Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентски избори 2006

Featured Replies

• Автор

Велвет, последните 4 години докато беше президент не умряхме, нали?

• Отговори 494
  • Прегледи 41,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Велвет, последните 4 години докато беше президент не умряхме, нали?

То и при Сталин доста са оцелели.

Как мислиш добре ли е положението както е сега "Вся власт БСП"

Мисля че никой нормален човек не трябва да гласува за комунистите.

Аз пък от своя страна не бих искал да ме управлява човек 29 набор. Едва ли не, живял преди 1 век.

Верно,младежи като Жан се справиха доста добре.

Редактирано от VEELVET (преглед на промените)

• Автор

Говорим за кандидатите в момента. Не ми говори за миналото. Говори за това, което предстои! Не се измъквай! :handshake:

Изкоментирай това, което казах. :)

Ако ще говорим, ще говорим за кандидатите, които сега са се кандидатирали.

Ох направо незнам за кой вече.Първанов като комунист отпада автоматично,Сидеров-абсурд.Беронов....никак не ми се ще като го гледам,другите я хванат процент,я два.В моя случай ще гласувам за Беронов май за да не иде Сидеров на балотаж.Много ме е че на Костов че попречи на Петър Стоянов.

• Автор

Драгозов, значи ти не гласуваш ЗА президент, а гласуваш ПРОТИВ президент?

Ми пусни празна бе, какво се чудиш?

Говорим за кандидатите в момента. Не ми говори за миналото. Говори за това, което предстои! Не се измъквай! ;)

Изкоментирай това, което казах. ;)

На 78 Рейгън събори комунизма. :)

Човек който за толкова години се е опазил да стане комунист или "Гоце" е достоен за уважение.

Драгозов, значи ти не гласуваш ЗА президент, а гласуваш ПРОТИВ президент?

Ми пусни празна бе, какво се чудиш?

Така излиза поради липсата на кандидати.Празна?Не!Равносилно е на това да не ида да гласувам,а аз го правя защото е мое право.В случая ще избера най-малкото зло според мен.Наистина няма кандидати и кампанията мина в някаква летаргия защото се знаеше името на човека и липсваха интересни кандидати.Повече май се говори за Биг брадър отколкото за избори и като гледам на хората не им пука много.

• Автор

Не е равносилно на не гласуване, защото ще те отчетат в статистиката като гласувал и ще вдигнеш процента.

Обаче да гласуваш ПРОТИВ някой, а не ЗА някой, е това не го разбирам.

Избора си е твой де. Все пка ти остава утре като ден за размисъл. Потъни в мисли. ;)

Ами президентските избори не са чак такъв интерес, нормално е. С оглед функциите на президента.

Рейгън - комунизъм.

Добре.

Погледни истината в очите. ;)

bg.wikipedia.org

"Рейгън предприема курс на сблъсък със Съветския съюз , като рязко изоставя политиката на сближаване , която до момента е водена от неговите предшественици – Ричард Никсън, Джералд Форд и Джими Картър.Той действа при хипотезата , че СССР не може да надмине САЩ по разходи за въоръжаване и това го кара да превърне Студената война в топла от икономическа и идеологическа гледна точка.

Администрацията предприема масирано обновление на армията съгласно идеята „мир чрез сила”. Поставя се нова рамка за отношенията с руснаците, която има за цел спечелването на Студената война посредством три основни момента, изложени в секретна директива. Тя посочва трите фронта за действие: икономически – намаляване на достъпа на Русия до високите технологии и изтощаване на техните ресурси, включително и чрез натиск за намаляване на цените на стоките изнасяни от СССР на световния пазар; военен – повишаване на размера на разходите за отбрана с цел да се даде възможност преговорите да се водят от позицията на силата, а и това да доведе до икономическо изтощаване на Русия; тайния фронт – оказване на поддръжка анти-руските движения из целя свят – от въстаниците в Афганистан до движението Солидарност в Полша, които получават и средства от Джордж Сорос и Ватикана. Рейгън предлага Инициативата за стратегическа отбрана , известна като „Междузвездни войни”, която представлява базиран в околоземна орбита ракетен щит, който се счита извън САЩ като нападателна, а не отбранителна инициатива. През октомври 1986 г. Рейгън се среща с Михаил Горбачов в Исландия, при която среща руският лидер остро се противопоставя на ракетния щит. На 11 март 1990 г. Литва, водена от президента си Витаутас Ландсбергис се отделя от СССР и обявява своята независимост , като скоро е последвана и от други съветски републики, така до 1991 г. Съюз на съветските социалистически републики официално е разтурен. Маргарет Тачър казва „ Роналд Рейгън спечели Студената война без един единствен изстрел.”"

