Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентски избори 2006

Featured Replies

1. Защото има имиджа на президент, а с влизането ни в ЕС точно това ни трябва.

2. Защото е по-малкото зло.

3. Защото след обявените резултати Първанов-Сидеров той е единтвената алтернатива.

Иначе и аз не съм му фенка, защото е комунист, но бих гласувала за него.

На всички които мислят като теб препоръчвам въобще да не се разкарвате да гласувате в неделя.Избирателите в Истамбул и Бурса ще свършат тая работа.Там 95 % от подадените гласове са за Гоце.Мисля че както винаги е по добре да оставим те да решат :)

• Отговори 494
  • Прегледи 41,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потресен съм че има млади хора които ще гласуват за Първанов.Как може нормален човек претендиращ че е образован да гласува за комунист ?!?!

Мислят ли тези които ще гласуват за Гоце че е добре за България президент,премиер и председател на НС да са комунисти ?

Моля някой гласувал за Първанов да ми даде ясен и смислен отговор

ЗАЩО ?

Днес не можах да гласувам,но на балотажа ще съм за Първанов. Питаш някой млад с висше защо би гласувал за него ли,много просто,защото не харесвам простака Сидеров. А Първанов отдавна не е комунист ако не си забелязал. В България дори крайните комунисти останаха толкова малко вече ,че изобщо не се броят. Дори те по-скоро гласуват за Сидеров,подлъгани от неговите приказки и обещания. Които са си чиста доза лъжи. Кое от всичките мислиш че ще може да направи? Най-много ще изложи България пред света. Но сега съм спокоен,видя се кой ще спечели следващия балотаж :)cool.gif

Оставиме,не се притеснявайте за вота тука,то аз отдавна знам че доста от потребителите на калдата изобщо нямат годинки още за да гласуват.

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)

Дори те по-скоро гласуват за Сидеров,подлъгани от неговите приказки и обещания. Които са си чиста доза лъжи. Кое от всичките мислиш че ще може да направи?

Същото важи и за Първанов.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Нас,младите,не че не ни интересува-просто се уморихме от болката твърде рано.

Болката от постоянните разправии в къщи - за пари sad.gif

Няма ги тия пусти пари и това си е.

Един с джакузи,друг с лимузина-пък ти си брой стотинките.

Не разбирам от политика.

Направена съм,родена съм и съм живяла по времето на Тодор Живков.

Защо така ходихме всяка година на почивка-и на море,после и на планина-със заплатите от 150 лева.

Няма да родя дете тук,сега-а искам.

Не заслужава да се мъчи и то sad.gif

haidukpikaso, хареса ми твоето изказване и те подкрепям на 100% cool.gif Много точно казано е това.

На всички които мислят като теб препоръчвам въобще да не се разкарвате да гласувате в неделя.Избирателите в Истамбул и Бурса ще свършат тая работа.Там 95 % от подадените гласове са за Гоце.Мисля че както винаги е по добре да оставим те да решат :)

Ето пример по който някои печелят гласовете си,а после това не било ксенофобия :)

А защо да не гласуват драги ми Велвет,хората имат синове,дъщери,бащи и майки тука,нима не ги вълнуива тяхното бъдеще.Както тези в САЩ,Израел,Испания и така нататък държави имат право да гласуват,въпреки че не са в България.

Същото важи и за Първанов.

Май не си запознат с предизборните обещания Гарване,иначе нямаше да говориш така ;)

А и президента е само представителна фигура,от която малко зависи,тя е за да представя България пред света главно,с поведение,мислене.

Ще гласувам за Първанов като турците и аз на балотажа за съжаление защото другия избор е още по-лош.Има нова анкета от Фифата така че се заемайте да гласувате.Костов постигна своето...

Днес не можах да гласувам,но на балотажа ще съм за Първанов. Питаш някой млад с висше защо би гласувал за него ли,много просто,защото не харесвам простака Сидеров. А Първанов отдавна не е комунист ако не си забелязал. В България дори крайните комунисти останаха толкова малко вече ,че изобщо не се броят. Дори те по-скоро гласуват за Сидеров,подлъгани от неговите приказки и обещания. Които са си чиста доза лъжи. Кое от всичките мислиш че ще може да направи? Най-много ще изложи България пред света. Но сега съм спокоен,видя се кой ще спечели следващия балотаж :)cool.gif

Оставиме,не се притеснявайте за вота тука,то аз отдавна знам че доста от потребителите на калдата изобщо нямат годинки още за да гласуват.

Гласувах за Беронов и мисля че той беше алтернатива на Гоце.

Запомни от мен "Бивш комунист,бивша ку..рва и бивш негър няма".Българите сами сме си виновни за положението в което сме.Щом на прага на ЕС гласуваме за комунист,бивш агент на държавна сигурност как можем да очакваме държавата ни да се развива добре и другите да ни уважават ?

