Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Постигнах пълното щастие в живота

Featured Replies

преди 18 минути, Irgun Zwai Leumi написа:

Лоша работа

Другарю що изтрихте снимката с този добре отгледан мустак :rolleyes:

• Отговори 239
  • Прегледи 29,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Муца Дебелогъзова
    Муца Дебелогъзова

А честито! Ама защо се радваш на неудачи на другите. Това не прилича на един щастлив човек.

• Белгиеца
    Белгиеца

Само джeндърacтитe се подлагат на мъчения за премахване на косми. Нормалните мъже се гордеем че сме истински и натурални с косми. То тези дето са се лишили от космите си хич тамън не са мъже. 

• Остава да намериш Светия Граал за вечен живот.Ако ще умираш един ден се губи смисъла.

Публикувани изображения

току-що, Irgun Zwai Leumi написа:

Здравей пълководецо на местната форумна клика.

В религията ми е забранено да показвам лицето си,и мустаците-пичеловки които допринасят за изтерзаните сънища на гуриите :nono:

Да разбирам ,че вие сте постигнал пълно щастие с тез мустаци :rolleyes:

преди 12 минути, Irgun Zwai Leumi написа:

О,не-до него,така нареченото щастие пълно пред мен има години и стадо от представителки на женския род.Аз не бързам...

Разбирам , пожелавам ви късмет в стадния лов и помни ,навивай по часовниковата стрелка мустаците за да не са спънеш в тях докат гониш представителката от женски род :rolleyes:

току-що, Irgun Zwai Leumi написа:

Бих си взел бележка и поука от поста ти ...но неее,ти искае да очерниш богоблаг човек на средна възрас....

Коварен човек си ти драги ми Аспух-не можа да ме трътнеш на земята с приказки  :withflowers:

Аз може и да не мога ,но @petie1 може :D

Бихте ли споделили любезни господине повече за вашата религия за постигане  на пълно щастие ,паролата за храма ви е сигурно - напърчен мустак :rolleyes:

преди 1 минута, Irgun Zwai Leumi написа:

О не,драги ми Скакукс-затворено братство.

Безкомпромисен сте ,лека нощ ви пожелавам и гущер да ви изяде кабела на клавиатурата докат спите :rolleyes:

преди 12 минути, AAUUXX написа:

Аз може и да не мога ,но @petie1 може :D

Бихте ли споделили любезни господине повече за вашата религия за постигане  на пълно щастие ,паролата за храма ви е сигурно - напърчен мустак :rolleyes:

В ко ме забъркахте пак с Василий Климатиков? :D

преди 1 минута, Irgun Zwai Leumi написа:

Другарят ти по съдба хАукс ти го завеща това.

Чувам мустаци си отгледал?

преди 31 минути, Irgun Zwai Leumi написа:

На глухото ухо са ти горазказли това-лош човек го е направил:blackeye:

Ся сигурно ще кажеш че и кристалната ми топка не бачка кат ми показа тва кат я питах за Василий Климатиков?

13-10-29-35111_1.jpg

преди 2 минути, Irgun Zwai Leumi написа:

С мустаците ли я контролира? :biggrin:

Че с кво друго?

преди 7 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Човеко , стига , да не би да си заумирал ?

Ти, какво, бързаш ли за някъде? :) 

Нали опяваше, че като си мъртъв и е хубаво там??? :) И то без значение как си живял тук. :) 

Аз съм скромен човек. Не искам да знам как е в Париж и т.н. :) 

Мен ми стика, че ви има ей такива като вас -> единия преживял смъртта си, а другия вярваш само в този свят, че е лошото. :) = Там било хубаво, но трябвало  първо тук да ми е хубаво. :) 

В следствие на което осъзнавам всеки Божи ден като нещо хубаво за мен!!! ;) => Кача се горе в Балкана, никой не ме нарича пияница, никой не ме нарича нещастник, мизерник и не ми натриса, че страдам и ми е убаво. 

Влизам тук, поглеждам суетата на другите и ми става по-хубаво. => Осъзнавам моментното си щастие. 

Къде си тръгнал да ме жалиш или оплакваш??? = Имам кой да ме оплаче като умра - Ти и има кой да ме закопа с лопатата -> Емо.

