Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентски избори 2006

Featured Replies

Митьо пищова бе :sobbing:

• Отговори 494
  • Прегледи 41,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Митьо пищова бе ;)

Аууу,стига,недей!!! Заради тоя олигофрен ме е срам да кажа,че съм от Велико Търново... :huh:

Аууу,стига,недей!!! Заради тоя олигофрен ме е срам да кажа,че съм от Велико Търново... :huh:

Митьо по MSat хвалеше една зрителка че е умна колкото него biggrin.gif

Що бе,кво му е.Кебапчета вика че раздава,приятел на Карамански,2840 жени :huh:)))

Интересни думи от кандидата за Президент-Георги Марков :

http://dnes.bg/article.php?id=27337

"Защото ги познавам всичките "как дойдоха в София по маратонки и опърпани костюмчета, а сега завзеха центъра на София и полите на Витоша", допълни кандидатът за президент."

"Като венец, "Г-8 са разпадна на Г-4 и няколко по Г-1, а пък Г-4 роди "Дядо Коледа" - подарък на Георги Първанов, когото аз уважавам, защото е държавен глава на всички българи", каза Марков."

"Не участвах в хайдутлука и разграбването на България, а останах да живея в жилището, в което ме завари 10 ноември 1989 г., също така пътувам с градския транспорт, добави той."

В предишна тема,споменах,че няма да гласувам,но тук цъкнах за Георги Първанов ! Нека се види,от коя страна има разочаровани ! Това по-скоро,ще е ,не заради личноста на сегашният Президент,колкото за отрицателен вот към партията,която управлява в момента ! Естественно,това,той го разбира добре и затова кандидатурата му бе издигната от т.н. Инициативен комитет !

Въпреки това,мисля,че изборите ще бъдат само в един тур !

voxy, тук (в kaldata) естествено, не е важно кой ще спечели. Дори на самите избори не е от особенно значение. Президента няма кой знае какви правомощия, че да ни притеснява какви ще ги забърка. Но не съм съгласна да се избира от парламента. Току-виж парламента му дал правомощия. За мен тези избори ще бъдат едни от най-безинтересните. Проблемът обаче си дойде от самите опоненти. Маскарите се оплескаха рано-рано в надпреварата. Първанов може да ти прилича на леля, а Сидеров на Хитлер. Това се обуславя главно от идеите и електората на самият кандидат. В тази асоциация няма нищо лошо. Пенсионерите и крайните националисти също са избиратели. Относно конкуренцията от десницата... аргументацията за номинацията им много ми прилича на думите им от миналата година: “България това си ти”? Благодаря, че ме информирахте, аз и не съм си мислила друго, но какво общо има това с изборите и с политическата ви платформа. Отново неясни послания. Какво друго може да се очаква от пораженци тръгнали с идеята "не е важна победата, а участието".

:) Вижте резултатите от анкетата. Май и този път приказливите сладкодумни самодоволковци ще бъдат "изненадани" от мълчаливите и силни сговорковци. biggrin.gif /пилетата ще се броят след балотажа!!!!!/

Ще бъда благодарен на новия потребител (добре дошъл!) ако ми разтълкува поста си, за което предваритално му благодаря.

По темата: при тая криза в дясното пространство не могат да се очакват някакви чудеса и вероятно Първанов ще спечели още на първия тур. Ще дам гласа си за Беронов, пък макар и с резерви. Вярно, че това е предварително загубена кауза, но не мога да ида срещу себе си и да гласувам за претендент от БКП, защото не мисля, че някой ще повярва на "надпартийността" му.

По ирония на съдбата, а може би и по други причини, на изборите ще участват двама конституционни съдии - Неделчо Беронов и Георги Марков. Последният определено ми е доста симпатичен (и то не само заради клубната му принадлежност), но не вярвам да събере и 1%.

Според м н Волен Сидеров им шанс да направи нщо и да подобри държавата с каквото може,защото виждам,че е патриот.

