Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

Featured Replies

преди 19 минути, M.Николов написа:

Какви наивници има по света.

:speak:

Какви да са, просто най-развитите, най-богатите, най-най, всичко най държави по света :giggle1:

https://rebuildingua.com/

https://eu-solidarity-ukraine.ec.europa.eu/eu-assistance-ukraine/reconstruction-ukraine_en#preparing-for-the-future

А Ганьо дреме в панелката с двулитровка бира до него и се кефи как пак е преевал еврогейските будали с 200. 

Те щото са прости, затова за нищо не стават, а Ганьо щото е най-умният и затова живее в най-хубавата държава. 

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 159k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Господ да пази България. Ужас!  Кой нормален ще го подкрепя?

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Напротив. Това , че интересите на болшинството българи съвпадат и с тези на цивилизования свят е прекрасно - означава, че все още има надежда за една европейска,модерна и просперираща държава!

Публикувани изображения

преди 2 минути, miro20 написа:

Мафия овладяла държавата. Това е досегашната коалиция "мухльо + Черепи + олигарси + ДС агенти в сратегическия съвет "

Къде забрави "шарлатаните, измамниците и комунистите от ДБ"?

А да!

Сетих се, вие сега сте в коалиция.

:giggle1:

преди 5 минути, M.Николов написа:

И на кои партии го казва това Радев тогава?

Май на онези, които тогава бяха заедно срещу модела Герб?

С който, модел на Герб вие сега сте в коалиция!

Усещаш ли малката, но съществена разлика?

Не май, ами очевидно (отново) не разбираш какво се казва. 

току-що, N1K17Y написа:

Не май, ами очевидно (отново) не разбираш какво се казва. 

Разбирам, че се чудиш как да си измиеш срама от това, което твоите избраници сътвориха.

пп. за коалицията, питай моят приятел, Николов

на 20.05.2023 г. в 22:29, M.Николов написа:

А на едно правителство от експерти?

Не разбираш ли, че страната се нуждае от бюджет?

току-що, M.Николов написа:

Къде забрави "шарлатаните, измамниците и комунистите от ДБ"?

А да!

Сетих се, вие сега сте в коалиция.

Те си остават таквиа за мен, а и както виждаш прокуратурата се присети за двойното гражданство .

:)

И казах кое з а  мен е по важното . Че макар и по извратен начин се сбъдна мечтата ми за евроатлантическо правителство с проевропейска външна ориентация.

И че сега "шарлатаните и комунистите от ДеееБъ"  няма да могат да урпавляват самостоятелно и че все пакще има някакъв взаимен контрол  в цялото правителство .

А ето и заявката на Тагарев

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/tagarev-bulgariya-tryabva-da-pomogne-za-kontraofanzivata-na-ukrayna

Браво !

преди 1 минута, N1K17Y написа:

пп. за коалицията, питай моят приятел, Николов

на 20.05.2023 г. в 22:29, M.Николов написа:

А на едно правителство от експерти?

Не разбираш ли, че страната се нуждае от бюджет?

преди 4 минути, miro20 написа:

И че сега "шарлатаните и комунистите от ДеееБъ"  няма да могат да урпавляват самостоятелно и че все пакще има някакъв взаимен контрол  в цялото правителство .

Тоест сега от Герб ще ги контролират?

преди 1 минута, M.Николов написа:

Разбирам, че се чудиш как да си измиеш срама от това, което твоите избраници сътвориха.

Сътвориха това, което не съм си и мечтал и което не вярвах, че е истина до днес, изцяло техен кабинет (с изключение министър на външните работи), това което Славейчето искаше да направи, в далечното минало, когато ти още гласуваше за него. 

Мен ме остави, почни да разбираш какво казват хората, за които си даваш гласа поне. ПП-ДБ дооооста ще трябва да крадат, за да ме е срам от тях, от двуличието на Радев днес обаче, няма как да не ме е срам.

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Сътвориха това, което не съм си и мечтал и което не вярвах, че е истина до днес, изцяло техен кабинет (с изключение министър на външните работи), това което Славейчето искаше да направи, в далечното минало, когато ти още гласуваше за него. 

Сам не си вярваш, всъщност сътвориха това:

преди 11 минути, miro20 написа:

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Разбирам, че не се чудиш как да си измиеш срама от двуличието, щото не изпитваш срам. 

Естествено, че не изпитвам срам, аз не съм гласувал за хора, които до вчера се кълняха, че никога, повтарям никога няма да управляват заедно с Герб.

А днес вече управляват заедно с Герб.

:hush:

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Ма кажи пак за експертите поне :giggle1:

Казвам:

Не намираш ли, че г-н Пеевски е една отлична кандидатура за конституционната комисия?

Предлагат Делян Пеевски за конституционната комисия в парламента

преди 18 минути, M.Николов написа:

Естествено, че не изпитвам срам, аз не съм гласувал за хора, които до вчера се кълняха, че никога, повтарям никога няма да управляват заедно с Герб.

А днес вече управляват заедно с Герб.

Ма в името на бюджета е бе, питай Николов. Малко е двуличен и може да се извърти де, да те предупредя. 

Иронично, и за Чалгата гласува, и за Кирчо гласува. На последните избори, предполагам вече мина към Копейкин. 

351200989_592563869644168_32035064501177

преди 3 часа, Gaming_Solutions написа:

ще окаже помощ на нападнатата страна или страни по Договора, като незабавно предприеме, индивидуално и съгласувано с останалите страни по Договора, такива действия, каквито смята за необходими, включително употребата на въоръжена сила,

Може да им прати одеала например.

преди 1 час, M.Николов написа:

Да живее Промяната!

Магнитски ще се разследва сам.

