Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентски избори 2006

Featured Replies

Кой води кажете-че не ми се пуска телевизора за поредната ни е...... laugh.gif

• Отговори 494
  • Прегледи 41,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Кой води кажете-че не ми се пуска телевизора за поредната ни е...... laugh.gif

Според данни на НЦИОМ на база 81% от извадката, които бяха обявени по БНР, резултатите от изборите за президент на България са следните:

Георги Първанов – 64 %

Волен Сидеров – 20%

Неделчо Беронов – 11%

Георги Марков- 3 %

Според MBMD предварителните резултати са както следва:

Георги Първанов - 61.6%

Волен Сидеров - 22%

Неделчо Беронов - 12%

Георги Марков – 2.5%

Петър Берон - 0.7%

Ген. Любен Петров – 0.8%

Проф. Григор Велев - 0.6%

Според данни на социологическата агенция "Алфа рисърч", съобщени пред БНТ, резултатите са:

Георги Първанов-Ангел Марин - 65, 6%

Волен Сидеров-Павел Шопов – 20,1%

Неделчо Беронов и Юлиана Николова – 9,8%

Георги Марков и Мария Иванова – 2,8%

Петър Берон и Стела Банкова – 0,8%

Любен Петров и Нели Топалова – 0,3%

Григор Велев и Йордан Мутафчиев – 0,6%

С тези резултати става ясно, че президент ще бъде избран на балотаж след седмица, тъй като избирателната активност е много ниска.

dnes.bg

1. Защото показа, че може да е достоен президент.

2. Защото алтернативата "Сидеров" ме плаши и е позор за България.

1. Защото показа, че може да е достоен президент.

Правилно,разобличи всички корумпирани политици и магистрати (включително и от собствената си партия ).

Награди с орден търговеца на оръжие и издател на вестник "Дума" г-н.Манджуков.

Разобличи обръча от фирми около ДПС ( и не само ) като въобще не си и помисли да си замълчи за да спечели турските гласове.

Призна че има досие в ДС чак след като беше притиснат да го направи (достойна постъпка ).

2. Защото алтернативата "Сидеров" ме плаши и е позор за България.

Имаше и други алтернативи.

Редактирано от VEELVET (преглед на промените)

Интересно ми е каква ще е позицията на Костов и Стоянов-ще поемат ли цялата отговорност за провала в дясно,като изчезнат от политическата сцена завинаги ! angry.gif

За пореден път,те доказаха,че са "политически трупове" !

Продължавам да твърдя,че до балотаж няма да се стигне !

Логиката победи...Не съм фен на Първанов,но се радвам,че Сидеров не успя да го застраши сериозно!

Не ми се иска в страната ми да избухне гражданска война или нещо подобно,ако Волен беше станал президент...

Вече е ясно, че до балотаж ще се стигне - за да бъде избран президент на първи тур, избирателната активност трябва да е над 50 % , а тя е далеч под тази цифра.

VEELVET, други алтернативи имаше, но никой друг нямаше реален шанс.

Вина трябва да се търси в избора на десния кандидат и хората които го направиха. Просто безумие да нямаш за кого да гласуваш sad.gif ако не харесваш Първанов.

Интересно ми е каква ще е позицията на Костов и Стоянов-ще поемат ли цялата отговорност за провала в дясно,като изчезнат от политическата сцена завинаги ! angry.gif

За пореден път,те доказаха,че са "политически трупове" !

Балотаж ще има - гласували са по-малко от 50% от имащите право на глас. С тези избори, можем да се сбогуваме с десните партии от прехода - Иван Костов заби последния пирон в ковчега на СДС, но не осъзнава, че и той вече е част от историята, а не от бъдещето!

shanna,това не го знаех ! Добре щом ще има балотаж,как ли ще гласуват остатъците от дясното в България ? Говореха,че Трябва да се гласува,да ,ама сега ?

Някой прогнозира,че първият човек,който Първанов трябва да поздрави след изборите,е г-н Костов !

Много благодаря за инфото,приятели cool.gif

Аз не разбирам много от политика,но с агресия нищо не се постига :)

Не знам как е-ама и така не е sad.gif

Боли ме за България,за нас sad.gif

Моят извод от цялата ситуация е , че все пак усилената кампания успя да почерни Сидеров , както се получи преди време с Жорж Ганчев . Имам макар и бледи спомени от тогава , че направиха за смях този ( според мен ) истински българин , който беше постигнал истинските си успехи още преди да навлезе в политиката . Не може да се прави пряка аналогия със Сидеров , но мисля , че успяха да наплашат народа и да го накарат едва ли не да се страхува от Воленчо .

Иначе мисля , че от изборите няма никакъв смисъл , победителя се знае отдавна ...

Редактирано от DemoVision (преглед на промените)

Сега, след като се знае, че отиват на балотаж Първанов и Сидеров, то е ясно, че ще си дам гласа за Първанов, въпреки, че не го харесвам и не искам да е той, но е по-добре от Сидеров. Това, Сидеров да стане президент...апсурд. Не мога и да си го помисля.

Те хората са си го казали съвсем правилно в този рип от телевизионните реклами:

http://vbox7.com/play:21976dd4

Предпочитам Първанов пред Сидеров, затова ще има моя глас, въпреки, че ако имах избор бих махнал и двамата. Да беше останал Беронов тогава с лекота бих гласувал...

Определено съм разочарован от гласовете на съфорумците. Неочаквах такава солидна подкрепа за този ... Болен Клинкерхофен!