Ако Бойко Борисов се беше кандидатирал, щях да гласувам за него, но при това положение просто няма да гласувам, то няма и за кого sad.gif

Аз пък смятам, че ако няма измами Сидеров ще стане президент с голямо мнозинство- А на господина с мнението Първанов - най-успешния президент ще кажа само: напред да свалим Гоце Ага!

Според м н Волен Сидеров им шанс да направи нщо и да подобри държавата с каквото може,защото виждам,че е патриот.

Пишман-патриот. Човекът определено има ум в главата си и добре се е съгласил да му плащат, за да се прави на патриот.

Кандидат-президент обещава да върне 1 млн. българи от Украйна и Молдова

Кандидатът за президент на Обединението на българските националисти "Целокупна България" проф. Григор Велев заяви днес в Плевен, че, ако стане държавен глава, ще създаде условия за заселване у нас на 1 милион българи. Те ще дойдат от Украйна, Молдова и средноазиатските бивши съветски републики. Като президент той обеща да възстанови числеността на армията до 55 000 души, на трудовите войски и да реформира службите за национална сигурност, като увеличи числеността им.

Източник: news.bg

Кандидатът за президент на Обединението на българските националисти "Целокупна България" проф. Григор Велев заяви днес в Плевен, че, ако стане държавен глава, ще създаде условия за заселване у нас на 1 милион българи. Те ще дойдат от Украйна, Молдова и средноазиатските бивши съветски републики. Като президент той обеща да възстанови числеността на армията до 55 000 души, на трудовите войски и да реформира службите за национална сигурност, като увеличи числеността им.

Само не е ясно от нас ли ще вземе парите за това sad.gif

:angry:

Вижте резултатите от анкетата. Май и този път приказливите сладкодумни самодоволковци ще бъдат "изненадани" от мълчаливите и силни сговорковци. /пилетата ще се броят след балотажа!!!!!/

Ще бъда благодарен на новия потребител (добре дошъл!) ако ми разтълкува поста си, за което предваритално му благодаря.

Благодаря за добрия прием, а сега да отговоря:

Самодоволните симпатизанти на Първанов :no-no: спокойно могат да останат с пръст в устата :conversation: след балотажа, ако на него всички, гласували срещу Гяурги Параванов /това словесно "изобретение" го взех от друг форум/ се обединят тихо , без много шум и всички гласуват за втория класирал се кандидат - президент, независимо кой е той. Това е. Друг път няма. :shake_puter:;)

Редактирано от богомил (преглед на промените)

да, ще върне не 1 млн а 5!

Ако изберете мен за президент ви обещавам, че ще ви доведа същества от друга планета и ще ги експлоатираме като роби, и вече няма нужда българският народ да работи, вервайте ми cool.gif

;)

Благодаря за добрия прием, а сега да отговоря:

Самодоволните симпатизанти на Първанов :) спокойно могат да останат с пръст в устата :bighat: след балотажа, ако на него всички, гласували срещу Гяурги Параванов /това словесно "изобретение" го взех от друг форум/ се обединят тихо , без много шум и всички гласуват за втория класирал се кандидат - президент, независимо кой е той. Това е. Друг път няма. :nono::help:

Ти виждаш ли някаква разумна критика в постовете си? все пак това е дискусия а не сипене на обидни квалификации.

Този господин,нека помисли,как да не "избягат" още милион българи от страната си ! :help: Останах без приятели в последните години !

Ти виждаш ли някаква разумна критика в постовете си? все пак това е дискусия а не сипене на обидни квалификации.

Разбира се, че с обиди нищо няма да се постигне, а и не е редно, наистина това е форум, при това не кой да е.

А и предлаганият от богомил план е абсолютно неизпълним.

Що се отнася до изявлението на въпросния професор Григор Велев - много е лесно да обещаеш нещо, което със сигурност няма да се наложи да изпълняваш.

