Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

Featured Replies

преди 29 минути, АСПЕКТ написа:

2 и 2 прави 4

Може да прави и три, когато Партията нареди.

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 162,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Господ да пази България. Ужас!  Кой нормален ще го подкрепя?

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Напротив. Това , че интересите на болшинството българи съвпадат и с тези на цивилизования свят е прекрасно - означава, че все още има надежда за една европейска,модерна и просперираща държава!

• Проф. Дайнов изтрещя: Нарича протестиращите "орки", "кръвосмесени гномове", "крепостни" и "роби"  До ректора на НБУ - ще уволните ли проф. Дайнов за насаждане на омраза и мракобесие? (epicenter

Публикувани изображения

преди 21 часа, АСПЕКТ написа:

Има ли значение? От същото място са.

Естествено, никой не избира родителите си! Важното да не е тръгнал по техния път, а да следва своя. :diving:

преди 33 минути, АСПЕКТ написа:

.. От това по-просто няма. 2 и 2 прави 4...

Зависи от гледната точка, както казваше учителя ни по философия " Две плюс две си е две плюс две, а четири си е четири, различни са си!" :ski4:

преди 8 часа, N1K17Y написа:

А фалшифицира в полза на представител на Възраждане. Давай, завърти отначало плочата, как това не е важно, защото не се чува на записа :yanim:

Фалшифицира в полза на "момче от нашето село".  Това мисля че го минахме и се разбрахме че няма значение в чия полза е извършил престъплението конкретният престъпник. 

Престъплението си е престъпление, кой е извършителят е повече от ясно и също така е повече от ясно на коя партия е официален представител конкретният престъпник. Всичко останало са опити да се замаже гафа! 

току-що, ivottoshev написа:

Фалшифицира в полза на "момче от нашето село".  Това мисля че го минахме и се разбрахме че няма значение в чия полза е извършил престъплението конкретният престъпник. 

Престъплението си е престъпление, кой е извършителят е повече от ясно и също така е повече от ясно на чия партия е официален представител конкретният престъпник. Всичко останало са опити да се замаже гафа! 

Къде го минахте, на инструктажа в тролската централа ли? :giggle1: Виждам го това. 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Къде го минахте, на инструктажа в тролската централа ли? :giggle1: Виждам го това. 

За тролската централа трябва да питаш Лоботомиран20. Той там е вътрешен човек и ще знае кой е измислил този нефелен опит за защитаване на незащитимото.

Извършено ли е престъпление? Да, извършено е!

Престъпникът от твоите хора ли е? Да, официален представител е на Кирчоикокорчо!

Може ли някой да отрече тези факти? Може, ама ще изглежда като полуидиот.

Ти полуидиот ли си? 

преди 17 минути, ivottoshev написа:

За тролската централа трябва да питаш Лоботомиран20. Той там е вътрешен човек и ще знае кой е измислил този нефелен опит за защитаване на незащитимото.

Извършено ли е престъпление? Да, извършено е!

Престъпникът от твоите хора ли е? Да, официален представител е на Кирчоикокорчо!

Може ли някой да отрече тези факти? Може, ама ще изглежда като полуидиот.

Ти полуидиот ли си? 

Що ме питаш, покажи къде го отричам и ме закопай :) 

преди 6 часа, АСПЕКТ написа:

Човек краде от магазина, арестуват продавачката. Тя е виновна. 

т.е. искаш да кажеш, че са арестували общинаря на възраждане? :lol6:

преди 8 часа, maxthon написа:

Когато зададеш смислен въпрос например... Когато десет пъти ти кажат едно и също (представителя, а не партията фалшифицира) няма много смисъл да задаваш същия въпрос и да очакваш различен отговор.

Ма не питам това бре соц. реотан - питам "какво визирате" ?

преди 5 минути, insec написа:

т.е. искаш да кажеш, че са арестували общинаря на възраждане?

Къде видя, че е арестуван? Защо не постъпиш мъдро като колегите ти от другия форум и да си траеш?!

преди 1 час, N1K17Y написа:

Признаваш че има извършено престъпление и че престъпникът е от редиците на любимата ти партия? Браво, най-накрая!!! 

преди 32 минути, bioid написа:

Къде видя, че е арестуван?

Къде видя, че съм видял, че е арестуван? :lol6:

преди 1 час, ivottoshev написа:

Признаваш че има извършено престъпление и че престъпникът е от редиците на любимата ти партия? Браво, най-накрая!!! 

Не съм съдия, че да ти казвам има ли престъпление. Ако визираш ареста, признавам, че си заслужи отдавна името "Галошев" :giggle1:

Цитат

Председателят на комисията в село Малорад Моника Йорданова и мъж на 45 години с инициали Ц.Ц. са с повдигнати обвинения и остават в ареста за 72 часа.

Задържаната председателка на комисията е от „Продължаваме промяната“, които вече се разграничиха от действията ѝ.  Другият арестуван е от „Възраждане“.

Не го отричаш:

преди 4 часа, N1K17Y написа:

... но и не го признаваш:

Не съм съдия, че да ти казвам има ли престъпление. 

