Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентски избори 2006

Featured Replies

...

А ти май не видя една друга табличка на гласувалите за Първанов, която показваше нещо по- интересно. Оказа се, че младите и образовани хора са тези, които са го подкрепили.

...

Тцъ. Точно обратното показваше - най-високи проценти подкрепа Първанов имаше във възрастовата група над 60 години, сред хората без основно образование и сред хората с турско етническо самосъзнание (там беше просто съкрушително - около 95%).

Не можах да намеря пълните статистики, но доста цифрички има тук: http://news.club.bg/81908.html.

• Отговори 494
  • Прегледи 41,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

За салама не знам как е било сега, но на предните избори имаше подаръчета от Първанов за циганите.

Напълно възможно е таблицата да е показала, че 90% от малцинствата са гласували за Първанов, затова и фактите за чужбина пак са в полза на Първанов, защото в Турция има най-много гласували в сравнение с другите държави. Никой не отрича това, че Първанов е широко подкрепян от малцинствата, но наистина не могат само малцинствата да го изберат с над 60%, има си страшно много социалисти - млади и стари, които са си му фенове и си гласуват за БСП по този начин. Така че той колкото е турски пезидент, толкова е и български, ако не беше набутал ДПС в коалицията нямаше да ми пречи, сега ми пречи, но повече ми пречи Сидеров, защото той лъже нагло и точно с тези лъжи разчита да влезе все по-дълбоко във властта, просто не искам и на парламентарните избори той да обере каймака.

Сега като се замисля дали да не ида да гласувам за него, пък ако съм права и се изложи тотално и го намразят до месеци най-върлите му поддръжници, поне няма да влезе в парламента с повече от 5 човека biggrin.gifbiggrin.gifohmy.gif въпреки, че той колкото повече става за резил толкова повече го обичат biggrin.gif щото така изразява позиция и казва истината хахаххаха За какво й е тази истина на Европа? Нека да погледнат и на нас като на бели хора, пък ние да вземем да оправдаем доверието им.

Комунистите оплюха Първанов и се обясниха в любов на Сидеров. Снимка: Булфото

От Българската комунистическа партия /БКП/ призоваха своите членове и всички, които не са гласували на първия тур на президентските избори, на 29 октомври да дадат своя глас за Волен Сидеров.

хахахха определено Волен има доста крайно леви идеи, които са се харесали на други крайни хора

В темата бяха изтирти някои мнения относно конкретни хора и имена, които с нищо не допринасяха за темата, тук всеки е някаква позиция, няма значение кой стои зад нея, затова тези коментари само създават излишно напрежение и са пълен оффтопик.

Лудост! БКП пристана на Волен, нареди да гласуваме за него

0000028993-article.jpg

Комунистите оплюха Първанов и се обясниха в любов на Сидеров. Снимка: Булфото

:):)

"What luck for rulers that men do not think." Adolf Hitler

"Какво щастие за управляващите, че хората не мислят." Адолф Хитлер

angry.gifangry.gif

:):speak:

"What luck for rulers that men do not think." Adolf Hitler

angry.gifangry.gif

Пак сравнявате Сидеров с Хитлер - това е несеризно, най-малкото! :down:

Палячовци като Слави могат да си правят скетчета на тази тема, но ми е болно, че толкова хора го вземат насеризно.

Да не говорим, че имиджа на сегашния президент е изграден от PR агенти.

Редактирано от stewie (преглед на промените)

Нямам какво да спорим крайният извод е,че всички са едни и същи и няма подходящ президент за БЪЛГАРИЯ!!!

Ех. Шях да напиша из аз това за изборната дата .Не бях сигурен сали президента я посочваше . Както и да е , идеално съвпадна с байрама. Което си е чиста случайност. Т.е. движението на тея много , много автобуси можем да го свържем единствено с празника .

Пак сравнявате Сидеров с Хитлер - това е несеризно, най-малкото! :)

Палячовци като Слави могат да си правят скетчета на тази тема, но ми е болно, че толкова хора го вземат насеризно.

Така ли? Вие го казахте....

Аз лично смятам че цитата е универсален - важи за всички. Най-странното за мен е, че е на индивид, който се оказва е можел и да мисли.....

Колкото по-бързо излезете от рамката " Всички са против мен", толкова по-добре за темата.

Така ли? Вие го казахте....

Аз лично смятам че цитата е универсален - важи за всички. Най-странното за мен е, че е на индивид, който се оказва е можел и да мисли.....

Колкото по-бързо излезете от рамката " Всички са против мен", толкова по-добре за темата.

Не се прави на ударен -

сложил си като цитат "Лудост! БКП пристана на Волен, нареди да гласуваме за него"

и отдолу си сложил цитата на Хитлер.

Не се прави на ударен -

сложил си като цитат "Лудост! БКП пристана на Волен, нареди да гласуваме за него"

и отдолу си сложил цитата на Хитлер.

Най се радвам като почнат да ми обясняват какво съм искал да кажа (може би имах предвид БКП ?) ....

Връща ме назад към един период от време дето май не е минал - даваха ти всичко наготово, смляно и подредено. Само го повтаряй и ще стане факт.

