Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилнята на Иван

Featured Replies

преди 18 минути, IvanKirov написа:

Моли се да не се стига до там, да ми се налага да се изнасям от воюваща държава. Няма да ти е до баница.

На теб или на твоя ГЗ? :) По-добре още сега си бегай към своя си Бей или Бин Баш Иятолах .... :) 

• Отговори 760
  • Прегледи 41,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най накрая се намери един добър човек да направи тема за Иванчо - обожателя на казармата и всичко останало свързано с нея. Иванчо!   Не забравяй да благодариш на човека.

• Колев 74
    Колев 74

Няма ли тук с кого да се дърляш бре? Излиза, че не някой от нас те вика из темите, а ти сам си ни търсиш. Така личи от горе написаното от теб.

• То една тема му е малко ти за един пост говориш  

Публикувани изображения

На ИванК любимците

00020901.webp?resize=696,539&ssl=1

• 2 седмици по-късно...
преди 8 минути, IvanKirov написа:

Нужникарчето прилича да е платено тролче, и по един час на ден не чисти нужници като го гледам. Деня и нощя кибичи тука, да хвали неща, дето сам не ги иска за себе си.

Затуй им викам паразити, щото вредят на другите. Хем ако верно чисти нужници, все с нещо е полезен за света. Адинай и подобните му чичаци такива нечовешки поразии правят, че именно те са причина за ИТ краха в момента, не е ИИ. Наемали безполезни хора, да си вдигат акциите изкуствено, и сега ги изсипаха на пазара.

Затуй кандидатстваме по 100 човека на обява, и аз спечелих една такава. Сито нечовешко е в момента, само кадърните остават на кораба, аз и се натоварих в най-голяма криза.

Шапкарите де ме търсят да ми сцепят главата, пенсиите им от нас идат. Не от Ристу кръчмаря.

Иване пак ли съ тъ ебнъ ли въ??? :) Нъл на седмицъ изкарваш 640 ... к'во, не ти стигът ли въ? :) 

преди 1 час, dioib написа:

Иване пак ли съ тъ ебнъ ли въ??? :) Нъл на седмицъ изкарваш 640 ... к'во, не ти стигът ли въ? :) 

Повече изкарвам. Гледай си в твойто коритце.

преди 17 минути, IvanKirov написа:

Повече изкарвам. Гледай си в твойто коритце.

В момента пералнята работи. Обслужва я жена ми, а и готви боб. 

Затова и съм тук, та гледам си кефа, колкото и на теб да не ти харесва, а ти си гледай офиса, че само произвеждаш биологично ненужно. :) 

:beer:

Нещо, ако му е достатъчно 4-битов компютър, то ползвайте го!!!

Друг е въпроса как ще го свържете към 64 или 128 битов! :) 

• 4 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
преди 5 минути, IvanKirov написа:

СТИГА СИ МЕ ВИКАЛ В ТЪПАТА ВИ ТЕМА, БЕ НЕЩАСТНИК - САПУНКАДЖИЯ - КЛОШАР!

Иванушкъ, що викаш въ?? :) = Още ли не си намерил някой който да ти тъкова ГЗ? :) Ристо го няма и почна да викаш, що??? :) На друг не пускаш ли въ??? :) 

преди 6 минути, dioib написа:

Иванушкъ, що викаш въ?? :) = Още ли не си намерил някой който да ти тъкова ГЗ? :) Ристо го няма и почна да викаш, що??? :) На друг не пускаш ли въ??? :) 

Запивайте си в говорилнята, не ме занимавайте. 

Като ме няма ме викате, като дойда - пищите!

Да ти подскажа ли как се казва на такива вагини?

току-що, IvanKirov написа:

Като ме няма ме викате, като дойда - пищите!

Кои сме ние? Иване, аз не съм от вие или теб, но да викаш, то защо отново си недоволен като жена? :) 

Пак си в истерия, но тя не е подтикната от тук. Какво се е случило? На "сухо" ли си?

току-що, dioib написа:

Кои сме ние? Иване, аз не съм от вие или теб, но да викаш, то защо отново си недоволен като жена? :) 

Пак си в истерия, но тя не е подтикната от тук. Какво се е случило? На "сухо" ли си?

Не бе, дразните ме, като ме викате в малоумните теми. Поне 20 пъти се отписвам вече. 

Не си ми равен, не си от моето тесто... казал Ердоган на ...

Дори ме мързи да ти търся цитата. 

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Не бе, дразните ме, като ме викате в малоумните теми.

Ти пък защо се връзваш? 