Редактирано от VEELVET (преглед на промените)

Май не си запознат с предизборните обещания Гарване,иначе нямаше да говориш така :)

И така да е, то не ми и трябва. То каквото и да каже Гошко, няма да го изпълни, така че...

Запомни от мен "Бивш комунист,бивша ку..рва и бивш негър няма".

М'да, то има една поговорка за вълк, козина и нрав. Връзката ще я направите сами. :)

Май не си запознат с предизборните обещания Гарване,иначе нямаше да говориш така :)

А и президента е само представителна фигура,от която малко зависи,тя е за да представя България пред света главно,с поведение,мислене.

Президента разполага с информация за всичко което става в държавата,освен това има право на неограничени обръщения към нацията.Правиш ли връзката че ако има воля той може да излиза и да разобличава всички неправди и кражби от държавата.Мислиш ли че ако президента каже нещо след това компетентните органи няма да се размърдат и да свършат нещо ?

Някой да е чул Гоце да е направил нещо подобно ?

Без да искам отидох да гласувам :) Разбира се за Сидеров, Първанов и без това ще спечели. Ами така е, като десницата имаше слаба кандидатура. Ако беше се кандидатирал бате Бойко, мисля, че Първанов нямаше да има шанс. Не съм гледал за подобна анкета, ама би било интересно да се направи. Примерно ако Бойко Борисов и Първанов бяха на балотаж, за кого бихте гласували.

За сегашната анкета, малко съм изненадан, че Сидеров води и то доста пред Първанов :) Ако мога да направя аналогия с миналото, май се повтарят деветдесетте години, когато нарицателно стана името "червени бабички". ;)

Аз пък няма да гласувам и на балотажа.Пред избора между комунист (няма бивши такива) и лъжец с психични отклонения, предпочитам да се въздържа.

Който го е страх от промени, който е свикнал да го мачкат, и това вече да не му прави впечатление, който мнението му се регулира елементарно от медиите и публичните изказвания на известни българи и политици, този ще гласува за Първанов. Днес аз гласувах не за Първанов, не за Сидеров, не за Беронов, а за не до толкова рекламирана и известна двойка кандидати. Всички говорят против СИдеров с аргументи, повечето от които измислени и преувеличени. Не искам да защитавам този кандидат-президент, но ще споделя с вас, че перфектен човек няма... Перфектен кандидат-президент още по-малко. След всички анти-реклами, остри мнения по всички телевизии и прочие все пак се намериха хора, които знаят(до колкото е възможно) какво представлява коалицията, която ни управялва, знае и за някои мафиотски афери на Първанов, за които беше много слабо споменато преди около година, и то в не толкова големи телевизии..

Мисля, че е редно всички имащи право да гласуваме на балотажа за кандидата, който смятаме за по-достоен.

Поздрави :)cool.gif

Президента разполага с информация за всичко което става в държавата,освен това има право на неограничени обръщения към нацията.Правиш ли връзката че ако има воля той може да излиза и да разобличава всички неправди и кражби от държавата.Мислиш ли че ако президента каже нещо след това компетентните органи няма да се размърдат и да свършат нещо ?

Някой да е чул Гоце да е направил нещо подобно ?

Виж,за кой пореден път вече наблягаш на това Гоце. Е дори да е Гоце,още повече го уважавам Първанов. Защо си мислиш че всички работили за службите са работили за 6-о управление на ДС?? Аз като човек запознат с някои работи само мога да те съжалявам,Знаеш ли че по време на комунизма нашите служби се водеха за едни сред най-добрите,и са направили толкова колкото сегашните за хиляди няма да направят. Стига вече си прадирал с това Гоце.

Да президента има инфо,има всичкото инфо,на всичките служби.И какво?? Мислиш че Сидеров ще почне изявление след изявление да разкрива машинациите в държавата :) Ако не беше трагично такова мислене,щях да се смея като луд. Ако кажел пред компетентните органи :) И какво ще направят тези компетентни органи? А дали пък на президента се казва всичко,след като самите служби са обвързани с някои неща и дори си ги крият ;)А за държавна тайна чувал ли си,това всичкото което му се казва се води класифицирана информация,която той не може да разгласи пред медиите със обръщение:)

Мисля че малко знаеш,виждам че имаш желание,но нямаш достатъчно информация Велвет,затова и грешиш.

Гласувах за Сидеров. Стига вече червено-синьо, Левски-ЦСКА, нека малко се разбъркат картите, нека малко хаос да има, че сегашните управници много се оядоха и им е прекалено удобно. Та нека малко се стреснат и замислят.

Аз пък няма да гласувам и на балотажа.Пред избора между комунист (няма бивши такива) и лъжец с психични отклонения, предпочитам да се въздържа.