Прокуратурата иска имунитета на Кирил Петков заради казуса с гражданството му - По света и у нас - БНТ Новини (bntnews.bg)

преди 25 минути, nikssi написа:

Никси , това са само фитили . Повярвай ми, Кирчо никой няма да го разследва реално .  Просто пускаме прах в очите на хората . Имитираме дейност и активност за да може Гешев да се покаже , като борец срещу мафията . Той не си мръдна пръстчето за всички злоупотреби и кражби години наред . Нали не очакваш точно сега да свърши нещо полезно  ?

преди 9 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Никси , това са само фитили . Повярвай ми, Кирчо никой няма да го разследва реално .  Просто пускаме прах в очите на хората . Имитираме дейност и активност за да може Гешев да се покаже , като борец срещу мафията . Той не си мръдна пръстчето за всички злоупотреби и кражби години наред . Нали не очакваш точно сега да свърши нещо полезно  ?

Пазим Кирчо и Боко също си го пазим. Ти да не очакваш ПП-то да направи нещо полезно? Съдебна реформа с ПееФски щели да правят. Просто ще сменят този с някой удобен на кликата, като главен прокурор. Все тая ще е. Дрън , дрън и после дръннннн!

Абе ко стана с електроавтомобилите в Ловеч ? 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 2 часа, M.Николов написа:

Сам не си вярваш, всъщност сътвориха това:

че това дето ти е написал Миро е парламентаризъм в чист вид - доскоро и аз си мислех, че идеята е фатална грешка, но от друга страна един други ще се дебнат и ще се контролират, а то точно това ни е нужно в България. На комунистите грешката ви още от теоретично ниво е, че изисквате от всички да мислят еднакво, различното мнение е забранено и недопустимо. Няма никаква разлика от една или друга комунистическа партия, за това и при соц. режима партията беше една - просто е безсмислено и безпредметно да  има втора, тъй като тя ще изпълнява абсолютно същите политики. Докато в демокрацията различните партии, имат различни визии, различни идеи, различни приоритети и за това е идиотско да се очаква, че всичките ще бъдат на един акъл.

Прочее, не помня за други из форума, но повечето много добре помните, че макар да не съм гласоподавател на герб, не ви подкрепих популисткия протест срещу герб - вие сте елементарни хора и се опитвате да разсъждавате и решавате сложни въпроси по прост начин, или/ или, а това не Е парламентаризъм, не е демокрация, не е разсъдливо отношение към проблемите в страната. Знаете само да джафкате, да тролите и да слугувате на клошаристан, нищо не става от вас. Тръгнали да напъват да ни изкарват от ЕС и НАТО - нещастници злобни. Единия отишъл в Англия, другия в щатите, третия в Германия, всеки си хванал багажа да живее наготово и от там почнал да ме убеждава, че трябва да излезем от ЕС. Ми излез ти бре, тИрикат. Що аз да излизам. Кат ви е кеф руZия, че вървете у руZия бе. Обичал руZия, мразел щатите, ма отишъл да живее у щатите, не в руZия - егати безсрамните лицемери. Така, че комбина с мутрите категорично е по- добре, отколкото правителство на фашистите - концлагери искали, наборна казарма да връщали, руZия да сме защитавали, да се редя на опашка за виза за Гърция, ей ся, чакай ме на концерт на чалга наркозависимост.

Добро утро. Новата министерша на транспорта гвоздейков, се е изцепил, че ще ни направи транспорта "зелен". Без подробности, естествено. Той и понятие си няма, какво е зелен транспорт, сигурно подробностите още не са му изпратени от господарите му. Най-много да си мисли, че електромобилите и тези с водородните двигатели са зелени, което в никакъв случай не е вярно. Те са само локално незамърсяващи по време на движение и престой.

преди 9 часа, АСПЕКТ написа:

Чакам с нетърпение шоуто с приемането на бюджета. Да видим коалицията ГЕРБ, ДПС и ПП, какво шоу ще направят. 

Сигурно пак ще затягаме коланите :speak:

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Сигурно пак ще затягаме коланите :speak:

Едва ли ще се разберат, кой да крадне повече пара. На местна почва. А и господарите им като фърлят една пара и гледай шоу.

Като хвърлиш на кокошките царевица, как се избиват коя кокошка да изяде царевицата.

преди 48 минути, Sliderum2 написа:

Добро утро. Новата министерша на транспорта гвоздейков, се е изцепил, че ще ни направи транспорта "зелен". Без подробности, естествено. Той и понятие си няма, какво е зелен транспорт, сигурно подробностите още не са му изпратени от господарите му. Най-много да си мисли, че електромобилите и тези с водородните двигатели са зелени, което в никакъв случай не е вярно. Те са само локално незамърсяващи по време на движение и престой.

Особено соларните панели, те са произведени в Европа, а и батериите и те. Те са екологично чисти и зелени. А тоя водород от къде идва?  И другият въпрос, ако атмосферата се пренасити с водород какво ще стане?

преди 11 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Ванчо, пий една рикия и се успокой. Сега ще замениме въоръжението с модерно и съвременно такова, ще направим няколко натовски бази и може да спиш спокойно :newspaper:

Всяването на страх е стара кагебейска тактика и е част от хибридната война на военнопрестъпника путлер ,в частност'' възраждане''. Иска да станем неутрални ,а други страни искат да са под чадъра на НАТО  т.е. тях да ги пазят ,а ние да застанем на мушката на агресора рассия.  Добре че нещата вървят в правилната посока с избора на правителството.

преди 8 часа, M.Николов написа:

Тоест сега от Герб ще ги контролират?

Сега всеки ще пита банкянския "може ли ...?"-и финансовия инистър, и този на правосъдието, и този на МВР и т.н.

😂

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.