Иване, и мен много неща ме дразнят, но не на всяко реагирам. 

Забави бе човек! = Поздрав специално за теб:

преди 21 часа, IvanKirov написа:

Аха, пиянката - пъдар на мин. заплата, на издръжка по-скромна от голямо куче. Разправя ми за труд и идеали. Неук, некадърен и мързелив. Като сте толкоз качествени що ми се умълчахте като ви препитах за техника от вашето време? Има ли изобщо нещо, в което сте компетентни, освен говнолеярства по кадърните и по младите. "Поинт" на паразит, само в чуждото гледате, кво да отмъкнете. 

Не е конкретен Ристу да ме е дразнил, самата идея да поробвате младите е порочна. Затуй трябва да отивате в кофите на историята. Като онез дядки де се дървят на Зеленски, много искали на фронта, ама после пуснали сапунките, и ще отложат. 

Не е истина кви жалкари...

Ти що си остави селото и отиде да миеш чуждите нужници? И пак не може да си изкараш сам за Насъщния. Присмял се хърбел на щърбел. 

Не спря да парадираш с пари. Аз постоянно казвам, че съм бедняк. И с повишаването на данъците ще обеднеем още. Ние малкото, дето не сме паразити на чужда сметка. 

Е нали тук казвам бе. Беден съм. Искате да ни завлечете с вас. Копейките неуки говоря. 

Еми да кажеш добро за соца, след всичко преживяно... Кво се казва на такъв? Да искаш пак да ни го натресеш? Дори почвам да подозирам, че си измисляш. Не може да има нормален човек, да не намрази всичко това. 

Аз кво ти разправям, бе нижникар! Лично домакинство с трифазен ток в къщи, няма. Трифазен има у всяка сграда, сравнително равномерно разпределят домакинствата по трите фази. Не ми се отваряй на техника, тука побеснелите дядки с претенциите, ми мълчат. Аз съм си добър в моята област, ти в тая област си кръгла нула. Гледай си кенефите!

Трифазен има дето има големи мотори и / или голяма консумация. И са 380 волта, нужникар, дето пиковите стойности на синусоидата гонят половин киловолт. Не ти трябва такова у вас!

Иване, уж си трезвен, но явно си с ментални увреждания. :) = Нали съм ти казал да ме цитираш тук в твоята тема!? Сърдиш се, че те викат в друга, а ти като по-умен, защо не им репликираш тук?

ОК, разбирам, че дъртите ти пречат. Само не ми става ясно защо ме слагаш в някакъв кюп? Кои са замълчали при твоето "препитване"? -> Принципно Иване не умееш да си задаваш въпросите правилно и в следствие на което може и да не получиш отговор и/или да си направиш неправилен извод. Тръгваш с непрокопсани алегории да защитаваш компетентността си. :) В какво си компетентен ти? 

Принципно един продукт трябва да е направен по интуитивен начин всеки да може да борави с него, а не да разучава кое за какво е. 

Какъв е този "пойнт"? :) ОК, твоето его е голяма, но изказа ти е под всякаква критика. 

Хайде да видим в бъдеще дали ще схванеш, че мен лично ме коментирай в твоята си "специално" тема. Тя за теб някой я създаде, т.е. да не се заяждаш в другите теми, а тук на "твой" да си ръсиш мъстта (гнусотата/погнусата) към мен.  Или какво, понеже знаеш, че не ще се обидя си блееш де ти е кеф ли?

= Това твоето, постъпка на трезвен човек ли е? :) 

преди 3 часа, dioib написа:

Нали съм ти казал да

Думата ти не чини и колко на петела долната джука. 

Тръгваш с непрокопсани алегории да защитаваш компетентността си.

Изобщо не ме интересувате, ти особено, тъй че няма какво да ви защитавам. Все едно да се обяснявам на кварталния прошляк. 

ОК, твоето его е голяма, но изказа ти е под всякаква критика. 

Простак съм. Не схвана ли?

Хайде да видим в бъдеще дали ще схванеш, че мен лично ме коментирай в твоята си "специално" тема.

Коментирал съм те със снимка, в темата "Форумен новговор", модерацията е уведомена. Всичко това след 20 доклада, щото сте мерзавци и злоупотребихте с търпението ми, хем да ме псувате хем да ме банят. Не е лично към теб обвинение, към двуличните копейки е по принцип. Нарицателни станахте. 

Щом още не си баннат, е доказателство за двойния аршин тука. То не бяха псувни, заплахи за убийство, отрова и омраза. Аз  само за едно такова отнесох 3 месечен бан. Ти не спираш да псуваш, и нищо не се случва. 

