Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Постигнах пълното щастие в живота

Featured Replies

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Не е троен, бе.....той си е такъФ по рождение, явно :) 

С два - три часа, го изпуснах.

Помниш ли, когато искаше да ме клеца... Отне ми малко по малко, от един месец... Има си хора, за всичко. Включително и за калдейта...Избяга като курв@.

Мацката от пекарната ми каза - че се изнесъл като куршум... Грешката ми беше че, го обявих публично...

Както и да е.

Вече съм в друг етап, от живота си. 

пп

Този олигофрен, може само да си мечтае.

Умен човек си - разбираш многоточието.

пп2

Онази маса, плюс едно - как да го кажа - пано, метално - 26000 лева...

Той не е виждал, такива пари.

• Отговори 239
  • Прегледи 29,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Муца Дебелогъзова
    Муца Дебелогъзова

А честито! Ама защо се радваш на неудачи на другите. Това не прилича на един щастлив човек.

• Белгиеца
    Белгиеца

Само джeндърacтитe се подлагат на мъчения за премахване на косми. Нормалните мъже се гордеем че сме истински и натурални с косми. То тези дето са се лишили от космите си хич тамън не са мъже. 

• Остава да намериш Светия Граал за вечен живот.Ако ще умираш един ден се губи смисъла.

Публикувани изображения

Хубаво би било в този форум преди регистрация да започнат да изискват удостоверение от психиатър....мда!

преди 3 часа, Коркодила написа:

Постигнах пълното щастие в живота. Първо радвам се на страхотно здраве. Второ успях да си развия бизнес, в който парите работят за мен не аз парите. Не бачкам за началници има си пълната свобода по цял ден. Време за семейството ми, където много мои душмани разни лузъри и неудачници ме кълняха, че нямало да имам. Успях да си уредя живота моя, и на мойте внуци и правнуци в една от най-богатите страни в света. Има страхотна жена, която ме обича с 20 години по-млада от мен, която пък случайно се оказа и единствена наследница на доста апетитни имоти в България. Живея на най-прекрасното място на света с бели възпита и цивилизовани хора. Нидерландския паспорт и СУМПС са ми в джоба. Обикаляме си с жената където искаме, без да се налага да бъдем роби на системата. Не знам повече какво да искам от живота. Ония ден гледам един измекяр дето постоянно идваше при мен за помощ, после започна бизнес уж му потръгна накупи си коли мотори, глътна въздух и ми обърна гръб. Сега гледам бизнеса му запада, пак таркаля старите таратайки, жена му избягала преди 18г. друг е баща на синът му, друг шиба жена му, ха а той вече на 50+ години още живее в дупката от 20 квадрата и май там ще си и умре без да разбере никой. А може до преди това пак да дойде при мен за помощ колелото се върти приятели мои върти се….   С жената в идната неделя потегляме за бреговете на Адриатическо морец, ще минем през Швейцария да и покажа красотата на Алпите.

,,Ако чакаш достатъчно дълго край реката ще видиш как труповете на враговете ти ще изплуват по нея. ,,

Китайска поговорка.

Холандската дрога, най-добрата дрога в света.

pineapple express smoking GIF

• Автор
преди 2 часа, Teemo написа:

чшшшшшшшшшшшшшш, ядосах ме корки - горкичкият. Безпаричният.

Не помниш ли, че ти показвах ? Скри се за четири месеца. Олигофрен!!!!! И си смени профила... Дабъл олигофрен.

пп

Кажи що избега, от тавана над пекарната ? Троен олигофрен.

Спомням си едни голи стени с един телевизор, който ползваш за екран на настолния, баровеца няма 200 лв. за един PC екран и една бира до клавиатурата. Абе приличаше на някакъв коптор свърталище на хероинови наркомани твоят ,,дом,, Къде ще ходиш тая година на почивка мамин или за пореден път пред клавитуарата ще мине лятото. Аз съм в Хърватска на Медулин, ще ти пратя снимки от гадния плаж и от гадната Швейцария.

