Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Постигнах пълното щастие в живота

Featured Replies

Нека Коркодил се кефи.

Той споделя с нас неща, особено гледката на плуващите трупове на враговете му по Реката на живота.

Кой го беше казал това, Старецът на Дзъ?

• Отговори 239
  • Прегледи 29,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Муца Дебелогъзова
    Муца Дебелогъзова

А честито! Ама защо се радваш на неудачи на другите. Това не прилича на един щастлив човек.

• Белгиеца
    Белгиеца

Само джeндърacтитe се подлагат на мъчения за премахване на косми. Нормалните мъже се гордеем че сме истински и натурални с косми. То тези дето са се лишили от космите си хич тамън не са мъже. 

• Остава да намериш Светия Граал за вечен живот.Ако ще умираш един ден се губи смисъла.

Публикувани изображения

преди 13 часа, Коркодила написа:

Аха ти там ли гледаш….. Абе разбрахте та теб на кой бряг си отдавна

Бобка жената ти я няма…. Отдавна те напусна… сега освен да давиш мъката в алкохол…..

Всички мангале, имате една черта - не разбирате от майтап. Няма достатъчно гънки...

:offtopic_s:Имам статуси и за по-интелигентните, но ги пускам рядко, за да не изгубя по-широката аудитория...

преди 1 час, Мърдокс написа:

Кой го беше казал това, Старецът на Дзъ?

Остави нас старците .... младите на всякъде виждат врагове ...

За всичко са виновни комунистите и Путлер. :) 

преди 13 минути, Гости Анонимен написа:

За всичко са виновни комунистите и Путлер. :) 

О, да!

Така е най-лесно: за своята тъпотия и гнилост да виниш друг, особено и ако соросоидчетата ти го твърдят.

Жалко. Никога няма да израстнат повече от децка градина.

Вече се организират детски градини за възрастни, по-верно казано "възрастни", уморили се да са възрастни и така и не успели да са порастнат живи педерасчета по рождение:

https://nevsedoma.com.ua/en/592801-in-scotland-opened-a-kindergarten-for-adults-7-photos-video.html

1692696498_1.jpg

1692696543_7.jpg

преди 1 час, Мърдокс написа:

О, да!

Така е най-лесно: за своята тъпотия и гнилост да виниш друг, особено и ако соросоидчетата ти го твърдят.

Какво лошо виждаш, че се ползва лесното???

Кроки ползва лесното и .... вдига рейтинга на преди човечеството .. :) 

Прави разлика от лесно и елементарно. ;) 

преди 15 минути, Гости Анонимен написа:

Да, прав си.
Добре е да се ползва лесното, ако то е правилно.

А глей са един виц:

Един седи на бордюра и се удря по ташаците с камък
Минава негов приятел: "Стой бе, стой бе! Луд ли си? Защо го правиш?!"
"А знаеш ли къф кеф е, като не уцеля?"

на 13.08.2023 г. в 21:13, Коркодила написа:

Постигнах пълното щастие в живота.

И затова по цял ден киснеш в Калдата - да четеш и пишеш глупости :lol6: . Също като Белгиеца.

• Автор
преди 35 минути, Rudy M. написа:

И затова по цял ден киснеш в Калдата - да четеш и пишеш глупости :lol6: . Също като Белгиеца.

И като теб:D

Днес трябваше да ходим с жената на един много екзотичен плаж, обаче спах нещо лошо сънувах, че се бия с един приятел и трябваше да си доспивам. После бяхме да напазаруваме от Кауфланд, а на тоя плаж се ходи рано, ако искаш да хванеш шезлонзи на добра локация. Обаче утре сме там. Видях някакви как ги теглят на един надуваем дюшек с един джет на вътре в морето. Много яко преживяване. Мисля утре да го пробваме 13 ойро на чиляк нищо пара.

преди 42 минути, Коркодила написа:

И като теб:D

Аз не твърдя, че съм постигнал пълното щастие :) .

И вися по принуда. Преди два месеца катастрофирах, потроших малко кокали :( , и сега съм принуден да си стоя в къщи, и да чакам да се оправя. И от скука - гледам какво става и тук. 

преди 42 минути, Коркодила написа:

После бяхме да напазаруваме от Кауфланд,

Мда, определено много си забогатял :D . Имаше ли яки промоции? Срещна ли Илон Мъск или Джефри Безос някъде около касите?... :D 

Мазния, космат тюфлек ще се возел на джет който дърпал надуваем дюшек :D:D:D

Селядуреееее, гаранция за първи път виждаш море.

То бива да си прост селянин, ама твоята простотия няма равна. Олигофрен на н-та степен :D

А и отсега да ти кажа,че и утре няма да се возиш. Ще си уморен от евтин алкохол и натискане с надуваемата кукла и пак ще спиш като тъпан.