Какво повече ми трябва??? :) Седи мирен и се радвай, че все още съм жив. И по-лошо съм виждал!!! И съм оцелял!!! :) 

По-общо: Има за пиене, има за мацки, има кой да ме обича, имам наследници и изобщо богат човек съм. Не си броя стотинките, за да спестявам и да издирвам евтино място за паркиране в Париж, а ако реша отивам и в Мексико даже или в Япония :), а вместо това си правя гардероба, правя си мавзолея, там горе в Балкана при древни царски люди. Ей, туа във форума и иманяр има.  Ма не ми пука. = Туа чужди не виреят. :) => Ще го вземат за балък да им свърши черната работа..... :) 

Кратко: Светът е прекрасен, седя си удобно в него и му се радвам, :) а вие двамата сте моето гранично щастие. Какво по-голямо щастие трябва да издирвам в тоя свят???    Капиш ор нот капиш??? :laughing5:

Аз не съм Хамлет и да се колебая да бъда или не!!! ;) = Аз съм като малкия принц намери своята роза и за която се грижа!!! ;) 

преди 8 часа, dioib написа:

Ти, какво, бързаш ли за някъде? :) 

Нали опяваше, че като си мъртъв и е хубаво там??? :) И то без значение как си живял тук. :) 

Просто така си го написал .

Аз твърдя,  че е хубаво там но когато си живял в добрини в земният си път . И винаги съм твърдял ,че ,, животът във вечността зависи от , земният " . Винаги съм напомнял ,че човек за да живее да бре във вечността трябва да е добър приживе. И че до последен дъх трябва да се борим за доброто. 

Както Джуст а Стренджер спомена , доста хора бе вярват в задгробният живот , но го има , и пак да напомня ,че земният живот е само изпит чрез ,който се определя ,,как ще си прекараш вечността ? " - в палатка и да те хапят комарите или в имение с всички екстри , зависи единствено и само от изборите ни , и то изборите ни трябва да са да правим добро. 

• Автор
преди 10 часа, dioib написа:

Не си броя стотинките, за да спестявам и да издирвам евтино място за паркиране в Париж

Е да де ама паркирам лично моята кола, купена с лично мои стотинки и на талоните пише мойто име. Аз не карам лизингови коли с пари на банката, дето теглиш ставаш длъжник за цял живот, караш там нещо си, уж не обичаш суетата ама да те видят комшиите. И туй нещо си,  банката винаги може да си го поиска и да осташ без него и на дърти години да станеш за кашмер. Разликата между моето и твоето щасти, че моето си лично мое, а твоето е под наем.

преди 5 минути, Коркодила написа:

Аз не карам лизингови коли с пари на банката,

Ама не караш и нови коли, а употребени от някого. Хайде кажи, че имаш и собствен покрив над главата, платен с твоите центове.

Освен това, карането на лизингова кола има предимството да караш винаги нова кола. Нещо, което ти явно не можеш да си позволиш, 'щот' с'тинките ти не са ежемесечно гарантирани.

преди 4 часа, Коркодила написа:

Аз не карам лизингови коли с пари на банката

Кроки, и аз не карам лизингова кола на банката, а служебна кола на фирма. ;) Да не казвам колко коли са във фирмата .... :) Сега, какво, да одя до Париж със служебния камион ли??? :laughing5:За да ти покажа, че моето щастие е по-голямо. :) 

Но, както каза един от моите наследници: Аз в железа не инвестирам!!!! Отделно, че друг мой наследник не казва какво има в Мексико, преди месец се върна от Чикаго. (Ей тъй приляло му се шкембе чорба, ама с американски привкус.) :)

Та, ай като се похвалиш с внуци ще ме изпревариш. ;) Аз не мога да ги направя на моите наследници, но ти що не опиташ??? Или какво, да не си "художник"??? Е, в тоя случай ползвай приятел. ;) Но уви тук май нямаш приятели ... мда .... Иначе има едiн момък @IvanKirov, та него може да помолиш. Отворено момче е, но не го заговаряй за нужди, че има проблем с нужниците и казармата .... :) 

Ай моляти се .... остъй ме да съм по-щастлив от теб, Ъ??? :) 

преди 4 часа, цър-вул написа:

Освен това, карането на лизингова кола има предимството да караш винаги нова кола. Нещо, което ти явно не можеш да си позволиш, 'щот' с'тинките ти не са ежемесечно гарантирани.

Остави чуекъ, мой да е колекционер ... ъъъъ ... как беха олд ... бля швабския язиккк прочие ... не го запомних по AMS програмата. :) 

• Автор
преди 3 часа, цър-вул написа:

Ама не караш и нови коли, а употребени от някого. Хайде кажи, че имаш и собствен покрив над главата, платен с твоите центове.

Моя апартамент мамин, отдавана е платен. Иначе кола под наем мога да си взема още сега на момента, ама не съм лумпен за да плащам на някой наем за негова вещ всеки месец за да я ползвам временно и когато  дохода не ми е гарантирам вече и  хората да дойдат да си приберат колата. Защото гаранция в тоя живот има само, че ще умреш.

