замяна да не пипат имунитета на бб  и щели да направят някаква евро комисия   по български стандарт да протака нещата 6 месеца докато управляват

и имаше едни дето гласували въздържал се  и  киро ги напсува  и им каза че немогат да вземат мъжко решение  да или не

и преповториха гласуването само с да или не 

и  администрацията щяла да се уволнява ама нямали хора с които да  ги заместят

и шефовете  на служби  били техни хора и одобрени от посолството и съгласувани с посолствата

и урсула казала на киро да си намерят някакъв начин да  заобиколят правилата и щяла да помогне да ни приемат  в еврозоната 

И аз слушах известно време, но на мен ми направи впечатление, че в тази партия поне всеки се изказваше и нямаше открито целуване на задни части на някой в или извън залата. Ще ми е интересно да видим на копейките и на другите там какви са им събранията и как там си позволяват да опонират на лидерите си, ако го правят изобщо.

• Отговори 285
  • Прегледи 11,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Отговорът е в първата публикация в темата. Всичко в България се контролира от сащ и брюксел. Твоите пръстчета, които чаткат по клавиатурата също са захранени от там.

• Заради гласоподаватели като теб България е дупка и не просто дупка а последна дупка на кавала във всяко едно отношение. Жал ми е, че прекрасната ми родина е пълна с елемнатарни едноклетъчни като теб

Публикувани изображения

• Автор
току-що, Гражданин написа:

че в тази партия поне всеки се изказваше и нямаше открито целуване на задни части на някой в или извън залата.

да и за тва резулатта беше 23 за коалиция  като киро и асен бяха за коалиция

а другите бяха против 25

близък резултат

и се въртяха около това че само трябва  мария габриел  да   и дадат да е премиер а всичко останало за тях 

преди 2 часа, Mediterranean написа:

А Лена не ги пипа нейните веждоци.  

Че и не се бръсне... :)

преди 2 часа, Mediterranean написа:

Нормален пубер си изглежда.😑

Но още не знае английски!

преди 17 минути, Banesc написа:

.....

Серго, Серго - дори от записите пак не си разбрал, че на ББ в момента бъкел никой нищо не може да му направи. Имунитета не им е проблем, те го бяха арестували и нищо, та имунитета ли си мислиш, че е бариерата пред ББ?!

Та в първия скандал, няма нищо скандално, нищо от това не ме скандализира, щото си е всеизвестно от много години.

В следващия пак: кое е скандалното, че имало въздържали се, а Петков ги скастрил, че решението трябва да се вземе сега и няма време за този вот? Какво му скандалното да се гласува? Ми демократична партия, не е един лойко и да се разпорежда какво ще става - хората решават в колектив, нещо изключително чуждо за нашите политически ширини.

И не вади от контекста - онова, което твърдят, че е казала Урсула е "как да заобиколят правилата, в смисъл да влезат в рамките", ние не сме в тези рамки сега. Или може би скандала е, че ще влизаме в Шенген?

Ръководителите на служби, винаги се синхронизират с посолствата - нали с тия посолства работят, това са екипи от хора, не е просто ей тъй, който аз си искам.

Няма скандал, просто ги мразите и не искате да сме в ЕС, да сме в НАТО, па за Шенген и еврозона, да не говорим. Ма няма да стане, сори - вие сте егати мръдналите на акъл хора, че да искате да ни изкарвате от тези съюзи. Излезем ли от ЕС сме във фалит, пред който виденовата зима, ще ни се стори пролет, но този път особеността е, че няма да има кой да ни помогне. А излезем ли от НАТО - очаквайте Ердоган на границата, аз ще си хвана пътя за Маями и от там ще ви обяснявам, колко е хубаво извън ЕС и НАТО.

Лена Бориславова: При крайните назначения в службите информираме партньорите от ЕС и НАТО (epicenter.bg)

"Не сме съгласували с никое посолство предложения за нито една от службите до този момент, но при крайните назначения и като част от законовите процедури, се информират партньорските служби в рамките на задълженията ни като членове на Европейския съюз и НАТО, и за да могат да имат достъп до информация".

Това написа във Фейсбук Лена Бориславова от "Продължаваме промяната" по повод разпространения от депутата Радостин Василев запис от национален съвет на ПП, проведен онлайн на 21 май. Към публикацията си тя закачи снимка от пресконференцията на Василев по-рано през деня.
................

