Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

Featured Replies

преди 12 часа, miro20 написа:

Напротив. :) цитирам близкия до чалгарите, Сиромахов , който изведнъж "прозря" че свлянето е дело на мафията.

Ето това е "катарзис" :) 

И не, никога не съмказвал че ББ е мафия.

За мен плоскостта на конфликта въобше не е Гешев срещу ББ.

А че всичките тези сътресения са с огромните усилия на мафията - Черепа , Цецовци и подобни . Които именно се бяха заклели да ги свалят.

Е, виждам и констатирам, че и гешев търпи удари , и ББ отново го тормозят със стари фейкове . Т.е. "плана" върви изцяло по сценария на Черепа.

За "документите " вече коментирах по горе смешките за Найденов какви тотални нонсенси "прикрепват" към преписките и материалите.

Сиромахов и чалгари? Какво общо има ИТН с чалга? Не знаех, че там има музиканти. То тогава ГЕРБ са мафиоти. Щом ще генеризираме.

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 159k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Господ да пази България. Ужас!  Кой нормален ще го подкрепя?

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Напротив. Това , че интересите на болшинството българи съвпадат и с тези на цивилизования свят е прекрасно - означава, че все още има надежда за една европейска,модерна и просперираща държава!

Публикувани изображения

Встъпилият в длъжност днес в Министерството на земеделието и храните Дамян Дамянов е освободен поради установена принадлежност към Държавна сигурност.

Тези от ПП-ДБ са толкова смотани, че не знаят и какви хора си назначават. 

преди 29 минути, treyyy написа:

Встъпилият в длъжност днес в Министерството на земеделието и храните Дамян Дамянов е освободен поради установена принадлежност към Държавна сигурност.

Тези от ПП-ДБ са толкова смотани, че не знаят и какви хора си назначават. 

Колко ли е смотан пРезилдента , ако се огледа колко около него са червени стари комунета и ДС сътрудници ?

Шефа на стратегическия му съвет определящ стратегиите геополитиките и насоките на България, е агент "Майстора" .

За останалите сволочи около него да не говоря.... :getout:

преди 5 часа, Joss Bomon написа:

Ти може и да не си казвал, но за всеки осведомен, бб е капо ди тути капи.

Така ли ? Ти от "осведомените" ли си  :giggle1:

преди 24 минути, miro20 написа:

Колко ли е смотан пРезилдента , ако се огледа колко около него са червени стари комунета и ДС сътрудници ?

Шефа на стратегическия му съвет определящ стратегиите геополитиките и насоките на България, е агент "Майстора" .

За останалите сволочи около него да не говоря.... :getout:

Президентът ли пак им е виновен на кирчовци и кокорчовци и смотаните им гласоподаватели, които за пореден път повярваха, че щели да борят Бойко и Пеевски? Е, добре се преборихте. Сега сте в поза партер пред ГЕРБ и ДПС. Започна обратното отброяване и ви делят месеци до окончателното ви фиаско. 

Ами Зеления чорап ги вкара в политиката, като после сам се отрече наричайки ги шарлатани.

И да, съгласен съм с определението ти за тези които са гласували за тях .

преди 2 часа, miro20 написа:

стари комунета и ДС сътрудници ?

Що тъй бре ,Мирко ??? Ми лидерът-мутра на ГЕРБ е бил агент "Буда"...Също така и верният му пудел Георги Марков,който е бил агент "Сава"...Има и още примери,ама ти си циничен лицемер и лъжец...

преди 2 часа, treyyy написа:

Президентът ли пак им е виновен на кирчовци и кокорчовци и смотаните им гласоподаватели, които за пореден път повярваха, че щели да борят Бойко и Пеевски? Е, добре се преборихте. Сега сте в поза партер пред ГЕРБ и ДПС. Започна обратното отброяване и ви делят месеци до окончателното ви фиаско. 

Съгласен съм,Петков и Василев излъгаха гласоподавателите си...Факт...

преди 26 минути, Лудият Учен написа:

Що тъй бре ,Мирко ??? Ми лидерът-мутра на ГЕРБ е бил агент

а мутресата на БСП - що тъй бе Лудият Учен

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

а мутресата на БСП - що тъй бе Лудият Учен

Овцо,а бе ти не разбра ли,че не съм от БСП...Знам,че си силно ограничена и даваш безмозъчни опорки,ама вече не ми е даже смешно...Обидно ми е да споря с неадекватен потребител като теб...

