Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентски избори 2006

Featured Replies

Няма да гласувам, не ми харесва нито един от двата варианта :ph34r:

• Отговори 494
  • Прегледи 41,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Снощи, по време на пресконференцията на Първанов даваха резултатите от гласуването по възраст, образование, пол, националност??? от иозследванията на екзистпула, или нещо такова :ph34r:

Може ли от някъде днес да се видят по точни данни, защото лично аз бях доста смутен от някои резултати:

по националност - турци - 96% за Първанов

роми - 91% за Първанов

за останалите - по под 1 %

по образование - без образование -99% за Първанов

с основано образование - 95% за Първанов

Ако това са и окончателни данни, и като гледах по нова опашките в Турция за гласуване и след избирателите дето не знаят български, не знаят кои са кандидатите, само Първанов, това ли е "БЪЛГАРСКИЯ" президент?

Снощи, по време на пресконференцията на Първанов даваха резултатите от гласуването по възраст, образование, пол, националност??? от иозследванията на екзистпула, или нещо такова :ph34r:

Може ли от някъде днес да се видят по точни данни, защото лично аз бях доста смутен от някои резултати:

роми - 91% за Първанов

Ако това са и окончателни данни, и като гледах по нова опашките в Турция за гласуване и след избирателите дето не знаят български, не знаят кои са кандидатите, само Първанов, това ли е "БЪЛГАРСКИЯ" президент?

И какво излиза, Български президент избран от Турция.

Нищо проотив Турция ... много добре си гледат техните интереси... все пак България е апетитна територия. (Защо и нашите политици не са като турските... да имат някакви национални интереси)

Проблема е в нашите пишман политици че се продават за "дредби стотинки" и палати по морето.

По горе бях написал, че не знам кое е по малкото зло Сидеров или Първанов...

май по-малкото зло е Сидеров той поне няма резултати:

турци - 96% за Първанов

роми - 91% за Първанов

макар, че и Сидеров не го виждам за президент.

турци - 96% за Първанов

роми - 91% за Първанов

!!! Това ако наистина е вярно.... Незнам просто. Поне като изберат Първанов, ще можем с право да кажем , че е президент на масите .

А ето и поредният бисер в .gif формат

http://www.voininatangra.org/pics/parvan_off.gif

Редактирано от DemoVision (преглед на промените)

Какво е станало на 9ти? Дошли са болшевиките и за изгонили и последния немец от тук. А самото болшевишко управление е дошло многопо-късно (около 3 години)

На 7 септември СССР обявява война на България, България обявява война на Германия на 8 (осми) септември, на 8-ми срещу 9-ти е извършен военен преврат, на 9-ти партизаните и съветската армия започват да превземат България.

роми - 91% за Първанов

Нима си очаквал друго!? Подкрепа за ДПС, изваждане от затвора на Цветелин Кънчев, популизъм и манипулация, така се печелят избори в България.

това ли е "БЪЛГАРСКИЯ" президент?

Уви, да, това е антибългарският президент.

Днес с майка ми си вървяхме по улицата и си говорехме за изборите. Тя се обърна към мен и ми каза: "Аз съм жена на толкова години и винаги съм гласувала за демократите и винагфи съм ненавиждала комунизма. И въпреки това аз трябва да отида и да пусна червената бюлетина само и само за да не спечели Сидеров."

Не знам, но тези избори много ме разочароваха, най вече десните, слагайки Беронов за кадидат-президент. Чиста гавра с народа и със самия Беронов ако питате мен.

И както вече казах, май трябва да си изберем президента - имидж. Или този "за" ЕС или този анти-евросъюза.

Макар, че като се замисля ЕС няма да ни помогне, ако ние сами не си помогнем, но поне е някаква крачка напред, на фона на вече дългогодишното ни отстъпване назад. sad.gif

Айде да не подхващаме за пенсиите щото най-голямата пенсия беше беронов. И аз се чудя защо хвърлиха сума ти кинти за реклама като само дразнят лешоядите по магистралата....

В случая коментираме Първанов и Сидеров. А що се отнася до Беронов (силно се надявам, че само от бързане си го удостоил с малка буква), то определено ми дожаля, защото изгоря, за да опита да спаси демократичната идея - предварително обречена на провал от Иван Костов, Петър Стоянов, величеството (?), Бойко Борисов (с огромен принос) и т.н. Дожаля ми, понеже нямаше какво да отговори на поставени я ребром въпрос за кого от двамата ще гласува на балотажа, след 1-2 опита да се измъкне от тълпата журналисти, той доста тъжно, но ясно отговори, че няма да гласува.