🤣  

Цитат

По-рано днес Радостин Василев представи пред медиите онлайн запис на Националния съвет на "Продължаваме промяната".

На записа се чуват гласовета на Кирил Петков и Асен Василев, които обясняват пред съпартийците си, че "Службите са наши. Ръководствата им са съгласувани с посолствата и одобрени от посолството".

Асен Василев уточнява, че: "имената на новите ръководители на службите.са синхронизирани с посолствата".

А Кирил Петков допълва: "Външни консултанти ще ни помагат с реконтруирането на службите".
В отговор на въпрос какво значи, че службите са наши, Асен Василев разкрива: "ДАНС, НСО, главният секретар на МВР – това са наши хора, които са определени от посолството, даже имената са синхронизирани с посолствата".

преди 3 часа, insec написа:

не искате да сме в ЕС, да сме в НАТО

Искаме, ама в оня ЕС, не сегашния джендърски!

А я покажи поне едно хубаво нещо, което е свършоло НАТО? Почни от генерал дьо Гол, мини през Кипър и т.н. НАТО просто ни направи касичка на Ленгли...

преди 3 минути, JKirilov написа:

Искаме, ама в оня ЕС, не сегашния джендърски!

т.е. не искате в ЕС - защо и как не е от значение, ако не бяха джендърите, щяха да са нещо друго

преди 4 минути, JKirilov написа:

А я покажи поне едно хубаво нещо, което е свършоло НАТО?

Спаси България от война.

• Автор
преди 5 часа, insec написа:

ББ в момента бъкел никой нищо не може да му направи. Имунитета не им е проблем, те го бяха арестували и нищо, та имунитета ли си мислиш, че е бариерата пред ББ?!

бб се е скарал с главния прокурор  и започнаха да го привикват на разпити

делата на трупчета  се задействаха

имунитета му е важен на живот и смърт

преди 5 часа, insec написа:

Серго, Серго - дори от записите пак не си разбрал, че на ББ в момента бъкел никой нищо не може да му направи. Имунитета не им е проблем, те го бяха арестували и нищо, та имунитета ли си мислиш, че е бариерата пред ББ?!

Та в първия скандал, няма нищо скандално, нищо от това не ме скандализира, щото си е всеизвестно от много години.

В следващия пак: кое е скандалното, че имало въздържали се, а Петков ги скастрил, че решението трябва да се вземе сега и няма време за този вот? Какво му скандалното да се гласува? Ми демократична партия, не е един лойко и да се разпорежда какво ще става - хората решават в колектив, нещо изключително чуждо за нашите политически ширини.

И не вади от контекста - онова, което твърдят, че е казала Урсула е "как да заобиколят правилата, в смисъл да влезат в рамките", ние не сме в тези рамки сега. Или може би скандала е, че ще влизаме в Шенген?

Ръководителите на служби, винаги се синхронизират с посолствата - нали с тия посолства работят, това са екипи от хора, не е просто ей тъй, който аз си искам.

Няма скандал, просто ги мразите и не искате да сме в ЕС, да сме в НАТО, па за Шенген и еврозона, да не говорим. Ма няма да стане, сори - вие сте егати мръдналите на акъл хора, че да искате да ни изкарвате от тези съюзи. Излезем ли от ЕС сме във фалит, пред който виденовата зима, ще ни се стори пролет, но този път особеността е, че няма да има кой да ни помогне. А излезем ли от НАТО - очаквайте Ердоган на границата, аз ще си хвана пътя за Маями и от там ще ви обяснявам, колко е хубаво извън ЕС и НАТО.

Да, той Ердоган няма друга работа и си мисли, точно това.   Инфлация в Турция, безработица, пожарите в Турция, земетресения. Много му трябва България.

преди 6 часа, insec написа:

Няма скандал,  А излезем ли от НАТО - очаквайте Ердоган на границата, аз ще си хвана пътя за Маями и от там ще ви обяснявам, колко е хубаво извън ЕС и НАТО.

Да не сбърка опорката?! Не Ердоган, а Путин ще ни нападне. Турция е в НАТО, а той е отбранителен съюз, не нападателен. А и да ни нападне, няма ли да ни защити ЕС?! Ето, и Украйна не е в НАТО, но им помагат хората.

