Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Постигнах пълното щастие в живота

Featured Replies

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

_hBfQn.gif

Е, поне мустачки може. Или тук - там косми.  😁

small.L.gif.bb674e6b88d2e2f91779c5b92029

• Отговори 239
  • Прегледи 29,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Муца Дебелогъзова
    Муца Дебелогъзова

А честито! Ама защо се радваш на неудачи на другите. Това не прилича на един щастлив човек.

• Белгиеца
    Белгиеца

Само джeндърacтитe се подлагат на мъчения за премахване на косми. Нормалните мъже се гордеем че сме истински и натурални с косми. То тези дето са се лишили от космите си хич тамън не са мъже. 

• Остава да намериш Светия Граал за вечен живот.Ако ще умираш един ден се губи смисъла.

Публикувани изображения

преди 3 часа, _Aumi_ написа:

Стереотипът, че истинският мъж трябва да е огромен, мускулест, космат и да мирише на пот, отдавна остана в миналото. Истината е, че това не е станало наведнъж, а на етапи.

Първоначално отпада необходимостта за мъжа да бъде най-големият и най-силен – в цивилизованото общество е по-успешна не грубата сила, а интелектът, за който голямо и силно тяло не е задължително.

След това окосмяването се превръща в отблъскващо дамите качество, както и миризмата на пот.

Жените реагират много по-добре на приятните аромати на дезодорант или просто на чисто тяло, отколкото на наситена с тестостерон пот.

Много съвременни мъже избират да са с гладка кожа и това ни най-малко не намалява тяхната мъжественост.

Премахване на окосмяване при мъже – защо е нужно това

Първо, това е хигиенично. Мъжете се потят повече от жените, а потта много по-трудно се отмива от космите.

Второ, това изглежда по-естетично, според мнението на много мъже и жени. Особено ако има какво да се покаже, напомпаните мускули без косми отгоре изглеждат по-релефни. Ако мъжът носи татуировка още повече.

Трето, това се прави, заради половинката. Да се целува гладка кожа без косми е много по-приятно. И контактът е по-добър.

Четвърто, епилация вече отдавна си правят много спортисти в различни видове спортове – тези, за които са важни не секундите, а части от тях.

Гладкото тяло помага на плувците да чувстват водата и да намаляват съпротивлението при движение, например.

Някои професии също изискват гладка кожа по цялото тяло, или само на някои негови части. Мъже модели с косми на гърдите едва ли биха се радвали на голяма популярност.

https://lechenie.bg/epilatsiya-za-mazhe-gladkata-kozha-stana-moderna-i-pri-silniya-pol

Ааа, начи Аумито си пада не по гейове, а по метросексуални... Хвани едните, та пребий другите...

Аз съм естет, писател и доктор на науките – и съм космат, ма, лесбийко!

преди 3 часа, _Aumi_ написа:

Стереотипът, че истинският мъж трябва да е огромен, мускулест, космат и да мирише на пот, отдавна остана в миналото. Истината е, че това не е станало наведнъж, а на етапи.

Първоначално отпада необходимостта за мъжа да бъде най-големият и най-силен – в цивилизованото общество е по-успешна не грубата сила, а интелектът, за който голямо и силно тяло не е задължително.

След това окосмяването се превръща в отблъскващо дамите качество, както и миризмата на пот.

Жените реагират много по-добре на приятните аромати на дезодорант или просто на чисто тяло, отколкото на наситена с тестостерон пот.

Много съвременни мъже избират да са с гладка кожа и това ни най-малко не намалява тяхната мъжественост.

Премахване на окосмяване при мъже – защо е нужно това

Първо, това е хигиенично. Мъжете се потят повече от жените, а потта много по-трудно се отмива от космите.

Второ, това изглежда по-естетично, според мнението на много мъже и жени. Особено ако има какво да се покаже, напомпаните мускули без косми отгоре изглеждат по-релефни. Ако мъжът носи татуировка още повече.

Трето, това се прави, заради половинката. Да се целува гладка кожа без косми е много по-приятно. И контактът е по-добър.

Четвърто, епилация вече отдавна си правят много спортисти в различни видове спортове – тези, за които са важни не секундите, а части от тях.

Гладкото тяло помага на плувците да чувстват водата и да намаляват съпротивлението при движение, например.

Някои професии също изискват гладка кожа по цялото тяло, или само на някои негови части. Мъже модели с косми на гърдите едва ли биха се радвали на голяма популярност.

https://lechenie.bg/epilatsiya-za-mazhe-gladkata-kozha-stana-moderna-i-pri-silniya-pol

Ааа, начи Аумито си пада не по гейове, а по метросексуални... Хвани едните, та пребий другите...