Добре съм запознат с фашистката идеология. Фашизма умря отдавна още 1944. Сега има други наименования. Това за което говориш е расизъм. Още има и нео-назисъм, т.нр "Национализъм" (в България е много странна разликата между това да обичаш шибаната си ...

Абе 9ти спетември е празник на антифашистите. ...

*

За новите наименования може би си прав, но съдържането с нищо не е промемено - дали ще са евреи или цигани, то все е изтребление на хора, кой има такова право? А и неофашизмът (това е вероятно по-точният термин, макар че те са свързани смислово) май е по-фашизиран от предтечата си.

А за какъв национализъм да говорим на вратата на ЕС? Това е най-малкото неуместно.

За 09.09. - сигурно най-противоречивата дата в нашата история - ден на антифашистите и на пострадалите от тях...

--------

* за икономия на място малко понакъсах поста ти, за което моля да ме извиниш, не съм искал да променям мисълта ти

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Абе бях малко встрани от политиката в последните години, ама сега чух нещо, дето не знам да се смея ли или да плача. Агент Гоце, дава орден СТАРА ПЛАНИНА на един терорист или агент, както искате го разбирайте - агент Сава! Ха ха ха, докъде ще стигнеш БЪЛГАРИЙО? :)

Докажи че Ахмед Доган е терорист,и тогава говори такива глупости наволя. След като не са го съдили дори по време на комунизма за тероризъм сега ти ли ще доказваш това??

Ами агент Гоце прави перспективно вложение бе, bilder. Ето сега агент Сава му връща жеста - 600 000 изселници са извозени от Турция уж да си празнуват техните си там празници на наша територия и ей така, между другото, взели че гласували за Седефчов. Бас ловя, че половината не знаят дума български, камо ли кои са другите кандидати.

А къде ги видя тези 600 000 души френд,май аз като смятам според телевизия СКАТ и Сидеров стотина автобуси били забелязани в Кърджалийско да идват от Турция,по проста аритметика, ако сложим по 50 дори 60 души на автобус това прави към 6000 души нали :baby: А за 600 000 души ще трябват минимум 10000 автобуса ,което си е поредната смехория и оправдание на горките атакисти и техния вожд Воленчо :baby:

Е, ако питаш мен, по-голяма излагация беше синьо-червената ;) , а най- голямата е, че сини, жълти и червени се редуват да си дават дуп...тата на Доган ;)

Айде сега пак за дупения,мисля че това клише доста се изчерпа вече,измислете нещо друго !

Днес с майка ми си вървяхме по улицата и си говорехме за изборите. Тя се обърна към мен и ми каза: "Аз съм жена на толкова години и винаги съм гласувала за демократите и винагфи съм ненавиждала комунизма. И въпреки това аз трябва да отида и да пусна червената бюлетина само и само за да не спечели Сидеров."

Не знам, но тези избори много ме разочароваха, най вече десните, слагайки Беронов за кадидат-президент. Чиста гавра с народа и със самия Беронов ако питате мен.

И както вече казах, май трябва да си изберем президента - имидж. Или този "за" ЕС или този анти-евросъюза.

Макар, че като се замисля ЕС няма да ни помогне, ако ние сами не си помогнем, но поне е някаква крачка напред, на фона на вече дългогодишното ни отстъпване назад. sad.gif

Извинявай скъпа,но ние имаме напредък.Незнам дали си спомняш ония гладни години с режима на тока и купоните за хляб дори.Когато нямаше нищо по магазините,когато бяхме минали почти на натурално земеделие. Сега сме къде къде по-добре. Погледни какво става по улиците,погледни покупателната способност на хората,тя е нараснала.Е не всичко ще стане като в Европа за годинки,ще са необходими поне още толкова за да можем да кажем че сме донякаде добре. Но само с плюене по-старото и сменяне на правителства с други които започват нещата наново,няма да стане.

Докажи че Ахмед Доган е терорист,и тогава говори такива глупости наволя. След като не са го съдили дори по време на комунизма за тероризъм сега ти ли ще доказваш това??

