Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

скандал киро канадата пп и задкулисие

Featured Replies

преди 1 минута, Bubbles написа:

Ти да си чул някога българин да е проверявал дали някой в щатското правителство не снаяся информация някъде къето не трябва? М?

Да, то посолството на САЩ е щанд, сергия някаква и всеки влиза и си излиза с наши тайни дето ги продава на хитри търговци посланници и те после я въртят тая информация на търгове и я продават на държави дет искат да ни завладеят щот с друго САЩ не се издържат ми с мръсни схеми в посолствата си в разни бананови републики кат наща.

Да си чул някога нещо за изисквания от страна на България които да се спазват от така наречените партньори?

Това че ти смяташ, че нямаме изисквания и няма международни договорености между България и САЩ си е твой проблем. Има много големи договори, ма те не са за публикуване да се четат от плебеи и да се интерпретират всеки кой както си знае, повярвай ми. Който има нужда да ги види и има този политически ранг ще ги види. Неща които касаят националната сигурност не може да се разгласяват ей така. Факт е, че със САЩ имаме сделки в областта на отбраната (самолети ала бала, само напомням), мислиш ли, че те ей така ще ни дадат технологии без да имат гаранции, че не сме някакви малоумници, които ще препородадат технологията на Ф16 на Иран или СК например? Ето за това нашите служби са под подледа им, но и ние имаме достъп до техния ресурс, както ти казах по-горе, ако не проверяват нашите кандидати, може да дойде някой като Пеевски за шеф на ДАНС и ти да се чудиш тоя суверенитет от ква полза ни е като ние вътрешно не може да си опазим държавата от мафията па кво остава, ако и международната мафия вземе, че може да ни клати както си иска. САЩ са държава с много сериозно влияние, да искаш да го избягваш е въпрос на възможности, които ние нямаме и за какво ни е да се самоизолираме от такъв мощен партньор? 

Всичко е едностранно, държавата е със свалени гащи пред американците и никой в България няма думата.

Не е едностранно. В НАТО сме, почти не разчитаме на своя армия както виждаш. Ако трябва да изхранваме собствена армия, стандартът на живот рязко ще спадне. Таксите за сигурност не са малки. И освен това ако искаме съдействие от службите на НАТО го получаваме. Кой е казал, че е едностранно. Само ти си фатазираш такива работи и не можеш да ги докажеш. На хартия звучиш много интересен за хората, които не разбират нищо от НАТО и т.н., но моля те да докажеш понякога тези гръмки твърдения. Кажи как си установил, че сме в еднопосочна улица със свалени гащи и никой за нищо не ни помага, а само ни клати?

Партньорството и договорите са ДВУПОСОЧНИ улици, а в ЕС всичко е ЕДНОПОСОЧНО - Краваря се обажда и всички козируват.

Не виждам някой да козирува чак. Това са международни отношения, в които сме със свалени гащи, защото сме никои. Както казах, 6 милиона, демографска криза, балканска беднотия и т.н., ти искаш да сме световна сила и да правим ние правилата ли? Не мисля, че ще стане и някога ще го бъде, по-скоро трябва да си знаем мястото. Не ме интересува, че някой не го кефи, няма как да се зъбиш на някоя голямо куче, а ти да си бълха. Смешно е, не е рационално и в един глобализиран свят както виждаш като не те е кефило тук си заминал на далече и ся даваш акъли как да стават нещата от някаква камбанария където нещата може и да стават, но Франция също е била империя и има много колонии и там тия неща може и да минават и ти си свикнал да виждаш как французите са някакви горди хора и т.н.. ма тука с нашите претенции сме смешни. Исторически сме така. И трябва да се съобразим, а не да сме като "Булгар-булгар" и едно голямо нищо с претенции. 

Това не е партньорство а диктат и ми с гади от цялата тая ситуация още повече като знам че ние сме създали оная кочина.
Това че всичко било в наш интерес щом като НАТО било дошло, дори не знам как да коментирам.

