Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

Featured Replies

преди 2 часа, Gaming_Solutions написа:

Кофти ли е твоите хора, че прокараха Пеевски, все пак миналата година и заедно протестирахте хаха

Що за глупост си написал? 

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 159k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Господ да пази България. Ужас!  Кой нормален ще го подкрепя?

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Напротив. Това , че интересите на болшинството българи съвпадат и с тези на цивилизования свят е прекрасно - означава, че все още има надежда за една европейска,модерна и просперираща държава!

Публикувани изображения

Асенчо върна любовника си Спецов хахаха. Голям смях пада.

https://m.dir.bg/dnes/politika/varnaha-rumen-spetsov-nachelo-na-nap

Ето ги гълъбчета с посолствоТО.

8c22bb81e9e1aa154f48f63c2a5d65fd.jpg

преди 32 минути, АСПЕКТ написа:

Защо правителството е на коалицията ГЕРБ, ПППП и ДПС. Нали с тези гласове се създаде правителство. 😁

Защо вкарахте Пеевски в конституционната комисия :) 

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Това по вашите телевизии не го даваха.

Тоя с лилавите венци не ме карай да го гледам

Защо не гласуваха "против"?

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Това по вашите телевизии не го даваха.

image.png.fb8ad1c0eea57372c6d304467a2202ef.png

Давай каквото си искаш, плямпай каквото си искаш, решенията в държавата се взимат чрез гласуване в Парламента, точка. Който няма копейки в празната кратуна ви вижда какви сте продажници :) 

Новият златен пръст, едно към едно с Воленчо. Сигурен съм, че и за него си гласувал преди време. 

преди 7 минути, Gaming_Solutions написа:

Тоя с лилавите венци не ме карай да го гледам

Защо не гласуваха "против"?

Ами тогава слушай и ще получиш отговора - Възраждане няма да участва в никакви гласувания за комисии. Точка!

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Сигурен съм, че и за него си гласувал преди време. 

Да, винаги съм гласувал за патриотични и опозиционни партии. А тебе що те е срам да кажеш, че гласуваш за доносническа България, а ?!

преди 10 минути, Joss Bomon написа:

Ами тогава слушай и ще получиш отговора - Възраждане няма да участва в никакви гласувания за комисии. Точка!

Да, винаги съм гласувал за патриотични и опозиционни партии. А тебе що те е срам да кажеш, че гласуваш за доносническа България, а ?!

Как знаеш за кого съм гласувал, като уж ме било срам, лъжецо :) 

Що вкарахте Пеевски бе ?:laughing4:

току-що, N1K17Y написа:

Как знаеш за кого съм гласувал, като уж ме било срам, лъжецо :) 

Що плюеш по Пеевски? Той гласува за правителството на ококорените Денков, Габриел и Асен Момата. Вече е изпран и изявен евроатлантик. 

току-що, treyyy написа:

Що плюеш по Пеевски? Той гласува за правителството на ококорените Денков, Габриел и Асен Момата. Вече е изпран и изявен евроатлантик. 

Целта я виждаме всички, троловете впрегнати да дрънкате как ПП-ДБ го гушнали, докато вашите го вкарват по комисии и къде ли не :) 

Тагарев: България трябва да окаже помощ на Украйна, за да освободи окупираните си територии

Цитат

Тагарев ще обърне внимание и на въпроса за гражданско-военните отношения. Според него е особено видимо, че има сериозни предизвикателства в гарантирането на демократичните гражданско-военни отношения.

Може ли някой да ми преведе на български език: "гражданско-военни отношения"? То и целият цитат не се разбира, ама това е отделен въпрос.

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Целта я виждаме всички, троловете впрегнати да дрънкате как ПП-ДБ го гушнали, докато вашите го вкарват по комисии и къде ли не :) 

Споко, утре и Бойко ще вкарат в комисия на мястото на Вежди Рашидов, вместо да му гласуват имунитета. И да не забравяме чия беше идеята за комисия, която да топка имунитета на банкянския бидон. Опс, на ПП-ДБ, които уж се бореха срещу корупцията.

преди 2 минути, treyyy написа:

Споко, утре и Бойко ще вкарат в комисия на мястото на Вежди Рашидов, вместо да му гласуват имунитета. И да не забравяме чия беше идеята за комисия, която да топка имунитета на банкянския бидон. Опс, на ПП-ДБ, които уж се бореха срещу корупцията.

Знам бе, аз откога разправям, че Тошко и Копейкин са на повикване на Бойко, каквото им каже, ще му гласуват :popcorn2:

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Знам бе, аз откога разправям, че Тошко и Копейкин са на повикване на Бойко, каквото им каже, ще му гласуват :popcorn2:

Не си следил днешното гласуване. ИТН се изгавриха и казаха, че няма как да не подкрепят Пеевски, защото щели да са си екстра с Ицо Мореплавателя в една комисия. 