НДСВ няма да участва в изборите

Решихме да не участваме в предстоящата кампания за президентски избори. Това съобщи лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски.

НДСВ ще се докаже като център на местните избори догодина, каза още лидерът на партията и бивш премиер. Няма специални изненади, решихме да не участваме в тази кампания, каза още след днешното заседание на Политическия съвет на НДСВ лидерът на партията Симеон Сакскобургготски.

Той обоснова решението с факта, че самият той още през 2004 година е решил да не се кандидатира за президент, а очакванията на привържениците на НДСВ са били в тази кандидат-президентска надпревара Симеон Сакскобургготски да се включи лично. Аз съм последователен и не мога да изневерявам на свои решения, заяви лидерът на НДСВ и уточни, че партията като либерално движение и политически център ще доказва своето място в общинските избори догодина.

Сега НДСВ призовава своите привърженици да се включат активно в президентските избори, но конкретна кандидат-президентска двойка, която НДСВ подкрепя не бе обявена.

Източник: actualno.com

Е те кой да издигнат,царя ли?

Решихме да не участваме в предстоящата кампания за президентски избори. Това съобщи лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски.

Няма да е голяма загуба :yanim:

Царят знае много добре, че не би спечелил президенските избори и е насочил цялото си внимание и усилия към парламентарните. Той е хитър и не се разпилява. А втора загуба за президент много би му намалил шансовете за успех на другите избори.

Царят знае много добре, че не би спечелил президенските избори и е насочил цялото си внимание и усилия към парламентарните. Той е хитър и не се разпилява. А втора загуба за президент много би му намалил шансовете за успех на другите избори.

Да, но сега като пасува, едва ли ще му се увеличат шансовете за парламентарните избори. да не говорим, че на следващите избори , отрицателният вот ще е насочен срещу всички от тройната коалициа и не ми се мисли какво може да стане.

Определено това което виждам в анкетата и в темата е отчайващо. Най-голям процент гласове има за Волен Сидеров и Георги Първанов. Много неща се изговориха дотук по въпроса за двамата кандидат-президенти и мисля че на всички ни е ясно какво ще стане ако първия от тези двама стане президент, а втория ще продължи по стария начин както е бил досега. Последното което ми направи впечатление беше вчера прехвърляйки каналите попаднах на СКАТ и предаването на АТАКА и не останах с убеждението че Сидеров е намерил решения за проблемите на България, а отново си плюеше всички политици (не че не го заслужават). Чудя се как един такъв човек би представлявал България пред света? И какви решения би предложил на хората които доверчиво гласуват за него ? В една от темите някой беше писал че той не лъже, ако е така сега ще го прави.....

Като гледам как се е отчаяло нашето поколение от политиците ни, отново няма да се вдигне да гласува и ще остави бабите и дядовците да ни подредят живота отново гласувайки за Първанов ...

Лошото е че наистина няма свестен за който да се гласува....

Редактирано от selia (преглед на промените)

Не го смятай,стар е.Семейството ми е патило от комунисти,следователно нагаждача Първанов отпада.Не го и харесвам защото е мижитурко който само гледа да се хареса на хората.Отделно че преди беше най-големия антинатовец,сега е най-големия натовец и радетел за влизането ни в ЕС.Същевременно по-често посещава Москва откокото Брюксел,вълка козината......знаеш го.Просто в моя живот няма да гласувам за комунист.За вицето Марин пък просто нямам думи.

Не подкрепям национализма,поне във неговата форма каквато Атака използва.Бих подкрепил национализма на Красимир Каракачанов но тоя на Атака е луд национализъм.Половината депутати на Атака в парламента напуснаха парламентарната група,защо ли?

Останалите са ми слабоизвестни пък и не правят нищо за да ги запомни някой,затова ще се борят за 2-3 процента одобрение според проучванията.

