Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

скандал киро канадата пп и задкулисие

Featured Replies

преди 50 минути, insec написа:

Кои са тези други шпиони?

Защо бе, защо такива като тебе имат право да гласуват?
Верно трябва да се свика ВНС и да се въведе задължителен психотест и образователен ценз за добиване на право на глас.

• Отговори 285
  • Прегледи 11,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Отговорът е в първата публикация в темата. Всичко в България се контролира от сащ и брюксел. Твоите пръстчета, които чаткат по клавиатурата също са захранени от там.

• Заради гласоподаватели като теб България е дупка и не просто дупка а последна дупка на кавала във всяко едно отношение. Жал ми е, че прекрасната ми родина е пълна с елемнатарни едноклетъчни като теб

Публикувани изображения

преди 10 часа, Белгиеца написа:

Тази сутрин по хамериканските подлоги от бТВ показваха Линда Пенкова писала книга жената на български и на английски. Обича да си похапва и си ѝ личи, ама като млада не е била закръгленка като сега де, та просто Киро се е уредил с канадско гражданство покрай нея.
Сега, с посолството ли е уредено да я показват по бТВ госпожа Просто-Кировица , казва ли ти някой ?

Викаш по-добре е Веждана Воевода. Тя ще оправи България и Киро.

преди 14 минути, Mediterranean написа:

Викаш по-добре е Веждана Воевода. Тя ще оправи България и Киро.

'Ма той Киро си е оправен, боко и той е оправен, виж че и двамата повтарят едно и също като папагали. Пък и да не мислиш че кокорчото случайно е толкова ококорен?

преди 25 минути, Bubbles написа:

....

то не, че от устата, ами от гърлото трябва си го извадиш този руZки шнур. :getout:

преди 7 минути, insec написа:

то не, че от устата, ами от гърлото трябва си го извадиш този руZки шнур. :getout:

Да сигур аз съм виновен че ти си психично болен, поне не се излагай пред хората, баси.

преди 1 час, Bubbles написа:

....

ей, нещастник гнусен - заради гласоподаватели, като мен сме в ЕС и НАТО, а ти си въртиш джинджира във Франция. А заради малоумни лекета, като тебе, стават тоталитарни режими и избиват хора в концлагери.

Айде бегай у контейнера, че от многократно използване вече си се прокъсал и само капе ватнишка мизерия от тебе. :getout:

преди 8 часа, insec написа:

ей, нещастник гнусен - заради гласоподаватели, като мен сме в ЕС и НАТО, а ти си въртиш джинджира във Франция. А заради малоумни лекета, като тебе, стават тоталитарни режими и избиват хора в концлагери.

Айде бегай у контейнера, че от многократно използване вече си се прокъсал и само капе ватнишка мизерия от тебе. :getout:

Заради гласоподаватели като теб България е дупка и не просто дупка а последна дупка на кавала във всяко едно отношение.
Жал ми е, че прекрасната ми родина е пълна с елемнатарни едноклетъчни като теб, които не могат да мислят дори в покой камоли когато възприемат някаква информация, а вместо това просто я попиват като гъби и мелят запаметеното като радиоточка.

Ако не друго поне ставаш за комик...
...гусин гласоподавател.:lol6:

преди 8 часа, insec написа:

заради гласоподаватели, като мен сме в ЕС и НАТО

Мерси, много мръсно си направил на страната и народа значи. 

преди 40 минути, АСПЕКТ написа:

f2a479721d67f7bc01cfe4ec7e1d982e.jpeg

В интерес на истината тогава бях против тези му действия, но излезе прав.

За съжаление цялата тази дандания роди Кирчо и Кокорчо и дай България и стана От трън та на глог.

