Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

Featured Replies

Понеже гласоподавателите на Кирчо и Кокорчо и на дженерал Гном-Наско още спят и вярват, че ПП-ДБ са в политиката за да мислят за страната, а не за себе си, ето как "борят комунистите", които все са им в устата.

За зам.-министър на МВР ще бъде назначен Пламен Фердов. Пламен Фердов е офицер от Шесто управление на ДС, следил „творческата интелигенция“ преди 10 ноември 1989 година.

Спете и сънувайте още розови сънища.

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 159k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Господ да пази България. Ужас!  Кой нормален ще го подкрепя?

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Напротив. Това , че интересите на болшинството българи съвпадат и с тези на цивилизования свят е прекрасно - означава, че все още има надежда за една европейска,модерна и просперираща държава!

Публикувани изображения

преди 16 минути, treyyy написа:

Понеже гласоподавателите на Кирчо и Кокорчо и на дженерал Гном-Наско още спят и вярват, че ПП-ДБ са в политиката за да мислят за страната, а не за себе си, ето как "борят комунистите", които все са им в устата.

За зам.-министър на МВР ще бъде назначен Пламен Фердов. Пламен Фердов е офицер от Шесто управление на ДС, следил „творческата интелигенция“ преди 10 ноември 1989 година.

Спете и сънувайте още розови сънища.

Ми те и копейките бяха за отменянето на закона за осветляване на принадлежност към ДС.

https://desebg.com/zakon/5111-2022-04-06-20-40-27

преди 8 часа, Sliderum2 написа:

Чудя се, колко точно човека изгониха хардуербегейци извън лгбтиазп+++ леговището си?

Първо бяха приходящи от Дата бг после пък тия ... и всичките пишат в темите за политика. Все отбрани професори и експерти по-всичко можене.

Съсипаха го тоя форум ей...

преди 7 минути, nikssi написа:

Първо бяха приходящи от Дата бг после пък тия ... и всичките пишат в темите за политика. Все отбрани професори и експерти по-всичко можене.

Съсипаха го тоя форум ей...

нали знаеш които пишат само в тели за политика са по скоро ботове

преди 21 минути, Без умствен капацитет написа:

нали знаеш които пишат само в тели за политика са по скоро ботове

Ха ха ми ти си пишеш все тука бе офсО. Баси как само си го навря ... 🤪

преди 9 минути, nikssi написа:

Ха ха ми ти си пишеш все тука бе офсО. Баси как само си го навря ... 🤪

аз никога не съм го отричал - дори съм го потвърждавал:)

преди 12 минути, nikssi написа:

я да питам може ли да ми изтриеш няколко стотин поста:)

преди 16 часа, АСПЕКТ написа:

Вие що вкарахте Борисов в управлението? Гласуваш за ПППП, получаваш Борисов кабинет 4 и Пеевски за разкош!

Може би.. Защото...

Вие що свалихте правителството, което държеше Борисов извън управлението ? :) 

Що вкарахте Пеевски бе ? 

на 6.06.2023 г. в 16:02, Gaming_Solutions написа:

Значи вече ще имаме белгийски заплати :)

Добре, че не съгласуваме с Митрофанова кабинета, че да не ни станат пенсиите руски

А не, няма да имате белгийски заплати.
Къде се буташ у А група и ти ?

А тя Митрофанова ти даваше евтин руски газ, ама ти си държиш да си го плащаш по-скъпо препродаден ти от посредници Кокорчовски приятелчета. Или да си купуваш много по-скъп хамерикански втечнен газ.

преди 1 минута, Белгиеца написа:

А тя Митрофанова ти даваше евтин руски газ, ама ти си държиш да си го плащаш по-скъпо

Митофанова и Рашистан винаги са ни клатили както си искат, и факта че ЕК заплаши газпром с милиардни глоби за монопол и изнудвачески  неизгодни договори на пазара в Източна Европа, говори ясно за това.

ОСвен това, Митрофанова и по скоро режима на Путлю работеха от години да си укрепят газовите трасета подготвяйки се от години за войната, и чрез които ресурсни "лостове" да изнудват Европа .