Иначе - прав си, няма скандал. Нормално политическо поведение. Все пак ще е хубаво да дадеш някакво определение за скандал, за да има по-добро разбиране за нещата. Примерно, предлагането на Пеевски за шеф на ДАНС, скандал ли беше?! А подкрепата на Сидеров за правителство на БСП и ДПС?!

преди 2 часа, bioid написа:

Да не сбърка опорката?! Не Ердоган, а Путин ще ни нападне. Турция е в НАТО, а той е отбранителен съюз, не нападателен. А и да ни нападне, няма ли да ни защити ЕС?! Ето, и Украйна не е в НАТО, но им помагат хората.

Иначе - прав си, няма скандал. Нормално политическо поведение. Все пак ще е хубаво да дадеш някакво определение за скандал, за да има по-добро разбиране за нещата. Примерно, предлагането на Пеевски за шеф на ДАНС, скандал ли беше?! А подкрепата на Сидеров за правителство на БСП и ДПС?!

Не му четеш коментара както трябва. Ако излзем от НАТО, Турция няма никакви ангажименти към страна, която вече е извън съюза. А Путин просто ще ни подари на съседите ни, достатъчно му е да каже "ваши са, разделяйте си ги" и всичките ни съседи ще си ни поделят. За Русия вече сме нежелан ефект на Балканите и може да им е по-лесно, ако тук се появи някоя силно русофилска и националистическа държава, която е вън от НАТО и ЕС. Може Събрия да си ни подели с Турция.

А НАТО помога на Украйна колкото да укрепи външните си граници, защото ако Украйна падне, Русия ще има от къде да тръгне на поход към сърцето на Европа. Путин не крие, че иска да възражда Съветския съюз.

преди 25 минути, Гражданин написа:

Не му четеш коментара както трябва. Ако излзем от НАТО, Турция няма никакви ангажименти към страна, която вече е извън съюза. А Путин просто ще ни подари на съседите ни, достатъчно му е да каже "ваши са, разделяйте си ги" и всичките ни съседи ще си ни поделят. За Русия вече сме нежелан ефект на Балканите и може да им е по-лесно, ако тук се появи някоя силно русофилска и националистическа държава, която е вън от НАТО и ЕС. Може Събрия да си ни подели с Турция.

А НАТО помога на Украйна колкото да укрепи външните си граници, защото ако Украйна падне, Русия ще има от къде да тръгне на поход към сърцето на Европа. Путин не крие, че иска да възражда Съветския съюз.

Простотии както винаги.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Простотии както винаги.

Защо да са простотии?

преди 1 час, Гражданин написа:

Защо да са простотии?

Добре. Ала бала с президента е. Не са простотии. Обсъдили го с посолството за този пост? Съгласувано ли е?

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Добре. Ала бала с президента е. Не са простотии. Обсъдили го с посолството за този пост? Съгласувано ли е?

Нормално е да има консултации с посолствата на партньорите ни. Живеем в космополитен свят, има хиляди бизнеси, които зависият от добри канали за комуникация с правителството и посредници на съотвените държави чрез посолствата. Алабалата не стана ясно каква е, но едва ли говорим за изборни измами. Всъщност никой нищо криминално не говореше на срещата. При положение, че имат толкова много депутати, все някой може да е къртица, така че дори и при затворени врати, нищо толкова фрапантно не се каза. Просто общи приказки и показаха, че всъщност се допускат много гледни точки. Я си представи на копейките как им дърпа ушите на конусите главния вожд. Кой знае ако пуснат запис как обяснява, че се е срещал с посланици и т.н.. каква ще е реакцията. 

преди 3 минути, Гражданин написа:

Нормално е да има консултации с посолствата на партньорите ни. Живеем в космополитен свят, има хиляди бизнеси, които зависият от добри канали за комуникация с правителството и посредници на съотвените държави чрез посолствата.

Не съм съгласен, вътрешните работи на една държава не са работа на посолствата. Бизнеса си е бизнес, но той не може и не трябва да е за сметка на суверенитета на коя да е държава.

преди 8 минути, Гражданин написа:

Я си представи на копейките как им дърпа ушите на конусите главния вожд. Кой знае ако пуснат запис как обяснява, че се е срещал с посланици и т.н.. каква ще е реакцията. 

