Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

скандал киро канадата пп и задкулисие

Featured Replies

преди 10 минути, insec написа:

Класическа пропаганда - пускаш партенка, после наклеветените да се оправят. Че ватенките сте прости по- рождение, ала ти се очертаваш, като особено елементарен.

явно освен национален предател си и склеротик  ето ти новината   https://bnr.bg/horizont/post/101734779/ivailo-mirchev-niderlandia-e-gotova-da-ni-dade-f-16-ako-pratim-nashite-mig-29-i-su-25-na-ukraina

• Отговори 285
  • Прегледи 11,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Отговорът е в първата публикация в темата. Всичко в България се контролира от сащ и брюксел. Твоите пръстчета, които чаткат по клавиатурата също са захранени от там.

• Заради гласоподаватели като теб България е дупка и не просто дупка а последна дупка на кавала във всяко едно отношение. Жал ми е, че прекрасната ми родина е пълна с елемнатарни едноклетъчни като теб

Публикувани изображения

преди 3 минути, insec написа:

айде бре ватник, кво се обясняваш - почвай представлението.

Представление не мисля да правя. Ако напишеш, че си прост и не можеш да си намериш материали, ще ти помогна.

току-що, novaki написа:

явно освен национален предател си и склеротик  ето ти новината   https://bnr.bg/horizont/post/101734779/ivailo-mirchev-niderlandia-e-gotova-da-ni-dade-f-16-ako-pratim-nashite-mig-29-i-su-25-na-ukraina

От линка:

Цитат

Призивът на Мирчев съвпада с публикация в нидерландски сайт, в която се посочва, че холандските депутати били информирани за плановете на нидерландското правителство да предостави излишни машини Ф-16 на съюзници от НАТО.

я изненада - в Холандия били обсъждали този вариянт, за който Мирчев ни съобщава. Следва въпрос - защо не се случи тази оферта?

преди 11 минути, insec написа:

От линка:

я изненада - в Холандия били обсъждали този вариянт, за който Мирчев ни съобщава. Следва въпрос - защо не се случи тази оферта?

я дай новината тролчо центов че холандия е осъждала даването   https://factcheck.bg/politicheck-podvezhdashto-e-tvardenieto-che-niderlandiya-e-obeshtala-f-16-na-balgariya/

https://bntnews.bg/news/mo-ne-e-poluchavano-predlozhenie-ot-niderlandiya-za-predostavyane-na-samoleti-f-16-1213732news.html

преди 5 минути, insec написа:

От линка:

Понеже си рядко кух, ето чети:

https://factcheck.bg/politicheck-podvezhdashto-e-tvardenieto-che-niderlandiya-e-obeshtala-f-16-na-balgariya/

преди 1 час, Гражданин написа:

Ми има разлика. Рейгън като умря не караха децата да стоят изправени пред портрета му в коридорите на училищата мълчаливо няколко минути в знак на почит. Ама за Андропов, Черненко, Брежнев... Ех, какви хубави времена!

Е хайде сега, върнахме се 40 години назад. Нали не мислиш че някой ще стои прав пред портрета на Путин или ще плаче докато минава катафалката с ковчега му?

Ми не, по-добре американски свят от колкото руски. И то не защото просто така ми харесва, ами заради ценности, които в Русия все още няма.

Тук грешиш, Русия има много ценности които нямат нищо общо с политиката им каквато и да е тя. Там има много традиции и като цяло културни ценности които датират от преди векове, както и други по съвременни, вярвам знаеш колко много културна класика идва също от Русия(Литература, театър, музика, балет...), да малшанс е, че политиката им е кофти в много аспекти но ние не бива да бъркаме политика с ценности.
Ако си говорим чисто и просто за свобода, вече мисля бях достатъчно ясен, за мен това което имаме не е свобода а зависимост...
...да по-добро е от повечето алтернативи които познаваме, но пък поне в моите очи тази ситуация е унизителна за континент с историята и постиженията на Европа.

Как какво ме притеснява? ЕС няма обща политика за сигурност и отбрана. Затова е НАТО. Има едно много шумно малцинство, което доста набра сила, иска да ни вади от ЕС и НАТО. Как така няма какво да не ме притеснява? И Русия си има "братски режими". Виж Беларус.

Европа и в частност ЕС сама си е виновна за това, ти го каза и това е самата истина. Аз лично се надявам в някакъв момент Европа отново да стане силата която е била.
А колкото до шумното малцинство, макар да са ми симпатични понеже кълват Тиквун и Киро, не смятам че биха били способни да управляват държавата, твърде крайни са, а както добре знаем - Крайностите никога не носят нищо добро.