преди 1 час, Teemo написа:

С два - три часа, го изпуснах.

Помниш ли, когато искаше да ме клеца... Отне ми малко по малко, от един месец... Има си хора, за всичко. Включително и за калдейта...Избяга като курв@.

Мацката от пекарната ми каза - че се изнесъл като куршум... Грешката ми беше че, го обявих публично...

Както и да е.

Вече съм в друг етап, от живота си. 

пп

Този олигофрен, може само да си мечтае.

Умен човек си - разбираш многоточието.

пп2

Онази маса, плюс едно - как да го кажа - пано, метално - 26000 лева...

Той не е виждал, такива пари.

Абе кво бълнуваш бе ква пекарна….??  Пак са ти пробутали тебешир вместо бело. Мозъкът ти е изпържен вече. По цял ден в тоя форум и пред компа. Затворниците в централен Софийски и наркоманите ма 9-ти километър има по читав живот от теб.

преди 8 часа, Коркодила написа:

Оохоо Бобка, на теб май жена ти отдавна избяга с детето. Сега не ти остава нищо освен чашката и да разкарваш мастиите и да миеш колите на кварталните батки. Така си остана неудачник. Само кукли са ти в главата, ама и за тях не ти стигат парите.

Ромски папагале с гумената кукла, тежко ти е като на белжо, с една диагноза сте. 

преди 10 часа, Коркодила написа:

Постигнах пълното щастие в живота. Първо радвам се на страхотно здраве. Второ успях да си развия бизнес, в който парите работят за мен не аз парите. Не бачкам за началници има си пълната свобода по цял ден. Време за семейството ми, където много мои душмани разни лузъри и неудачници ме кълняха, че нямало да имам. Успях да си уредя живота моя, и на мойте внуци и правнуци в една от най-богатите страни в света. Има страхотна жена, която ме обича с 20 години по-млада от мен, която пък случайно се оказа и единствена наследница на доста апетитни имоти в България. Живея на най-прекрасното място на света с бели възпита и цивилизовани хора. Нидерландския паспорт и СУМПС са ми в джоба. Обикаляме си с жената където искаме, без да се налага да бъдем роби на системата. Не знам повече какво да искам от живота. Ония ден гледам един измекяр дето постоянно идваше при мен за помощ, после започна бизнес уж му потръгна накупи си коли мотори, глътна въздух и ми обърна гръб. Сега гледам бизнеса му запада, пак таркаля старите таратайки, жена му избягала преди 18г. друг е баща на синът му, друг шиба жена му, ха а той вече на 50+ години още живее в дупката от 20 квадрата и май там ще си и умре без да разбере никой. А може до преди това пак да дойде при мен за помощ колелото се върти приятели мои върти се….   С жената в идната неделя потегляме за бреговете на Адриатическо морец, ще минем през Швейцария да и покажа красотата на Алпите.

,,Ако чакаш достатъчно дълго край реката ще видиш как труповете на враговете ти ще изплуват по нея. ,,

Китайска поговорка.

Явно си намерил правилната дрога и правилната доза!

Аааааааа за да има пълното щастие в живота си трябва и едно умно дете като моят 16 годишен син, на когото директорът на гимназията му издаде официален документ, че тази година той има най-висок успех от всичките ученици от 6-те класа на неговата година.

Един белгиец тука ме пита преди 10 дена кво става по и-мейл и аз му обяснявам за успеха на синчето и после му викам , че жена ми добре е направила да си вземе съпруг от България, защото благодарение на моите гени, сега синът ѝ е най-умният в училището.
А чистокръвният белгиец отговори, че не било заради моите български гени, те от 1991г. вече не били същите ... завистник бе, ей ... ц ц ц ...
Тука белгийското училище било определящият фактор за учебните му успехи. 
Да бе да, ама точно НЕ !!!
Тука ги карат да повтарят учениците. От 27 деца в класа му, цели 11 са една година по-възрастни от моя син, щото са повторили поне веднъж една учебна година.

