Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

Featured Replies

преди 21 часа, N1K17Y написа:

То кой и да разследва, във френската гимназия 160 гласа за Терзиев се телепортирали при Хекимян, комисията не намира проблем. Май и в друга секция имаше същата случка. 

Te и новото двайсе. В инструкциите за гласуване изрично е написано, че след  гласуване с машина, СИК трябва да сложат печат на разписката. А масово комисиите отказват да сложат печат. С други думи - бай ганя прай избори, най му е хубаво да прецаква системата. Пиши чалгаристан и не ги мъчи повече.

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 162,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Господ да пази България. Ужас!  Кой нормален ще го подкрепя?

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Напротив. Това , че интересите на болшинството българи съвпадат и с тези на цивилизования свят е прекрасно - означава, че все още има надежда за една европейска,модерна и просперираща държава!

• Проф. Дайнов изтрещя: Нарича протестиращите "орки", "кръвосмесени гномове", "крепостни" и "роби"  До ректора на НБУ - ще уволните ли проф. Дайнов за насаждане на омраза и мракобесие? (epicenter

Публикувани изображения

преди 2 минути, bioid написа:

С печат и без печат бюлетината си е валидна. Стига смешен плач.

А правилата за балъците, нали. :getout:

Денков: "Ако не излезете вие, ще излязат другите и те ще решат кой ще управлява. "

Аз само да питам-това не е ли чиста проба изборна агитация!? Кои са едните,кои са другите?

Този тъпак може да е сигурен,че и" едните и другите" ще излязат да гласуват.

Ако "другите" спечелят кво правиме? Сапунерката гражданска война ли ще обяви ?

преди 28 минути, Proshark написа:

Този тъпак може да е сигурен,че и" едните и другите" ще излязат да гласуват.

Само да внимаваме да не прескочим 100% избирателна активност. 😄

преди 42 минути, Proshark написа:

Аз само да питам-това не е ли чиста проба изборна агитация!?

Кои са едните,кои са другите?

Когат сам си отговаряш на тъпите въпроси.

преди 16 минути, insec написа:

Само да внимаваме да не прескочим 100% избирателна активност. 😄

Мноо важно. В Севастопол 2014-та бяха гласували около 130% от имащите право на глас.

Кокорчо се похвалил, че ни е натресъл нов дълг за 2 милиарда евро. Честито на печелившите, на останалите не завиждам.

Асен Василев успя ли да гласува?

Не влагам ирония, сарказъм (даже сам се учудвам... сякаш не съм аз)... просто след 1-вия тур ми стана интересно ще сколаса ли за 2-рия.

преди 9 минути, lebel написа:

Асен Василев успя ли да гласува?

Не влагам ирония, сарказъм (даже сам се учудвам... сякаш не съм аз)... просто след 1-вия тур ми стана интересно ще сколаса ли за 2-рия.

Чудиш се, дали отговаря на законовите изисквания за изборна длъжност ли? Явно не, ама какво от това, кога там горе някой е спазвал законите? Може би само когато им отърва достатъчно, или не биха спечелили повече с нарушаването им.

преди 54 минути, bioid написа:

Вдигат данъка за апартаменти и къщи - Труд

На Иванушка сигурно пак Възраждане ще са му виновни...

Но за сметка на това кокорчо окончателно* отряза пенсионерите от коледни добавки. 

*Още има време и възможност да излезе накрая и да се направи на благодетел и да се раздаде някоя стотинка и да го рекламира така, все едно ги дава от него си, от сърце.

П.П.

Ше ни модернизират, за наша сметка естествено. Заключени кофи за отпадъци, които се отварят само с чип. Ей ся се оправихме! Високотехнологично робство.

преди 8 часа, bioid написа:

Вдигат данъка за апартаменти и къщи - Труд

На Иванушка сигурно пак Възраждане ще са му виновни...

преди 7 часа, Sliderum2 написа:

Но за сметка на това кокорчо окончателно* отряза пенсионерите от коледни добавки. 

*Още има време и възможност да излезе накрая и да се направи на благодетел и да се раздаде някоя стотинка и да го рекламира така, все едно ги дава от него си, от сърце.

П.П.

Ше ни модернизират, за наша сметка естествено. Заключени кофи за отпадъци, които се отварят само с чип. Ей ся се оправихме! Високотехнологично робство.

това не зависи от кокорчо - а се определя от кметовете по местоживеене - не напразно името им е

МЕСТНИ ДАНЪЦИ И ТАКСИ

преди 13 минути, bioid написа:

А бе, овца, ти прочете ли материала или прочете само заглавието?!

Общо взето им се дава на местните малка свобода да се движат в рамките на клетката, в която се вкарват. Не е задължително кофите да са с чип, или поне могат да отложат това. Обаче им дават няколко възможности и ги насърчават(насилват) да ги използват, които биха довели до повишаване на данъците и таксите в повече от просто индексиране на инфлацията и други обективни причини, които са увеличили разходи за сметоизвозване и депониране.

преди 8 часа, Sliderum2 написа:

П.П.

Още не е напълно сигурно че няма да дадат коледни добавки ,надявам се да не отрежат пенсионери с минимална песния от тази добавка. Аз се класирам за тез добавки само когато е за всички ,щот пенсията ми не е минимална.

Не знам кой как го тълкува. Моето тълкуване е, че от догодина ще вдигнат местните данъци и такси, но да сме живи и здрави...

Пенсионерите са около 2 милиона. Коледните добавки биха били около 100-150 милиона лева. Капка в морето...Това е при бюджет около 200 милиарда. Трябват оптимизации, но на никой не му стиска да ги направи...

преди 50 минути, AAUUXX написа:

Още не е напълно сигурно че няма да дадат коледни добавки ,надявам се да не отрежат пенсионери с минимална песния от тази добавка. Аз се класирам за тез добавки само когато е за всички ,щот пенсията ми не е минимална.

трябва да е за нуждаещи се не на калпак

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

трябва да е за нуждаещи се не на калпак

Съгласен съм. Тези които получават 1000-2000лв пенсия нямат нуждата от 50лв добавка.

преди 3 минути, bioid написа:

Кои са нуждаещи се според теб?

има си социални - те трябва да кажат, питай социалния министър - не Денков, кокорче или който си искаш - ей това ви е проблема, незнаете от кой да търсите сметка за каквото и да е

преди 2 минути, bioid написа:

А тези със 601 лева?

ако има за 601 - тези с 602 да кажат ли нещо

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.