Е, не им се получи, цените паднаха до нива под тези преди наалото на войната.  А Медведев изпадна в алкохолна отцепка... :) 

на 7.06.2023 г. в 19:37, JohnTRIVOLTA написа:

Не завиждай :camera2:

Абе и на тебе ти течат лигите ама ... за тебе няма такива мускули да те гушкат здраво, ха ха ха ...
Твой Пешо е много кльощав бе, смени го с някой искаш помощ за рутери от форума.
А ти можеш ли да танцуваш като оригиналния джендър Джон Траволта ?

преди 4 часа, Белгиеца написа:

А не, няма да имате белгийски заплати.
Къде се буташ у А група и ти ?

А тя Митрофанова ти даваше евтин руски газ, ама ти си държиш да си го плащаш по-скъпо препродаден ти от посредници Кокорчовски приятелчета. Или да си купуваш много по-скъп хамерикански втечнен газ.

Що лъжеш бе ? 

Мнението ми е следното - Баце, за да се спаси от панделата, се прегърна с ППДБ и направиха правителство. И въпреки, че това правителство е заченато с грях, е в пъти по-добър вариант от нов служебен кабинет на Чорапа. 

преди 44 минути, WhiteHart написа:

Мнението ми е следното - Баце, за да се спаси от панделата, се прегърна с ППДБ и направиха правителство. И въпреки, че това правителство е заченато с грях, е в пъти по-добър вариант от нов служебен кабинет на Чорапа. 

Няма как нещо порочно от самото начало да се окаже добро. Дават се примери с Чърчил и Сталин, но не мисля, че с уместни. Моето мнение е, че в момента наблюдаваме Реформаторски блок и реформи в конституцията втора част. Твърде вероятно е резултатът да е като първия път - още от същото за 10+ години и тотална липса на опозиция. Първият път Христо Иванов бе лапнишарана. Имам усещането, че и този път той ще е в тази роля. Първият път остави НС без реална опозиция за много години. Да видим какво ще стане сега, но не съм оптимист.

"#Кой победи? Той победи! Така обобщава във "Фейсбук" Константин Мишев.

Не го познавам г-н Пеевски. Казвали са ми, че е умен. Сега се убедих.

В краката му са от Христо и генералчето до Борисов, Киро и Асен. Аз не съм трамбовал павета през 2013 година. И през 2020 не съм.

Просто казвам, че Делян ги победи всичките. Знаете ли, този се оказа гениален.

Не само във финансово, но и в политическо отношение. ТОЙ ГИ НАКАРА ДА ПЪЛЗЯТ ПРЕД НЕГО. Дали на мен това ми харесва? Не ми харесва.

Но не мога да отрека, че КОЙ стана ТОЙ. А те лазят. Това е истината...Горчива или пивка... това е истината! Наздраве!"

https://fakti.bg/mnenia/789557-konstantin-mishev-koi-pobedi-toi-pobedi

Този Мишев никога не съм го харесвал, но щом дори той е прозрял това.......

България оборудва за $7,2 млн. суперсекретни помещения за F-16

Договорът предвижда: 

• Доставка на брави, заключващи механизми за врати и консумативи, необходими за изграждане на охранителни системи в съответствие с изискванията за сигурност на Правителството на САЩ.
  • Проектиране и изграждане на система за сигурност на склада за съхранение на класифицирано оборудване (ССКО).
  • Услуги за управление на склада за съхранение на класифицирано оборудване (ССКО) за срок три години и три години поддръжка на охранителните и структурните системи, свързани с функционирането на склада.
  • Консултантски услуги по проектиране и изграждане на системи за сигурност за други съоръжения за самолет F-16 Block 70 в авиобаза Граф Игнатиево, където ще се съхранява класифицирано оборудване на самолета, и използване на класифицирана информация.
преди 17 минути, nikssi написа:

България оборудва за $7,2 млн. суперсекретни помещения за F-16

Договорът предвижда: 

• Доставка на брави, заключващи механизми за врати и консумативи, необходими за изграждане на охранителни системи в съответствие с изискванията за сигурност на Правителството на САЩ.
  • Проектиране и изграждане на система за сигурност на склада за съхранение на класифицирано оборудване (ССКО).
  • Услуги за управление на склада за съхранение на класифицирано оборудване (ССКО) за срок три години и три години поддръжка на охранителните и структурните системи, свързани с функционирането на склада.
  • Консултантски услуги по проектиране и изграждане на системи за сигурност за други съоръжения за самолет F-16 Block 70 в авиобаза Граф Игнатиево, където ще се съхранява класифицирано оборудване на самолета, и използване на класифицирана информация.