Определено Желязната Лейди е наясно повече от мен и теб кой събори комунистите.

Редактирано от VEELVET (преглед на промените)

Не е равносилно на не гласуване, защото ще те отчетат в статистиката като гласувал и ще вдигнеш процента.

Обаче да гласуваш ПРОТИВ някой, а не ЗА някой, е това не го разбирам.

Избора си е твой де. Все пка ти остава утре като ден за размисъл. Потъни в мисли. ;)

Ами президентските избори не са чак такъв интерес, нормално е. С оглед функциите на президента.

Няма такава статистика.Според ЦИК тези бюлетини са невалидни.Колкото до гласуването против просто съм принуден от обстоятелствата.

• Автор

Бюлетината естествено, че се брои за невалидна, но ще те отчетат като гласувал. Тов ами беше мисълта.

Уж е собствен избор гласа, пък излиза, че е по принуда. ;)

Велвет... на мен не ми е нужна Уйикипедия. :)

Според законите на страната и съгласно указанията на Централната избирателна комисия на Република България, днес 21.10.2006 година (събота) е ден за размисъл. Ден, в който всеки трябва да помисли за последно преди да гласува или да не гласува. Ден, в който предизборната агитация и публични коментари са забранени. След събеседване с модераторския екип решихме:

-Считано от 0.00 часа на 21.10.2006 година, всички теми, в които се коментират изборите, ще бъдат затворени, за да спазим законовите разпоредби. Всяка новоотворена или съществуваща тема, в която се съдържа пряка или непряка агитация за който и да е от кандидатите за президент, също ще бъде затваряна. Темите ще бъдат отворени отново в 20:00 часа на 22.10.2006 година(неделя).

Нека всеки размисли трезво за кого да даде гласа си!

„ЗАКОН ЗА ИЗБИРАНЕ НА ПРЕЗИДЕНТ И ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКАТА

Заключителни разпоредби

§ 2. (Изм. - ДВ, бр. 80 от 2001 г., в сила от 18.09.2001 г.) По неуредените в този закон въпроси се прилагат съответните разпоредби на Закона за избиране на народни представители.”

„ЗАКОН ЗА ИЗБИРАНЕ НА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ

Чл. 59. (1) Не се допуска предизборна агитация от 24 часа преди изборния ден до 20,00 часа в изборния ден.”

Всички други теми също са отворени.

Хайде на балотаж :) Беше ясно, че Първанов и Сидеров ще са на балотаж. Аз мисля, че Първанов ще спечели на балотажа.

Моля някой гласувал за Първанов да ми даде ясен и смислен отговор

ЗАЩО ?

ЗАЩО ?

Виж, не съм му фен, но според мен:

1. Всички кандидати нямат какво да ни предложат

2. Хората си мислят че малкото зло е по-добре защото го познават, отколкото ново, което не познават.

И накрая на народа му омръзна да бъде лъган това показва и "голямата" избирателна активност.

Ако Волен Сидеров президент ще се гръмна!Абсурдное расист да ни оправлява българите добре ли са?Ако тоя стане президент ще затънем още толкова.....Ужас

ЗАЩО ?

1. Защото показа, че може да е достоен президент.

2. Защото алтернативата "Сидеров" ме плаши и е позор за България.

Ако Волен Сидеров президент ще се гръмна!Абсурдное расист да ни оправлява българите добре ли са?Ако тоя стане президент ще затънем още толкова.....Ужас

Определено това е най-грозното нещо което се случва. Кандидат за президент като Волен Сидеров да бъде на второ място. Според мен няма да спечели, но определено си вдигна рейтинга, за което мисля че ще се бори и на следващите избори за премиер.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.