Асен Василев в записа: Министрите да се подпишат с кръв, че ще изритат хората на ГЕРБ и Радев | Glasove.com

Цитат

„Аз мисля - казва Василев, че този срок (при вариант правителство с ротация, б. м.) може да се бутне и до 12 месеца. Това ще ни позволи фундаментално да изчистим службите, да изгоним кадрите на ГЕРБ и на президентството по места и да свършим някаква работа с еврозоната и Шенген, нали, и с плана за възстановяване... С доста голяма доза на сигурност, че еврозоната, и Шенген ще се случат, чистката е говорена с всички, които искат да става министри, че законно-незаконно трябва да изгонят всички директори на дирекции и шефове на регионални структури и  на агенции - първите две седмици. Което ще затапи, че ние сме правили коалиция с ГЕРБ.“

Мдаамм 

преди 4 минути, nikssi написа:

Кат искат да ротират, да ги вкарат в някоя центрофуга за тренировка на космонавти, пилоти, парашутисти пуснати от козяк.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Кат искат да ротират, да ги вкарат в някоя центрофуга за тренировка на космонавти, пилоти, парашутисти пуснати от козяк.

Стана от 9 на 12 месеца ... да се бутне.

Цитат

"Срокът може да се бутне и до 12 месеца (има предвид ротационния срок - б.р.). Това ще ни позволи да изчистим службите, да изгоним кадрите на ГЕРБ и на президента по места... 

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Мерси, много мръсно си направил на страната и народа значи. 

огромно благодаря за признанието!!! :giggle1:

В интерес на истината тогава бях против тези му действия, но излезе прав.

За съжаление цялата тази дандания роди Кирчо и Кокорчо и дай България и стана От трън та на глог.

Всъщност, точно обратното.

Тогав ас юмручето игра в синхрон с Черепа и мафията, а про100Киро и кокорчо са негови "чеда".

После като видя че няма накъде , като видя золумите им, ги нарече шарлатани ...

Така че...  май много искате да забравите кой е в дъното на този хаос. - Човека на Решетников, избран с неясно финансиране,  проучен и предложенот руски служби през наши червени мекерета , за който още 2016 г Решетников отреди роля, която в момента се изпълнява перфектно 7 години  след неговите изказвания

https://www.kaldata.com/forums/topic/258717-генерал-румен-радев-новият-президент-на-българия/page/131/#comment-4210665

https://www.kaldata.com/forums/topic/258717-генерал-румен-радев-новият-президент-на-българия/page/131/#comment-4209119

на 27.05.2023 г. в 14:16, Гражданин написа:

Кой каква държавна тайна е издал? Дай конкретната държавна тайна като толкова разбираш от текстовете на закона и си наясно със съдържанието на разговора. Къде е държавната тайна?

Русокоске казах ти че разбираш само от кама сутра с какво се занимават ДАНС и ГДБОП та шефовете им дали боравят с държавни тайни

преди 17 минути, miro20 написа:

избран с неясно финансиране,  проучен и предложенот руски служби през наши червени мекерета , за който още 2016 г Решетников отреди роля, която в момента се изпълнява перфектно 7 години  след неговите изказвания

Стига с тия руски служби ве!
Болест ли вилнее в тая България, радиация ли, едно и също мелите?!

Вчера питах оня гусин гласоподавателя, но той не рачи да ми отговори, ся ще питам и теб : Защо мерите с двоен аршин уважаеми?
Ако има руски шпиони или както там ги наричате защо си мислките че няма американски?
Или те американските са от вашия отбор и заедно решавате как да се управлява България?

преди 41 минути, miro20 написа:

Така че...  май много искате да забравите кой е в дъното на този хаос. - Човека на Решетников, избран с неясно финансиране,  проучен и предложенот руски служби през наши червени мекерета , за който още 2016 г Решетников отреди роля, която в момента се изпълнява перфектно 7 години  след неговите изказвания

Естествено, че е мунчо миризливия боклук - този толкова национални предателства извърши, че ще направи всичко възможно да саботира държавата, щото инак го чака съдебен процес. Назначи си гешето, инсценираха ..... как беше "нахлуване в президенството" или някаква подобна тъпотия беше, също като "терористичния атентат" срещу същия този гешев, и те ти повод мунчо да вдига юмруче на площада. Безброй пъти съм го казвал, няма по- голям боклук в политиката ни през последните 30 години от тая долна мършичка, окото му няма да мигне да вкара България във война.

преди 33 минути, Bubbles написа:

Вчера питах оня гусин гласоподавателя, но той не рачи да ми отговори, ся ще питам и теб : Защо мерите с двоен аршин уважаеми?

Имате някаква извратена представа за равнопоставеност.

Ние сме в ЕС и НАТО / слава Богу / и националната ни сигурност е пряко свързана с тези структури.

