Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо ходещите по църкви са по-нещастни от другите?

Featured Replies

преди 8 часа, Acho5 написа:

Знам какво ще кажете ...

Това си е манипулация!!! 

Защо в тоя случай го задаваш този неуместен въпрос??? 

Първо: Явно не си вярващ!!! 

Второ: Дали си щастлив или не, не е свързано с посещение на храм. (Дори това не знае, т.е. всеки вярващ знае какво е Църква и каква е разликата и с храм). = Което те прави атеист или друговерец (гяур)!!! 

Принципно храмовете са за грешници!!! В храм би следвало да се ходи само по празници!!! = Този който редовно ходи, то отива, защото е съгрешил!!! = Отива да се моли, а не да търси щастието си там!!! = Да се изповядаш и смириш!!! 

Нормално е след като си очаквал чудо като посетиш храм да си разочарован, защото чудото го прави праведният човек, а не набожния!!! 

Откъдето следва, че ти не си праведен, а че всеки неправеден в последствие става нещастен е нормално. 

Друг е въпроса, че познавам и невярващи и вярващи които са щастливи и с посещение и/или не посещение на храм. 

Храмът не е виновен!!! Нито пък Русия за нещастието!!! :) Виновен е този който не умее да живее праведно и в последствие търси причината извън себе си!!!  

НЕ ОЧАКВАЙ ОТ ХРАМЪТ (ЦЪРКВАТА) ДА ТЕ ДАРИ С ЧУДО!!! -> И в тоя случай не ще упрекваш Църквата, вярата в Христос за твоите неволи!!!

Не си се научил да правиш чудеса ли??? Е = именно това ще увеличи твоето нещастие!!! = Научи се да правиш чудеса!!! :) 

Успех!!!

п.п. Казъну по един друг начин: Твоята конотация свързана с "църквата" (храма) е грешна!!! :) 

• Отговори 52
  • Прегледи 4,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• религията  е за необразованите хора много е вървяла в средните  векове даже са правили всичко възможно народа да е глупав и  да го контролират което не може държавата то от религията са

• Това си е манипулация!!!  Защо в тоя случай го задаваш този неуместен въпрос???  Първо: Явно не си вярващ!!!  Второ: Дали си щастлив или не, не е свързано с посещение на храм. (Дори тов

• Защото са Егрегорна ферма и програмна операция хранеща Сатаната,представящ се за бог.Егрегор е нематериална същност, създадена от специфични вихрови потоци-Вортекси биологична негативна енергия(от аст

преди 1 час, Pecataa написа:

Здравей,Утносно това което си написал съм  Не съгласен с теб! има над 10 вида клона на християнството като най популярните сред християните днес са

1. Протестантизъм 2. Православен 3. Католик4. Евангилизъм! Преди да говориш и мислиш отоври малко нета и чети всяка вяра  какво значи!

с палене на свещичка,не се доближаваш до БОГ всъшност нищо не правиш! Аз съм Евангелист,ходя на Евангелска-Бидесятна църква и мога да ти  Раскажа с часове

колко много ми се промени живота към добро! Прочети Първо Библията Новия завет след това стария завет и щети стане всичко ясно! Отвори малко Youtobe Напиши Свидетелста има много аз лично мога и аз да ти раскажа няколко свидетелства дори сега ще ти изпратя като съобщение няколко видея който да гледаш и ще ти стане всичко ясно,но най вече Чети Библията Щом изкаш да се доближиш до Бог и да ти се промени живота!

Пеца, на правопис, не ви ли учат ?

Набутал си се при сатанистката секта на Гундяев от КГБ и се оплакваш , че имало отрицателна енергия. Щом още си жив - пак е добре.

Винаги когато съм се молил на Господ Бог винаги съм почувствал ако не пълно то цялостно облекчение и духовно и физически и всякак си.

Същото е било и когато съм излизал от църква след молитви, а не са малко случаите когато сам си се моля когато не съм в църква на Господ Бог да ми помогне за нещо малко или голямо - не са малко случаите когато ми е помагано!

Всеки си решава сам за себе си дали да вярва в тези неща - аз лично вярвам силно в тях.

А на всички богохулници които се питат защо им се случват нещастия и имат проблеми постоянно мога да им пожелая да продължават в същия дух!

преди 18 минути, grizly написа:

...

А на всички богохулници които се питат защо им се случват нещастия и имат проблеми постоянно мога да им пожелая да продължават в същия дух!

Кълнеш ли, пиле?

Защото са Егрегорна ферма и програмна операция хранеща Сатаната,представящ се за бог.Егрегор е нематериална същност, създадена от специфични вихрови потоци-Вортекси биологична негативна енергия(от астралния свят, споделяни от човешки  колектив) Всеки Егрегор е автономна интелигентна единица. Егрегорът винаги възниква от колектив. Съзнателно или безсъзнателно, човешките групи (двама или повече души) бездуховни могат да насочат вниманието и емоциите си към определени религиозни фанатизми и да създадат Егрегор. Това са и създали. Религии,култове, Футбол, Телевизия жертвоприношения Войни  т.н..всяко си има свой Егрегор.Тези емоции подхранват Егрегора със специфичните му качества и сила. Всеки Егрегор като отделна същност се идентифицира и храни от своя създател и когато бъде призован (дори несъзнателно), той ще дойде да подкрепи, помогне на този, който го снабдява с "храна"или или увреди други. Цената е ти си негов роб. Неговата храна са емоциите, вниманието и намерението.Егрегорът може да упражнява контрол и влияние над материалната реалност. Нашето така наречено цивилизовано общество е изградено върху чудовищна лъжа. То не е нито хуманно, нито напреднало,нито човешко то е хладнокръвен Сатанизъм в йерархична система, изградена върху жътвата на негативни енергии от страданията и кръвните жертви на хора и животни. Всеки от нас, който не говори открито срещу варварството и жестокостта във всичките и проявления, е съучастник в продължаващото разрушаване на Планета и нейните създания.Ужасите, инжектирани във властовите точки на нашата планета от сатанинския елит, планетарната мрежа поддържаща ниско вибрационно състояние на шока и ужас в колектива страха, детските мъчения и жертвоприношения, публичните домове, фабричните ферми, вивисекционните лаборатории, кланиците, тероризирането на цивилното население и постоянното варварство с войните и негативните новини.Тази операция и жътва по извличане на енергия продължава милиони години.