За останалото, ти виждаш нещата така и това си е твое право. :)

Ей прости ватенки сте родени, прости ватенки ще си умрете -  м/у "Нидерландия обеща" и "Нидерландия има готовност" не намирате никаква разлика. И след, като посочихте холандска медия потвърждаваща думите му, сега ми вадите български ватници, които ни убеждават, че Мирчев излъгал. Мама мия и простотия.

преди 3 минути, insec написа:

Ей прости ватенки сте родени, прости ватенки ще си умрете -  м/у "Нидерландия обеща" и "Нидерландия има готовност" не намирате никаква разлика. И след, като посочихте холандска медия потвърждаваща думите му, сега ми вадите български ватници, които ни убеждават, че Мирчев излъгал. Мама мия и простотия.

А не. Ти си уникална куха хралупа. Даже и не осмисляш какво четеш. Сигурно като се храниш ти слагат коркова тапа на вилицата за да не си извадиш окото. Отивам да си пия аперитива и не смятам да ти наливам повече акъл в пробитата кофа.

преди 6 минути, insec написа:

Алоу я вземи се скрий някъде стига шари простотии, ако нямаш какво да кажеш по темата, тишина!

току-що, treyyy написа:

....

и следващия път си подготви ватнишките опорки по- добре.

току-що, Bubbles написа:

Алоу я вземи се скрий някъде стига шари простотии, ако нямаш какво да кажеш по темата, тишина!

ти стегна ли куфарите за у на майката ти руZията?

преди 1 минута, treyyy написа:

А не. Ти си уникална куха хралупа. Даже и не осмисляш какво четеш. Сигурно като се храниш ти слагат коркова тапа на вилицата за да не си извадиш окото. Отивам да си пия аперитива и не смятам да ти наливам повече акъл в пробитата кофа.

Не се занимавай с този клоун, виж че не го слуша главата, навсякъде ватенки и чугун му се привиждат, тотално куку.

преди 11 минути, insec написа:

Дай новината бе лъжец че Нидерландия има готовност да предостави ф 16 тролчо центов а че троловете на отворено общество знаете като ви затапя да обиждат ни е известно

преди 2 минути, insec написа:

и следващия път си подготви ватнишките опорки по- добре.

ти стегна ли куфарите за у на майката ти руZията?

620_7827d1e0bfa0b7d8f553f15ccee83b12.jpg

преди 7 минути, Bubbles написа:

Е хайде сега, върнахме се 40 години назад. Нали не мислиш че някой ще стои прав пред портрета на Путин или ще плаче докато минава катафалката с ковчега му?

Точно така ще го изпратят. Децата ще трябва ако не да ридаят, то поне да стоят пред портретите му с наведени глави. В момента расте цяло едно поколение възпитавано с учебниците на путиновия режим, в които учат децата на някакъв извратен патриотизъм. Учителки докладват родители чиито деца рисуват рисунки в час по изобразително за мир. Деца докладват родителите си, че говорят против правителството и т.н.. Там 1984-та вече се случва.

Тук грешиш, Русия има много ценности които нямат нищо общо с политиката им каквато и да е тя. Там има много традиции и като цяло културни ценности които датират от преди векове, както и други по съвременни, вярвам знаеш колко много културна класика идва също от Русия(Литература, театър, музика, балет...), да малшанс е, че политиката им е кофти в много аспекти но ние не бива да бъркаме политика с ценности.

Някъде да си ме видял да говоря против всичко това (Литература, театър, музика, балет...)? Говоря против неща като див патриотизъм и имеприализъм, не ги отричам културно.

Ако си говорим чисто и просто за свобода, вече мисля бях достатъчно ясен, за мен това което имаме не е свобода а зависимост...
...да по-добро е от повечето алтернативи които познаваме, но пък поне в моите очи тази ситуация е унизителна за континент с историята и постиженията на Европа.

Свободата на индивида в Европа все пак си остава много по-голяма от колкото в руския свят.

А колкото до шумното малцинство, макар да са ми симпатични понеже кълват Тиквун и Киро, не смятам че биха били способни да управляват държавата, твърде крайни са, а както добре знаем - Крайностите никога не носят нищо добро.

Като са неспособни означава само, че са опасни и по-добре да не припарват до властта и да не получават никакво валидиране.

преди 7 минути, novaki написа:

Дай новината бе лъжец че Нидерландия има готовност да предостави ф 16 тролчо центов а че троловете на отворено общество знаете като ви затапя да обиждат ни е известно

па сам си дал линк бре ватенка - даже ти го цитирах повторно. Чети си линковете преди да търчиш, като теле пред майка си.

