Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентски избори 2006

Featured Replies

Някои хора изглежда имат изявени ясновидски способности, щом вече ясно виждат апокалипсиса, който Сидеров ще стовари, ако стане президент. Не се учудвам, лесно е екземпляри като Бареков, Славчо, станалия част от мебелировката в BTV политолог Райчев и други нагушили се тв-светила чрез ежедневни целенасочени изяви да накарат някои по-лабилни психики да се ужасяват от този лош чичко Сидеров и неговото тъмно античовешко подсъзнание. Казано е от по-мъдрите: Ако искаш лесно да управляваш някого, накарай го да се страхува. Да се страхува от всичко - от болести, от гигантски метеорит, от терористи, от война, от съседа си..... Докато накрая започне да се страхува от самия себе си. Тогава е твой, послушна марионетка - ще спинка и папка когато ти поискаш. В САЩ отдавна този метод е държавна политика и работи безотказно. Не вярвах, че толкова хора в България са стигнали до това унизително положение. И когато отгоре им се посочи врага с някакво инфантилно клипче с танкче на фона на фъфлене .."А така, а така...", да забравят трагичните резултати от досегашното управление на бивши и настоящи комунисти начело с Ааамет Доган и да започнат да треперят от страх. И да гласуват за "по-малкото зло". Дори ако предварително са били решили да не гласуват. Защото едва ли има някой, който с ръка на сърцето да не признае, че т.н. Тройна коалиция методично унищожава държавата. Начело с Доган и турските му покровители с благословията на Седефчов Първанов. И Доган му върна жеста с 98% от гласовете от самоопределилите се като турци българи/ боже, как звучи само!.../, които както винаги гласуваха под строй от заплахата на местните дерибеи. Защото ако не гласуваш "правилно", умираш прав. Няма изкупен тютюн, няма социални помощи, няма работа. Методът е изпитан. Само че ако тези бедни, неориентирани дори в етноса си хорица нямат възможност да избират, ние, които уж живеем малко по-цивилизовано в по-големите градове имаме. И когато един път доказано сме сбъркали в избора си, нека не повтаряме грешката. Защото ако един път сбъркаш - това е грешка, но ако сбъркаш за същото нещо втори път - това е глупост. А прошка за глупака няма!

• Отговори 494
  • Прегледи 41,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ако питате мен и двамата не заслужават глас,ще ви кажа защо.Сидеров е националист в лошия смисъл на думата,доказвал го е многократно със свои изказвания.Обича да управлява еднолично,не търпи критика.Само неговата истина е истина.Който е против него излиза от партията,това донякъде напомня за Костов.Тия неща по магистралите хич не му правят чест защото той(народния представител) вади пистолет(?????).Това нещо на нормален западен политик би му струвало кариерата и би си подал сам оставката,тука няма такива работи.Жестовете му наподобяват тези на един друг човек докарал света до най-голямата война в която са загинали 50 000 000 души.Това което говори зарибява хората ама къща не храни,прекалено е евтино за да е истина.В историята сме имали подобни (палячовци) които са се задържали на политическата сцена по няколко години докато всички ги усетят,спомнете си "не ме гледай,българино".Без да искам да обида някой привърженик ще кажа че съм прекалено умен за да не гласувам за него.

Второ,Георги Първанов.Досегашен президент,успешен според някои.Успешен според мен с политическата си хамелеонщина и кротуването си по много въпроси.Тиха вода...която му дава втори мандат естествено.Няма собствено мнение,всички речи са му писани от други в един умерен стил който да е удобен за всички.Аз съм бунтар човек и ще кажа "не на мене тия".Бивш агент на "Държавна сигурност" което е непростимо.Моето мнение е че тия трябваше отдавна да са разобличени и да са вън от политическата сцена.Участник в една партия(майка) която през 1996 година ни докара дотам че се редяхме на опашка за хляб.Парите на хората в банките потънаха в бездънните гърла на някои с къщи в Бояна и Драгалевци.Тогава бях ученик и се хванах нощна смяна в един денонощен магазин за да изкарам нещо.Та първата ми заплата на другия ден се беше обезценила и можех да си купя две близалки с нея.Хората много бързо забравиха лошото тогава което изкара хората на улиците с тоягите.

