Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентски избори 2006

Featured Replies

Според MBMD 77% са гласували за Георги Първанов,и 23% за Волен Сидеров.Според агенция "Галъп" Първанов получава 78,7 %, а Волен Сидеров - 21,3 %.Отключвам темата за коментари.

• Отговори 494
  • Прегледи 41,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Всичко беше ясно от самото начало.. Когато всичко е потънало до такава степен в корупция, афери и т.н. не се позволява на народа да повярва, че има някой, който има намерение да се изправи с/у това.

За съжаление ние избираме кой да ни управлява, и винаги избираме такива, които управляват държавата не за благото на нас, а единсвено за тяхното благо. Още много години ще сме в тази ситуация.. И се съмнявам, че ЕС може да се справи с цялата схема в управлението ни.. Дано! Защото държавата, най-напред с нас потъва надолу в мизерия, безпаричие, масово не спазване на законите и т.н. и т.н.. А по-големия ужас тепърва предстои.. Съжалявам, че не мога да направя нищо за по-добрия живот на всичките ни сънародници. Мога просто да съм добър със всички, да живея понормите и законите, да помагам на който с каквото мога и да не гледам само моето благо.. В общ план на никой за нищо и никой не му дреме, само и единсвено за него си.. Всичко е резултат от това..

Е честит ни новия ,стар президент :lighter: Жалко за парите които отидоха за балотажа,беше ясно кой ще спечели. Сега остава да видим цирка на АТАКА и Сидеров какво ще предприемат :speak:

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)

Честито на печелившите!И да е жив и здрав до следващите предсрочни президентски и парламентарни избори :lighter:

Нямаше смисъл от излишни разправии.

Беше си ясно, ама айде купон да има.

Не разбирам от политика.

Но дай Боже да се измъкнем от мизерията.

Сега разбрахте ли защо сме зле и скоро няма да се оправим.Само една малоумна нация може да си избере за Президент един комунист работил за ДС.

Сега разбрахте ли защо сме зле и скоро няма да се оправим.Само една малоумна нация може да си избере за Президент един комунист работил за ДС.

Като гледам май нацията е по-умна от някои тука ,дето биха докарали само нещастия с кривите си разбирания. Айде да не се ядем на умници и глупаци.Когато фактите говорят би могъл от кумова срама да си затраеш малко,а не да обиждаш нацията в която си и ти!!

Няма хакери тука ,има просто струпване в теми за политика на крайни елементи. С цел да си изреват недоволството,анархисти и непълнолетни такива :) Затова и гласуването тука е такова, но за тяхно недоволство в реалния живот не е като в нета,да се псува на воля,и да се обижда наволя .Както и да се говорят врели некипели .

Имаме нов "стар" президент. Мен лично това ме радва - е, не чак дотам, че да отида до НДК да празнувам biggrin.gif

А малко по-сериозно към сериозната тема : дано Първанов продължи да показва едно достойно лице на България в международната политика и да ни помага всички да се чувстваме българи,без да се делим по религиозен, етнически или някакъв друг социален признак.

Като гледам май нацията е по-умна от някои тука ,дето биха докарали само нещастия с кривите си разбирания. Айде да не се ядем на умници и глупаци.Когато фактите говорят би могъл от кумова срама да си затраеш малко,а не да обиждаш нацията в която си и ти!!

Ако нацията ни беше умна и хората съставляващи я бяха разумни,България никога нямаше да е в такова мизерно положение.Може би си малък и трябва да ти припомня че за това овчедушие и простотия на голяма част от хората са виновни комунистите.Фактите са че разумния български народ направи правилния избор ( както го е правил винаги ) да продължават да го клатят разни зле прикрити комунистически шмекери и техните приятели от ДПС.

Сума ти време имахме да си спорим , така че от мен успех за Седефчо .

Казвам го , колкото да уважа избора на хората , които гласуваха за него . Аз не очаквам нищо от Първанов , видях го колко може.

Следваща дата в календарчето ми - 1 януари 2007г.

Ако нацията ни беше умна и хората съставляващи я бяха разумни,България никога нямаше да е в такова мизерно положение.Може би си малък и трябва да ти припомня че за това овчедушие и простотия на голяма част от хората са виновни комунистите.Фактите са че разумния български народ направи правилния избор ( както го е правил винаги ) да продължават да го клатят разни зле прикрити комунистически шмекери и техните приятели от ДПС.

Милсля че няма нужда да ми припомняш нощо за комунизма и началото на демокрацията. И ако се позамислиш малко ще видиш че всичко стана не по-вина на така мразените от теб комунисти.А ти да не си като някои дето бяха най-върлите комунисти,а като дойде промяната станаха най-големите им противници. Защото точно такива докараха българия до дъното през годините,с техните реваншисти и подлизурски щения да си дадат г*за безплатно на някой друг голям брат,само да не е Русия . Айде стига вече,няма такива онакива,има само такива мислещи за България и за хората ,и такива мислещи за джоба си и слушащи големия нов брат и европа,продажници.

Е, явно или аз съм глупака или тая анкета е манипулирана! Хората, с които съм говорил, в мнозинството си са гласували за Сидеров, незнайно защо Първанов печели 80 % ! И това ако не е манипулация на изборите в България... Майната и на политиката, вече няма смисъл от нея, Европа ще ни оправи всички! Така ще ни(ви) оправи, че ще търсите следващия път малко смазка за задника си! ПФУ!