преди 5 часа, Лудият Учен написа:

Що тъй бре ,Мирко ??? Ми лидерът-мутра на ГЕРБ е бил агент "Буда"...

Толкова си кух че не правиш разлика между агенти и доносници на репресивното комунистическо ДС преди '89-та  , и информатор на НСБОП чак от 1996 г.

Излиза че дори ББ е герой от новата ни история , сътрудничащ и борещ се с новите мутренски групировки .

:) 

А агент "Сава" в псевдоним на Доган.

преди 5 часа, Лудият Учен написа:

Обидно ми е да споря с неадекватен потребител като теб...

И мен ми  е противно да споря за елементарни неща   с една камара кухи недекватници като теб, ама... :getout:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Е, този съсече юридическия капацитет на джендърите от ПП-ДБ.

Александър Джеров: Страх ме е от лаици, които ще пипат Конституцията.

Депутатите гласуваха комисията за имунитетите, не могат да намерят председател

Цитат

Временната комисия се създава със задача да проучи дали са налице достатъчно данни за извършени престъпления от общ характер по исканията на главния прокурор Иван Гешев на имунитетите на тримата депутати

Голям идиотизъм. Аз предлагам да създадем комисия, която да ми направи кафе, нищо че не пия такова. :D

преди 9 часа, miro20 написа:

Излиза че дори ББ е герой от новата ни история , сътрудничащ и борещ се с новите мутренски групировки .

Хахахахаха,членът  на мутренската групировка СИК- Бойко Борисов, щял да се бори с мутренски групировки...Смях,смях,смях...Браво,Мирко,тук глупостта ти надмина всички граници...

А малоумниците от ПП-ДБ продължават да се въртят в кръг и да се хапят по задните части. 

Прозрение! Христо Иванов се отказа да премахва фигурата на главния прокурор.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Преди

10 години

След 

10 години

%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%

Интересно дали изобщо знаеш какво гласуване си качил или е първата снимка която си видял :) 

Чалгарската наглост и лъжи надминаха тази на герболците. Що избрахте Пеевски бе ? :) 

преди 46 минути, N1K17Y написа:

Интересно дали изобщо знаеш какво гласуване си качил или е първата снимка която си видял :) 

Чалгарската наглост и лъжи надминаха тази на герболците. Що избрахте Пеевски бе ? :) 

Коалицията ПППП+ ДПС+ГЕРБ. Какво да се гласували? 

преди 5 часа, treyyy написа:

Е, този съсече юридическия капацитет на джендърите от ПП-ДБ.

Александър Джеров: Страх ме е от лаици, които ще пипат Конституцията.

https://fakti.bg/mnenia/790847-prof-aleksandar-djerov-ima-visashti-vaprosi-okolo-mahaneto-na-geshev-zashtoto-oshte-namame-nito-ukaz-nito-reshenie-na-ks

преди 4 часа, Лудият Учен написа:

Хахахахаха,членът  на мутренската групировка СИК- Бойко Борисов, щял да се бори с мутренски групировки...Смях,смях,смях...Браво,Мирко,тук глупостта ти надмина всички граници...

преди 2 часа, M.Николов написа:

При Мирко, няма граници.

Винаги може да падне още по-ниско.

Простотията ви е несъизмерима с нищо . Последно, разбрхте ли разликата между агенти и сътрудници на репресивната ченгесарска комунистическа ДС по време на режима, и агент в новата ни демократична история след '89-та ?

преди 2 минути, M.Николов написа:

А ти разбра ли разликата между доносник и агент?

Той не е разбрал разликата и между тези които са доносничели за културните дейци и тези, които са работели за разузнаване и контраразузнаване. Впрочем и сега има доносници, но тихо, да не го стресираме. Мисли си, че живее в необятна демокрация. 

преди 21 минути, miro20 написа:

демократична история след '89-та ?

Хахахаха,значи мутрата Борисов ,като член на СИК ,е "част от демократичната история след 89-а г." Браво,Мирко,браво...Пак сътвори чутовна глупост...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.