И не знам как да го коментираш, защото очевидно в коментарите те бива само да ми опонираш без реално решение на проблема. Ми кажи "ще направи така и така" и да разбера най-накрая от тебе кво трябва да се направи, за да се измъкнем от диктата дето ти се гади от него и от ситуацията ни.

преди 5 минути, novaki написа:

Сама си го написала че никой не пита други кой да назначава за шефове на службите .Какво е общото между назначаването на шефове на службите и НАТО и ЕС и искането на някой за излизането от тях

Аргументът ти е тъп, защото България в 21 век не е на три морета! Никой не ни пита нас и има обективни причини що. 3 годишно ще разбере разликата в големината на държавите какво означава и какво прави, ти явно не. 

• Отговори 285
  • Прегледи 11,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Отговорът е в първата публикация в темата. Всичко в България се контролира от сащ и брюксел. Твоите пръстчета, които чаткат по клавиатурата също са захранени от там.

• Заради гласоподаватели като теб България е дупка и не просто дупка а последна дупка на кавала във всяко едно отношение. Жал ми е, че прекрасната ми родина е пълна с елемнатарни едноклетъчни като теб

Публикувани изображения

преди 12 минути, Гражданин написа:

Факт е, че със САЩ имаме сделки в областта на отбраната (самолети ала бала, само напомням), мислиш ли, че те ей така ще ни дадат технологии без да имат гаранции, че не сме някакви малоумници, които ще препородадат технологията на Ф16 на Иран или СК например? 

Нямам думи. Такъв наивитет има в главата ти, че не е истина. САЩ не ни дават никакви технологии, за разлика от Турция, които разполагат с такива технологии предоставени им от САЩ. Ти ако си купиш Тесла, да не би да имаш технологиите за автомобила?

А въпросните Ф 16 доказаха какъв "предсказуем" партньор са САЩ. Майсторът взе парите и каза: Ще видим.

преди 9 минути, Гражданин написа:

Да, то посолството на САЩ е щанд, сергия някаква и всеки влиза и си излиза с наши тайни дето ги продава на хитри търговци посланници и те после я въртят тая информация на търгове и я продават на държави дет искат да ни завладеят щот с друго САЩ не се издържат ми с мръсни схеми в посолствата си в разни бананови републики кат наща.

Дали ще го даде продаде на друга страна не знам но ДАВАНЕТО НА ДЪРЖАВНА ТАЙНА НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е РУСИЯ ,САЩ ИЛИ ЯПОНИЯ но за теб е проблем ако се предоставят данни който са държавна тайна на Москва ,а не е проблем ако се предоставя на САЩ защо е тоя двоен стандарт

преди 16 минути, Гражданин написа:

Аргументът ти е тъп, защото България в 21 век не е на три морета! Никой не ни пита нас и има обективни причини що. 3 годишно ще разбере разликата в големината на държавите какво означава и какво прави, ти явно не. 

Това че България е малка държава е факт но това не значи че трябва на предоставяме държавните си тайни на Великите сили.

преди 4 минути, treyyy написа:

Нямам думи. Такъв наивитет има в главата ти, че не е истина. САЩ не ни дават никакви технологии, за разлика от Турция, които разполагат с такива технологии предоставени им от САЩ. Ти ако си купиш Тесла, да не би да имаш технологиите за автомобила?

А въпросните Ф 16 доказаха какъв "предсказуем" партньор са САЩ. Майсторът взе парите и каза: Ще видим.

Няма никакъв наивитет. Дадох пример. Има обратно инженерство. Ако някоя държава получи техни технологии и ги препродаде на достатъчно силни в областта на технологиите страни като например СК или Иран, като нищо могат чрез обратно инженерство да откраднат технологията на Ф16. Достатъчно е ние да продадем един модел и готово. Ето затова САЩ могат да продават оръжия само на проверени партньори. И тия самолети ще дойдат, не се бой. Но според теб сигурно самолетите могат и трябва да бъдат единствено съветски.

