Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Постигнах пълното щастие в живота

Featured Replies

преди 3 часа, Anneliese написа:

Трябваше да гледаш поредицата 10 начина за края на света" по "History", в която се разказва за края на човечеството при извънземна атака. Тогава май ще спреш да точиш лиги по тях!

Ами че аз най редовно си  гледам такива сериали и филми то си пише де

преди 3 часа, Anneliese написа:

Тия извънземни, ако ги имаше, отдавна да сме се запознали с тях.

Аа ти сама каза че могат да ни излапат хихи Ей много се смея с теб :)

• Отговори 239
  • Прегледи 29,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Муца Дебелогъзова
    Муца Дебелогъзова

А честито! Ама защо се радваш на неудачи на другите. Това не прилича на един щастлив човек.

• Белгиеца
    Белгиеца

Само джeндърacтитe се подлагат на мъчения за премахване на косми. Нормалните мъже се гордеем че сме истински и натурални с косми. То тези дето са се лишили от космите си хич тамън не са мъже. 

• Остава да намериш Светия Граал за вечен живот.Ако ще умираш един ден се губи смисъла.

Публикувани изображения

преди 5 минути, petie1 написа:

Ами че аз най редовно си  гледам такива сериали и филми то си пише де

Значи си наясно, че извънземните са опасни за нас и едва ли са дружелюбни (ако ги има).

преди 4 часа, Anneliese написа:

Идеята за панспермията е интересна, но бих казала, че е случайна, а не умишлено направлявана от извънземни.

Ако тва е вярно то да има живот някъде и извънземни е доста вероятно хихи

преди 2 минути, Anneliese написа:

Значи си наясно, че извънземните са опасни за нас и едва ли са дружелюбни (ако ги има).

Няма как да си наясно, че някой е опасен за теб, след като дори не си сигурен в неговото съществуване.

преди 3 минути, Anneliese написа:

Разбир че съм наясно но това не значи че ги няма

Лунният прах категорично не става за тухли.

Аа да забравих че ти имаш десет научни степени та иди кажи на китайците да не харчат пари бадева за разни "зайчета" също и на индийците които в момента ровят из Луната

Тия простотии с печатането на силиконови работи с 3D принтер също ги подминавам като пътен знак. Печатане на пържоли, кости, тухли............. Простотия. Тия, печатаните боклуци нямат нищо общо с истинските. Нито бих яла принтирана пържола, нито бих живяла в принтирана къща.............

Само за мръвките си права не че сега не ядем набухани с химикали меса та разлика между принтираните едва ли ще има

Поне разбрах че теб те страх от новостите също като хората от 19 век хихи

преди 14 минути, _Aumi_ написа:

Няма как да си наясно, че някой е опасен за теб, след като дори не си сигурен в неговото съществуване.

Това логически е вярно

преди 10 минути, _Aumi_ написа:

Има ги, не веднъж съм казвал, че Извънземните са хора като нас които живеят на друга планета. Отдавна учените точно нея търсят, затова се наблюдава постоянно космоса. Следи се всичко което мърда, за това са телескопите в космоса които постоянно снимат. И ние идваме от там.

преди 4 минути, free... написа:

Има ги, не веднъж съм казвал, че Извънземните са хора като нас които живеят на друга планета. Отдавна учените точно нея търсят, затова се наблюдава постоянно космоса. Следи се всичко което мърда, за това са телескопите в космоса които постоянно снимат. И ние идваме от там.

Малко ми е трудно да повярвам че са като нас имайки предвид че условията на планетата им трбва да са едно към едно със земните

преди 3 минути, petie1 написа:

Малко ми е трудно да повярвам че са като нас имайки предвид че условията на планетата им трбва да са едно към едно със земните

🙂 

Същите са, едно към едно, ние нали от там идваме. Остави ги тези научни теории за възникването на живота на земята и теориите, мхата се превърнала в слон а жирафа се превърнал в пастърва. :D Смешно е!

преди 15 часа, Anneliese написа:

Който да е съгласен да се грижи за човек с увреждания и да кисне по болниците.

Анке не си толкова зле,айде стига се прави на жертва! Има толкова други хора с увееждания и разчитат само на себе си,не мрънкат! 