Morfey_A разгледай тези линкове . Казват , че във всяко нещо има и частица истина . Открий своята .

http://lubamanolova.info/jestoki_igri6.html

Morfey_A разгледай тези линкове . Казват , че във всяко нещо има и частица истина . Открий своята .

http://lubamanolova.info/jestoki_igri6.html

Знаеш ли,това че ти се интересуваш от жълта литература и медии,незначи че това което те казват е истина.Погледнах го,и ме хвана смях ;) Заеми се с нещо по-сериозно за да докажеш нещо,а не такива псевдо секретни сайтове ;)

Когато гласуваме за президент, избираме преди всичко личност , и след това партия. Правомощията на президента са от такъв характер, че той не можа да провежда пропартийна политика, по-точно възможността за това е сведена до минимум. Затова и изборите са мажоритарни - избира се един човек, който да е обединител на нацията и да е лицето на държавата в международните отношения.

Практиката е показала (и Слава Богу), че това се осъзнава от всички български президенти до момента. След встъпването си в правомощия всички от тях, малко или много се дистанцират от партиите, на които до момента са били лидери, или които са издигнали кандидатурите им. Защото президента трябва да е президент на всички българи - затова никога не бих гласувала за човек, който се опитва да дели и без това разединеното ни общество - по етнически или религиозен принцип. ;)

От тази гледна точка - бюлетината съвсем не е червена. Така например, по мое лично мнение, България има нужда от модерно ляво управление, но ако на балотаж бяха Сидеров и Беронов, изобщо не бих се замислила и бих гласувала за Беронов. И това нямаше да е отстъпление от принципите и вижданията ми - защото според мен , в избора между тези две личности, той е по-достойната.

Съвсем друга е ситуацията при изборите за Народно събрание. Там водеща е партийната принадлежност, затова и са пропорционални. Тогава вече, бюлетините са разноцветни ;)

За всички хора на ПЪРВАНОВ ще посоча този адрес http://www.mediapool.bg/show/?storyid=122172&srcpos=20

Морфи А благодаря. Този също - http://lubamanolova.info/jestoki_igri.html

Говорят, че Сидеров бил Фашист, че бил КРАЕН Националист и най вече лъжец. Не зная дали някой си спомня как от трибуната но БТВ и по - точно от своето ШОУ(извършващо платени нападки) големия БЪЛГАРИН Слави Трифонов пускаше свои клипове за великия БЪЛГАРСКИ ВОЙН и казваше, че ако се построи паметник на Турския поробител на РОДОПИТЕ ЛИЧНО той ще го БЛЪСНЕ. Само след известно време най дружески си говореше със ДОГАН, впоследствие той и платените му режисьори започнаха да ЗЛОСЛОВЯТ срещу Волен Сидеров. Разбра се кои е дал орден "СТАРА ПЛАНИНА" агент ГОЦЕ награждава агент САВА за разграбването и поробването на България. ДС все още работи за ТЯХ. Изкараха Волен 1 че бил ЛЪЖЕЦ. Помислете си ДАМИ и ДЖЕНТЪЛМЕНИ, ако вървите в един коридор, който е осеян с капани не бихте ли попаднали поне на ЕДИН.

Спомня ли си някои, когато питат няколко „НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ” от ДПС какво се говори на Турски на площада – как реагират , озвръщат глава и гледат да се скрият. МОЖЕ и да са НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ но на кой НАРОД ???

ПЪРВАНОВ бил президент на всички БЪЛГАРИ. Симпатяга нали си ИСТОРИК. Какво стана с турското присъствие в БАТАК и ПЕРУЩИЦА . събрали се БАШИБУЗУКА и седнали да се надпиват. Резултата е плачевен ВСИЧКИ получили АЛКОХОЛНО отравяне - ЖЕНИ, ДЕЦА, СТАРЦИ и няколко заптиета дето непослушали и също пили от СВЕТЕНИЯ ГРААЛ.

От БТВ или БНТ не си спомням "ЯВОРЧО" нарече всички които са гласували за Волен Сидеров - лумпени и кретени. Това е обяснимо един симпатизант Кенан нарече Българския народ ИЗРОДИ. Резултат никакъв. Та ПЪРВАНОВ може и да е президент, но е най-вече на Българите с ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО.

ПРИЗРАК БРОДИ ИЗ БЪЛГАРИЯ.

сега ходи със стъпки несигурни. Какво Ще стане на следващите ИЗБОРИ при положение, че се стигне до тях. По мое мнения не виждам КОЙ ще спре АТАКА. Народното недоволство расте. НЯКОЙ да видя политик или полицай, или ЮРИСТ (Съдии, адвокати, нотариуси) в ЗАТВОРА. Или Министър – НЕ. Поне в близко бъдеще.