преди 23 минути, dioib написа:

Кроки, и аз не карам лизингова кола на банката, а служебна кола на фирма. ;) Да не казвам колко коли са във фирмата .... :) 

Тоест караш чужда. Абе ти сигурен ли си, че и наследниците са твои?:D Да не са служебни или на някой приятел:D

Оставам те да бъдеш щаслив с бутилката:D

преди 22 минути, Коркодила написа:

кола под наем

Мамин неграмотен - нещо под наем и нещо на лизинг са две различни понятия. Дори закупеното на лизинг не закупено на изплащане - различни правни субекти.

преди 28 минути, Коркодила написа:

Тоест караш чужда.

То и твоята жена ти е чужда нали??? :) Но я ползваш нали??? :) Или какво, и нея си я купил ли??? :) 

Жив и здрав бъди!!! :) Не ще споделя на кой е фирмата. ;) 

Виж сега, с 200 или 300 000 в обращение в България за пет години може да имаш пет нови автомобила, като единият остава служебен, щото е изплатен Говорим за нови автомобили!!! ;) Сети се от "промяната" до сега какъв е служебния парк. :) Примерно .... 

Ти кога за последно си карал чисто нов автомобил???  Или и жената си я взел втора ръка... :) 

п.п. Отделно това, то имаш кредитно досие и се отваря по-голям бизнес и ... ставаш още по-щастлив и т.н. щото вече може да имаш и камион и прочие .... :) които да ти докарват 200 300 000 годишно и прочие .... :) 

преди 23 минути, Коркодила написа:

Тоест караш чужда.

Чужда, ама нова. Не 15-20 годишен трошляк като твоята каруца.

преди 25 минути, Коркодила написа:

Моя апартамент мамин, отдавана е платен.

Къде? В Бусманци? И платен от баща ти?

преди 7 минути, цър-вул написа:

Чужда, ама нова. Не 15-20 годишен трошляк като твоята каруца.

Остай чуекъ ве .... мое да е колекционер на ретро автъмубили въъъ ... :) 

• Автор
преди 54 минути, dioib написа:

То и твоята жена ти е чужда нали??? :) Но я ползваш нали??? :) Или какво, и нея си я купил ли??? :) 

Жив и здрав бъди!!! :) Не ще споделя на кой е фирмата. ;) 

Виж сега, с 200 или 300 000 в обращение в България за пет години може да имаш пет нови автомобила, като единият остава служебен, щото е изплатен Говорим за нови автомобили!!! ;) Сети се от "промяната" до сега какъв е служебния парк. :) Примерно .... 

Ти кога за последно си карал чисто нов автомобил???  Или и жената си я взел втора ръка... :) 

п.п. Отделно това, то имаш кредитно досие и се отваря по-голям бизнес и ... ставаш още по-щастлив и т.н. щото вече може да имаш и камион и прочие .... :) които да ти докарват 200 300 000 годишно и прочие .... :) 

Тоест ти си затънал в кредити до шия разполагаш/ разполагал си с пари, които не са твои караш служебна кола, която не е твоя и това ги наричаш Щастие? Ти наясно си ли си, че реално няма трици в г.за и, че нищо няма да оставиш на децата си? Моят баща дядо са ми оставили земи. Които аз ще оставя на децата ми. Ти какво ще им остави? Кредити, които ще връщат след теб, и спомените за един пияница дето си е повярвал и решил да строи някаква съборетина в Балкана дето ще се натискат там цялата рода. Мъко моя……. А да имаш жена с 20 години по-млада е привилегия само на природно интелигентни индивиди. Ти не си от тях и по-добре си трай и не лай, че ставаш жалък……….

преди 45 минути, dioib написа:

Остай чуекъ ве .... мое да е колекционер на ретро автъмубили въъъ ... :) 

Я сега да видим, кое е по-добре? Колекционер на ретро автомобили или колекционер на служебни автомобили:D

преди 1 минута, Коркодила написа:

Тоест ти си затънал в кредити до шия

Ти нещо между ушити си имаш ли??? :) Дано между краката да има, че тогава как тъ търпи твоето съкровище не знам ... :) 

Кой ти говори за кредити??? Ти знаеш ли какво е да имаш покритие??? Примерно: Държиш в баката едни злата. Те са на стойност десет пъти или повече от парите които вземаш на заем. Които ги въртиш в бизнеса. За какво да продаваш злато и го обменяш в желязо или хартии??? Отделно това, то парите ги влагаш в недвижими имоти. И потичат пари ... :) а не стотинки ... :) 

Отделно, че не се налага да работиш, а други работят за теб. ;) 

на 23.08.2023 г. в 21:25, Коркодила написа:

Живота е прекрасен. Красива кроация

IMG_0743.jpeg

От туроператорска фирма искат разрешение да използват снимката ти за реклама на екскурзии до Хърватия!
Обещават да ти платят 100 ойро (ще имаш за ток за плазмата, а ще ти останат и за някоя бира) и  да ядеш кюфтета на тумбак.
Да ти дам ли данните за връзка?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.