Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

Featured Replies

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Кой е той ? Ако имаш предвид Възраждане ,не е сериозно това.

Не е Възраждане естествено.

Но не искам да го коментирам тук.

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 162,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Господ да пази България. Ужас!  Кой нормален ще го подкрепя?

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Напротив. Това , че интересите на болшинството българи съвпадат и с тези на цивилизования свят е прекрасно - означава, че все още има надежда за една европейска,модерна и просперираща държава!

• Проф. Дайнов изтрещя: Нарича протестиращите "орки", "кръвосмесени гномове", "крепостни" и "роби"  До ректора на НБУ - ще уволните ли проф. Дайнов за насаждане на омраза и мракобесие? (epicenter

Публикувани изображения

преди 7 минути, В. Велев написа:

И най-трудното - ние също да загърбим собственото си благополучие заради децата ни. Трябва да се даде, да се жертва, за да могат поколенията ни да живеят добре. Ние за добро или лошо сме се родили по това време. Трябва да се жертваме!

Не бих се жертвал ,а колкото до децата ни те са свободни да потърсят по добри условия на живот по света ,ако не харесват тези в нашата държава ,времната са други сега.

току-що, AAUUXX написа:

Не бих се жертвал ,а колкото до децата ни те са свободни да потърсат по добри условия на живот по света ,ако не харесват тези в нашата държава ,времната са други сега.

Ама защо ще търсят из света? Ние сме им опропастили родината и сега да обикалят из света.

Добре че като сме паднали под Османско робство нашите предци не са се изселили из Европата.

Не е ли по-добре да стоим тук и да се борим за държавата ни, а не да търсим по добри условия на живот по света? Другите държави нямаха да имат добри условия за живот, ако жителите им не бяха ги напуснали да търсят още по-добри условия за живот в друга държава.

Така, че аз съм избрал да се жертвам.

току-що, В. Велев написа:

Ама защо ще търсят из света?

Защото имат тази възможност ,ние я нямахме миналия век.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Добре че като сме паднали под Османско робство нашите предци не са се изселили из Европата.

Не са ги пускали да минават границата иначе най вероятно са щяли да го направят.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Не е ли по-добре да стоим тук и да се борим за държавата ни, а не да търсим по добри условия на живот по света? Другите държави нямаха да имат добри условия за живот, ако жителите им не бяха ги напуснали да търсят още по-добри условия за живот в друга държава.

Така, че аз съм избрал да се жертвам.

Как да се борим ? От къде да ги намерим политици които да милеят за дъжавата и надора си ? Може би пряка демокрация би било някаква надежда ама мислиш ли че ще бъде допуснат този вид на управление ? 

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Как да се борим ? От къде да ги намерим политици които да милеят за дъжавата и надора си ?

нали знаеш мотото наа идиота - Оставка - а след нея какво правим, да краде друг ли

Не са ги пускали да минават границата иначе най вероятно са щяли да го направят.

Съмнява ме. Те османлиите не са глупави. Пускаха ги даже и ги гонеха, за да не останат българи по тия земи.

Добре че и сега има малко дето не търсят лесното в чужбина, а избират трудното в България, че да не остане без българи тук.

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

нали знаеш мотото наа идиота - Оставка - а след нея какво правим, да краде друг ли

Остай го това мото ,а кажи пак ли обърка сеното та тъй се смееш на всеки пост :speak:

ПППП май не знаят, че ГЕРБ имат проектокабинет?

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

Оставка ми дай, оставка ми дай и повече не ме мъчи.

Е ако не знаят утре ще разберат това :D

Ми, май разбраха и сега имат някаква конференция.

https://m.dir.bg/dnes/politika/pp-db-za-sastava-na-ms-gabriel-veche-ne-e-chast-ot-reshenieto-a-chast-ot-problema

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

Има радостна новина!

Денков преди малко казал, че тоя списък на Габриел не бил съгласуван с тях.

Ако още малко се изпокарат или направо разглобят, това означава, че хАмериканците са вдигнали ръка от България.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Има радостна новина!

Ако още малко се изпокарат или направо разглобят, това означава, че хАмериканците са вдигнали ръка от България.

САЩ сега са заети. Имат избори.

преди 2 минути, В. Велев написа:

че хАмериканците са вдигнали ръка от България.

напротив - това е плана на

преди 4 минути, В. Велев написа:

Има радостна новина!

Бате пак ви изигра, нали? Ние искаме избори до дупка. Американците само помагат, не се месят пряко. Или гласувате, това, корто ви предлагаме или .....ще има последствия

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Че то остана ли нещо за разграбване ?

Говори се, че ни готвят +20% върху днешната цена на тока за бита от юли. Аз ще си спра тока ако е така и отивам да къртя жълти павета да замерям министерския съвет.

току-що, Sliderum2 написа:

Говори се, че ни готвят +20% върху днешната цена на тока за бита. Аз ще си спра тока ако е така и отивам да къртя жълти павета да замерям министерския съвет.

Проблема си е твой! Цената се определя от пазара. Мене не ме интересува

току-що, teo-glavata написа:

Проблема си е твой! Цената се определя от пазара. Мене не ме интересува

Ако си наблизо през юли, пази се да не отнесеш и ти някое.

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Оказа се, че ППДБ наистина не са знаели какво има в папката... Ще стане ясно в парламента.

Бахаха карат се като първолаци, абсолютни клоуни, да се махат и повече да не стъпват в държавна институция.

преди 8 минути, Bubbles написа:

Бахаха карат се като първолаци, абсолютни клоуни, да се махат и повече да не стъпват в държавна институция.

Драмата и обратите бяха повече от в сапунен сериал :D

преди 17 минути, Bubbles написа:

Отиваме на избори, каквото е желанието на Г-н Борисов и Г-н Пеевски

Ицко как гледа.

преди 7 минути, Bubbles написа:

Мда абсолютна сапунка.

преди 9 минути, teo-glavata написа:

Отиваме на избори, каквото е желанието на Г-н Борисов и Г-н Пеевски

Е нали Пеевски плачеше за сватба, ся пък искал избори, нищо не разбирам вече?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.