Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентски избори 2006

Featured Replies

Приключи регистрацията на партиите и инициативните комитети за предстоящите президентски избори. 15 са успелите да се регистрират в сроковете които бяха дадени от държавата. В ЦИК бяха допуснати документите на 16 партии и инициатвни комитети, но регистрацията на "Съюз на демократичните партии и движения" беше отхвърлена, заради нередност в документите.

Споделете за кой бихте гласували на предстоящите избори.

Аз лично ще гласувам за двойката Георги Първанов и Ангел Марин. Мисля, че се справиха със задачата си през последните 5 години на управление. Натрупаха опит и още един техен мандат би бил само положителен за страната ни.

• Отговори 494
  • Прегледи 41,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

а защо няма опция "няма да гласувам" ?

За Неделчо Беронов защото няма друг десен кандидат,за съжалание Костов омаза всичко пак.

Георги Първанов - Ангел Марин.

За мен Георги Първанов това е най-успешният досега български президент.

• Автор
а защо няма опция "няма да гласувам" ?

Има друга тема, в която може да изразите мнение дали ще гласувате или не.

Да я посочвам ли?

Георги Първанов - Ангел Марин.

За мен Георги Първанов това е най-успешният досега български президент.

Ето с това съм съгласна, нищо че не съм много голяма... cool.gif

• Автор
За Неделчо Беронов защото няма друг десен кандидат,за съжалание Костов омаза всичко пак.

Драгозов, как може сляпо да подкрепя десните?

Чудя ти се как би гласувал за кандидат, който е роден 1928 година? Да смятам ли на колко години е?

Не го смятай,стар е.Семейството ми е патило от комунисти,следователно нагаждача Първанов отпада.Не го и харесвам защото е мижитурко който само гледа да се хареса на хората.Отделно че преди беше най-големия антинатовец,сега е най-големия натовец и радетел за влизането ни в ЕС.Същевременно по-често посещава Москва откокото Брюксел,вълка козината......знаеш го.Просто в моя живот няма да гласувам за комунист.За вицето Марин пък просто нямам думи.

Не подкрепям национализма,поне във неговата форма каквато Атака използва.Бих подкрепил национализма на Красимир Каракачанов но тоя на Атака е луд национализъм.Половината депутати на Атака в парламента напуснаха парламентарната група,защо ли?

Останалите са ми слабоизвестни пък и не правят нищо за да ги запомни някой,затова ще се борят за 2-3 процента одобрение според проучванията.

Не ми изнася и на мен много Неделчо Беронов защото му виждам възможностите.За съжаление просто няма кой,исках да е Петър Стоянов защото ми е любимия политик ама интригите на Костов ни докараха до тук.Надявам се на следващите избори да не се съобразяват с него.

Не съм подръжник на тезата "няма да гласувам" защото е мое право което ми се дава веднъж на 5 години.Това е моята логика.

edit

Нарочно ли ме питаш?Сега ще се юрнат да ме убеждават ;)

още

Пищова също е кандидат за вице :)

Както казах по-рано ТУК: За мен лично е повече от ясно, че Георги Първанов ще спечели отново.

Както казах по-рано ТУК: За мен лично е повече от ясно, че Георги Първанов ще спечели отново.

На всички е ясно.

Все ми е тая кой ще стане президент.Правумощията му са сведени до минимум.Един ден по БТВ гледах "Тази сутрин" и даваха една от президентската двойка но така и не си направих труда да запомня кои бяха.И я питат тая какво ще направят ако ги изберат тях.И тя ами няма да затворим блоковете на АЕЦ"Козлодуй". Бареков я пита кой блокове и тя ами незнам.

Кажете ми как да гласуваш за такива некадърници?Едно дете на 10 години да питаш знае кой блокове на АЕЦ-а ни ще затварят тя незнаела.

Всички са некадърници затова няма да ида да гласувам.

И не забравяйте Тази вечер 21:45 Барселона : Левски дано да имат късмет нашите момчета!!! :)

С увъжение : VarVariN

Рационалното и национално-отговорно социално решение е да се гласува за кандидата, който има както добър стаж, така и образование, опит и т.н. В този случай е очевидно преимуществото на Георги Първанов - Гоцето, той има дългогодишен опит в политиката, както и в ДС, което не е за подценяване, изкарал е един мандат като президент и е добре запознат с всички проблеми.

Така че тои път няма какво толкова да се обсъжда и обмисля, очевидно това е социалния президент. :)

Първанов е най-големия продажник на България.Затова може би го смятате за най-успешен.

Той даде мандата на ДПС.ДПС една мафия обвита в партия.ДПС с техния лидер Ахмед Демир Доган ,които източват държавния резерв.Сумата е някъде около 600 милиона лева.Освен това ДПС е анти-конституционна партия - турска партия.Турците са нашите поробители ,а Първанов даде точно власта на тях.

Преди да гласувате мислете ,защото връщане няма.И защо България не се оправя ,защо например не сме богати колкото Холандия, Германия и др.Много лесно ,защото винаги ни управляват едни и същи хора и ще бъде така докато не променим коренно парламента.В парламента трябва да застанат на постове национлно отговорни хора, трябва да застанат хора ,които обичат България ,а не рязани турчета ,които мислят как да ни ограбят.