преди 2 минути, novaki написа:

Дали ще го даде продаде на друга страна не знам но ДАВАНЕТО НА ДЪРЖАВНА ТАЙНА НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е РУСИЯ ,САЩ ИЛИ ЯПОНИЯ но за теб е проблем ако се предоставят данни който са държавна тайна на Москва ,а не е проблем ако се предоставя на САЩ защо е тоя двоен стандарт

Попитах те коя е държавната тайна, която той е издал? Кажи я коя е тая тайна, за да има престъпление, трябва да има и тайна и да я видим каква тайна е точно?

преди 23 минути, Гражданин написа:

Това че ти смяташ, че нямаме изисквания и няма международни договорености между България и САЩ си е твой проблем. Има много големи договори, ма те не са за публикуване да се четат от плебеи и да се интерпретират всеки кой както си знае, повярвай ми. Който има нужда да ги види и има този политически ранг ще ги види. Неща които касаят националната сигурност не може да се разгласяват ей така. Факт е, че със САЩ имаме сделки в областта на отбраната (самолети ала бала, само напомням), мислиш ли, че те ей така ще ни дадат технологии без да имат гаранции, че не сме някакви малоумници, които ще препородадат технологията на Ф16 на Иран или СК например? Ето за това нашите служби са под подледа им, но и ние имаме достъп до техния ресурс, както ти казах по-горе, ако не проверяват нашите кандидати, може да дойде някой като Пеевски за шеф на ДАНС и ти да се чудиш тоя суверенитет от ква полза ни е като ние вътрешно не може да си опазим държавата от мафията па кво остава, ако и международната мафия вземе, че може да ни клати както си иска. САЩ са държава с много сериозно влияние, да искаш да го избягваш е въпрос на възможности, които ние нямаме и за какво ни е да се самоизолираме от такъв мощен партньор? 

Не говорим за сергия а за нещо което ти самия споменаваш вече няколко пъти "Партньорство".
Както казах партньорството се гради на договори които защитават интересите на всички страни, обаче в конкретния случай договорите защитават интересите само на едната страна и се получава "Ние казваме, вие изпълнявате, иначе...".

Изисквания дори да има някакви от наша страна те са чисто формални и никой изобщо не се интересува от тях.

Не виждам някой да козирува чак. Това са международни отношения, в които сме със свалени гащи, защото сме никои. Както казах, 6 милиона, демографска криза, балканска беднотия и т.н., ти искаш да сме световна сила и да правим ние правилата ли? Не мисля, че ще стане и някога ще го бъде, по-скоро трябва да си знаем мястото. Не ме интересува, че някой не го кефи, няма как да се зъбиш на някоя голямо куче, а ти да си бълха. Смешно е, не е рационално и в един глобализиран свят както виждаш като не те е кефило тук си заминал на далече и ся даваш акъли как да стават нещата от някаква камбанария където нещата може и да стават, но Франция също е била империя и има много колонии и там тия неща може и да минават и ти си свикнал да виждаш как французите са някакви горди хора и т.н.. ма тука с нашите претенции сме смешни. Исторически сме така. И трябва да се съобразим, а не да сме като "Булгар-булгар" и едно голямо нищо с претенции.

Преди три-четири години банкянския тиквеник ходили да прави сюнети в Лозенец? Това какво е?
Защо си мислиш че ППДБ и ГЕРБ повтарят едни и същи мантри като развалени грамофони за "ЕВРО-атлантическа" ориентация, руснаци, марсианци и как беше...?  ...ала-бала...

На голямо куче може да не може да се зъбиш, но не може и не трябва да му робуваш, ето това е което искам да разберете, вие/ние сте/сме роби, цяла Европа робува на един фалирал кенеф. Защо? Защото сама го е допуснала още по времето на ВСВ.