Скрий са някъде и спри де се излагаш. Като се върнеш в България в маалата може и да те повозят поне на каруца.

• Автор
преди 1 час, krasavica666 написа:

Мазния, космат тюфлек ще се возел на джет който дърпал надуваем дюшек :D:D:D

Селядуреееее, гаранция за първи път виждаш море.

То бива да си прост селянин, ама твоята простотия няма равна. Олигофрен на н-та степен :D

А и отсега да ти кажа,че и утре няма да се возиш. Ще си уморен от евтин алкохол и натискане с надуваемата кукла и пак ще спиш като тъпан.

Скрий са някъде и спри де се излагаш. Като се върнеш в България в маалата може и да те повозят поне на каруца.

Ти първо излез със собственото си име и личност във форума мишка такава. Тука хората ми знаят името и къде живея. Аз няма от кого и какво да се крия. Ама ти да. Зад клавиатурата си смел криеш се зад измислени профили на живо съм сигурен ме си такава шушумига, че някой като кихне и ти се опускаш в гащи.

преди 3 минути, Коркодила написа:

Ти първо излез със собственото си име и личност във форума мишка такава. Тука хората ми знаят името и къде живея. Аз няма от кого и какво да се крия. Ама ти да. Зад клавиатурата си смел криеш се зад измислени профили на живо съм сигурен ме си такава шушумига, че някой като кихне и ти се опускаш в гащи.

Еха...крокодилски мечти

ПС: Все Ша Та питам - ти къф крокодил си? Щото пушката е една, ама патроните са различни?

• Автор
преди 5 часа, Rudy M. написа:

Аз не твърдя, че съм постигнал пълното щастие :) .

И вися по принуда. Преди два месеца катастрофирах, потроших малко кокали :( , и сега съм принуден да си стоя в къщи, и да чакам да се оправя. И от скука - гледам какво става и тук. 

Мда, определено много си забогатял :D . Имаше ли яки промоции? Срещна ли Илон Мъск или Джефри Безос някъде около касите?... :D 

Напротив, цените са по-дебели от най-отбор орните супер маркети в Нидерландия. За какво ми е да срещам тоя джендър Илон Мъск? Заради тоя обратния забраняват най-големия рахат за обикновения чиляк а именно дизеловите автомобили. Иначе ти и преди си висеше, даже по едно време се направи на ощипана госпожица, някой те беше ядосал и уж тръгна да си взимаш сбогом с форума, но пак си тук. Айде управяй се бързо от катестрофата.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Еха...крокодилски мечти

ПС: Все Ша Та питам - ти къф крокодил си? Щото пушката е една, ама патроните са различни?

Тая твоята пушка си я  ползвай да си успокояваш хемороидите с нея, че ако засече тежкото ти и горкото ти…….

преди 4 минути, Коркодила написа:

Напротив, цените са по-дебели от най-отбор орните супер маркети в Нидерландия. За какво ми е да срещам тоя джендър Илон Мъск? Заради тоя обратния забраняват най-големия рахат за обикновения чиляк а именно дизеловите автомобили. Иначе ти и преди си висеше, даже по едно време се направи на ощипана госпожица, някой те беше ядосал и уж тръгна да си взимаш сбогом с форума, но пак си тук. Айде управяй се бързо от катестрофата.

Кога за последен път си излизал от селото си - поне до близкия град? Кауфланд> че дори и тук в бг, нестните не го плзват - за бедняците е бре!

преди 6 минути, Коркодила написа:

Тая твоята пушка си я  ползвай да си успокояваш хемороидите с нея, че ако засече тежкото ти и горкото ти…….

Ще го имам впредвид, благода,,,,,ея! Не че нещо лично, ама не ме кефиш

• Автор
преди 3 часа, NewRedDragon написа:

Не че нещо лично, ама не ме кефиш

Боли ме дедовия.

Тая вечер се насладихме с жената на страхотна италиянска естрада в Амфиатеатъра в Пула.

на 25.08.2023 г. в 14:48, Гости Анонимен написа:

Абе анонимен, що се криеш и се правиш на палячо, ами не си пишеш от профила с котката! :lol6:

на 22.08.2023 г. в 23:03, Коркодила написа:

Живея си живота и съм щаслив. Ям и пия и седя на брега и гледам как труповете на враговете изпулват един по един по реката……

...

Е, луксът и щастието за всеки имат различно измерение. За някои те се състоят в маса с красиви покривки, посуда и ордьоври, за други в посредствени заведения с нискокачествени пържени храни и евтин алкохол!

Важното е ти да се чувстваш щастлив! :cheers:

на 23.08.2023 г. в 21:25, Коркодила написа:

Живота е прекрасен. Красива кроация

...