Това са моите мотиви да не гласувам.

Не знам ако Сидеров е палячо останалите какви са.. Вдигна се шум около тази магистрала и айде всички само за това.. Изобщо знаете ли какви подобни, много по-сериозни афери и др. е имало и има около управляващите ни? Когато някой се опита да вкара по-различно мислене в политиката, като предлага на хората политика, мислеща за тях, а не за джоба на единици...!

Може и да си прав, че и двамата не заслужават глас, но това не означава, че не трябва да гласуваш.. Къде се е видял идеален политик/управляващ ?!

Аз лично, също като Wankata гласувах за Георги Марков, защото знам какво е направил за държавата, и че е честен човек, но няма тази известност и "престиж" като на Първанов.. Или пък скандалноста на Сидеров, с която си печели гласове. Аз знаех, че давам глас за загубена, но истинска кауза! Но народа ни е прекалено манипулиран от всички и всичко около него за да си отвори очите, и да избере този, който ще управлява за народа, а не за себе си..!

Edit: @mitaka33 За съжаление в думите ти има много истина... Реалноста в България е.. отвратителна! И само ние можем да я променим към добро.. Но постоянно някой ни води по грешния път, а ние като олигофрени не се противим и го следваме...!

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

А какво значи "вдигна се шум"?Означава ли че се омаловажава това?Бе тоя човек вади пистолет.Така са се решавали нещата преди един век.Там за където отиваме политиците на вадят пищови.За скандала в Европарламента би трябвало да поиска оставката на сина си.Всеки нормален ръководител би го направил.Мога да кажа и още случаи ама няма смисъл.

Според мен(разбира се нямам доказателства) не е извадил пистолет... Знаете ли колко лесно е да вярваш на всичко, което чуваш?

Не искам толкова сериозно да защитавам Сидеров, но смятам, че има достатъчно умсвен ресурс за да не извади уръжие при сдърпване, при това докато неговата партия е една от "управляващите"-имайки представители в Парламента.

Не казвам, че не е извадил, но и не го твърдя на 100%. Не съм бил там и не мога да кажа. И никога не вярвам 100% на медиите.. Защото това, което казват, коментират и ти въплътяват не рядко е лъжа, независимо безцелна, или с определена такава..

Аз пък смятам че е достатъчно самонадеян че да го направи.Простотиите му нямат край.

Сидеров излъга откровено за инцидента на магистрала "Тракия".Какво ще го спре да излъже пак?В онези, цивилизованите страни, само този факт щеше да е достатъчен, Сидеров да е вече политически труп!Освен това още си спомням как крещеше срещу полицаите и тръгна да се блъска в тях за да разкъса кордона им.Това ли е поведението на българския президент?

Първанов - за него или добро, или нищо ..., т.е. нищо!

Интересно ще е ако започнат да задават едни неудобни въпроси на Първанов за едни негови собсвености и т.н... Да видите тогава колко е невинен президента ни.. Даваха ги тези неща по телевизията, но никоя медия не му зададе въпрос за разни неща... Защо ли..? А сега от малкото-много..

Мислите ли, че ако стане президент Сидеров ще се държи така както на митингите ? Че ще продължава с прекалено остри изказвания ? Чухте ли го как говореше пред НДК и на конференцията ?? Защото той го повтори не 1 път, че това е огромна отговорност, към която се отнася изключително сериозно. Едно е митинг, съвсем друго е президент.

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

Предлагам анката: Трябва ли да се проведе предизборен диспут между претендентите за президентския пост Георги Първанов и Волен Сидеров?

Може и друга: Смятате ли за нормален отказа на Георги Първанов за участие в предизборна дискусия с Волен Сидеров?