И не знам как да го коментираш, защото очевидно в коментарите те бива само да ми опонираш без реално решение на проблема. Ми кажи "ще направи така и така" и да разбера най-накрая от тебе кво трябва да се направи, за да се измъкнем от диктата дето ти се гади от него и от ситуацията ни

Решение има и съм го споменавал или поне можеше да има ако Европа не беше вече толкова зависима.
Съдава се еквивалент на НАТО който да е изцяло базиран в Европа, който да произвежда оръжия и да осигурява неависимостта на континента от руснаци, американци и пр.
Но това няма как да стане защото в момента в който дори се направи опит Европа ще изчезне от лицето на земята.
Надеждата е единствено по икономически път САЩ да бъде неутрализиран, което така и така не след дълго ще се случи.

Съжалявам че си изпуснах нервите преди малко.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Попитах те коя е държавната тайна, която той е издал? Кажи я коя е тая тайна, за да има престъпление, трябва да има и тайна и да я видим каква тайна е точно?

Да не мислиш че някой шеф на служби е дошъл да ми каже днес дадох тази информация на този и този.Когато дадено посолство назначава даден човек за шеф на службите той го прави с цел да има информация а информацията на ДАНС е секретна 

преди 5 минути, novaki написа:

Да не мислиш че някой шеф на служби е дошъл да ми каже днес дадох тази информация на този и този.Когато дадено посолство назначава даден човек за шеф на службите той го прави с цел да има информация а информацията на ДАНС е секретна 

Асенчо вече каза по БНТ, че е съгласувал всякаква информация с Урсула. И нагъл.

Но ще се размине. Естествено. Защото е симпатичен. На Кирчо как му се размина.

https://eurocom.bg/new/asen-vasilev-normalno-e-da-rabotim-ss-sluzhbite-na-es-i-nato

В този запис няма нищо скандално.

Заставам зад всяка една дума в този запис. Това заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев пред БНТ.

"По закон българските служби работят с партньорските служби на ЕС и НАТО. Нормално е ръководителите на тези служби да могат да имат достъп до информация и да могат да бъдат съгласувани след, като са избрани", заяви Василев.

преди 1 час, Bubbles написа:

Решение има и съм го споменавал или поне можеше да има ако Европа не беше вече толкова зависима.
Съдава се еквивалент на НАТО който да е изцяло базиран в Европа, който да произвежда оръжия и да осигурява неависимостта на континента от руснаци, американци и пр.

И сам виждаш, че не вярваш това да стане:

преди 1 час, Bubbles написа:

Но това няма как да стане защото в момента в който дори се направи опит Европа ще изчезне от лицето на земята.

Англосаксонският свят си има силен представител в лицето на САЩ. Славянският свят трябваше да има силен представител в лицето на Русия, но тя направи толкова много грешки, че се доказа като неадекватна да си върне някой под своето крила без да става чрез войни. Ние в момента нямаме избор, ако не сме в НАТО, колкото и да ти е неприятен този факт, няма кой да ни пази. Европейските държави са прекалено мързеливи и прекалено заети да вярват, че комфортът им и тези социалнни системи, които си бяха изградили благодарение на относителното спокойствие, което имаха по време на цялата студена война са някакво тяхно право даже да не се и борят за него. Демографската криза яко тресе Европа заради ценности и тенденции, които не са здравословни за никое общество в дългосрочен план. Тоест Европа сега без по-големият си брат САЩ е за никъде. Представи си, че Украйна беше паднала за 3 дни без мощните 100 милиарда военна помощ от САЩ, после щяха да бъдат прибалтийските държави, Молдова, Румъния... И като стигнат тук отново ще установят диктатура (такава че мнозина ще си спомнят за бойковото време с умиления) или пък територията ни ще е място за бой и разпределението на държавата ни на някакви извратени нови държави. Че те са имали против Съединението ни, а пък какво остава сега дето сме им обърнали гръб и наливаме снаряди в двора на съседите им, с които се бият. Ако не е НАТО, никой няма да ни е на помощ тук. Така че по-добър вариант за сега няма. Просто няма благоденстваща държава с висок стандарт, в която да има руско влияние. А дори и да не ни нападне Русия, той Ердоган да не мислиш, че ще чака? Колкото и да е зле положението, все пак има някакъв съюз дето до сега Русия не е посмяла да го удари колкото и да твърди, че е във война с "колективния запад".