Аз съм естет, писател и доктор на науките – и съм космат, ма, лесбийко!

Фолкидолът Азис се похвали колко косми са му пораснали. Певецът публикува снимка в инстраграм, на която показва напращяла гръд в косми.

Само преди няколко месеца Азис сподели в мрежите, че започва курс за окосмяване, за да се превърне в "мъжът на мечтите" на всички жени.
"Искам да кача поне 15 кг с мускули и да се окосмя, защото страдам от това, че не съм окосмен", написа фолкзвездата тогава. Той дори рекламира ампули, които си бие на различни части от тялото, които ще му помогнат да стане "като меченце - космато и огромно", по думите му.

IMAGE_10554965_40_0.jpg%D0%BC%D0%BC(3).JPG

https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/10554957

https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/1891262

преди 12 минути, цър-вул написа:

Известен е терминът "окосмени гърди". Не ми е известен такъв - "окосмен корем".
Лудостта явно е на мода.

Изкуствената ненужна промяна на личното тяло и/ли психика показва дълбока, грамадна и изначална неувереност в себе си, душевна и умствена празнота и безформеност, липса на истински вкус и мярка, стигащи до антицивилизационна ненормалност – и това е пътят на трансджендъризма и на Ауми&Co!

Двукраки амеби.

преди 17 часа, _Aumi_ написа:

Абе анонимен, що се криеш и се правиш на палячо, ами не си пишеш от профила с котката! :lol6:

Ти защо не си с истинското си име???  :)

преди 5 минути, leotroph написа:

Щото си епилира личността. :)

Да имаш няколко профила, или група да ползва един?! 

Това е силата на анонимните. 

Принципно епилацията (бръснене) довежда до повече косми, но не и до повече гънки на мозъка. ;)

Виц:

Защо жените не си бръснат главите ?! 

Нямат мозък който да пазят. :)

преди 8 минути, dioib написа:

Принципно епилацията (бръснене) довежда до повече косми, но не и до повече гънки на мозъка. ;)

колкото повече еволюираме като хора, толкова по-обезкосмени ставаме!

https://bodyaesthetics.bg/r-evolyutsiya-v-okosmyavaneto/

преди 1 час, dioib написа:

Виц:

Защо жените не си бръснат главите ?! 

Нямат мозък който да пазят. :)

Напротив ! С пет - шест процедури, се премахва всичко. Включително и последващо израстване.

И се нарича - хигиена.

Сигурно и зъбите, не си миете ? Да не би да им падне, жълтото покритие ? И да си по - мъжкар ?

преди 4 минути, _Aumi_ написа:

колкото повече еволюираме като хора, толкова по-безкосмени ставаме!

:offtopic_s: Тоеа някакекв а капела ли е?! Щото аз предпочитам инструментални и/или звуци от природата.... :)

преди 8 минути, Teemo написа:

И се нарича - хигиена

Нв! Не е хигиена!!! 

Това не е човешко! 

ОК, за определени хора е порок, но дали изкуственото е признак на култура?! =Не! Признак е на определена субкултура. 

Това, че се обезкосмяваш не значи че си по-висш от другите! 

= Правата на с косми и без косми са равнопоставени. 

Това, че си без косми, не те прави умен и/или zнаещ. 

Що се срамиш да се наречеш човек, а се правиш като хората?! = Това не те прави личност!!! 

преди 1 час, dioib написа:

:offtopic_s: Тоеа някакекв а капела ли е?! Щото аз предпочитам инструментални и/или звуци от природата.... :)

Нв! Не е хигиена!!! 

Това не е човешко! 

ОК, за определени хора е порок, но дали изкуственото е признак на култура?! =Не! Признак е на определена субкултура. 

Това, че се обезкосмяваш не значи че си по-висш от другите! 

= Правата на с косми и без косми са равнопоставени. 

Това, че си без косми, не те прави умен и/или zнаещ. 

Що се срамиш да се наречеш човек, а се правиш като хората?! = Това не те прави личност!!! 

Пак си омешал черевката, с бира. 

Питал ли си/ другите питали ли са, жените си - как предпочитат ? Или сутрин ставаш, викаш - Булгар, Булгар... ? И не виждате света по - далеч, от веждите си ?

И да - нарича се хигиена. Заради нея живеем по 80 а не по 35 години. Както допреди 200 години.

преди 22 минути, Teemo написа:

И да - нарича се хигиена. Заради нея живеем по 80 а не по 35 години. Както допреди 200 години

https://bg.wikipedia.org/wiki/Кожа

Сам се ориентирай кое е хигиена, а така също за функцията на космите. 