преди 5 часа, Белгиеца написа:

моят 16 годишен син

има най-висок успех от всичките ученици от 6-те класа на неговата година

Ама не казваш кой клас е - трети, четвърти?

Аааааааа за да има пълното щастие в живота си трябва и едно умно дете като моят 16 годишен син, на когото директорът на гимназията му издаде официален документ, че тази година той има най-висок успех от всичките ученици от 6-те класа на неговата година.

Един белгиец тука ме пита преди 10 дена кво става по и-мейл и аз му обяснявам за успеха на синчето и после му викам , че жена ми добре е направила да си вземе съпруг от България, защото благодарение на моите гени, сега синът ѝ е най-умният в училището.
А чистокръвният белгиец отговори, че не било заради моите български гени, те от 1991г. вече не били същите ... завистник бе, ей ... ц ц ц ...
Тука белгийското училище било определящият фактор за учебните му успехи. 
Да бе да, ама точно НЕ !!!
Тука ги карат да повтарят учениците. От 27 деца в класа му, цели 11 са една година по-възрастни от моя син, щото са повторили поне веднъж една учебна година.

mafs hm GIF by Married At First Sight Australia

Що хейтите крокодила ? Човека щом казва ,че е постигнал това което иска и се чувства добре от това има ли значение кой какво мисли и пише в темата? И сега ще напиша нещо сериозно по темата щот само хейт нема баланс.

За мен човек постигнал сам това което иска в живота ,постигнал го е в чужда държава където е много по трудно да се докажеш е за уважение. 

Толкова по темата от мен.

преди 19 часа, Коркодила написа:

Китайска поговорка.

И като се събуди чаршафа къде ти беше?

преди 4 часа, AAUUXX написа:

Що хейтите крокодила ? Човека щом казва ,че е постигнал това което иска и се чувства добре от това има ли значение кой какво мисли и пише в темата? И сега ще напиша нещо сериозно по темата щот само хейт нема баланс.

За мен човек постигнал сам това което иска в живота ,постигнал го е в чужда държава където е много по трудно да се докажеш е за уважение. 

Толкова по темата от мен.

Като му спра интернета и изтрезнее ще се усети да спре да пише глупости и да види цял ден в социалните мрежи.

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Като му спра интернета и изтрезнее ще се усети да спре да пише глупости и да види цял ден в социалните мрежи.

Гаси тока и да си легаме :D

Всичко което пише мисля ,че го прави с цел която постига очевидно във всяка негова тема.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Гаси тока и да си легаме :D

Всичко което пише мисля ,че го прави с цел която постига очевидно във всяка негова тема.

Преди час - два, си мислех същото.

Да не е на щат... ?

Не може да е толкова прост.

преди 3 минути, Teemo написа:

Преди час - два, си мислех същото.

Да не е на щат... ?

Не може да е толкова прост.

Не е на щат ,но се забавлява с вас като го хейтите, така го виждам като страничен наблюдател. Пише темата по такъв начин ,че да постигне този ефект. 

преди 1 минута, shishmanovp861 написа:

Знае той какво е пълното щастие.

Всичко което постигаш и те кара да се чувстваш добре е щастие ,а постигане на повчето зададени цели или всички цели в живота е пълно щастие.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Всичко което постигаш и те кара да се чувстваш добре е щастие ,а постигане на повчето зададени цели или всички цели в живота е пълно щастие.

Всеки има различни цели и постижения. Когато си щастлив - всичко е ок. Без значение, какво си постигнал - щом те удовлетворява.

Но, да ми говори - че е супер мега... И да ми показва наденица и едно кюфте... 

Малко не идва.

току-що, Teemo написа:

Но, да ми говори - че е супер мега... И да ми показва наденица и едно кюфте... 

Малко не идва.

Така усеща нещата ,всички сме различни ,така мисля.

преди 7 часа, shishmanovp861 написа:

Някои стига да има достатъчно ракия са постигнали пълното щастие.

Кольо циганина от нашето село, постига пълното щастие само с една бира, седнал на бордюра пред магазина...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.