преди 9 минути, Гражданин написа:

Европейските държави са прекалено мързеливи и прекалено заети да вярват, че комфортът им и тези социалнни системи, които си бяха изградили благодарение на относителното спокойствие, което имаха по време на цялата студена война са някакво тяхно право даже да не се и борят за него. Демографската криза яко тресе Европа заради ценности и тенденции, които не са здравословни за никое общество в дългосрочен план. 

С това съм напълно съгласен.

преди 18 минути, Гражданин написа:

Англосаксонският свят си има силен представител в лицето на САЩ. Славянският свят трябваше да има силен представител в лицето на Русия, но тя направи толкова много грешки, че се доказа като неадекватна да си върне някой под своето крила без да става чрез войни. Ние в момента нямаме избор, ако не сме в НАТО, колкото и да ти е неприятен този факт, няма кой да ни пази. Европейските държави са прекалено мързеливи и прекалено заети да вярват, че комфортът им и тези социалнни системи, които си бяха изградили благодарение на относителното спокойствие, което имаха по време на цялата студена война са някакво тяхно право даже да не се и борят за него. Демографската криза яко тресе Европа заради ценности и тенденции, които не са здравословни за никое общество в дългосрочен план. Тоест Европа сега без по-големият си брат САЩ е за никъде. Представи си, че Украйна беше паднала за 3 дни без мощните 100 милиарда военна помощ от САЩ, после щяха да бъдат прибалтийските държави, Молдова, Румъния... И като стигнат тук отново ще установят диктатура (такава че мнозина ще си спомнят за бойковото време с умиления) или пък територията ни ще е място за бой и разпределението на държавата ни на някакви извратени нови държави. Че те са имали против Съединението ни, а пък какво остава сега дето сме им обърнали гръб и наливаме снаряди в двора на съседите им, с които се бият. Ако не е НАТО, никой няма да ни е на помощ тук. Така че по-добър вариант за сега няма. Просто няма благоденстваща държава с висок стандарт, в която да има руско влияние. А дори и да не ни нападне Русия, той Ердоган да не мислиш, че ще чака? Колкото и да е зле положението, все пак има някакъв съюз дето до сега Русия не е посмяла да го удари колкото и да твърди, че е във война с "колективния запад".

Но пък отхвърляш факта, че си под режима на САЩ нали? Само Россия я виждаш като агресор.

преди 44 минути, Гражданин написа:

Тук съм съгласен, Европа сама си е виновна че се е нахендрила така. Само че аз не приемам някакви самозабравили се свини да ми казват какво да правя от другия край на света, това си го имахме и по времето на СССР, разликата е никаква.

Не мога да се съглася обаче че ако би превзела Украйна за 3 дни Русия би тръгнала към други държави.
Причините за тази война нямат нищо общо със завоевания на нови земи, това си е регионален конфликт който тлее от векове и периодично ескалира, разликата е, че сега САЩ се възползваха по най добрия начин от създалата се ситуация и резонно печелят най много дивиденти от нея.

преди 31 минути, АСПЕКТ написа:

Но пък отхвърляш факта, че си под режима на САЩ нали? Само Россия я виждаш като агресор.

Именно, работата е "Ние искаме да сме зависими от САЩ, за да не сме зависими от Русия".

преди 30 минути, АСПЕКТ написа:

Мисля че опциите са ясни на всеки с IQ

Ако сме под режима на Русия, ще ни изведат от вкъщи, ако сме писали нещо лошо против Путин и ще ни бият в някое мазе или пратят в трудов лагер. За детски рисунки за мира пращат родители в трудови колонии. В САЩ няма такива работи, така че по-добре "режима на САЩ" каквото и да е това. 