П. П. Пак ще си говорим като станеш на 90. :)

преди 1 час, Teemo написа:

И се нарича - хигиена.

Само джeндърacтитe се подлагат на мъчения за премахване на косми.
Нормалните мъже се гордеем че сме истински и натурални с косми.
То тези дето са се лишили от космите си хич тамън не са мъже. 

преди 1 час, Белгиеца написа:

Само джeндърacтитe се подлагат на мъчения за премахване на косми.
Нормалните мъже се гордеем че сме истински и натурални с косми.
То тези дето са се лишили от космите си хич тамън не са мъже. 

И Дачия са най - добрите коли.

преди 1 час, Teemo написа:

Пак си омешал черевката, с бира. 

Питал ли си/ другите питали ли са, жените си - как предпочитат ? Или сутрин ставаш, викаш - Булгар, Булгар... ? И не виждате света по - далеч, от веждите си ?

И да - нарича се хигиена. Заради нея живеем по 80 а не по 35 години. Както допреди 200 години.

Ако ти вониш, когато си с косми, то аз – не.

Само леко-подсъзнателно понамирисвам в леглото на момата на пръч, а тя не се усеща, защо озверява...

След това си говорим и сме доволни, и завтаряме-затретваме през час-час и дваесе минути.

И само аз знам защо момата подивява.
Щото има огън в очите ми/ни, щото я мачкам в екстаз, отдаден неги, и неги ѝ е кеф.
И мен също; нас.

Тава е любов.

преди 10 минути, Мърдокс написа:

Само леко-подсъзнателно понамирисвам в леглото на момата на пръч, а тя не се усеща, защо озверява...

След това си говорим и сме доволни, и завтаряме-затретваме през час-час и дваесе минути.

Щото има огън в очите ми/ни, щото я мачкам в екстаз, отдаден неги, и неги ѝ е кеф.
И мен също; нас.

Тава е любов.

Ха така ! :biggrin:

преди 1 час, Мърдокс написа:

И мен също; нас.

Тава е любов.

Повярвай ми - вониш. Тя щом те пипа такъм мазен и потен - представям си я, тя каква е. Като на автора ненагледната.

---

И най ти е кеф - като я хванеш, за разпънатия гарван.

Или вместо да ти духа - да си чисти зъбите, от косми.

--

Е аз и жена ми - предпочитаме да сме обезкосмени, чисти и миришещи на парфюм. Вие си живейте в 7 век. 

Козари !!!

• Автор
преди 2 часа, Teemo написа:

Напротив ! С пет - шест процедури, се премахва всичко. Включително и последващо израстване.

И се нарича - хигиена.

Сигурно и зъбите, не си миете ? Да не би да им падне, жълтото покритие ? И да си по - мъжкар ?

На обезкосмяване подлежат само женските полови органи.

току-що, Коркодила написа:

На обезкосмяване подлежат само женските полови органи. Ако си в пандиза с тия гладки крака ще тв посрещнат с рози и скъпо дантелено  бельо.

Не пишете така моля зад косматия гръб на нашия лирически герой Крали Марко-Косматия тУмбак. Изчакайте го да се появи.

Той сега сугурно си е събрал куфарчето от битака и пътува към Нидерландия, защото са му свършили ойрото. Все пак беше на разточителна почивка 2 дена на море. Изяде едни картофи, пи една бира, изпърдя се мощно 5 пъти-щастлив е. Не стигна до надуваемия дюшен дърпан от джета, ама това е нормално, спяло му се е. И надуваемата кукла му стига.

И не бързайте. Той кара бавно гоуфу, защото иначе ще изгори много нафта, а тя ойро струва. А нашия както знаем е пестелив. 
Яваш, яваш ще се прибере, ще седне на терасата до керемидите, ще снима две пилешки бутчета от промоция на Кауфланд и ще вика живота е прекрасен.

преди 1 час, Коркодила написа:

На обезкосмяване подлежат само женските полови органи.

А ръце, крака, лице ? 

Да избуяват - ти гледаш само, светая светих.

преди 19 минути, Teemo написа:

Е аз и жена ми - предпочитаме да сме обезкосмени, чисти и миришещи на парфюм.

ти и травестита ти сте голяма работа

преди 1 час, Белгиеца написа:

ти и травестита ти сте голяма работа

Ти си душкай на оная с дебелия задник и малките цици, потта.

хахаахахаах, казах ли ти че ще те намеря... И на трите профила.

преди 4 часа, leotroph написа:

любителят на котки се появи

защо ти е да ползваш няколко ника? по-забавно ли ти е!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.