преди 1 минута, treyyy написа:

Не си следил днешното гласуване. ИТН се изгавриха и казаха, че няма как да не подкрепят Пеевски, защото щели да са си екстра с Ицо Мореплавателя в една комисия. 

Така е, важно е какво казват, не какво реално гласуват :lol6:

преди 25 минути, Joss Bomon написа:

Не искам да звуча обидно, ама само на популисти се връзвате.

Мен не ме е срам. Отговарял съм ти за кого гласувам. Присмя се, но това си е твое мнение и хич няма да ми промени десните възгледи и позиция.

Кажи им на "твоите" да си оправят страницата, 'щото е малко тъпо в програмата да те удря в очите правописна грешка.

"

• Създаване на елита редовна българска войска "
преди 6 минути, N1K17Y написа:

Така е, важно е какво казват, не какво реално гласуват :lol6:

Казаха, че ще се изгаврят и го направиха. Сега очаквам Пеевски да се снима с американския посланик, или най-накрая да извадят нещо конкретно срещу него, а не да размахват Торбалан Магнитски, който нищо няма в торбата. Егати борбата на САЩ с корупцията в България. Едно прасе не могат да заколят.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

https://m.dir.bg/dnes/politika/varnaha-rumen-spetsov-nachelo-na-nap

Ето ги гълъбчета с посолствоТО.

8c22bb81e9e1aa154f48f63c2a5d65fd.jpg

Не завиждай :camera2:

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Ти се радвай , че не живееш в България . Този клоун и неговите измислени схеми и икономически планове доведоха до невиждана инфлация . Има хранителни стоки ,които повишиха цената си с почти 300 процента за година и няколко месеца . На всичко отгоре , Денков гастролира по всички медии да разказва небивалици как Кокорчо бил невероятен финансов експерт . Най-добрият в България . Истински факир .   Накрая ще се окаже експерт и факир в измислянето на схеми и кражба на милиарди . никой още не знае къде изчезнаха едни 9 милиарда в края на миналата година .  ;)

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Мистър Пинки ..... Ти от 72 -ят пол ли беше .... ? Как се чувствате, когато Ристу Тъпото сега се гушна със свинята Пеефски и ще закриля Нереза от Банкя ? Ех , какви герои , какви родолюбци .  Завършени кретени и идиоти от Продай България . Нямате нито една изготвена програма за развитие , растеж и подкрепа на Българското население ..... Само Украйна , Украйна и пак Украйна .... Ние живеем в България ,ако все още не сте го осъзнали.

преди 2 часа, treyyy написа:

Казаха, че ще се изгаврят и го направиха. Сега очаквам Пеевски да се снима с американския посланик, или най-накрая да извадят нещо конкретно срещу него,

накратко - нищо няма да стане - прах в очите

преди 8 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Ти се радвай , че не живееш в България . Този клоун и неговите измислени схеми и икономически планове доведоха до невиждана инфлация . Има хранителни стоки ,които повишиха цената си с почти 300 процента за година и няколко месеца . На всичко отгоре , Денков гастролира по всички медии да разказва небивалици как Кокорчо бил невероятен финансов експерт . Най-добрият в България . Истински факир .   Накрая ще се окаже експерт и факир в измислянето на схеми и кражба на милиарди . никой още не знае къде изчезнаха едни 9 милиарда в края на миналата година .  ;)

Мистър Пинки ..... Ти от 72 -ят пол ли беше .... ? Как се чувствате когато Ристу Тъпото сега се гушна със свинята Пеефски и ще закриля Нереза от Банкя ? Ех , какви герои , какви родолюбци .  Завършени кретени и идиоти от Продай България . Нямате нито една изготвена програма за развитие , растеж и подкрепа на Българското население ..... Само Украйна , Украйна и пак Украйна .... Ние живеем в България ,ако все още не сте го осъзнали.

Кой се гушна с Пеефски ? Ристу гласувал въздържал се. Изроденият ти лидер да беше гласувал същото и Пеефски нямаше да влезе в комисията. Единственото надминаващо тъпотията ви е наглостта ви :) 

Ти как се чувстваш ? Много добре, знам. Никой изроден не съм видял да има проблем, че подкрепя Пеефски, нямате срам просто и това си е. 

преди 33 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Денков гастролира по всички медии да разказва небивалици как Кокорчо бил невероятен финансов експерт . Най-добрият в България . Истински факир .

да ти кажа в началото като бе с БСП кокорчо - наистина плана му бе адски добър, но след това май някой му повлия и се промени плана

на 6.06.2023 г. в 20:17, Hristo52 написа:

Ще го разберете като вкарат България във война и почне мобилизация! Тогава вървете да се оплачете  на баща си и майка си!

И кой ще ни вкара във война? И за какво да ни вкарва?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.