Предлагам анката: Трябва ли да се проведе предизборен диспут между претендентите за президентския пост Георги Първанов и Волен Сидеров?

Може и друга: Смятате ли за нормален отказа на Георги Първанов за участие в предизборна дискусия с Волен Сидеров?

Подкрепям идеите за анкета.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Подкрепям идеите за анкета.

Излишно,Първанов вече заяви че няма да се яви на такъв дебат.Ясно е че хората ще го поискат ама има ли смисъл?

Добре че напоменахте за диспута . Как може Първанов да откаже една такава дискусия . Ако си спомняте на миналите избори направи същото . От всичките водещи кандидатури за президентското място само той не присъства . Тогава оплюха Бонев ( имаше си за какво де ( обаче и за Първанов имашеее) ) , както още преди това стана с Жорж Ганчев . От цялата ситуация най-хитър излезе Седефчо , като остави останалите сами да се "унизят" и паднат в очите на народа . Сега това се повтаря .

Това му трябва според мен на избирателя . Да ги види един до друг , в реално време. Извън всичките тея PR кампании и предизборни митинги . Да излезе пред народа , още по-добре пред библията да се кълне и тогава да говори .

Мислите ли, че ако стане президент Сидеров ще се държи така както на митингите ? Че ще продължава с прекалено остри изказвания ? Чухте ли го как говореше пред НДК и на конференцията ?? Защото той го повтори не 1 път, че това е огромна отговорност, към която се отнася изключително сериозно. Едно е митинг, съвсем друго е президент.

Това последното и на мен ми направи впечетление .

http://www.parvanov.bg/?go=80 <--- аз им драснах една молба за диспут :wub:

Редактирано от DemoVision (преглед на промените)

Ако има подобен дебат какво мислите ще каже Сидеров на Първанов?Аз не мисля че човек който претендира да е нормален та даже и комунист би дебатирал нещо с такъв.Вие как мислите?

Излишно,Първанов вече заяви че няма да се яви на такъв дебат.Ясно е че хората ще го поискат ама има ли смисъл?

Което поражда съвсем естествения наивен въпрос: Защо когато хората искат, Първанов не ще?

Мисля , че такъв дебат е нужен . Сидеров , мисля че се съгласи на такъв. Какво пречи на Първанов да приеме ? А dragozow поне да видим Първанов какво ще каже на Волен, щом мислиш ,че обратното няма почва .

Мисля , че такъв дебат е нужен . Сидеров , мисля че се съгласи на такъв. Какво пречи на Първанов да приеме ? А dragozow поне да видим Първанов какво ще каже на Волен, щом мислиш ,че обратното няма почва .

Защото му е гузна съвестта и знае, че Сидеров ще го направи на 5 стотинки с аргументите си.

Редактирано от stewie (преглед на промените)

Защото му е гузна съвестта и знае, че Сидеров ще го направи на 5 стотинки с аргументите си.

Това доказва друго но не и политическа умереност.Ще избухне,ще го наплюе и изобличи.И защо след като той е още по-зле от него питам аз?Първанов си е хванал неговото и е прав да откаже да се срещне с фанатик който не е наясно със себе си.Да излезе и да се "плюе" означава да падне до неговото ниво.Знаеш ли,аз съм почти сигурен в това какво ще каже Сидеров на евентуален дебат.

... всеки здравомислещ човек ще предпочете по - малкото зло.

Nе съм уверен че Сидеров е по-малкото зло...

... Срам ще ме е , когато влезем като последните бедняци в ЕС ...

...Какво ще го спре да излъже пак?В онези, цивилизованите страни, само този факт щеше да е достатъчен, Сидеров да е вече политически труп!...

Първанов - за него или добро, или нищо ..., т.е. нищо!

Първанов толкова пъти излъга и нищо, по-точно нещо - стана президент. Какъв избор има българина, между по-голямото и най-голямото зло, между по-големия лъжец и най-големия лъжец.