преди 6 минути, Bubbles написа:

....

знам, че си бесепарче, нищо ново :getout:

преди 8 минути, insec написа:

па сам си дал линк бре ватенка - даже ти го цитирах повторно. Чети си линковете преди да търчиш, като теле пред майка си.

преди 14 минути, Bubbles написа:

Пак ти казвам лъжец тролчо центов покажи че Нидерландия е готова да предостави  ф16 от официален източник а не квартален сайт който за 1000 евро може да напише че папата е гей а ако обичаш спри да обиждаш

преди 2 минути, Гражданин написа:

Точно така ще го изпратят. Децата ще трябва ако не да ридаят, то поне да стоят пред портретите му с наведени глави. В момента расте цяло едно поколение възпитавано с учебниците на путиновия режим, в които учат децата на някакъв извратен патриотизъм. Учителки докладват родители чиито деца рисуват рисунки в час по изобразително за мир. Деца докладват родителите си, че говорят против правителството и т.н.. Там 1984-та вече се случва.

Мисля че преувеличаваш, но ще поживеем пък ще видим.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Някъде да си ме видял да говоря против всичко това (Литература, театър, музика, балет...)? Говоря против неща като див патриотизъм и имеприализъм, не ги отричам културно.

Не си говорил против конкретно, явно тогава аз не съм те разбрал правилно.

преди 4 минути, Гражданин написа:

Като са неспособни означава само, че са опасни и по-добре да не припарват до властта и да не получават никакво валидиране.

Не мисля че ще се стигне до там че да са първа или втора политическа сила, въпреки, че сега както ППДБ се издъниха като нищо могат да ги изместят, но пък се чудя на ДБ защо не извлякоха дивиденти от този скандал след като им се отвори такава чудесна възможност. Да ок може би са решили да са лоялни към коалицията която би им правило чест, но от друга страна пропуснаха наистина чудесен шанс.

Така или иначе както е тръгнало все президента ще си управлява и може би към този момент това е най добрия вариант, като изключим момента с неприетите и в същото време належащи закони и реформи и разбира се бюджета.

преди 4 минути, novaki написа:

.....

сополанко нещастен, хората вече получават ефки - наред с останалата натовска техника - само ватнишка България продължава да пази със задника си руZкото безаналогово въоръжение. Мирчев нищо не е излъгал, излагаха ви мунчовците за пореден път и за туй няма да имаме самолети.

преди 2 минути, insec написа:

сополанко нещастен, хората вече получават ефки - наред с останалата натовска техника - само ватнишка България продължава да пази със задника си руZкото безаналогово въоръжение. Мирчев нищо не е излъгал, излагаха ви мунчовците за пореден път и за туй няма да имаме самолети.

Лъжецо тролчо центов дай новината от официален източник няма защото някой е платил на някакъв сайт да напише партенка и Мирчев дали случайно или не се върза

току-що, novaki написа:

Лъжецо тролчо центов дай новината от официален източник няма защото някой е платил на някакъв сайт да напише партенка и Мирчев дали случайно или не се върза

новината я има в достатъчно медии, които ти оспорваш с ватнишки марионетки, дето пръста си не мръднаха да потърсят някоя от всичките сделки, които се предлагаха въобще - защото съвсем не е само тази на Холандия - че само и само да покажат верността си на путятя, като не помогнат с нищо на Украйна, с което опозираха България пред целия цивилизован свят.

преди 10 минути, insec написа:

новината я има в достатъчно медии, които ти оспорваш с ватнишки марионетки, дето пръста си не мръднаха да потърсят някоя от всичките сделки, които се предлагаха въобще - защото съвсем не е само тази на Холандия - че само и само да покажат верността си на путятя, като не помогнат с нищо на Украйна, с което опозираха България пред целия цивилизован свят.

Дай я тогава от един де ама я няма и пак лъжеш тролчо центов

преди 3 минути, novaki написа:

Дай я тогава от един де ама я няма и пак лъжеш тролчо центов

:questions: един път ти даде линк, втори път аз го цитирах - ниска летва си другарю руZороб :getout:

току-що, insec написа:

:questions: един път ти даде линк, втори път аз го цитирах - ниска летва си другарю руZороб :getout:

лъжец тролчо центов никога не си цитирал официален източник а ми цитира някакъв квартален сайт 

преди 1 минута, novaki написа:

лъжец тролчо центов никога не си цитирал официален източник а ми цитира някакъв квартален сайт 

от квартал Холандия:getout:

Ако си спомняте това не е първото обвинение в измама на Асенчо и Кирчо.

Отдавна явно се занимава с шпионаж и доноси.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.