КОЙ ще ги спре – БСП – едва ли, НДСВ – също при положение, че все още съществуват; СДС, ДСБ и компания – още се карат кой да води хорото, - КОЙ.

Дали ще има война – надявам се да НЯМА.

Христос се моли, ама дали е съгласен МУХАМЕД.

Последен съвет към всички симпатизанти ОТИДЕТЕ в КЪРДЖАЛИ и си купете ПРЕЗЕРВАТИВИ може и да ви потрябват.

Редактирано от Keralain (преглед на промените)

Морфей, официални данни, които сега вървят по всички телевизии:

20 000 души с двойно гражданство са гласували в избирателните секции в Турция. За кого - 95.99 % от тях са дали гласа си за Първанов. Според митниците малко над 200 автобуса с "празнуващи" са минали границата. Познай защо. Познай и кой назначава по Конституция датата за изборите. Ха сега познай и защо тя съвпада с мюсюлманския празник (само подсказка - Парламентът прие закон, според който този, който купи гласове и такъв изборен туризъм се наказват). И още малко - това е начин да заобиколиш закона. В т.нар. "смесени райони" Първанов съвсем случайно спечели невероятен процент гласове, той иначе няма нищо общо с ДПС... Дали е терорист Доган, не знам и не ме интересува, но някак си не е редно да се дава орден на човек, който сам се е признал за провокатор, обучаван в ДС. Това са фактите. Сега за гласуването - аз лично няма да гласувам на балотажа - не желая да избирам между по-малкото и по-голямото зло. На първия тур гласувах за Георги Марков с ясното съзнание, че гласът ми е губещ. Заради принципа, че не изразявайки мнение, после нямаш право да мрънкаш. И за пръв път съм поставен пред ситуация, когато и неизразяването на позиция също е позиция, което е обидно. Впрочем явно не само за мен, а за болшинството от българите. Някой като психично болния лъжец-популист Сидеров и опонента му, дето преди няколко години го гонихме с камъни от барикадите, който си служеше с подобни популистки доводи и не е много по-различен от него, да ми отнемат алтернативата? Честно си казвам, единственият ми възможен избор е да нямам избор... Гласувайки за Сидеров, прецаквам не системата, а единствено себе си, за Първанов пък гласувам за част едно омразно статукво, което ни ползва за дойни крави...

btw, щях да се радвам, ако и ние сме толкова единни и организирани, колкото аркадашите от "смесените райони".

AciDBurn Майка ми ме каза да галсувам за Първанов преди да ми дадат листчето с имената на кандидатите. Но аз не гласувах нито за Първанов, нито за Сидеров, не само за да и направя на пук, но и защото имам лично мнение и няма да се водя по старовремски начин на мислене и заблуда от медиите, бляскавата реклама и "престиж" на Първанов.

Мисля, че stewie много точно го каза, и аз ще го повторя с мои думи - Повечето от хората са заблудени от мас-медиите и управляващите, които не спряха да оплюват(извинявам се за израза) Сидеров. Вчера влиза Сергей Станишев в НДК, и първите му думи бяха за фашиста Сидеров.. С какво е показал, че е фашист ? По КН1 и БТВ всички социолози и участници в коментирането на изборите не спряха да говорят срещу него. Единсвено Андрей от "Сблъсък" каза, че в думите и обещанията на Сидеров има много истина.

Този мой пост ще го игнорирате, както и други подобни на него бяха. Никой няма да го коментира и бързо ще продължите със говоренето против Сидеров, а защо ли? Задавали ли сте си въпроса дали всичко това не е нагласено - всички медии, политици и известни личности да говорят измислици за този кандидат ? Ако той говореще глупости и измислици щяха ли всички медии и пр. да правят всичко възможно за да обръщат хората с/у него ?!?

Просто съм изумен от българскта малоумщина (не искам да обидя никой, говоря общо)

Wankata, не искам да коментирам нищо и никого.Днес не искам дори да се карам с никого независимо какъв е той. Но се радвам че изкарваш тези данни за 20 000 души и 200 автобуса. Нима не са капка в морето,колко процента дават тези гласове. След като преднината на Първанов е над 40 %. Когато фактите говорят,някои ще трябва да замълчат.