преди 8 часа, free... написа:

Абе кат каза пламети се сетих че може би в нашата слънчева система има десет планети така пишеше според един математически модел

преди 2 минути, Тетя написа:

Анке не си толкова зле,айде стига се прави на жертва! Има толкова други хора с увееждания и разчитат само на себе си,не мрънкат! 

А така кажи й го пак

Има и други слънчеви системи не е сама нашата.

Ами "Джеймс Уеб" наскоро снима куп галактики подобни на "Млечния път" :)

Ей понеже фройлан Димитлер много харесва Мъск той взе че й построил другарче те го...

на 27.09.2023 г. в 0:12, Anneliese написа:

Блазе Ви, че сте постигнали пълно щастие.

Освен твоята физиология какво ти липсва?

преди 1 час, Гости Анонимен написа:

Освен твоята физиология какво ти липсва?

Да бъда щастлива с човек до себе си, да се чувствам пълноценна.

преди 18 часа, Anneliese написа:

Лунният прах категорично не става за тухли.

Напротив, става! Лунният прах е цимент на прах, с който Кубрик поискал да покрият снимачната площадка, за да симулират лунната пръст. Т.е. от "лунния прах" могат да се правят тухли!

преди 1 час, Anneliese написа:

Да бъда щастлива с човек до себе си, да се чувствам пълноценна.

Прави нещо смислено и ще се чувстваш пълноцена

• Автор

Другата години сме планирали пролета пак Париж. Но вече с всички членове на фемилито. Ще празнуваме с шампанско на ШанЗелизе имаме повод, защото вървим напред и на горе. По-малките членове ще получат билети за Дисниленд, а по-големите билети за върха на Айфеловата кула, защото поради силен вятър тая година върхът беше затворен. А на нас там ние мястото на върхът.

• Автор
преди 1 минута, Белгиеца написа:

Аааа ама ти си се уредил с жена с готови направени деца, е браво на тебе, ц ц ц ...

Пак заложи на куц кон Белжо……

• 2 седмици по-късно...

Наздраве! :beer:

@Коркодила и аз съм постигнал своето. Верно, по различно от твоето е, но за какво ми е Айфеловата кула, за да гледам нещата от високо?! И, то всеки божи ден (или година)!!! :) image.png.9b88beebb644734996ae3b79e7558df8.png

Ето го моето пълно щастие, но всеки ден!!! :) А, не когато съм в отпуска. :)

• 3 седмици по-късно...
преди 10 часа, Емил Костов написа:

DIOIB ги бърка, а не аз! 

Да, бъркам ги и не съм като "бягащият корсар" от https://chetv.ru/show/beguschiy_kosar ;) 

преди 8 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Бъзик бъзик , чесно казано това най не ми харесва в теб , особено когато започнеш да се гавриш с някого.

Ей такива като вас изпълват щастието ми. :) 

Двете крайности: Единият сериозно се шегува, а другия несериозно добрува. :) 

преди 3 часа, dioib написа:

Е поне те изпълваме със щастие .

Очевидно трябва да започна да добрувам сериозно.

Ако това доведе до по добро общо благо - ще го направя .?

преди 5 часа, dioib написа:

Да, бъркам ги и не съм като "бягащият корсар" от https://chetv.ru/show/beguschiy_kosar ;) 

Не знаете какво е крайност сър! Просто не знаете!

на 31.10.2023 г. в 11:38, Емил Костов написа:

Не знаете какво е крайност сър! Просто не знаете!

Не, че искам и да знам. То края идва. Ще го разбера и ще го знам, но няма да мога да споделя какъв е. 

Стичай, че това което съм написал е нормалният диапазон в който изпитвам щастие, че все още съм жив. ;) 

Иначе и на по-екстремни диапазони съм оцелял. ;) = Никой не ми е отнел щастието. :) 

на 4.11.2023 г. в 5:51, dioib написа:

Не, че искам и да знам. То края идва. Ще го разбера и ще го знам, но няма да мога да споделя какъв е. 

Стичай, че това което съм написал е нормалният диапазон в който изпитвам щастие, че все още съм жив. ;) 

Иначе и на по-екстремни диапазони съм оцелял. ;) = Никой не ми е отнел щастието. :) 

Човеко , стига , да не би да си заумирал ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.