Всяка партия си има тъмните страни, ние сме хора и е наивно да се мисли, че някой ще седне на кацата с меда без да се пробва да бръкне в нея.
В нашата мила рОдина обаче тези неща са вече толкова гротескни че чак са извратени.

преди 25 минути, Гражданин написа:

Нормално е да има консултации с посолствата на партньорите ни. Живеем в космополитен свят, има хиляди бизнеси, които зависият от добри канали за комуникация с правителството и посредници на съотвените държави чрез посолствата. Алабалата не стана ясно каква е, но едва ли говорим за изборни измами. Всъщност никой нищо криминално не говореше на срещата. При положение, че имат толкова много депутати, все някой може да е къртица, така че дори и при затворени врати, нищо толкова фрапантно не се каза. Просто общи приказки и показаха, че всъщност се допускат много гледни точки. Я си представи на копейките как им дърпа ушите на конусите главния вожд. Кой знае ако пуснат запис как обяснява, че се е срещал с посланици и т.н.. каква ще е реакцията. 

Нормално е.

https://www.290caselaw.com/norms/nk-104/

Чл. 104. (1) Koйтo издaдe или cъбиpa c цeл дa издaдe нa чyждa дъpжaвa или нa чyждa opгaнизaция инфopмaция, пpeдcтaвлявaщa дъpжaвнa тaйнa, ce нaĸaзвa зa шпиoнcтвo c лишaвaнe oт cвoбoдa oт дeceт дo двaдeceт гoдини, c дoживoтeн зaтвop или c дoживoтeн зaтвop бeз зaмянa.

преди 29 минути, Bubbles написа:

Не съм съгласен, вътрешните работи на една държава не са работа на посолствата. Бизнеса си е бизнес, но той не може и не трябва да е за сметка на суверенитета на коя да е държава.

Когато в България работят хиляди чужденци, ама не ниска категория трудещи се, защото тия фирми, които за да идват от чужбина не са просто за хранителни продукти например, а често с продукция във високотехнологичния сектор и инвестицията им е огромна, естествено, че ще има нужда от посредници като посолства, защото това са търговски връзки на високо ниво, пращат се мозъци тук, строят се фирми с инвестиции в технологичен know-how... Нормално чужденците да имат нужда от гаранции, че тая държава и инвестициите, които пращат в нея няма да заминат по дяволите, защото някакви пещерни копейки искат да ни върнат в комунизма с режим на тока и да се пеят братски песни за дружбата. Буквално напоследък осъзнавам, че живея в една дърва с голямо разделение в обществото. Едната му част буквално са ей такива:

HOc3Axa.jpg

преди 29 минути, Bubbles написа:

Всяка партия си има тъмните страни, ние сме хора и е наивно да се мисли, че някой ще седне на кацата с меда без да се пробва да бръкне в нея.
В нашата мила рОдина обаче тези неща са вече толкова гротескни че чак са извратени.

Мен ми е ясно, че политика не се прави безкористно. Всеки политик си има някакви лични желания, било за слава, за пари, за власт и т.н., това са присъщи за всеки човек желания. Интересува ме не дали е само за милата рОдина, то е ясно, че няма как всичко да е в името на една държава, когато живеем в глобализиран свят и сме някакво малко село в него. И понеже осъзнавам това и не искам като тия от горе пещерен комунизъм, защото възпитанието ми и светогледът ми са други, виждам че е значително по-добре да си в западната част на цивилизацията от колкото в източната и по-конкретно онзи свят, който смело може да обобщим като руски свят. Ако ми предлагаха да сме като японците или друга развита нация, ок. Но като ни предлагат само нисък поклон и вечно близане на съветски задни части заради някаква криво разбрана формула на благодарство и рецепта за социален и икономически регрес, "но пък хубав, православен, щот така трябва, а другите... другите са сатанисти"... Еми, егати и формулата. Предпочитам американската формула. Не виждам нищо позитивно в русификацията на живота. Това искат копейките. Другите поне не го искат.

преди 41 минути, АСПЕКТ написа:

Нормално е.