Не виждам да искаш да отидеш в Русия като толкова ѝ се възхищаваш на режима и виждаш като някаква колосална неправеливост, че я наричат агресор. Обяви не е да няма.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Ако сме под режима на Русия, ще ни изведат от вкъщи, ако сме писали нещо лошо против Путин и ще ни бият в някое мазе или пратят в трудов лагер. За детски рисунки за мира пращат родители в трудови колонии. В САЩ няма такива работи, така че по-добре "режима на САЩ" каквото и да е това. 

Не виждам да искаш да отидеш в Русия като толкова ѝ се възхищаваш на режима и виждаш като някаква колосална неправеливост, че я наричат агресор. Обяви не е да няма.

А защо си мислиш че на Русия й е притрябвало да ти налага режим?
СССР отдавна няма, член си на ЕС, какво те притеснява?

току-що, Bubbles написа:

Тук съм съгласен, Европа сама си е виновна че се е нахендрила така. Само че аз не приемам някакви самозабравили се свини да ми казват какво да правя от другия край на света, това си го имахме и по времето на СССР, разликата е никаква.

Ми има разлика. Рейгън като умря не караха децата да стоят изправени пред портрета му в коридорите на училищата мълчаливо няколко минути в знак на почит. Ама за Андропов, Черненко, Брежнев... Ех, какви хубави времена!

току-що, Bubbles написа:

Не мога да се съглася обаче че ако би превзела Украйна за 3 дни Русия би тръгнала към други държави.
Причините за тази война нямат нищо общо със завоевания на нови земи, това си е регионален конфликт който тлее от векове и периодично ескалира, разликата е, че сега САЩ се възползваха по най добрия начин от създалата се ситуация и резонно печелят най много дивиденти от нея.

Според мен причините за тази война са геронтократични. Путин не го слуша главата, самозаобиколил се е с ласкатели, не влиза в интернет, чете всичко от папки, които разузнаването му носи и в които няма как то да си признава за огромната корупция. Путин е Цар. В Русия винаги е било така. Тези зад стените на Кремъл и робите навън. Няма адекватна причина да нападаш Украйна, ако си с всичкия си. Страна с 50% руснаци и много повече русофили, които вместо да използваш някакви културни лостове, за да им влияеш и да са на твоя страна им отцепваш Крим дето уж си им го подарил и т.н.. Ми тя Русия се буташе да влиза в НАТО, това всеки го знае. Няма какво да преразказвам, очевидни геополотически грешки са тия войни и жертви. Това дето наричаш "регионален конфликт" си има причини, които са съвесем скорошни и имат общо само с грешките на Русия от последните 10 години. Поне така смятам. Ако има някой да обясни защо е тая война и с кого всъщност воюват Русия, нека ми обясни.

току-що, Bubbles написа:

Именно, работата е "Ние искаме да сме зависими от САЩ, за да не сме зависими от Русия".

Ми не, по-добре американски свят от колкото руски. И то не защото просто така ми харесва, ами заради ценности, които в Русия все още няма.

преди 4 минути, Bubbles написа:

А защо си мислиш че на Русия й е притрябвало да ти налага режим?
СССР отдавна няма, член си на ЕС, какво те притеснява?

Как какво ме притеснява? ЕС няма обща политика за сигурност и отбрана. Затова е НАТО. Има едно много шумно малцинство, което доста набра сила, иска да ни вади от ЕС и НАТО. Как така няма какво да не ме притеснява? И Русия си има "братски режими". Виж Беларус.

преди 2 часа, Bubbles написа:

На голямо куче може да не може да се зъбиш, но не може и не трябва да му робуваш, ето това е което искам да разберете, вие/ние сте/сме роби, цяла Европа робува на един фалирал кенеф. Защо? Защото сама го е допуснала още по времето на ВСВ.

