Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Постигнах пълното щастие в живота

Featured Replies

Постигнах пълното щастие в живота. Първо радвам се на страхотно здраве. Второ успях да си развия бизнес, в който парите работят за мен не аз парите. Не бачкам за началници има си пълната свобода по цял ден. Време за семейството ми, където много мои душмани разни лузъри и неудачници ме кълняха, че нямало да имам. Успях да си уредя живота моя, и на мойте внуци и правнуци в една от най-богатите страни в света. Има страхотна жена, която ме обича с 20 години по-млада от мен, която пък случайно се оказа и единствена наследница на доста апетитни имоти в България. Живея на най-прекрасното място на света с бели възпита и цивилизовани хора. Нидерландския паспорт и СУМПС са ми в джоба. Обикаляме си с жената където искаме, без да се налага да бъдем роби на системата. Не знам повече какво да искам от живота. Ония ден гледам един измекяр дето постоянно идваше при мен за помощ, после започна бизнес уж му потръгна накупи си коли мотори, глътна въздух и ми обърна гръб. Сега гледам бизнеса му запада, пак таркаля старите таратайки, жена му избягала преди 18г. друг е баща на синът му, друг шиба жена му, ха а той вече на 50+ години още живее в дупката от 20 квадрата и май там ще си и умре без да разбере никой. А може до преди това пак да дойде при мен за помощ колелото се върти приятели мои върти се….   С жената в идната неделя потегляме за бреговете на Адриатическо морец, ще минем през Швейцария да и покажа красотата на Алпите.

,,Ако чакаш достатъчно дълго край реката ще видиш как труповете на враговете ти ще изплуват по нея. ,,

Китайска поговорка.

• Отговори 239
  • Прегледи 29,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Муца Дебелогъзова
    Муца Дебелогъзова

А честито! Ама защо се радваш на неудачи на другите. Това не прилича на един щастлив човек.

• Белгиеца
    Белгиеца

Само джeндърacтитe се подлагат на мъчения за премахване на косми. Нормалните мъже се гордеем че сме истински и натурални с косми. То тези дето са се лишили от космите си хич тамън не са мъже. 

• Остава да намериш Светия Граал за вечен живот.Ако ще умираш един ден се губи смисъла.

Публикувани изображения

преди 1 час, Коркодила написа:

Постигнах пълното щастие в живота. Първо радвам се на страхотно здраве. Второ успях да си развия бизнес, в който парите работят за мен не аз парите. Не бачкам за началници има си пълната свобода по цял ден. Време за семейството ми, където много мои душмани разни лузъри и неудачници ме кълняха, че нямало да имам. Успях да си уредя живота моя, и на мойте внуци и правнуци в една от най-богатите страни в света. Има страхотна жена, която ме обича с 20 години по-млада от мен, която пък случайно се оказа и единствена наследница на доста апетитни имоти в България. Живея на най-прекрасното място на света с бели възпита и цивилизовани хора. Нидерландския паспорт и СУМПС са ми в джоба. Обикаляме си с жената където искаме, без да се налага да бъдем роби на системата. Не знам повече какво да искам от живота. Ония ден гледам един измекяр дето постоянно идваше при мен за помощ, после започна бизнес уж му потръгна накупи си коли мотори, глътна въздух и ми обърна гръб. Сега гледам бизнеса му запада, пак таркаля старите таратайки, жена му избягала преди 18г. друг е баща на синът му, друг шиба жена му, ха а той вече на 50+ години още живее в дупката от 20 квадрата и май там ще си и умре без да разбере никой. А може до преди това пак да дойде при мен за помощ колелото се върти приятели мои върти се….   С жената в идната неделя потегляме за бреговете на Адриатическо морец, ще минем през Швейцария да и покажа красотата на Алпите.

,,Ако чакаш достатъчно дълго край реката ще видиш как труповете на враговете ти ще изплуват по нея. ,,

Китайска поговорка.

Покажи интериора на къщата - червената булана, възглавницата ( циг@нската ) с Мона Лиза, кухнята с мухъла, най - умрялата бира на света, пилешките бутчета... хахаахахахаах, последната картина. хахахаахахаахах

Казах ти, запомни го - колкото и пари да имаш, (а ти нямаш) - класа, не можеш да си купиш.

Роден си в катун, живееш в катун, представите ти за охолен живот - са катун, с каляска.

преди 40 минути, Коркодила написа:

Китайска поговорка.

Е, щом си го постигнал, дошло ти е време да туриш Края. Намери си фешънско розово въже и сапун, или некаква релсичка с вериги, пък ако искаш да направиш Добро и на нещастници като мен, купи си <химикалка> и се тазписвай с оловното мастило върху челата на тазните му мастити големи акционери, бивши директори и началници по служби за сигурност и пр.

преди 3 минути, shishmanovp861 написа:

Не тук да се хвалиш. При милионерите! Да ти видиме колата,яхтата и замъка.

Самия факт, че не е там, ами постоянно виси тука показва, че нещата въобще не са такива каквито ги описва. Народа е измислил една много звучна думичка за такива като него - хвалипръцко.