Наближават изборите ,така че мислете.Но да знаете от мен - Първанов е БОКЛУК, ПРОДАЖНИК и РАЗЕДЕНИТЕЛ НА БЪЛГАРИТЕ.

• Автор

Не те питам нарочно, но не виждам как може да приемеш да ни управлява 78-79 годишен? Нямам нищо против него, но ти гласуваш за него не защото е той и има какво да даде, а защото е издигнат от десните.

Просто ми се струва прекалено възрастен. Прекалено.

Нужен ли ни е такъв президент?

Не те питам нарочно, но не виждам как може да приемеш да ни управлява 78-79 годишен? Нямам нищо против него, но ти гласуваш за него не защото е той и има какво да даде, а защото е издигнат от десните.

Просто ми се струва прекалено възрастен. Прекалено.

Нужен ли ни е такъв президент?

И аз се чудя.Със сигурност не се чудя дали ни е нужен Първанов или Сидеров защото просто не ми се вписва.

Аз като гледам кои са кандидатите, май тези избори ще са ми първите в които няма да гласувам. Мразя вече всички политици. Щях да гласувам за десния кандидат, но те като го сложиха този дъртак ...... май ще се откажа да гласувам, защото няма за кого. Баси тъпотията

Аз лично ще гласувам за Първанов-Марин!

Това са най-успешните хора и се справиха отлично със поставените им задачи:

1. Да вкарат ДПС във Министерствата с огромни дадени им правомощия

2. Така запазиха етническия мир! Аз много се страхувам от Доган, а така вече ще спя спокойно.

3. Защото пуснаха американските ни спасители и техните контингенти в България и за без пари дори.

Много съм благодарен, че ще видя негри отблизо. Знам че те са с висок морал и интелигентност.

Виждал съм ги как стрелят по холивудксите екшъни! Страхотни са... и са наши френдове!

ФРЙЕНДОВЕ! И умеят да оцеляват, защото са СЪРВАЙВЪРИ !!!

4. Първанов-Марин защитиха Румен Петков от съдебно преследване и го направиха шеф на МВР.

Приятелят на Румен Петков, т.нар. Маджо вече ще може да извършва бизнес сделките си под

контрола на Първанов, а той е историк и знае какво е било в историята на България!

5. Друго... А да! Защото натриха носа на Волен Сидеров и "АТАКА" като казаха даже в Германия,

че "ще се справят с АТАКА"!

6. И стана! Каквото кажат и става!!!

7. Друго... ами не се сещам.

Кажете и вие, но пуснете бюлетината си за Първанов-Марин. Моля ви! Идете си я пуснете вие...

че да не идваме ние!!!

Аз в циркове не участвам, но от гореизложените кандидати, най-вероятно Първанов ще заеме първото место, следван от Волен Сидеров, като разликата между първия и втория ще е големичка biggrin.gif

:sobbing: Вижте резултатите от анкетата. Май и този път приказливите сладкодумни самодоволковци ще бъдат "изненадани" от мълчаливите и силни сговорковци. biggrin.gif /пилетата ще се броят след балотажа!!!!!/

Редактирано от богомил (преглед на промените)

На всички е ясно.
Но не на всички е ясно, че това ще бъде една заслужена победа (освен предизвестена).

Хихи, нашто гласуване върви наистина интересно.

Сидеров и Първанов са се вкопчили в яростна и безмилостна борба за първото място, става много напрегнато :sobbing:

Както правилно се изрази myd, и аз не искам да участвам в циркове.Това са най-смешните президентски избори в историята ни,и не искам да имам нищо общо. :sobbing:

Хихи, нашто гласуване върви наистина интересно.

Сидеров и Първанов са се вкопчили в яростна и безмилостна борба за първото място, става много напрегнато :sobbing:

Когато гласувалите станат над 100, тогава ще имаме някакви близки до реалността резултати. Засега сме гласували само шепа хора.

Кой ще спечели не е най-важното, по-важна е дискусията и най-лошо е да е няма.

По принцип за сега знам за кой няма да гласувам

Георги Първанов - преди вече се занимавах с него - в общи линии излъчването му е на леля, а за мене президента ни трябва да е готин, след като ще има представителни функции

Неделчо Беронов - заради годините и липсата на харизма, вероятно е професионалист в работата си, но му е трудно в PR-а, определено изказванията му са доста изкуствени и сухи - има някаква пресилена нахъсаност - която вероятно е съвет от имиджмейкърите му с цел скриване ефекта години

Волен Сидеров - естествено НЕ!

Любен Петров - допреди малко не знаех кой е но след като първото нещо в Google е

Национален референдум против закриването на АЕЦ"Козлодуй", дебати за премахване американските бази от българска територия и незабавно изтегляне на българския контингент от Ирак ще поиска от народното събрание ген.
- твърдо не

Георги Марков - само като име и визия ми е познат, ще е хубаво някой да каже нещо лошо или хубаво за него, че да се разкарат малко облаците около образа му

Григор Велев - също минах през Google за него - има си и сайт човека, но нещо биографията му не ми харесва, и като визия не ми харесва така че НЕ!

Реално нито един от кандидатите не ми харесва за сега - а иначе крайния срок май е до 16 септември така че има време и надежда. Като цяло много слабо - което само трябва да покаже че е крайно време избора да става от парламента, безсмислено е да се избира длъжност с тези характеристики по този начин.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.