Не ми изнася и на мен много Неделчо Беронов защото му виждам възможностите.За съжаление просто няма кой,исках да е Петър Стоянов защото ми е любимия политик ама интригите на Костов ни докараха до тук.Надявам се на следващите избори да не се съобразяват с него.

Не съм подръжник на тезата "няма да гласувам" защото е мое право което ми се дава веднъж на 5 години.Това е моята логика.

edit

Нарочно ли ме питаш?Сега ще се юрнат да ме убеждават ;)

още

Пищова също е кандидат за вице :speak:

Привет, dragozow!!

Дълбоко се съмнявам,че твоето семейство е имало проблеми, или е било преследвано от комунистите, защото ако това бе така, щеше сам да знаеш,че твоят идол Петър Стоянов (Виктор) нямаше как да завърши право или вобще да следва,.... това право се даваше само на определени хора. Затова сега

тези хора са на възлови места във съдебната система, като Велчев главният прокурор и ред други,както се казва комунизма се възпроизвежда в България, и затова няма осъдени, политици!!!

Сега можеш и сам да си направиш извод какъв ли е бил този Неделчо Беронов за да може да заеме такава длъжност. angry.gif

Също така щеше да ти е ясно,че опозицията в България СДС,БЗНС, ДПС и др. бе създадена именно от БКП=(БСП)!! За да не бъдат съдени, или преследвани,.... за да може да се осъществи това поредно разграбване. БСП създаде тази опозиция и прие така наречената комунистическа Конституция. Която пък от своя страна, дава възможнст, лидирите на така наречената опозиция от ДС да пишат листи и да вкарват вътре не народни пресдставетели, а партиини представетели от ДС.

И после да говорят на висок глас,че народа е виновен защото той ги бил избрал,... :P .но никой не споменава,че на този народ са му отнети правата той самият по места да издига народни представетели,че това право е дадено само на партиите създадени от БСП а когато ти отнемата тази възможност, единственото което остава на народа е да гласува за тези листи в който и магаре да на пишеш вътре и то ще бъде избрано.

Другато възможност е да не гласува народа, прочем повечето хора се възползват от тази възможност, но както виждате комунистите са помислили и за това, въпреки,че над 75% от хората не гласуват, изборите се признават?????? и фалшифицират..........

Повечето хора се одръпнаха когато през 90 година бяха валшифицирани изборите, и се осъществи така наречената ПОДМЯНА а не промяна.Тогава имаше в СДС честни и свестни хора като Янко Янков, Илиа Минев, Иван Ценов...и др, който после бяха изтикани и изтласкани от подводниците на ДС който си изиграха перфектно ролята си по това време.Когато цял свят знаеше,че тези избори са фалшифицирани, Желю Желев призова хората да си разотидат и да приемем тази лъжа. После се помъчи да се оправдае, че алтернативата била да стане гражданска война!!!!! нооо никой от отгледаните медии не му задеде въпроса със какво бяха въоръжени тези хора д-р Желев за да има гражданска война. Кой имаше възможността да претижава оръжие, Полиция, Армия,.... обикновенните хора ли?? Казвам тези неща,защото много от вас не са били родени по тези времена,за да знаят кой са лидирите на така наречената опозиция у нас.

СДС- Желю Желев-ДС, Пътър Берон-ДС, Петко Симиенов-ДС и др

.

ДП-Демократическа Партия- Сефан Савов-ДС, Златка Русева -ДС

ДПС- Ахмед Дуган-ДС, Юнал Лютви-ДС и др.