Чл. 104. (1) Koйтo издaдe или cъбиpa c цeл дa издaдe нa чyждa дъpжaвa или нa чyждa opгaнизaция инфopмaция, пpeдcтaвлявaщa дъpжaвнa тaйнa, ce нaĸaзвa зa шпиoнcтвo c лишaвaнe oт cвoбoдa oт дeceт дo двaдeceт гoдини, c дoживoтeн зaтвop или c дoживoтeн зaтвop бeз зaмянa.

Вадиш нещата от контекста като всяка копейка като ѝ е изгодно да се излага, но пък да натъртва някаква идея пред себеподобните си. Кой каква държавна тайна е издал? Дай конкретната държавна тайна като толкова разбираш от текстовете на закона и си наясно със съдържанието на разговора. Къде е държавната тайна?

преди 21 минути, Гражданин написа:

Когато в България работят хиляди чужденци, ама не ниска категория трудещи се, защото тия фирми, които за да идват от чужбина не са просто за хранителни продукти например, а често с продукция във високотехнологичния сектор и инвестицията им е огромна, естествено, че ще има нужда от посредници като посолства, защото това са търговски връзки на високо ниво, пращат се мозъци тук, строят се фирми с инвестиции в технологичен know-how... Нормално чужденците да имат нужда от гаранции, че тая държава и инвестициите, които пращат в нея няма да заминат по дяволите, защото някакви пещерни копейки искат да ни върнат в комунизма с режим на тока и да се пеят братски песни за дружбата. Буквално напоследък осъзнавам, че живея в една дърва с голямо разделение в обществото. Едната му част буквално са ей такива:

HOc3Axa.jpg

Мен ми е ясно, че политика не се прави безкористно. Всеки политик си има някакви лични желания, било за слава, за пари, за власт и т.н., това са присъщи за всеки човек желания. Интересува ме не дали е само за милата рОдина, то е ясно, че няма как всичко да е в името на една държава, когато живеем в глобализиран свят и сме някакво малко село в него. И понеже осъзнавам това и не искам като тия от горе пещерен комунизъм, защото възпитанието ми и светогледът ми са други, виждам че е значително по-добре да си в западната част на цивилизацията от колкото в източната и по-конкретно онзи свят, който смело може да обобщим като руски свят. Ако ми предлагаха да сме като японците или друга развита нация, ок. Но като ни предлагат само нисък поклон и вечно близане на съветски задни части заради някаква криво разбрана формула на благодарство и рецепта за социален и икономически регрес, "но пък хубав, православен, щот така трябва, а другите... другите са сатанисти"... Еми, егати и формулата. Предпочитам американската формула. Не виждам нищо позитивно в русификацията на живота. Това искат копейките. Другите поне не го искат.

Вадиш нещата от контекста като всяка копейка като ѝ е изгодно да се излага, но пък да натъртва някаква идея пред себеподобните си. Кой каква държавна тайна е издал? Дай конкретната държавна тайна като толкова разбираш от текстовете на закона и си наясно със съдържанието на разговора. Къде е държавната тайна?

Той Кирчо отдавна снася информация.

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/gerb-obvini-kiril-petkov-che-e-izdal-durzhavna-tayna

https://news.bg/politics/gerb-i-vazrazhdane-osadiha-iznasyaneto-na-voenna-tayna-ot-petkov.html

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Кажи ми точно каква е била военната тайна, за да видя каква е твоята интерпретация, а не просто някакви статии, че така си по-скоро като трол, който не се старае особено много. Я ме виж колко текст изписах, за да говоря разумно, с логика и пояснения, а ти не искаш. Няма какво да ти отговарям повече с подробности, ако малко не се напънеш да ми съчиниш текст.

току-що, Гражданин написа:

Кажи ми точно каква е била военната тайна, за да видя каква е твоята интерпретация, а не просто някакви статии, че така си по-скоро като трол, който не се старае особено много. Я ме виж колко текст изписах, за да говоря разумно, с логика и пояснения, а ти не искаш. Няма какво да ти отговарям повече с подробности, ако малко не се напънеш да ми съчиниш текст.

%D0%AF%D0%91-%D0%91-%D0%95.-384-%D0%92-1

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

%D0%AF%D0%91-%D0%91-%D0%95.-384-%D0%92-1

Ама това пак не е държавна тайна.

Къде е държавната тайна?

И като е декларирал това, какво? Може да е декларирал истината. Кога беше импийчмънта, че това не е така?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.