а тези откъде знаят , какво пише точно в договора - а го нямат договора

замисляй се малко - знам че са нужни усилия за мисловната дейност - но поне ще поотслабнеш:)

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

но поне ще поотслабнеш:)

Един вече си го наби там в оная тема и ти ли си го търсиш като оня ден. С двеста ? Не ме мисли за килограмите - пожелавам ти моята физика на моите години. 🙂

Цитат

Депутатите приеха на първо и на второ четене в едно заседание Законопроекта за ратифициране на международен договор „За изграждане на системи за сигурност на помещенията за съхранение на класифицирано оборудване и въоръжение с класификация „US Secret” за самолети F-16 Block 70“, съобщава БТА.

Депутатите одобриха нов договор за 7,2 млн. долара заради самолетите F-16 - Investor.bg

Що си го причиняваш бе офсО > кеф ти е да ти го набиват с 200 ли?

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Ше крият чертежите? Защо, те не трябва ли да са в небето по бойни задачи?

Ти какво искаш да изнесат цялата база ли? Ако я оставят отключена  считай ,че е изчезнало всичко. 

преди 31 минути, nikssi написа:

Един вече си го наби там в оная тема и ти ли си го търсиш като оня ден. С двеста ? Не ме мисли за килограмите - пожелавам ти моята физика на моите години. 🙂

Депутатите одобриха нов договор за 7,2 млн. долара заради самолетите F-16 - Investor.bg

Що си го причиняваш бе офсО > кеф ти е да ти го набиват с 200 ли?

е как да не мисля за теглото ти, виж от колко години вече неможеш да фръкнеш

за договора знам че са одобрили - все пак това е отдавна известно

ще копуваме ток от 2025

https://www.power-technology.com/projects/alexandroupolis-combined-cycle-power-plant-greece/

преди 9 часа, Без умствен капацитет написа:

е как да не мисля за теглото ти, виж от колко години вече неможеш да фръкнеш

за договора знам че са одобрили - все пак това е отдавна известно

ще копуваме ток от 2025

https://www.power-technology.com/projects/alexandroupolis-combined-cycle-power-plant-greece/

Ще кОпуваме тикви.

преди 15 часа, M.Николов написа:

"#Кой победи? Той победи! Така обобщава във "Фейсбук" Константин Мишев.

Не го познавам г-н Пеевски. Казвали са ми, че е умен. Сега се убедих.

В краката му са от Христо и генералчето до Борисов, Киро и Асен. Аз не съм трамбовал павета през 2013 година. И през 2020 не съм.

Просто казвам, че Делян ги победи всичките. Знаете ли, този се оказа гениален.

Не само във финансово, но и в политическо отношение. ТОЙ ГИ НАКАРА ДА ПЪЛЗЯТ ПРЕД НЕГО. Дали на мен това ми харесва? Не ми харесва.

Но не мога да отрека, че КОЙ стана ТОЙ. А те лазят. Това е истината...Горчива или пивка... това е истината! Наздраве!"

https://fakti.bg/mnenia/789557-konstantin-mishev-koi-pobedi-toi-pobedi

Този Мишев никога не съм го харесвал, но щом дори той е прозрял това.......

Точно пък комуне като теб да го казва.... айде айде... знаем как Пеевски стана шеф на ДАНС с основната заслуга на БСП .

преди 23 часа, WhiteHart написа:

Не вярвам че е заради страх от затвор. А и вече беше там. За малко.  Единствено съм съгласен че всичко друго  е в пъти по добро от управлението на Зеления чорап - мухльо .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.