Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Постигнах пълното щастие в живота

Featured Replies

• Автор
преди 3 часа, dioib написа:

Ти нещо между ушити си имаш ли??? :) Дано между краката да има, че тогава как тъ търпи твоето съкровище не знам ... :) 

Кой ти говори за кредити??? Ти знаеш ли какво е да имаш покритие??? Примерно: Държиш в баката едни злата. Те са на стойност десет пъти или повече от парите които вземаш на заем. Които ги въртиш в бизнеса. За какво да продаваш злато и го обменяш в желязо или хартии??? Отделно това, то парите ги влагаш в недвижими имоти. И потичат пари ... :) а не стотинки ... :) 

Отделно, че не се налага да работиш, а други работят за теб. ;) 

Ти държиш единствено чашата с джибрите. Ако въобще имаше нещо щеше да имаш личен автомобил и да разполагаш с него когато искаш, а не шефчето да ти дава кола и да иска обяснения за всеки навъртян километър извън служебните задължения. Имал съм много служебни коли и знам как е. Тия сказки на шматките у форума.

• Отговори 239
  • Прегледи 29,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Муца Дебелогъзова
    Муца Дебелогъзова

А честито! Ама защо се радваш на неудачи на другите. Това не прилича на един щастлив човек.

• Белгиеца
    Белгиеца

Само джeндърacтитe се подлагат на мъчения за премахване на косми. Нормалните мъже се гордеем че сме истински и натурални с косми. То тези дето са се лишили от космите си хич тамън не са мъже. 

• Остава да намериш Светия Граал за вечен живот.Ако ще умираш един ден се губи смисъла.

Публикувани изображения

• Автор
преди 1 час, Затлъстял Кибритопродавач написа:

А ти що се притесняваш за непознати хора в интернет все още?

Как е жената,как са децата?

Васил

На притеснен ли ти изглеждам? За сметка не теб и на много други аз където плюя там не лижа. Ако бях притеснен щяха да са крия като вас. Къде живея и т.н. е обществено известно. Казах ти го и на лично. Много ме хора предадоха и после пак ми търсят приятелството. 

на 6.11.2023 г. в 15:57, Коркодила написа:

Същото като се забрани на естествения интелект достъпа до черешовата.

Ти какво, твоята жена я лишаваш от алкохол ли??? Алкохолик си!!! :) Или я считаш, че е изкуствен интелект ли??? Значи и ти си изкуствен!!! И как точно в тоя случай се чувстваш щастлив??? :) 

преди 10 часа, цър-вул написа:

Булгар, булгааар

По-прилича на Нидършеф со афгънистънка. :) и со расоф бааавърец от направи си сам. :) 

Кой работи за себе си??? Само глупакът!!! ;) За това и няма служебни автомобили!!! :) 

НО, уви .... явно трябва да си глупак, за да си щастлив .... мда .... лошо седфъръ или средникуф .... :) 

Ние глупаци нямаме ли право на щастие, Ъ??? :) Или къ имаме личен афтъмъбил ша на сметнат за щастливи??? До тогава ще сме нещастници, че не си броим стотинките .... :) 

• Автор
на 8.11.2023 г. в 4:36, dioib написа:

Ти какво, твоята жена я лишаваш от алкохол ли??? Алкохолик си!!! :) Или я считаш, че е изкуствен интелект ли??? Значи и ти си изкуствен!!! И как точно в тоя случай се чувстваш щастлив??? :) 

По-прилича на Нидършеф со афгънистънка. :) и со расоф бааавърец от направи си сам. :) 

Кой работи за себе си??? Само глупакът!!! ;) За това и няма служебни автомобили!!! :) 

НО, уви .... явно трябва да си глупак, за да си щастлив .... мда .... лошо седфъръ или средникуф .... :) 

Ние глупаци нямаме ли право на щастие, Ъ??? :) Или къ имаме личен афтъмъбил ша на сметнат за щастливи??? До тогава ще сме нещастници, че не си броим стотинките .... :) 

Ти май завиждаш на чуждото щастие….. и е разбираемо. Простолюдаци като не обичат когато другите са по-добре от тях. Бита карта си бай идиоте……..:) Бог си знае работата. Така е нямам служебни автомобили, но имам лични. Нещо, което ти нямаш. Но разбирам……… повечето простолюдаци винаги искат да имат това, което нямат. А не оценяват това, което имат.

• Автор
преди 27 минути, bioid написа:

Точно него ли си избра? Сбърка. Гледай си там шибания живот и не се занимавай с другите...

Моят живот е прекрасен, но като те чета мисля, че твоят е станал шибан. Ами кой както я нареди. Айде сполай ти най идиоте.

преди 4 минути, Коркодила написа:

Това прозвуча като клетва…….:) Но Бог решава…… 

Виж сега - не се прави на по фолям олигофрен, от колкото си напрактика! Тия кифтета и купанки с картофи...не на мене! Що не пусна една, две снимки с пъснат телевизор?

Не ти са добри колажите, повярвай ми - нито ракурсите уцелваш, нито сенките, нито нищо!

• Автор
преди 16 минути, NewRedDragon написа:

Виж сега - не се прави на по фолям олигофрен, от колкото си напрактика! Тия кифтета и купанки с картофи...не на мене! Що не пусна една, две снимки с пъснат телевизор?

Не ти са добри колажите, повярвай ми - нито ракурсите уцелваш, нито сенките, нито нищо!

Щото ми е скъп тока за телевизора. В къщи има режим за гледане на телевизия. Гледа се по час на ден, за да мога да спестя за кифтета и бира. Ти си яж ципурата хваната на л@йнян бастун, и не ми умувай, да не ти направа чайника труден за рисуване.

преди 3 минути, Коркодила написа:

Щото ми е скъп тока за телевизора. В къщи има режим за гледане на телевизия. Гледа се по час на ден, за да мога да спестя за кифтета и бира. Ти си яж ципурата хваната на л@йнян бастун, и не ми умувай, да не ти направа чайника труден за рисуване.

Kофти е да си без кинта, а? Тока е скъп за бедните, пич!

И не ми се пенявай, като сапунн в турска баня

• Автор
преди 50 минути, NewRedDragon написа:

Kофти е да си без кинта, а? Тока е скъп за бедните, пич!

И не ми се пенявай, като сапунн в турска баня

Много кофти. Прав си, само вие богаташите от Бронкс може да си позволите да опъвате кабела от трафопоста и да пиете Кока Кола от Макдоналдс в XXL след 0ч. с кабел закачен с карафица и да гледате Орфей свирещ на ,,Я надудай дядо Кавала,,

преди 9 часа, Коркодила написа:

и май завиждаш на чуждото щастие…..

Благородно е. ;) Сети се, че смятам моето за по ... :) НО, по мое му е това: Радвам ти се. :) Само, че .... хм ... след като не знаеш какво е да се радваш на чуждото щастие, то си позволявам да се съглася с теб, но при това положение - слагам словореда благородно завиждане, за да ти е понятно. ;) 

Успех!!!

• 1 месец по-късно...
на 11.11.2023 г. в 17:40, bioid написа:

Почивай в мир...

това е малко крайно : /

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.