Разбира се, и между страните от алианса и ЕС  също има шпионски скандали , това си е било винаги част от играта на интереси . 

Проблема е когато някои се поставят в услуга именно на трети държави и служби,които  основната им цел е събаряне и дестабилизиране на тези съюзи .

КАкви са ни геополитическите инационални стратегии за сигурност в държавата , не съм аз който трябва да ти  отговаря, това го има в докладите и доктрините на военните ,както и на официалните ни институции.

преди 3 часа, Bubbles написа:

Заради гласоподаватели като теб България е дупка и не просто дупка а последна дупка на кавала във всяко едно отношение.
Жал ми е, че прекрасната ми родина е пълна с елемнатарни едноклетъчни като теб, които не могат да мислят дори в покой камоли когато възприемат някаква информация, а вместо това просто я попиват като гъби и мелят запаметеното като радиоточка.

Ако не друго поне ставаш за комик...
...гусин гласоподавател.:lol6:

Чий го дириш на Запад, ве. Мозък.

на 27.05.2023 г. в 16:03, bioid написа:

Кой въобще ти говори за Варшавския договор?! Очевадно става въпрос за годините след това и преди приемането ни в НАТО. Защо се правиш на малоумен?!

За да слезе на нивото ви.

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

За да слезе на нивото ви.

А, ти чий го дириш на изток? Марш на запад.

преди 11 минути, miro20 написа:

Ние сме в ЕС и НАТО / слава Богу / и националната ни сигурност е пряко свързана с тези структури.

Разбира се, и между страните от алианса и ЕС  също има шпионски скандали , това си е било винаги част от играта на интереси . 

Проблема е когато някои се поставят в услуга именно на трети държави и служби,които  основната им цел е събаряне и дестабилизиране на тези съюзи .

КАкви са ни геополитическите инационални стратегии за сигурност в държавата , не съм аз който трябва да ти  отговаря, това го има в докладите и доктрините на военните ,както и на официалните ни институции.

Бъркаш понятия мой.
България е част от ЕС слава Богу и НАТО за съжаление и това че националната сигурност е пряко свързана с тези структури НЕ означава, че те имат правото да си пъхат носовете във вътрешните работи на страната, иначе се получава еквивалент на СССР където членките нвмаха собствени правителства а всичко се решаваше в Москва.

Сега вие уважаеми плачете ежедневно че имало руски шпиони, агенти и руска водка на пазара, но в същото време нямате никакъв проблем с това всичко да се решава директно във Вашингтон и да се спуска под формата на доклади и други подобни уж невинни на пръв поглед събития.

Това е глупаво и не е никаква демокрация, още по-малко свобода.

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Ела дири и ти ако ти стиска, ко не хващай Кировия и тишина.

Троловете на Отворено общество и тук доказаха че са национални предатели

преди 1 час, miro20 написа:

Ти като живеещ в един блок с Пешо, да не го пускаш в банята да гледа как се къпе жена ти, а вечер да ти насочва моркова в катерицата и? Егати джендърските представи имате за ЕС и НАТО.

Бъркаш понятия мой.
България е част от ЕС слава Богу и НАТО за съжаление и това че националната сигурност е пряко свързана с тези структури НЕ означава, че те имат правото да си пъхат носовете във вътрешните работи на страната, иначе се получава еквивалент на СССР където членките нвмаха собствени правителства а всичко се решаваше в Москва.

Сега вие уважаеми плачете ежедневно че имало руски шпиони, агенти и руска водка на пазара, но в същото време нямате никакъв проблем с това всичко да се решава директно във Вашингтон и да се спуска под формата на доклади и други подобни уж невинни на пръв поглед събития.

Това е глупаво и не е никаква демокрация, още по-малко свобода.

Ела дири и ти ако ти стиска, ко не хващай Кировия и тишина.

Би ли казал с какво НАТО или ЕС те ограничават в политическите ти възгледи, в моралните възгледи, ли с какво бъркат в националните ти приоритети, традиции, семеен бит, култура ? свобода на придвижване и живот ?

Което изброено бе пряко под контрол на съветско-комунистически служби , когато бяхме  в СИВ.

Ако ще срвняваме де.

Помниш ли че имената в родилния дом тогава се избираха по одобрен списък ? :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.