...Първанов си е хванал неговото и е прав да откаже да се срещне с фанатик който не е наясно със себе си.Да излезе и да се "плюе" означава да падне до неговото ниво.Знаеш ли,аз съм почти сигурен в това какво ще каже Сидеров на евентуален дебат.

Точно така, всички знаем какво ще попита Сидеров. Също така знаем, ча Първанов няма какво да му отговори. И той самият го знае и затова се крие като съсел.

P.S. dragozow, какво значи "на неговото ниво". Нивото никак не е ниско - 650000 български граждани, упълномощили Сидеров да задава тези въпроси. Ето, аз лично имам въпроси към Първанов, но посмъртно няма да имам възможност да му ги задам. Честно и по мъжки е да се срещнат и да дискутират. И едва ли сам си вярваш, че Сидеров ще наруши пръв коректния тон. По скоро Седефчов ще си изтърве нервите, притиснат от фактите.

Редактирано от mitaka33 (преглед на промените)

ЦИК обяви окончателните резултати от президентските избори

2 856 734 души са гласували на провелите се вчера президентски избори в България, сочат окончателните данни на Централната избирателна комисия на база 100% обработени бюлетини.

Георги Първанов е получил гласовете на 1 780 119 избиратели. След него е Волен Сидеров с 597 175 гласа. За Неделчо Беронов са дали гласа си 271 078 българи, за Георги Марков - 75 478. Петър Берон е получил 21 812 гласа, Григор Велев - 19 857, а генерал Любен Петров - 13 854. Тъй като правото си на вот са упражнили по-малко от 50% от имащите право на глас, на първи тур няма избран президент и на 29 октомври тази година ще се проведе балотаж между първите двама кандидати, събрали най-висока подкрепа - Георги Първанов и Волен Сидеров, гласи още решението на ЦИК.

Източник: БГНЕС

Досега темата всъщност най-вече "гори" от яростни фенове и яростни противници на Сидеров, повечето хора, които ще гласуват за Първанов го правят всъщност от липса на по-добра алтернатива, истински фенове на Първанов има двама-трима, както и противниците му не са толкова яростни при наличието на конкурент като Сидеров.

Та така... феновете на Сидеров твърдят, че повечето хора са прости и се оставят да бъдат манипулирани от медиите по най-елементарен начин. Противниците на Сидеров твърдят, че феновете му са прости и се оставят да бъдат манупулирани от самия Сидеров по най-елементарен начин. хахахах каква ирония - значи истината както винаги е някъде по средата.

Така беше и за Симеон, голяма част от хората видяха в него спасителя, той имаше и по-благородно излъчване на тих и кротък човек, загрижен за България, и фурорът беше неописуем. Тогава гласовете на противниците му дори не се чуваха и той отнесе конкуренцията. Оказа се, че излъга за много неща, защото не е възможно да обещаваш толкова много неща и да не лъжеш, иначе всеки би ги обещавал. Ситуацията със Сидеров е същата, цъфна от нищото, с агресивен тон и позицията на вечната контра на политиците, той спечели голяма част от народа. Но какво печелим от това, че ще имаме един човек-президент или след време управляваща коалиция Атака - ще имаме хора, които изтъквайки недостатъците, са спечелили много подръжници, но ще имаме хора, които отново нищо няма да могат да направят за рязка промяна в положението ни - освен ако не броим рязката промяна назад, защото аз съм човек реалист и рязка промяна напред просто не може да има, ако ще и с Господ за президент или в парламента да сложим.

За мен лично всичко, което Сидеров говори е популизъм от най-ниско ниво, който обаче гали ушенцата на българина, зажаднял да сложи някого на висок пост, който говори като него, псува всички и смята, че има готово решение за всичко.

Ето пример за някои от обещанията му, които се вижда, че са голи:

Например "обявяване на ДПС за неконституционна партия в нарушение на чл. 11, ал. 4 от конституцията - чрез сезиране на Конституционния съд". Подобно сезиране вече е имало преди години. Но дори и човек да пренебрегне този факт, няма как да не си зададе въпроса - и какво от това??