ВМРО- Александър Каракачанов- ДС

Има ли смисъл да изброявам, ясно е като бял ден, просто трябва да се мисли... angry.gif

Това което искам да кажа е, че няма организация,партия коята да е създадена от обикновенните хора,и ДС да не се намеси. Винага се изпращат вътре подводници на ДС за да я оглавят или разбият. По тази схема бяха внедрени хора в Атака който трябваше да я оглавят или разбият,(затова е важно да се разсекретят досиетата) както това стана със СДС, а кой оглави и разби СДС, може би всички се досещаме, но въпреки това му вярвате, това е тъжното.Този Костов който едно говори но напрактика друго върши нали уж е най върлият противник на ДПС, защото тогава когато имаше цялата власт не промени избирателният закон, като отнеме възможноста да гласуват хора който не са живяли последната една година във България, защо неотряза клона на ДПС от който се възползват те и манепулират изборите,защо не сезира Конституционният съд,че неможе да съществува Етническо движение и това протеворечи на Конституцията??? ноооооо той направи друго прокара новините на Турски език по Българската Национална Телевизия, :) С този ход,издигайки Неделчо Беронов, Костов напрактика играе за Първанов.

Но защо демократичния Петър Стоянов прие куклата на Костов??? разбира се, за да спечели Първанов. Този Първанов и неговото протиже Марин, помилваха преди време Цветелин Кънчев,(тук разбира се медиите не трабяха така високо, за това помилване,защо ли???) който се бе скрил като депутат в Евролъжицата :) помилваха го и той им се отблагодари като създаде още една опозиция Евророма.... е сега досещатате ли се къде ще отидят циганските гласове!!!! и за какво напрактика бе помилван!!!!

Всички тези грабежи на Българският народ нямаше да станат, ако имаше истинска опозиция, и ако бе приет закон за Лустрацията, сега нямаше да има такива като ГОЦЕ. Колко от вас знаят,че наскоро Румъния прие такъв закон?? Но тук идва ролята на послушните медии като БТВ, НОВА, К-1 ,ББТ- на Манджуков, да не забравяме и ВАЦ, медиите,(няма как де се осъществят манипулациите на политическата олигархия без участието на медиите) те ни занимават със всякъкви други глупости, като Сървайвар, Биг Брадър, но не и със проблемите на Българският народ, като например, защо сме толкова бедни, кой ограби икономиката ни, защо няма осъдени,защо всяка гдина външният ни дълг разсте,след като си плащаме задълженията, защо след като знаем самите ние извършителите на тези грабежи, защо няма осъдени??? защото няма опозиция а от там и държава!!!!

Защото това е пародия на държава, за да има държвава,трябва да има закони и те да важат за всички,но дали това е така тук, може всеки сам да си отговори.

След като няма държава, естественно е, че не след дълго време, няма да има и народ.

Вижте какво държва имаме, Кмет от ДПС осъден,условно за открадването на 200 000 лева от бюджета за бедствия и аварии, разбира се осъден, условно???? и остава на кметкото си место!!!!!!

Вчера в Велико Търновското село Ново Село е токрита джамия за реконструкцията на това минаре са отпуснати 36 000 лева, ха познайте от къде, разбира се от министерството на Емел Етем, аз бих и посочил хиляди църкви в България който чакат да бъдат ремонтирани, бих и посочил хиляди Българи и Турци който ровят по контейнирите, но тя няма да ме чуе.Това става с подкрепата на това така наречено Българско правителство създадено от Първанов в нарушение на тяхната комунистическа конституция.

Ех, за какво става въпрос след като самият Президент не спазва законите и дава мандат на едно Етническо противоконституционно движение като ДПС, за каква държава говорим тогава?????

ГОЦЕ от БСП-ДС дава орден Стара Планина на САВА от ДПС-ДС!!!

Може би за държвата на ДС а не за България!!!

Тези партии БСП,ДПС,НДСВ,СДС,БЗНС,ДП и др. ограбиха миналото ви, не им позволявайте да ограбят и БЪДЕЩЕТО ВИ!!!!

НЕКА БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!!!

П.П Хайде сега dragozow бегай да си раздаватет плюсчета един на друг, да си вдигате репутациите, може би това ще ви направи по велики от обикновенните хора!!!!!

Редактирано от Tihichko (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.