Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Постигнах пълното щастие в живота

Featured Replies

• Автор
преди 3 часа, инж. Велев написа:

Кольо циганина от нашето село, постига пълното щастие само с една бира, седнал на бордюра пред магазина...

А много други с повече от него са недоволни от живота.

• Отговори 239
  • Прегледи 29,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Муца Дебелогъзова
    Муца Дебелогъзова

А честито! Ама защо се радваш на неудачи на другите. Това не прилича на един щастлив човек.

• Белгиеца
    Белгиеца

Само джeндърacтитe се подлагат на мъчения за премахване на косми. Нормалните мъже се гордеем че сме истински и натурални с косми. То тези дето са се лишили от космите си хич тамън не са мъже. 

• Остава да намериш Светия Граал за вечен живот.Ако ще умираш един ден се губи смисъла.

Публикувани изображения

преди 3 часа, инж. Велев написа:

Кольо циганина от нашето село, постига пълното щастие само с една бира, седнал на бордюра пред магазина...

Хубаво след това, след пълното щастие,  е да няма рядко щастие. Щото ако те хване рядкото щастие. Лошо.

на 13.08.2023 г. в 21:13, Коркодила написа:

Постигнах пълното щастие в живота...

Успях да си уредя живота моя, и на мойте внуци и правнуци ...

С жената в идната неделя потегляме за бреговете на Адриатическо морец, ще минем през Швейцария да и покажа красотата на Алпите...

Брао кроки. Ти си успял и богат. Арчи си парите и заведи младата крокодилка в Швейцария, в Зинзибар, на Хонолулу, в Бангалдеш. Само не я води в България, че тука богатите взеха много да ги гърмят. Те го на-днес утепаха Алексей Петров. 

Арчи си милионите по света и не си рискувайте жуота тука. Ай лек път и не я преуморявай да готви. Ша и трябват сили да ти устиска на балканския нагон.

на 14.08.2023 г. в 0:13, Teemo написа:

С два - три часа, го изпуснах.

Мацката от пекарната ми каза - че се изнесъл като куршум... Грешката ми беше че, го обявих публично...

Виолин може да е всякакъв(включително неприятен и на мен) ама това не е повод да рзпространяваш лъжи по негов адрес.
Ква пекарна те гони,при положение че не знаеш къде се намира в Грьонинген?!? Апартамент-3,говорили ти нещо?

• Автор

Живея си живота и съм щаслив. Ям и пия и седя на брега и гледам как труповете на враговете изпулват един по един по реката……

IMG_0687.jpeg

преди 12 минути, Коркодила написа:

Живея си живота и съм щаслив. Ям и пия и седя на брега и гледам как труповете на враговете изпулват един по един по реката……

IMG_0687.jpeg

Огладнях от твойте снимки, бееей!

Отивам да ям сега по никое време :)

преди 28 минути, Коркодила написа:

IMG_0687.jpeg

Защо на масата няма хора?

преди 4 минути, Коркодила написа:

Живота е прекрасен. Красива кроация

IMG_0743.jpeg

Ох какъв си пухкав само, с татуировка на гушата, баш като холандски келеш.

абе тая незаконната жена покорна ли е, мие ли ти краката вечер преди лягане в леген?

а хубаво ли мете, чисти и мие чинии?

преди 21 часа, Коркодила написа:

IMG_0743.jpeg

Само не разбрах какво доказваш с тази снимка?

преди 22 часа, Коркодила написа:

IMG_0743.jpeg

Освен,че си прост и тъп, ами си и мазен, дебел, космат и грозен. Аман от просташките ти теми с измислени истории, които са само в болния ти мозък. Надуваш се като балон с цел да балансираш малката си пишка, която се вижда и от снимката, за да си  избиваш комплексите. За такива като тебе с някакво измислено и безпочвено самочувствие, неосъзнавайки, че хората само ти се смеят има една дума, която точно те описва и ти подхожда.

Ти си тотален олигофрен.

Скрий се и не досаждай на хората. Не  се показвай на снимки и да ги плашиш. Никой не е длъжен да сънува кошмари. Яж си простите манджи, приличащи на току що повръщано в евтина чиния, пий си евтината бира от простите чаши и се въргаляй на смотания си червен килим с гумената ти кукла. Печи си тюленското тяло на покрива в квартирката до керемидите и си викай живота е прекрасен. 