Или "сваляне на новините на турски език от екрана на БНТ чрез президентската квота в СЕМ". В състава на Съвета за електронни медии обаче държавният глава определя трима човека - очевидно недостатъчни за прокарването на каквото и да е решение, дори да приемем, че президентът Волен ще си назначи кукли на конци, които да изпълняват безропотно заповедите му.

По същия начин стои и въпросът със "смяната на това продажно и небългарско правителство с българско, национално отговорно чрез сезиране на Конституционния съд и вето над законите на кабинета". Президентското вето, както е известно, има само отлагателна роля. Тоест - то е нещо като поправителен за законодателите, които обаче имат право да си пуснат закона в същия вид, без да бъдат оценявани втори път.

Така че той обещава правилните неща, но няма никакъв шанс да си спази обещанията. Така беше и с Симеон, обеща много, даде огромна надежда на българина и тези, които наистина повярваха и бяха готови на бой заради него, останаха най-излъгани.

Това са моите доводи за това да презирам този вдигащ ала Хитлер изпъната ръка човек, а Хитлер знаем какъв е и какво е било отношението му към евреите, оттам и на Волен към малцинствата тук. Предполагам, че тази нарочно търсена от него самия асоциация не би трябвало да обижда феновете му и оттам и прозвището, което си дойде съвсем естествено:

0000025495-article.jpg0bb2477a7825302.jpg

Ето това е бил резултатът:

Racija10.jpg

Предполагам, че последната картинка ви се струва невероятна за у нас или пък радостна гледка не знам, но е факт, че с човек като Сидеров, народът трябва да внимава, а не да му гласува пълно доверие.

Защото или той лъже страхотно, за да се докопа до властта и използва всякави палячовщини за привличане на одобрението на масите, или той наистина ще направи всичко възможно, за да се доближи до своя идол.

И не забравяйте, че едно верме в Германия приказките на Хитлер за евреите са минали покрай ушите на хората, те не са ги приели на сериозно, обърнали са внимание само на приказките за процъфтяване на нацията. Да, тя е цъфнала, та вързала.

Има два варианта - имаме си Хитлер в Блъгария, или най-големият лъжец, който ще се наяде повече от другите даже, но и ще създаде лошо име на България дори и само с избирането му за каквото и да било. Примерът с Димитър Стоянов е пресен. Аз съм за втория вариант, щото не мисля, че Сидеров има "качествата" да се превърне дори и в "черна точка" в историята на света.

Не мисля, че съм черногледа относно лидера на коалицията, мисля, че изразих точно опасенията си, без да отричам, че думите на Сидеров са наистина страхотна стръв - силна, просперираща и независима България. Не знам дали успях да ви убедя, че тези ми мисли не са породени от масовото плюене на медиите срещу него, а от наблюденията ми върху поведението и думите на Сидеров, върху различните му лица. ohmy.gif

arti, изхаби толкова думи по адрес на Сидеров, че пропусна останалите. Сега се опитай да направиш и подобно "ревю" и за Първанов например. Трудно ще ти е нали, не ти идва отвътре? Снимковият материал не впечатлява. Това са същите глупости, които всички медии разправят. Едно и също втълпяване постоянно. Кой ли е с промития мозък? Може и ние "предателите", подкрепящи Сидеров, да сме такива, но вие останалите НЕ ни отстъпвате. Бих те помолил да се замислиш над това, но, както вече казах, или не ти се иска, или не можеш.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