преди 17 часа, IvanKirov написа:

със снимка

С каква снимка бе Иване? :) = С твоя творческа ли? :) 

преди 17 часа, IvanKirov написа:

Простак съм. Не схвана ли?

Това, че си простак мен не ме бърка. Принципно простакът не може да бъде засегнат с псувня. :) 

По-лошото е, че простотията си я правиш трезвен. Нормално е човек като се напие и да прояви простащина. 

И к'во се жалваш за "двойният" стандарт?! - След като не ти харесва, то не ползвай този свободен форум! Елементарно е! 

Хубаво е, че си запазил животинското в себе си, т.е. реагираш като твар, но си домашен питомец. ОК, разбрахме, че Ристьо те е тормозил. Няма го вече в този форум и пак недоволен. Защо? 

Аз съм ти свикнал с простотията, но явно ти с различна простотия от твоята не си свикнал. = Последвай Ристьо тогава, какво се държиш като мазохист? :)  

преди 5 часа, dioib написа:

Последвай Ристьо тогава, какво се държиш като мазохист?

Не пизди меня, куда тебе идти!

Надявам се вие от старото поколение, поне руски да знаете. В училище го учихте. 

Айде английския е от дявола, там нямам надежда с такива като вас. Затуй искате да набутате младите в скотски условия, по-зле от обор. Това ви е вашата екосистема, да не сте самИ. 

Вчера гледам по вестника писали, че 50% от българите сте работели за минимална заплата. Като се сетя какво мнозинство сте, и как гласувате с ГЗ си, и се отчайвам и губя надежда. 

large.2323(8).jpg.42d39a9a24c8494472a36b213aeb2789.jpg

преди 8 часа, IvanKirov написа:

от българите сте работели

Поне се разбра, че не си българин. ОК, разбирам, че не си предател, а шарлатанин. Отделно, че провокациите ти са плиткоумни. :) 

Да си жив и здрав! 

преди 34 минути, dioib написа:

Поне се разбра, че не си българин. ОК, разбирам, че не си предател, а шарлатанин. Отделно, че провокациите ти са плиткоумни.

Ми аз не съм работил тогава. Българин съм за мое огромно съжаление. 

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Българин съм за мое огромно съжаление. 

Ивънчъ, може да имаш български паспорт, но не си българин! -> Щото не става ей тъка да позлваш "сте"! -> Което означава, че не владееш българския език!  

Българският език е труден! То не може с твърдението си, че знаеш старобългарски (руски) да се наричаш българин! = Архаичен си!!! :) 

преди 11 минути, IvanKirov написа:

T.e. в 6-ти клас съм бил несретник. Или ти сега си несретник, риеш срещу мен, и седиш на минималка. 

По соца бях феодален, закрепостен селянин. 

Кво му е хубавото на това? В казармата са роби. 

Иванча, явно в 6-ти клас някой те е обезчестил от към неправилната страна и затова по-късно Ристьо ти е разширил "най-северната точка на гръбначния ти стълб! :) 

Чуй сега, мъж не мое стане майка! = За това и да не ти притеснява това, т.е. това е все едно да ти вземат проба за дизентерия, но с био продукт. :)    

преди 1 минута, dioib написа:

Иванча, явно в 6-ти клас някой те е обезчестил от към неправилната страна и затова по-късно Ристьо ти е разширил "най-северната точка на гръбначния ти стълб! :) 

Чуй сега, мъж не мое стане майка! = За това и да не ти притеснява това, т.е. това е все едно да ти вземат проба за дизентерия, но с био продукт. :)    

Червен некадърен лумпеноид, може ли изобщо да допусне, че има хора дето се оправят без тъпия ви соц. 

преди 46 минути, dioib написа:

Ивънчъ, може да имаш български паспорт, но не си българин! -> Щото не става ей тъка да позлваш "сте"! -> Което означава, че не владееш българския език!  

Нищо общо нямам с вас, много съжалявам, че съм се родил сънародник с такива като тебе. 

Не си избира човек родителите, няма как да се асоциирам с такива като тебе. Не съм като вас!

• 1 месец по-късно...

Да си ги имам под ръка, като ми потрябва. 

на 24.05.2024 г. в 12:40, AAUUXX написа:

Никой не може да е спец колкото теб ,но имаш телевизор направи проверка дали е възможно да приемеш 9 канала на една честота, след което сподели с нас резултата.

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

За да има България е трябвало да има шапкари, които пасяха границата на България. За да можеш ти сега да го плюеш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.