Всъщност кенефът се е погрижил ние тука да се избиваме едни други, за да отслабне Европа и после е дошъл да завладее първо западната ѝ част , а сега и останалата източна.

Доста преди войната 2022г  по руските телевизии показваха един американец ( про руски настроен ) който е чел разархивираните документи от 1941-45г и от там става ясно че хамериканците целенасочено са помагали първо на германците ( на оня лудия де), а после пък на руснаците, та касапницата да е много яка в Европа.
Значи частни хамерикански фирми са наливали пари в партията на откачения фюрер, без тази помощ тъпият австрийски редник нищо е нямал да постигне, нямал е да може да дойде на власт.
Така ни обичат янките нас, когато се избиваме едни други и когато емигрираме при тях, да им послугуваме едно хубаво първото поколение.

А ето тука как се грижат да ни превъзпитават янките

https://ru.rt.com/oq5s

преди 32 минути, Гражданин написа:

И ти русокоске стана трол аман от национални предатели в калдата за 1000 лева предавате България

преди 8 минути, novaki написа:

И ти русокоске стана трол аман от национални предатели в калдата за 1000 лева предавате България

Кой ти дава 1000 лв?

:emoji_smiley-50:

Ивайло Мирчев: Службите ни обясняваха, че заплаха няма. Според тях може би и война няма

Цитат

“Службите ни обясняваха, че заплаха няма. Трябва да разделим нещата - от едната страна са българските специални служби, от другата - генералитетът. Специалните ни служби, с някои изключения, се държат по изключително странен начин. Преди Путин да започне войната срещу Украйна, службите обявиха на закрито заседание в Народното събрание, че няма заплаха, че вероятността от атака е много малка, но дори да има атака, е абсурдно тя да е пълномащабна. Какво се случи - пълномащабна атака.

На същите тези заседания един от генералите не споменаваше Луганска и Донецка област, а за Луганска народна република и Донецка народна република. Това е шеф на българска служба. Както и хората там бяха наричани опълченци, не сепаратисти. Това навява странни помисли”, разказа Мирчев.

“НАТО неслучайно много-много не споделя с България”, допълни той.

“След като Путин нападна Украйна, тези герои отново излязоха и казаха: “Всичко приключва до 48 часа. Няма украинска армия. Има една армия на терен - това е руската армия, всичко е ясно

преди 7 минути, insec написа:

Точно Ивайло Мирчев е страхотен "експерт". Той ли ни разправяше как Нидерландия била готова да ни осигури Ф-16, а холандците мигаха учудено на парцали. 

преди 6 минути, treyyy написа:

Точно Ивайло Мирчев е страхотен "експерт". Той ли ни разправяше как Нидерландия била готова да ни осигури Ф-16, а холандците мигаха учудено на парцали. 

Класическа пропаганда - пускаш партенка, после наклеветените да се оправят. Че ватенките сте прости по- рождение, ала ти се очертаваш, като особено елементарен.

преди 3 минути, insec написа:

Класическа пропаганда - пускаш партенка, после наклеветените да се оправят. Че ватенките сте прости по- рождение, ала ти се очертаваш, като особено елементарен.

Това, че си неосведомен ти личи във всеки твой пост. По-малко пиши, по-малко ще се излагаш. А за излагациите на Мирчев с Ф-16 също има материали и може да си ги прочетеш. Освен ако си толкова кадърен, че не можеш да си ги намериш. Ако имаш затруднения пиши и ще ти помогнем.

току-що, treyyy написа:

....

проста ватенка си бре, ма като си рекъл - давай да ти видя цирковете и на тебе.

току-що, insec написа:

проста ватенка си бре, ма като си рекъл - давай да ти видя цирковете и на тебе.

Умен си като цървул. Даже те мързи и да потърсиш. А аз наистина съм в потрес, че си толкова неориентиран. Наистина ли не знаеше за Мирчев и Ф-16?

преди 1 минута, treyyy написа:

....

айде бре ватник, кво се обясняваш - почвай представлението.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.