Сега, след като се знае, че отиват на балотаж Първанов и Сидеров, то е ясно, че ще си дам гласа за Първанов, въпреки, че не го харесвам и не искам да е той, но е по-добре от Сидеров. Това, Сидеров да стане президент...апсурд. Не мога и да си го помисля.

Леле,ужасия :eek:

Мале,мале,тоя Сидеров,дето само вика ли :eek:

То така политика прави ли се angry.gif

Мразя някой да ми размахва пръст и да се държи поучително с мен :wors:

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

На въпрос по Нова знаете ли някое друго име освен това на Първанов гласоподавателите от Истамбул отговориха че знаят само неговото име.В репортажа имаше дори една гласоподавателка с която журналистите разговаряха с преводач защото не знаеше български.Приятели влезли с нея в стаичката да и преведат бюлетината.

Честит ви нов "БЪЛГАРСКИ" президент :wors:

Редактирано от VEELVET (преглед на промените)

Балотажът е ясен. Пускам нова анкета...

Предпочитам Първанов пред Сидеров, затова ще има моя глас, въпреки, че ако имах избор бих махнал и двамата.

Адаш, без нищо лично ще използвам твоята фраза, защото от доста хора чувам същото. По нелогична и безумна позиция едва ли може да има. Който не харесва /не знам за какво харесване може да става дума/ никой от двамата, просто не гласува за нито един. А пък ако толкова се държи да се гласува - празна бюлетина. Иначе се върви против вътрешното "Аз", което всеки психиатър ще окачестви като първа крачка към себеотричането, което е доста тревожен симптом за начало на психично заболяване cool.gif

Адаш, без нищо лично ще използвам твоята фраза, защото от доста хора чувам същото. По нелогична и безумна позиция едва ли може да има. Който не харесва /не знам за какво харесване може да става дума/ никой от двамата, просто не гласува за нито един. А пък ако толкова се държи да се гласува - празна бюлетина. Иначе се върви против вътрешното "Аз", което всеки психиатър ще окачестви като първа крачка към себеотричането, което е доста тревожен симптом за начало на психично заболяване cool.gif

Аз ще си запазя вътрешното Аз :wors:

Моля някой гласувал за Първанов да ми даде ясен и смислен отговор

ЗАЩО ?

1. Защото има имиджа на президент, а с влизането ни в ЕС точно това ни трябва.

2. Защото е по-малкото зло.

3. Защото след обявените резултати Първанов-Сидеров той е единтвената алтернатива.

Иначе и аз не съм му фенка, защото е комунист, но бих гласувала за него.

Само че смисъл от негласуване или пускане на празна бюлетина няма. Това с нищо ме променя положението - показва отчаяние и дезинтересованост, никаква надежда за промяна и развитие.

Празната бюлетина и самото не-отиване до изборните урни показва :"Не ме интересува кой ще управлява България", "Не виждам смисъл да гласувам - за мен положението така или иначе е обречено".

Наистина тъжно за България - щом повече от половината хора разсъждават така. Много мъчно ми стана днес, когато отидох да гласувам - и видях в стаите само хора на 50 и над 50 години.

А младите - явно не ни интересува sad.gif

Балотажът е ясен. Пускам нова анкета...

То е ясно, че ще гласувам за Първанов, колкото да не ми се иска.

Само че смисъл от негласуване или пускане на празна бюлетина няма. Това с нищо ме променя положението - показва отчаяние и дезинтересованост, никаква надежда за промяна и развитие.

Празната бюлетина и самото не-отиване до изборните урни показва :"Не ме интересува кой ще управлява България", "Не виждам смисъл да гласувам - за мен положението така или иначе е обречено".

Наистина тъжно за България - щом повече от половината хора разсъждават така. Много мъчно ми стана днес, когато отидох да гласувам - и видях в стаите само хора на 50 и над 50 години.

С поздрав към красивата shanna ще си позволя да ти опонирам. Днес аз и моята приятелка /млади хора сме/ си направихме труда да отидем и да гласуваме с празна бюлетина точно защото никой от кандидатите не можа да ни убеди, че заслужава гласовете ни. И това наше действие в никакъв случай не е продиктувано от "отчаяние и незаинтересованост". Ако си стояхме в къщи щеше да е друго, но протестният вот е много, много важен индивидуален акт, от който политиците би трябвало да си извадят трезви поуки.

Няма да гласувам за Първанов и Марин.

Защото във външната политика не направи (почти) нищо за България. Защото не защити нашите интереси нито на официално, нито на лобистко ниво. Не упражни вето върху доста закони а за дипломатическите назначения е ясно.

Вицето: Спомогна за разтурването на армията. Не се застъпи никак (както беше обещал преди 5 години) за запазването на ракетните войски, чиито началник беше и които бяха единствената защита срещу съседите.

Вече сме без самолети, въртолети и много други въоръжения, но затова пък ще се харчат луди пари за F/A18 Hornet. По 70 милиона парчето вместо например по 20 за Грипен както направиха съседите.

Заради политиката им в услуга на американците и харченето на НАШИТЕ пари за ТЕХНИ интереси.

Нас,младите,не че не ни интересува-просто се уморихме от болката твърде рано.

Болката от постоянните разправии в къщи - за пари sad.gif

Няма ги тия пусти пари и това си е.

Един с джакузи,друг с лимузина-пък ти си брой стотинките.

Не разбирам от политика.

Направена съм,родена съм и съм живяла по времето на Тодор Живков.

Защо така ходихме всяка година на почивка-и на море,после и на планина-със заплатите от 150 лева.

Няма да родя дете тук,сега-а искам.

Не заслужава да се мъчи и то sad.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.