кои пък са му враговете на тоя холандски напушен лъв :giggle1:

преди 1 час, Kiеli написа:

кои пък са му враговете на тоя холандски напушен лъв :giggle1:

Виждал съм и пръстите. Ако е правопропорционално - около 90 кг. На метър и шейсе.

По добре да я прескочиш, отколкото да я заобиколиш.

преди 2 часа, Коркодила написа:

Постигнах пълното щастие в живота.

Браво дай боже всекиму.

Как беше мисля как да стана милионер. Е станах милионер сега мисля как да стана милиардер. Дано скоро с милиардерче да си пишем.

• Автор
преди 1 час, Teemo написа:

Покажи интериора на къщата - червената булана, възглавницата ( циг@нската ) с Мона Лиза, кухнята с мухъла, най - умрялата бира на света, пилешките бутчета... хахаахахахаах, последната картина. хахахаахахаахах

Казах ти, запомни го - колкото и пари да имаш, (а ти нямаш) - класа, не можеш да си купиш.

Роден си в катун, живееш в катун, представите ти за охолен живот - са катун, с каляска.

Покажи у вас бе нещастично. Лаеш и плюеш, ама по цял ден киснеш тука, и вечерта ти свършва на бичкии пред компютъра. Човек без приятели и семейство. Ще свършиш като като катър без история.

преди 9 минути, Коркодила написа:

Покажи у вас бе нещастично. Лаеш и плюеш, ама по цял ден киснеш тука, и вечерта ти свършва на бичкии пред компютъра. Човек без приятели и семейство. Ще свършиш като като катър без история.:emoji_smiley-01: 

преди 51 минути, Coco1 написа:

Първо само да успее да залепи гумената кукла :giggle1:

Оохоо Бобка, на теб май жена ти отдавна избяга с детето. Сега не ти остава нищо освен чашката и да разкарваш мастиите и да миеш колите на кварталните батки. Така си остана неудачник. Само кукли са ти в главата, ама и за тях не ти стигат парите.

преди 2 часа, bioid написа:

Дай Боже всекиму...

С Белгиеца ставате двама...

Абе верено е, че на Белжо всичко му е на готово, ама като удариш чертата да живееш в Белгия и да караш чисто нова собствена Дачия е по-добре от колко да живееш в България в гората и да караш и да караш лизингова Шкода.

преди 9 минути, Коркодила написа:

Покажи у вас бе нещастично. Лаеш и плюеш, ама по цял ден киснеш тука, и вечерта ти свършва на бичкии пред компютъра. Човек без приятели и семейство. Ще свършиш като като катър без история.

Оохоо Бобка, на теб май жена ти отдавна избяга с детето. Сега не ти остава нищо освен чашката и да разкарваш мастиите и да миеш колите на кварталните батки. Така си остана неудачник. Само кукли са ти в главата, ама и за тях не ти стигат парите.

Нямам никакви пари, едвам оцелявам. Хвърли некъв лев  за операта в Стара Загора.😋

Китайска поговорка.

EXxx имам си една мЕчта и тя е да си меЧтая за всичко това   меЧтай  си меЧти са безплатни

преди 13 минути, Коркодила написа:

Абе верено е, че на Белжо всичко му е на готово, ама като удариш чертата да живееш в Белгия и да караш чисто нова собствена Дачия е по-добре от колко да живееш в България в гората и да караш и да караш лизингова Шкода.

Ако човек гледа само материалното - да, така е.

• Автор
преди 46 минути, Teemo написа:

Виждал съм и пръстите. Ако е правопропорционално - около 90 кг. На метър и шейсе.

По добре да я прескочиш, отколкото да я заобиколиш.

Ти за това нямаш жена и лъскаш бастуна по цял ден, щото си ,,играч,, и ги въртиш по цял ден Мара Пена Мара Пена.

чшшшшшшшшшшшшшш, ядосах ме корки - горкичкият. Безпаричният.

Не помниш ли, че ти показвах ? Скри се за четири месеца. Олигофрен!!!!! И си смени профила... Дабъл олигофрен.

пп

Кажи що избега, от тавана над пекарната ? Троен олигофрен.

преди 8 минути, Teemo написа:

чшшшшшшшшшшшшшш, ядосах ме корки - горкичкият. Безпаричният.

Не помниш ли, че ти показвах ? Скри се за четири месеца. Олигофрен!!!!! И си смени профила... Дабъл олигофрен.

пп

Кажи що избега, от тавана над пекарната ? Троен олигофрен.

Не е троен, бе.....той си е такъФ по рождение, явно :) 

Първо радвам се на страхотно здраве.

Може и да си прав - в повечето случаи, психично болните, са със завидно физическо здраве!

преди 21 минути, Mediterranean написа:

А честито!

Ама защо се радваш на неудачи на другите. Това не прилича на един щастлив човек.

това е от маймунското днк

аз съм 0 + група и аз се радвам

когато  някой се изпързаля по  леда и падне по  гръб ми става смешно

другите му се притичват на помощ и го питат как е 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.