Лека вечер ви пожелавам съфорумци !

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)

Творецът на първата етническа партия у нас – Ахмед Доган, редува политически шутове с плонжове, но в едно е особено последователен. В стратегията на ДПС правата на една етническа общност винаги са стояли над националната сигурност.

Цитатът е от статията на Георги Първанов, цялата статия от този линк посочен от Keralain по-горе. И ние сме избрали човек който днес говори едно, а утре съвсем друго.

Wankata, не искам да коментирам нищо и никого.Днес не искам дори да се карам с никого независимо какъв е той. Но се радвам че изкарваш тези данни за 20 000 души и 200 автобуса. Нима не са капка в морето,колко процента дават тези гласове. След като преднината на Първанов е над 40 %. Когато фактите говорят,някои ще трябва да замълчат.

За пореден път тълкуваш и изкривяваш информацията както ти е удобно.

AciDBurn Майка ми ме каза да галсувам за Първанов преди да ми дадат листчето с имената на кандидатите. Но аз не гласувах нито за Първанов, нито за Сидеров, не само за да и направя на пук, но и защото имам лично мнение и няма да се водя по старовремски начин на мислене и заблуда от медиите, бляскавата реклама и "престиж" на Първанов.

Мисля, че stewie много точно го каза, и аз ще го повторя с мои думи - Повечето от хората са заблудени от мас-медиите и управляващите, които не спряха да оплюват(извинявам се за израза) Сидеров. Вчера влиза Сергей Станишев в НДК, и първите му думи бяха за фашиста Сидеров.. С какво е показал, че е фашист ? По КН1 и БТВ всички социолози и участници в коментирането на изборите не спряха да говорят срещу него. Единсвено Андрей от "Сблъсък" каза, че в думите и обещанията на Сидеров има много истина.

Този мой пост ще го игнорирате, както и други подобни на него бяха. Никой няма да го коментира и бързо ще продължите със говоренето против Сидеров, а защо ли? Задавали ли сте си въпроса дали всичко това не е нагласено - всички медии, политици и известни личности да говорят измислици за този кандидат ? Ако той говореще глупости и измислици щяха ли всички медии и пр. да правят всичко възможно за да обръщат хората с/у него ?!?

Просто съм изумен от българскта малоумщина (не искам да обидя никой, говоря общо)

Уви, така е. Просто някои хора не искат да се замислят, а други просто не могат.

Не желая да се намесвам в спора ви.., ще се отчета само като кажа, че така поставени нещата аз ще пусна бюлетинка за Първанов. Не ме интересува миналото му, политиката му и т.н просто всеки здравомислещ човек ще предпочете по - малкото зло. Сидеров си е недоразумение в света на политиката ако го излъчим за лице, което да представлява страната ни.., ще станем за посмешище. Но пък то...май си го заслужаваме!

Морфей,факт е че са влезнали да "празнуват".Колкото до капката си има една българска поговорка за нея.Не ми казвай само че привържениците на Доган са гласували за Беронов.

Заслужаваме да станем за посмешище?

Ами щом така мислиш гласувай за Сидеров!!!

Ооооо бих гласувала за него...да видя сеир, да видя физиономийте на тези, които му възлагат надежди! На тези, които го мислят за някакъв спасител! На тези, които мислят, че освен голяма уста има и магическа пръчка, с която ще оправи България!

На всички, които вярват в речите ми, които не промениха съдържанието си за толкова време.

Бих...

Обаче не съм толкова безотговорна, нито толкова сляпа...

Но ми се иска ей така хипотетично, някой да покаже каква би била действителността ако Воленчо стана президент. Да нарисува една картина... Представяте ли си го? Защото аз не...

П.П Не знам спорещите тук дали са запознати, но има един документален филм на Михаил Ром от 1964 г. ако не се лъжа "Обикновен фашизъм" искрено ви го препоръчвам...тогава може и пак да си поговорим!

П.П Не знам спорещите тук дали са запознати, но има един документален филм на Михаил Ром от 1964 г. ако не се лъжа "Обикновен фашизъм" искрено ви го препоръчвам...тогава може и пак да си поговорим!

Както каза Морфей за Доган, ще го използвам и аз за Сидеров - айде стига с този фашизъм. Измислете нещо ново. Стига сте повтаряли като развалени плочи това, което медиите ви втълпяват.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Morfey_A казваш , че са капка в морето ?! Не ти ли прави негативно впечетление , не те ли кара да си мислиш , че е неправилно.