Честно да ти кажа и аз доста се чудя,и двамата не ми харесват ама ако не гласувам какво?Всъщност същото.Не,немога да гласувам за комунист.За луд още повече...Чудя се вече има ли нормални хора изобщо?Кандидатите са по-зле от тия в Биг брадър.

Когото и да избере човек все ще сбърка.И на втория тур няма да гласувам.Не искам утре на власт с моя помощ да ме управлява човек чийто интереси са всичко друго,но не и наши.

Накратко: Ще видим на балотажа! :ph34r::whist::)

Виж,за кой пореден път вече наблягаш на това Гоце. Е дори да е Гоце,още повече го уважавам Първанов. Защо си мислиш че всички работили за службите са работили за 6-о управление на ДС?? Аз като човек запознат с някои работи само мога да те съжалявам,Знаеш ли че по време на комунизма нашите служби се водеха за едни сред най-добрите,и са направили толкова колкото сегашните за хиляди няма да направят. Стига вече си прадирал с това Гоце.

Да президента има инфо,има всичкото инфо,на всичките служби.И какво?? Мислиш че Сидеров ще почне изявление след изявление да разкрива машинациите в държавата :whist: Ако не беше трагично такова мислене,щях да се смея като луд. Ако кажел пред компетентните органи :ph34r: И какво ще направят тези компетентни органи? А дали пък на президента се казва всичко,след като самите служби са обвързани с някои неща и дори си ги крият :)А за държавна тайна чувал ли си,това всичкото което му се казва се води класифицирана информация,която той не може да разгласи пред медиите със обръщение:)

Мисля че малко знаеш,виждам че имаш желание,но нямаш достатъчно информация Велвет,затова и грешиш.

"Знаеш ли че по време на комунизма нашите служби се водеха за едни сред най-добрите,и са направили толкова колкото сегашните за хиляди няма да направят."
Верно,доста хора изпотрепаха."Българския чадър" си беше новаторство отвсякъде.

"А за държавна тайна чувал ли си,това всичкото което му се казва се води класифицирана информация,която той не може да разгласи пред медиите със обръщение."

От кога

,кой в какви кръгове е замесен но заради това че притежава верни гласоподаватели му се прави компромис е държавна тайна ?

"Мислиш че Сидеров ще почне изявление след изявление да разкрива машинациите в държавата."

Щом Бойко Борисов го прави защо и президента да не го прави ?

Когото и да избере човек все ще сбърка.И на втория тур няма да гласувам.Не искам утре на власт с моя помощ да ме управлява човек чийто интереси са всичко друго,но не и наши.

То така че е донякаде така.Но когато трябва да избера,предпочитам по-малката злина винаги. А това сега изглежда е наложително,за да не стане по-голямото зло. Макар че Първанов не бих нарекъл зло.

Ако смея да попитам, какви са твоите интереси? Може би автономия? Споко, Първанов ще ви защитава, щото виждам, че вас все някой трябва да ви защитава, да ви дава права да ви ... слага лъжицата в устата с извинение.

Щом Бойко Борисов го прави защо и президента да не го прави ?

Знаеш ли,мисля че изобщо май не си в час за реалните неща в живота Велвет,особено за държавно устройство и неговото управление. Мислиш че всичко е толкова просто,че е достатъчно да се появи един рицар на някакъв бял кон и да оправи нещата :whist: .Мислиш че Сидеров е някакъв нов герой посмял да се опълчи на машинациите. По скоро Сидеров печели на база ксенофобски настроения които в България за жалост ги има много. Не на база нещо друго,нито нещо реално. Погледни само предизборната му кампания и ще разбереш.

Ако смея да попитам, какви са твоите интереси? Може би автономия? Споко, Първанов ще ви защитава, щото виждам, че вас все някой трябва да ви защитава, да ви дава права да ви ... слага лъжицата в устата с извинение.

А аз ако смея да попитам,кога успя да се "наточиш" толкова ! Явнно Сидеров успешно е променил мисленето ти на база религия ,етнос и ксенофобия.

То така че е донякаде така.Но когато трябва да избера,предпочитам по-малката злина винаги. А това сега изглежда е наложително,за да не стане по-голямото зло. Макар че Първанов не бих нарекъл зло.

Комунистите щяха да изтеглят войските ни в Ирак.Вместо това пратиха допълнителен контингент.

Една френска поговорка казва: -- Един път нати,струва повече от 1000 пъти ще ти дам.Погледнеш ли Сидеров пък трябва да си много луд да гласуваш за него.Та кое е по-малкото зло?То избор се прави при наличие на алтернатива.

Някои потребители тук са доказали, че в злобата си биха гласували и за д-р Ханибал Лектър ако се яви на балотаж срещу Сидеров. Да ги съжали човек как тогава биха определили кое е по-малкото зло :whist:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.