Аз имах предвид ситуацията в България като цяло - няма лидер достоен за този отговорен пост! Факт !! Иначе ситуацията отдавна прилича на ситуацията в Франция - призива е "Гласувайте за мошенника, а не за националиста".

Пък ти ако свързваш Сидеров с Хитлер и смяташ, че и другите мислят така - си е твой проблем.

Лично аз смятам, че за първия това е незаслужен комплимент - трябва доста да се потруди за да стигне нивото на втория!

Редактирано от bigalex (преглед на промените)

Най се радвам като почнат да ми обясняват какво съм искал да кажа (може би имах предвид БКП ?) ....

Връща ме назад към един период от време дето май не е минал - даваха ти всичко наготово, смляно и подредено. Само го повтаряй и ще стане факт.

Аз имах предвид ситуацията в България като цяло - няма лидер достоен за този отговорен пост! Факт !! Иначе ситуацията отдавна прилича на ситуацията в Франция - призива е "Гласувайте за мошенника, а не за националиста".

Пък ти ако свързваш Сидеров с Хитлер и смяташ, че и другите мислят така - си е твой проблем.

Лично аз смятам, че за първия това е незаслужен комплимент - трябва доста да се потруди за да стигне нивото на втория!

Май, и ти не си наясно какво искаш да кажеш.. или поне не можеш да го изложиш като смислена теза Така и не рабрах каква ти е мисълта.

Май, и ти не си наясно какво искаш да кажеш.. или поне не можеш да го изложиш като смислена теза Така и не рабрах каква ти е мисълта.

Нито повече, нито по-малко от:

Всеки разбира и вижда каквото и колкото може.

Редактирано от bigalex (преглед на промените)

Пак сравнявате Сидеров с Хитлер - това е несеризно, най-малкото! :rolleyes:

И аз съм на това мнение.

Един съвет към stewie - Не се занимавай чак толкова с такива спорове, и ти и аз знаем, че са безмислени, особено с такива хора..

На предните избори за президент почти всички партии подкрепиха Първанов, а сега някой ще прави такива коментари защото 1 партия подкрепила Сидеров.. Е да, колкото и да не ви се вярва - има хора, които вярват на Сидеров, и в неговите идеи, независимо какъв е бил, защото важно е бъдещето! А вие гледате единствено в миналото какво станало, как и пр. Ако не повярваш в промяната към по-добро, тя няма да се случи. А другия, пасивен вариант всички го знаем, и всичко го носим във нашия живот - резултата от него.

Благодаря.

Гледайте утре сутринта в Коритаров LIVE - гост ще бъде Волен Сидеров.

mitaka33 ще се опитаме.. някои ще гледат, други не и т.н. и т.н..

А някои ходят и на училище ohmy.gif:)cool.gif

Ред. от арти: По-горе в поста си изясних защо бяха редактирани някои мнения. Темата само спечели от това, иначе в момента щяхте да четете междуличностни дрязги, натрупвани с времето и нямащи нищо общо с темата.

Гледайте утре сутринта в Коритаров LIVE - гост ще бъде Волен Сидеров.

Жалко, че няма как да го гледам, защото не съм в България. Има ли някакъв начин да се гледа онлайн на запис?

Жалко, че няма как да го гледам, защото не съм в България. Има ли някакъв начин да се гледа онлайн на запис?

Пуснах два смотани RQ в дата-та - колкото да пусна информацията, и се надявам, че някой ще го запише.

Ако стане ще ти дам, най-вероятно, торент за да го изтеглиш.

Пуснах два смотани RQ в дата-та - колкото да пусна информацията, и се надявам, че някой ще го запише.

Ако стане ще ти дам, най-вероятно, торент за да го изтеглиш.

Е, идеално, дано някой откликне и го запише, защото и аз не мога да го хвана(ех това ПМГ :) ) а ми е крайно любопитно какво ще каже.

П.П. сякаш малко понамаля напрежението в темата.. Важното е да сме уравновесени, и мненията ни да са такива ;)

Ами последните писали са PcMan, mitaka33, PcMan, Night_Raven, stewie и пак PcMan няма как да ескалира напрежението, освен да се скарате кой по-хубави неща е казал за Сидеров biggrin.gif;)

Приятно гледане на интервюто, иначе сигурно такива все галещи ухото думи ще изрече, не вярвам да измисли нещо много по-ново:

http://izbori.actualno.com/news_81981.html

http://izbori.actualno.com/news_81816.html

Ами последните писали са PcMan, mitaka33, PcMan, Night_Raven, stewie и пак PcMan няма как да ескалира напрежението, освен да се скарате кой по-хубави неща е казал за Сидеров biggrin.gif;)

Приятно гледане на интервюто, иначе сигурно такива все галещи ухото думи ще изрече, не вярвам да измисли нещо много по-ново:

http://izbori.actualno.com/news_81981.html

http://izbori.actualno.com/news_81816.html

Мноого жлъч, бе arti, artiсахме вече... Аз пък си мислех, че Първановци са хора толерантни. Нищо де, ние ще го гледаме и после ще ти го разкажем. Ама хич ли не си любопитен какво ще каже Антихриста?

mitaka33, arti е дама ;) И защо си мислиш, че хората, които не харесваме Сидеров, задължително одобряваме Първанов?Има една поговорка: "Вземи единия и го блъсни в другия"!

mitaka33, arti е дама :) ..........