Сидеров предлага нещо ( не се знае , до каква степен би се изпълнило ). От Първанов нищо не съм чул . Повтаря се замо ЕС ЕС ЕС . Преди се повтаряше НАТО НАТО НАТО ? И за какъв чеп . Да ни избиват момчетата , като в същото време янките си точат нефт . Да имаме една едвам скалъпена армия , дето разполага с по-малко ресурси и от една американска база. Един парад даже не могат да спретнат в това състояние . Какво ще гледаме ? ,че то неандерталците са били по-модерно въоръжени.

Няма да ме е срам ,ако Волен стане президент . Срам ще ме е , когато влезем като последните бедняци в ЕС . Да ни се смеят хората . Българите за роби ни вземат там . Че и се радваме на мизерните еврота дето се припечелват . Кажете ми плс , да се хвана за нещо . С какво да се гордея аз ,че съм българин , когато влезем в ЕС .

Редактирано от DemoVision (преглед на промените)

Не разбирам защо трябва да отричаш всичко, което не съвпада с твоето мнение. Не, 20 000 души не са капка.. Някой ти изважда факти, и ти отново нежно показваш несъгласие и пр. Това, че остро защитаваш Първанов го разбрахме. Също така това, че за теб Сидеров е такъв, каквъто медиите и управляващите ти кажат, че е.

Точка.!

Edit: DemoVision Не, просто адски много хора си наумяват нещо, и дори да им извадиш 300факта с/у това, те няма да го отречат. Лошото впечатление за Първанов почна от много отдавна.. Но никой не се заинтересува от обществото тогава, и сега. И сякаш Първанов ни вкара в ЕС и НАТО.. Само това повтаря.. Просто той е улучил да е президент в този момент.. Нищо по-специално.

Абсолютно съгласен съм и с последните ти думи за ЕС. Мен също ще ме е срам.. Нашата учителка по История когато ни преподаваше за ЕС ни каза, че в момента Гърция е неофициално задния двор на ЕС... Гърция, която е в пъти по-развита от нас.. И не затъва в политически афери, постоянно източване на милиони от държавните пари и пр. и пр...!

Иначе имаме с какво да се гордеем, но със сигурност с държавното устройство и управляващите не можем да го направим! А тези, които могат да променят нещо, сме ние. Но сме прекалено манипулирани от всички и всичко.. Единици имат поне малка идея кое как става..

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

Ако питате мен и двамата не заслужават глас,ще ви кажа защо.Сидеров е националист в лошия смисъл на думата,доказвал го е многократно със свои изказвания.Обича да управлява еднолично,не търпи критика.Само неговата истина е истина.Който е против него излиза от партията,това донякъде напомня за Костов.Тия неща по магистралите хич не му правят чест защото той(народния представител) вади пистолет(?????).Това нещо на нормален западен политик би му струвало кариерата и би си подал сам оставката,тука няма такива работи.Жестовете му наподобяват тези на един друг човек докарал света до най-голямата война в която са загинали 50 000 000 души.Това което говори зарибява хората ама къща не храни,прекалено е евтино за да е истина.В историята сме имали подобни (палячовци) които са се задържали на политическата сцена по няколко години докато всички ги усетят,спомнете си "не ме гледай,българино".Без да искам да обида някой привърженик ще кажа че съм прекалено умен за да не гласувам за него.

Второ,Георги Първанов.Досегашен президент,успешен според някои.Успешен според мен с политическата си хамелеонщина и кротуването си по много въпроси.Тиха вода...която му дава втори мандат естествено.Няма собствено мнение,всички речи са му писани от други в един умерен стил който да е удобен за всички.Аз съм бунтар човек и ще кажа "не на мене тия".Бивш агент на "Държавна сигурност" което е непростимо.Моето мнение е че тия трябваше отдавна да са разобличени и да са вън от политическата сцена.Участник в една партия(майка) която през 1996 година ни докара дотам че се редяхме на опашка за хляб.Парите на хората в банките потънаха в бездънните гърла на някои с къщи в Бояна и Драгалевци.Тогава бях ученик и се хванах нощна смяна в един денонощен магазин за да изкарам нещо.Та първата ми заплата на другия ден се беше обезценила и можех да си купя две близалки с нея.Хората много бързо забравиха лошото тогава което изкара хората на улиците с тоягите.

Това са моите мотиви да не гласувам.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.