arti... остави ни надеждата поне ;) Видяхме достатъчно не само от Първанов. Жал ми е за Симеончо, щото не му вярвах че ще вземам 800 лева заплата, но и това видях, че и по-вече :hush: Хубаво е да имаме вяра в себе си и в тия дето ни обещават нещо, колкото и невероятно да е то! Гледам сега и се чудя, защо ние българите сме бедни и озлобени. И само едно ми идва наум: Бедни сме, защото не вярваме в себе си, не вярваме и в тия, които избираме, просто ние сме неверници и колкото да ми е болно, турците са прави като ни наричат гяури, макар и в друг смисъл! На всички досегашни избори винаги съм си мислел: "Защо кандидатите са толкова озлобени към конкурентите си в предизборната кампания, а после не можеш да забележиш съществуването им? "Мисля си, че живота притиска и тях "горките" и не издържат на напрежението. Я вие се опитайте постоянно приеми, коктейли, командировки, тук открили джамия, там църква, ... , а ето и едно хипермаркетче за разнообразие... Офффф никак не им е лесно на избранниците ни :P

Другата седмица ще забравим за изборите , ама пак ще продължим да се джавкаме за щяло и нещяло и пак ще си я караме по старому! Даже и в Европа ще влезем, ама никой няма да разбере и след време тия 80-90 % дето подкрепят влизането ни в европа ще си кажат: " Ето, успяхме, ама не и аз подяволите! Къде пак сгреших, че не остана нищичко за мен?..." и така... най накрая ще разберем, че обикновения ковчег е 70 лева, а тия луксозните минават и 500...

Иху-аху... айде без обиди!

Виждам, че сте се разделили на два лагера. Принципно няма нищо лошо да спорите и да се убеждавате един друг в правотата на вашето мнение.

Но хайде да не прерастват спора в нещо по-голямо!

Тъй като явно има хора, които не четат внимателно, ще постна отново началото на поста си:

"Досега темата всъщност най-вече "гори" от яростни фенове и яростни противници на Сидеров, повечето хора, които ще гласуват за Първанов го правят всъщност от липса на по-добра алтернатива, истински фенове на Първанов има двама-трима, както и противниците му не са толкова яростни при наличието на конкурент като Сидеров."

Според мен Сидеров е страхотен риск, такъв беше и Симеон, не мога да поема такъв риск, така че няма как да ми дойде отвътре да плюя по неговия конкурент, който поне е имал 4-годишен мандат без повече от една изцепки (лъжите в началото са ясни, те са като тези на Сидеров - за рибоците, изцепката е голяма, но никога не е било крито това, че турците и циганите + върлите социалисти избраха Първанов, така че да се очакваше да предаде основна част от избирателите си е просто смешно biggrin.gif ).

Но успокойте се, бюлетина за Първанов няма да пусна, ще оставя на върлите фенове да вземат решение, след като ме доведоха до този избор.

Наистина не мога да разбера хората, които отричат нарочно целеното в началото вдигане на ръката на Сидеров ала Хитлер, нали това го направи така популярен, тази агресивност в началото, сега вече кротичко си обещава, нали вече има нац. ефир, не му трябва да търси сеир, но в началото... затова казах, че е човек с много лица - нагажда се, за да стигне колкото се може по-нависоко, не му пука за никого.

Нали точно за промитите мозъци казах, че е иронията, всеки вика на другия, че е с промит мозък, винаги е било така, единствено времето показва кой е бил прав, какво да споря повече, аз изказах мнението си, вие също - никой няма да ме убеди, че Сидеров е подходящ за президент, пък дори и в сравнение с Първанов. Както и аз няма да ви убедя, че Първанов поне е по-сигурен вариант, няма как да се о.ка повече, той си е затънал в л..на, а ние сме си до колене в тях. Докато Сидеров има известен шанс да ги излее и върху нас и да затънем повече от сега, вероятността да си изпълни обещанията е просто.... ахаххахахаха

И сега малко спам . Днес едно аверче ми разправя: Идва един при нас на барчето и пита: Вие българи ли сте. а те му викат защо? Той им вика, защото бях в едно барче на пазара и едни цигани ме питаха за кого съм гласувал и аз им казах за Сидеров и те ми казаха, че той искал да ги заколи и ме изгониха ;)

Кой ли им е казал, че Сидеров ще ги заколи?

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.