Ти наистина си полуидиот :speak:

преди 21 минути, ivottoshev написа:

Не го отричаш:

... но и не го признаваш:

Ти наистина си полуидиот :speak:

Цял идиот като тебе, трудно ще стигна. Все те забравям, че трябва да ти пиша с изречения с по 3 думи, че много обичаш да режеш и игнорираш, каквото не ти изнася :giggle1:

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Все те забравям, че трябва да ти пиша с изречения с по 3 думи, че много обичаш да режеш и игнорираш, каквото не ти изнася :giggle1:

Какво пък изрязах от постовете ти?!? Та аз ги цитирах целите. Ето ги пак:

преди 4 часа, N1K17Y написа:

Не съм съдия, че да ти казвам има ли престъпление. Ако визираш ареста, признавам, че си заслужи отдавна името "Галошев" :giggle1:

Хем не отричаш че има престъпление, хем не казваш че има престъпление.

Полуидиот си, баце :laughing4:

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Какво пък изрязах от постовете ти?!? Та аз ги цитирах целите. Ето ги пак:

Хем не отричаш че има престъпление, хем не казваш че има престъпление.

Полуидиот си, баце :laughing4:

Провери кога един човек става престъпник, пък тогава се радвай как не съм казал нещо. Уж много обичаш да играеш на думички със семантики, пък като го правя аз не ти харесва, що така бре, завършено тролче? :) 

Ама понежеш продължаваш да го игнорираш, за някакъв "престъпник" говорешe, пък те арестуваните са в множествено число, от две различни партии... от която само едната има значение де :giggle1: Нали тъй, завършени Галошев. 

преди 41 минути, N1K17Y написа:

Провери кога един човек става престъпник, пък тогава се радвай как не съм казал нещо. Уж много обичаш да играеш на думички със семантики, пък като го правя аз не ти харесва, що така бре, завършено тролче? :) 

Ама понежеш продължаваш да го игнорираш, за някакъв "престъпник" говорешe, пък те арестуваните са в множествено число, от две различни партии... от която само едната има значение де :giggle1: Нали тъй, завършени Галошев. 

Престъплението го видя цяла България, само ти не го виждаш. Що? Щото престъпникът е от твоите хора :getout:

Това че има и други задържани, означава ли че фалшификаторката на вота е невинна?

Последно ти отричаш или не отричаш престъплението на твоят човек? Този пост твой ли е, или някой хакер е влязъл в профила ти и е писал от твое име с цел да те злепостави:

преди 5 часа, N1K17Y написа:

преди 14 часа, N1K17Y написа:

.....

Фактически цялата комисия в тази - а и не само - изборна секция са за разследване. Конкретно в северозападния край направо са се наакали от фалшифициране на бюлетини, по новинарските емисии даваха от Видинско как група от пет човека пребили един от членовете в комисията пред очите на всички, при това с довода "защото защитавал българите". Бития беше от ромски произход и заснел как един и същи човек гласува амнайс пъти, а останалите от комисията нямат никакви възражения.

С други думи не, че партиите и политиците, ами една съществена част от народа самоинициативно си правят изборни измами - та за това и си искат хартишките.

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Престъплението го видя цяла България, само ти не го виждаш. Що? Щото престъпникът е от твоите хора :getout:

Това че има и други задържани, означава ли че фалшификаторката на вота е невинна?

Последно ти отричаш или не отричаш престъплението на твоят човек? Този пост твой ли е, или някой хакер е влязъл в профила ти и е писал от твое име с цел да те злепостави:

Това, че има други задържани, означава, че няма "престъпник", а има "престъпници", щом си готов с присъдите. Означава, че пак си измисляш аргументи, които не съм казал, че да ме оборваш. Означава и, че типично като за троловете, избирателно боравите с фактите за да прокарате удобното заключение. Виждам, че много ви се иска само ПП-ДБ да замесите в лайната, ама не става бе другари, или има значение партията на замесените, в какъвто случай трябва да споменете и Израждане, или партията няма значение, в който случай няма значение партията ПП-ДБ. Вие си изберете вариант, мен и двата ме радват :) 

Много хубаво щеше да ви дойде, ако и чичо Цецо беше от ПП, че да няма други партии замесени, но реалността рядко съвпада с представите ви. 

преди 40 минути, insec написа:

Фактически цялата комисия в тази - а и не само - изборна секция са за разследване. Конкретно в северозападния край направо са се наакали от фалшифициране на бюлетини, по новинарските емисии даваха от Видинско как група от пет човека пребили един от членовете в комисията пред очите на всички, при това с довода "защото защитавал българите". Бития беше от ромски произход и заснел как един и същи човек гласува амнайс пъти, а останалите от комисията нямат никакви възражения.

С други думи не, че партиите и политиците, ами една съществена част от народа самоинициативно си правят изборни измами - та за това и си искат хартишките.

То кой и да разследва, във френската гимназия 160 гласа за Терзиев се телепортирали при Хекимян, комисията не намира проблем. Май и в друга секция имаше същата случка. 

преди 18 часа, N1K17Y написа:

Това, че има други задържани, означава, че няма "престъпник", а има "престъпници", щом си готов с присъдите.

Това че има и други задържани не означава че човекът от твойта партия не е престъпник!

Както и да го въртиш и сучеш, от колкото и дерета да носиш вода, фактът си е факт!!!

Даже няма постоянен адрес в България, а е министър на България. Още адресът му е в САЩ. Няма такава държава! 😟

https://m.dir.bg/dnes/politika/samo-dokument-ot-sasht-mozhe-da-pozvoli-na-asen-vasilev-da-glasuva-v-haskovo

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Това че има и други задържани не означава че човекът от твойта партия не е престъпник!

Както и да го въртиш и сучеш, от колкото и дерета да носиш вода, фактът си е факт!!!

Цитат

- 2+2=4

-НЕ! Слънцето изгрява от изток!

Галошев :D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.