Милсля че няма нужда да ми припомняш нощо за комунизма и началото на демокрацията. И ако се позамислиш малко ще видиш че всичко стана не по-вина на така мразените от теб комунисти.А ти да не си като някои дето бяха най-върлите комунисти,а като дойде промяната станаха най-големите им противници. Защото точно такива докараха българия до дъното през годините,с техните реваншисти и подлизурски щения да си дадат г*за безплатно на някой друг голям брат,само да не е Русия . Айде стига вече,няма такива онакива,има само такива мислещи за България и за хората ,и такива мислещи за джоба си и слушащи големия нов брат и европа,продажници.

Ти май незнаеш откога е външния ни дълг :) Иначе България си заслужава комуниста-агент.

Е, явно или аз съм глупака или тая анкета е манипулирана! Хората, с които съм говорил, в мнозинството си са гласували за Сидеров, незнайно защо Първанов печели 80 % ! И това ако не е манипулация на изборите в България... Майната и на политиката, вече няма смисъл от нея, Европа ще ни оправи всички! Така ще ни(ви) оправи, че ще търсите следващия път малко смазка за задника си! ПФУ!

Май ходиш само в такива среди затова така са ти говорели ;) Има една приказка за краставите магарета,вярвай ми,истина е ! Манипулацият е в някои умове само,както казах очаквам да започне цирка със Сидеров от утре,дори от тая нощ на пресконференцията :)

Ти май незнаеш откога е външния ни дълг :wors: Иначе България си заслужава комуниста-агент.

Знам откога е,както и знам доста други неща.Айде не ме карай да правя анализа от 1989-а до последните избори. Защото някои неща няма да си ти хич приятни като ги разбереш.

Незнайно защо гледайки сега как Първанов се радва си мисля, че в този момент не трябва да ликува а да плаче, защото истината че народа го избра е защото нямаше за кой друг да гласува...

Доживяхме т*р*и и ц*ига*и да избират кой да управлява България.. Купени хиляди турски гласове, наговорени цигани с/у Сидеров, който щял да им отреже главите и т.н... Защо ли точно цигани играят в момента хоро и свирят до НДК ?

П.П. днес докато разлистваха списъка с хора, имащи право да гласуват видях, че на 200на имена имше един подпис, който е гласувал. Това стана в ~15:00 часа.. И не само това ме води до заключението, което направих в първото изречение. незнам какво да мисля.. абсолютен ужас...

Знам откога е,както и знам доста други неща.Айде не ме карай да правя анализа от 1989-а до последните избори. Защото някои неща няма да си ти хич приятни като ги разбереш.

Радвайте му се,вие сте си го избрали.Щом ви харесва така да е.Колкото до това че нещо ще ми е неприятно ще ти кажа"едва ли".Просто съм силно незаинтересован по темата.

Да живее "демокрацията"!

Радвайте му се,вие сте си го избрали.Щом ви харесва така да е.Колкото до това че нещо ще ми е неприятно ще ти кажа"едва ли".Просто съм силно незаинтересован по темата.

Лошото е че щом не сме гласували трябва да приемем мнението на тези които са гласували.

Лошото е че щом не сме гласували трябва да приемем мнението на тези които са гласували.

Така е,нека който не е гласувал да спре да се сърди на другите,да се сърди само на себе си.А дори да е гласувал и да е загубил,да си припомни че "Глас народен-глас божи" Знаем че гроздето е кисело,но това е живота,не може всички да са доволни. Такова общество още няма открито,няма и да се открие!

dragozow,уважавам те,не само защото си"Специален" ! Копметентен си в сферите,за които е създаден този форум,но политическите ти възгледи,търпят критики !

Щом близо 80%,са гласували за точно този Президент,това значи,че трябва да го приемем това !

Аз лично не гласувах на тези избори,защото,симпатийте,към Партията,се изчерпаха !

Призива-"Шоково увеличение на доходите!",с който,Тя,дойде на власт,не бяха изпълнени,и моят вот/не гласуване/,са плод,на техният популизъм !

Те излъгаха така ,както и г-н Костов,твърдейки,че ще търси Отговорност,така,както и т.н. Цар,излъга за онези "800 дни" !

Реших,че г-н Първанов,колкото и да го уважавам,като политик,не трябва да го поддържам,заради самият Министър-Председател-г-н Станишев ! Затова и не глрасувах !

Т.н. "Сини",помогнаха за това,издигайки за Кандидат-Президент,човек,който/извинявам се /,не беше сигурен,дали,ще доживее,тези Избори ! Е,кажи ми тогава,къде е алтернативата ? Това не е ли някакъв сценарий !

България,влиза в Европа,с Министър-Председател-Социалист,и Президент-Социалист !

Къде е Дясното ? Убито !

Никога не съм бил с Десни убеждения,но това е реалност,dragozow,и Господата в дясно,просто трябва да ИЗЧЕЗНАТ,да се скрият от Политическото пространство в България !

За да има ДЯСНО,за да има Демокрация !

Всичко друго,което е компромис,означава,че Дясното ,е наредено ! От кой ли ? Ти ми кажи !

Минаха и тези президентски избори.

Както каза някой тук - общо взето шум, шум и минава и заминава. Нашият живот продължава да тече по същия начин, както е текъл до сега ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.