И стига с тия коне, вълци, графове, крокодили. Следващия път се титуловай бяла мишка. Защото ти освен олигофрен си една жалка мишка. И нищо вече.

• Автор
преди 14 минути, krasavica666 написа:

Освен,че си прост и тъп, ами си и мазен, дебел, космат и грозен. Аман от просташките ти теми с измислени истории, които са само в болния ти мозък. Надуваш се като балон с цел да балансираш малката си пишка, която се вижда и от снимката, за да си  избиваш комплексите. За такива като тебе с някакво измислено и безпочвено самочувствие, неосъзнавайки, че хората само ти се смеят има една дума, която точно те описва и ти подхожда.

Ти си тотален олигофрен.

Скрий се и не досаждай на хората. Не  се показвай на снимки и да ги плашиш. Никой не е длъжен да сънува кошмари. Яж си простите манджи, приличащи на току що повръщано в евтина чиния, пий си евтината бира от простите чаши и се въргаляй на смотания си червен килим с гумената ти кукла. Печи си тюленското тяло на покрива в квартирката до керемидите и си викай живота е прекрасен. 

И стига с тия коне, вълци, графове, крокодили. Следващия път се титуловай бяла мишка. Защото ти освен олигофрен си една жалка мишка. И нищо вече.

Неудачнице скрийн се в скапаната си колиба в скапаното си село. Смеете се щото всичките до един сте скъсани цървули нещастни заразяни, самотни ше умрете с котките и на погребението ви ше има котки. Комплексите си ги избивате вие. Виж само каква злоба лъха от постовете ви. Злоба генерирана щото не можете да се примирите, че цял живот ств обречени да живеете в мизерията, а някои ви излъга, че сте начетени. Едни начетени цървули това сте вие. И децата ви са обречени на мизерия, щото като сте ги правили не сте има пари да си платите тока.

Не съм бил в Кроацко.

Как е там: жега ли е, кафани-кръчмета-певачки, плескавици?

Къ ин ги е бирата? А кроатките фащат ли око?

Требеше да се снимаш в гръб, че да не коментират мъжкото ти достойнство – корема. То и аз имам и шъ мъ а яд да ти го коментират.

Коркодилката с теб ли е?

• Автор

Дреме ми…. те на мъжкото ми достойнство не са достойни и велацио да ми правят. В хърватско си е супер, водата е кристално чиста, а не като на скапаното българско море бълвоч.

преди 56 минути, Коркодила написа:

..., водата е кристално чиста...

абе чиста ама бая студена, щом като ти се е свил до минимум чепа

преди 3 часа, Емил Костов написа:

Заложил е на над 3.5 цитирания за 48 часа и според мен ше му излезе залога на Белия Коркодил.

на 23.08.2023 г. в 20:25, Коркодила написа:

IMG_0743.jpeg

00dff3132936ad34594f731954767ff6.jpg

Season 17 What GIF by America's Got Talent

преди 3 часа, krasavica666 написа:

малката си пишка

Я огледай снимката - хубаво. Виж каква сянка хвърля. Над пъпа... хахахаахахааха

• Автор
преди 34 минути, Teemo написа:

Я огледай снимката - хубаво. Виж каква сянка хвърля. Над пъпа... хахахаахахааха

Аха ти там ли гледаш….. Абе разбрахте та теб на кой бряг си отдавна

преди 57 минути, Coco1 написа:

Само гумената кукла я няма

Бобка жената ти я няма…. Отдавна те напусна… сега освен да давиш мъката в алкохол…..

преди 4 часа, Коркодила написа:

Бобка жената ти я няма…. Отдавна те напусна… сега освен да давиш мъката в алкохол…..

Ромски папагале снимай гумената кукла

на 22.08.2023 г. в 23:31, umengumen написа:

Защо на масата няма хора?

Щото не яде хора Не е канибал. :)

преди 16 часа, Емил Костов написа:

Че му е добре живота. :)

https://translate.google.bg/?hl=bg&sl=ru&tl=bg&text=Живот&op=translate

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.