Ти за съвременни методи на епилация не си ли чувал? Или според теб истинските мъже ходят космати като орангутани! :speak: :tease2:  ...другите дадености изгубили се някъде из гащите няма да коментирам :laughing5: :magnifier:

преди 2 часа, _Aumi_ написа:

Или според теб истинските мъже ходят космати като орангутани! 

Истинските мъже си имат косми ма алоооо, ти с пeдepac ли спиш ма, ха ха ха ... ?

преди 13 минути, Белгиеца написа:

Истинските мъже си имат косми ма алоооо, ти с пeдepac ли спиш ма, ха ха ха ... ?

Не познавам пе-де-раси, но всички мъже в моето обкръжение държат на външният си вид и на хигиената и се епилират!

Косматият мъж е неподдържан мъж тип Бай Ганьо! И сигурно мирише на пръч! :tease2:

преди 54 минути, _Aumi_ написа:

Не познавам пе-де-раси, но всички мъже в моето обкръжение държат на външният си вид и на хигиената и се епилират!

Косматият мъж е неподдържан мъж тип Бай Ганьо! И сигурно мирише на пръч! :tease2:

Major League Baseball Dancing GIF by Kansas City Royals

Чубака. 😂

преди 4 часа, _Aumi_ написа:

Пеgepacи, сър, живи nеgepacи в нейното обкръжение!

Стереотипът, че истинският мъж трябва да е огромен, мускулест, космат и да мирише на пот, отдавна остана в миналото. Истината е, че това не е станало наведнъж, а на етапи.

Първоначално отпада необходимостта за мъжа да бъде най-големият и най-силен – в цивилизованото общество е по-успешна не грубата сила, а интелектът, за който голямо и силно тяло не е задължително.

След това окосмяването се превръща в отблъскващо дамите качество, както и миризмата на пот.

Жените реагират много по-добре на приятните аромати на дезодорант или просто на чисто тяло, отколкото на наситена с тестостерон пот.

Много съвременни мъже избират да са с гладка кожа и това ни най-малко не намалява тяхната мъжественост.

Премахване на окосмяване при мъже – защо е нужно това

Първо, това е хигиенично. Мъжете се потят повече от жените, а потта много по-трудно се отмива от космите.

Второ, това изглежда по-естетично, според мнението на много мъже и жени. Особено ако има какво да се покаже, напомпаните мускули без косми отгоре изглеждат по-релефни. Ако мъжът носи татуировка още повече.

Трето, това се прави, заради половинката. Да се целува гладка кожа без косми е много по-приятно. И контактът е по-добър.

Четвърто, епилация вече отдавна си правят много спортисти в различни видове спортове – тези, за които са важни не секундите, а части от тях.

Гладкото тяло помага на плувците да чувстват водата и да намаляват съпротивлението при движение, например.

Някои професии също изискват гладка кожа по цялото тяло, или само на някои негови части. Мъже модели с косми на гърдите едва ли биха се радвали на голяма популярност.

https://lechenie.bg/epilatsiya-za-mazhe-gladkata-kozha-stana-moderna-i-pri-silniya-pol

преди 2 часа, _Aumi_ написа:

Стереотипът, че истинският мъж трябва да е огромен, мускулест, космат и да мирише на пот, отдавна остана в миналото. Истината е, че това не е станало наведнъж, а на етапи.

Първоначално отпада необходимостта за мъжа да бъде най-големият и най-силен – в цивилизованото общество е по-успешна не грубата сила, а интелектът, за който голямо и силно тяло не е задължително.

След това окосмяването се превръща в отблъскващо дамите качество, както и миризмата на пот.

Жените реагират много по-добре на приятните аромати на дезодорант или просто на чисто тяло, отколкото на наситена с тестостерон пот.

Много съвременни мъже избират да са с гладка кожа и това ни най-малко не намалява тяхната мъжественост.

Премахване на окосмяване при мъже – защо е нужно това

Първо, това е хигиенично. Мъжете се потят повече от жените, а потта много по-трудно се отмива от космите.

Второ, това изглежда по-естетично, според мнението на много мъже и жени. Особено ако има какво да се покаже, напомпаните мускули без косми отгоре изглеждат по-релефни. Ако мъжът носи татуировка още повече.

Трето, това се прави, заради половинката. Да се целува гладка кожа без косми е много по-приятно. И контактът е по-добър.

Четвърто, епилация вече отдавна си правят много спортисти в различни видове спортове – тези, за които са важни не секундите, а части от тях.

Гладкото тяло помага на плувците да чувстват водата и да намаляват съпротивлението при движение, например.

Някои професии също изискват гладка кожа по цялото тяло, или само на някои негови части. Мъже модели с косми на гърдите едва ли биха се радвали на голяма популярност.

https://lechenie.bg/epilatsiya-za-mazhe-gladkata-kozha-stana-moderna-i-pri-silniya-pol

_hBfQn.gif

Е, поне мустачки може. Или тук - там косми.  😁

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.