преди 6 минути, Banesc написа:

сирено а  иначе как си 

:giggle1:

Не е Сирена.

:laughing5:

току-що, Banesc написа:

хубаво, инана

познавам я от 1000 км

нищо не познаваш

разликата е от тук до луната

току-що, _Aumi_ написа:

нищо не познаваш

разликата е от тук до луната

от стара коза яре съм

само вас може да заблуди 

преди 1 минута, Banesc написа:

от стара коза яре съм

само вас може да заблуди 

:wub: не думай

значи толкова я познаваш

преди 4 минути, _Aumi_ написа:

:wub: не думай

значи толкова я познаваш

кой ти каза че Гости Alletheya  не  е сирена ?

Няма я твоята сирена !?!?!!!

Тя реши , че може да спори със мен и загуби !

преди 14 минути, Banesc написа:

кой ти каза че Гости Alletheya  не  е сирена ?

приоритетите им са съвсем различни

Сирена има коренно различни интереси и не е вегетарианка :lol6:

Добра енергия почувствах само в една църква на мормоните, намира се между Янко Сакъзов и Оборище. То си е къща, няма икони и такива образи. Може би иконите са проводници на нечисти сили, нали и без това в Библията беше забранено да се правят образи и идоли. А в някои наши и в Руската църква чак и крипти с останки на умрели хора има, що за ненормалност е това? И дори има църкви със стенописи, където са изразени някакви отвратителни неща - дяволи, бесове, отрязани глави. Чудиш се тая църква на живота и светлината ли служи или на тъмнината и дявола, та по стените й пълно с такива гледки. Кое ви зарежда повече с позитивна енергия - лека комедия или хорър? Ами в църквите доста често има хорър сцени под формата на стенописи.

Иначе точно мормоните са си яка секта, не им се поддадох на опитите да ме направят мормон. Но определено след молитва там се чувствах по-добре от колкото след молитва в православна църква. Но то си е казано "Бог не е в църквата". Човек е по-близо до Бог в планината, на морския бряг като ходи бос и слуша вълните или дори като съблюдава необятната шир на някоя равнина. В тая връзка да се молиш в гората или тихо и наум на морския бряг е по-добре от колкото да ходиш на църква.

преди 3 часа, Acho5 написа:

Добра енергия почувствах само в една църква на мормоните, намира се между Янко Сакъзов и Оборище. То си е къща, няма икони и такива образи. Може би иконите са проводници на нечисти сили, нали и без това в Библията беше забранено да се правят образи и идоли. А в някои наши и в Руската църква чак и крипти с останки на умрели хора има, що за ненормалност е това? И дори има църкви със стенописи, където са изразени някакви отвратителни неща - дяволи, бесове, отрязани глави. Чудиш се тая църква на живота и светлината ли служи или на тъмнината и дявола, та по стените й пълно с такива гледки. Кое ви зарежда повече с позитивна енергия - лека комедия или хорър? Ами в църквите доста често има хорър сцени под формата на стенописи.

Иначе точно мормоните са си яка секта, не им се поддадох на опитите да ме направят мормон. Но определено след молитва там се чувствах по-добре от колкото след молитва в православна църква. Но то си е казано "Бог не е в църквата". Човек е по-близо до Бог в планината, на морския бряг като ходи бос и слуша вълните или дори като съблюдава необятната шир на някоя равнина. В тая връзка да се молиш в гората или тихо и наум на морския бряг е по-добре от колкото да ходиш на църква.

Ми тя цялата библия е осеяна със заповеди да убиваш хора и накрая завършва с "убивай всеки, който убива някого", та цикълът на насилие не само не свършва, ами е перпетуум мобиле, а олигофренът, който си мисли, че с убийства в името на въображаемия му приятел ще отиде в рая, в крайна сметка се озовава и той на долния етаж при другия въображаем приятел. :D Неслучайно по нормалните книжарници библията се намира в категория "научна фантастика" и "ужаси", което включва и книгата на мороните:

spacer.png

В крайна сметка, най-добре е да почиташ Стан. То и той е въображаем герой, но карай. Ако не друго, поне ще вбесяваш религиотърдите, защото не споделяш тяхната лудост.

spacer.png

преди 2 часа, Валсо написа:

В крайна сметка, най-добре е да почиташ ...Сей -Тан.

Звучиш като Адвоката му . Колко си по различен от религиозните , които ще вбесяваш ти си знаеш

.

преди 19 часа, Banesc написа:

сирено а  иначе как си

Прав си, в началото и аз се заблудих но сега я разпознах. Сирена е!

Това и е трети профил!

преди 2 часа, Dana Scully написа:

Звучиш като Адвоката му . Колко си по различен от религиозните , които ще вбесяваш ти си знаеш

.

Явно не можеш да четеш. На снимката пише "Стан", затова и съм дал линк към клипа на Еминем "Стан". :lol6:

...викам я да намина...

...ачка ко стаа...

...успя ли да вербуваш някоя изпаднала в моментно затруднение бедна душа за вашата кауза?...

...колко сте долни виЙ евангелистите...ако знаеш...

Защо да са нещастни ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.