Съжалявам, не знаех че имало и женски ангели cool.gif arti, винаги вътрешно съм те харесвал :angry: Любовното обяснение - на ЛС. Ама тъй и тъй си го гледам Коритарчето...

НДСВ ще подкрепи Георги Първанов на балотажа

НДСВ ще подкрепи Георги Първанов на втория тур на президентските избори. Това съобщи встъпилият от вчера в длъжност говорител на партията Станимир Илчев.

“Изразяваме подкрепа за Георги Първанов в името на нормалното бъдеще на страната”, каза Илчев.

Той съобщи, че решението е взето в резултат на проведен анализ на ситуацията между двата тура, който е протекъл в парламентарната група на НДСВ и по време на Политическия съвет. По думите на Илчев решението е взето с “огромно мнозинство” и само един или двама от Политическия съвет на партията не са били съгласни с него.

По време на заседанието е обсъждана финализацията на програмата на НДСВ за периода 2006 – 2007 г. Темата за избор на еврокомисар обаче не е била повдигана.

Източник: Фокус

Разбира се, че НДСВ ще подкрепи Първанов. Обаче мен ме вълнува друго! Защо в анкетата, за кого ще гласувате на балотажа, резултатите не се променят?Слядя я още от първия ден и всичко се върти в рамките на +- 2-3 процента! Тука имаше мнения, че за Сидеров били гласували пенсионерите по селата. Сигурен съм , че и това го има, защото брат ми беше член на избирателна комисия в едно село близо до Русе и там Сидеров печели във всички 5 секции! Само че, това село е толкова близо, че младите хора са по вече от старите. Обаче пак не ми става ясно, дори пенсионерите да са гласували за Сидеров, защо в Калдата, резултатът е плачевен за Първанов? Ще напиша някои мои размишления, но се страхувам, че социолозите в БТВ ще ме опровергаят веднага! Не вярвам Калдата да е пълна с пенсионери, но... Знам ли, може и някой с много регистрации да гласува постоянно! Дано да не е така, защото лъже само себе си! А ако не е така, мисля си, че много хора не са гласували наистина. За мен остава още една загадка - Как синя София, стана КАРМЪЗЪ и отговора се крие в самата дума. София никога не е била синя или червена, тя е била кафява ! ( За мен кафявият е Доган, а не Сидеров! ) В софиянци има такъв страх да не им вземем заплатките, ние в провинцията, че са готови да дават задничето си винаги, когато е необходимо :baby: Политиката за тях е пари и който е отишъл в София е отишъл точно за ПАРИ! Духовното не е важно за него, Материалното е затъмнило мозъка му и тоя селяндур, вече е гражданин, даже СТОЛИЧАНИН! Абе какви ли ги говоря и аз, то работата е ясна, няма се излагам заради вас селяндури в нови премяни...

....Как синя София, стана КАРМЪЗЪ и отговора се крие в самата дума. София никога не е била синя или червена, тя е била кафява ! ( За мен кафявият е Доган, а не Сидеров! ) В софиянци има такъв страх да не им вземем заплатките, ние в провинцията, че са готови да дават задничето си винаги, когато е необходимо :P Политиката за тях е пари и който е отишъл в София е отишъл точно за ПАРИ! Духовното не е важно за него, Материалното е затъмнило мозъка му и тоя селяндур, вече е гражданин, даже СТОЛИЧАНИН! Абе какви ли ги говоря и аз, то работата е ясна, няма се излагам заради вас селяндури в нови премяни...

Направо си отговори сам на въпроса - в София отдавна софиянците са малцинство. Тя затова е и всякаква друга, но не и синя. Затова и хора като бат Бойко са на уважение. :P:baby:

НДСВ ще подкрепи Георги Първанов на балотажа

НДСВ ще подкрепи Георги Първанов на втория тур на президентските избори. Това съобщи встъпилият от вчера в длъжност говорител на партията Станимир Илчев.

“Изразяваме подкрепа за Георги Първанов в името на нормалното бъдеще на страната”, каза Илчев.

Той съобщи, че решението е взето в резултат на проведен анализ на ситуацията между двата тура, който е протекъл в парламентарната група на НДСВ и по време на Политическия съвет. По думите на Илчев решението е взето с “огромно мнозинство” и само един или двама от Политическия съвет на партията не са били съгласни с него.

По време на заседанието е обсъждана финализацията на програмата на НДСВ за периода 2006 – 2007 г. Темата за избор на еврокомисар обаче не е била повдигана.

Източник: Фокус

Още един изедник да подкрепи комуниста-след Доган.Вие не виждате ли,че това е вълча пасмина?!Ще ги подкрепи движението на един жалък поручик,който никога не е бил нито "Император на Ориента,нито дори цар"?И вие гласувате за това?Ето ви истината в 2 изречения :baby:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.