Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилнята на Иван

Featured Replies

преди 15 минути, IvanKirov написа:

Не са се променили. Изглежда няма начин стар юзер да се задържи задълго. 

Модовете ги мързи да гледат, раздават банове заради самозащита. 

Мерзавците се възползват. 

Да, ти псувай и обиждай, другите са ти виновни.

• Отговори 760
  • Прегледи 41,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най накрая се намери един добър човек да направи тема за Иванчо - обожателя на казармата и всичко останало свързано с нея. Иванчо!   Не забравяй да благодариш на човека.

• Колев 74
    Колев 74

Няма ли тук с кого да се дърляш бре? Излиза, че не някой от нас те вика из темите, а ти сам си ни търсиш. Така личи от горе написаното от теб.

• То една тема му е малко ти за един пост говориш  

Публикувани изображения

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Да, ти псувай и обиждай, другите са ти виновни.

Meне ми правят забележки за просташка картинка - виц, 

диодния се скъса да ме псува, и нищо. Преди малко го докладвах, станах мерзавец зарад вас. 

Безнаказано ли искате да хвърляте кал по другите? 

Инак мен лично не ме засягат ни псувни ни обиди. Дори е по-цветно. Ама айде "наказания"та да не седят все при нас... Амеби дето ни викате. 

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Тогаз бях мизерник на заплата. 

И мислиш, че след като си в казана ставаш за качествено питие ли? :) 

От теб не ке стане качествено!!! :) 

Гледай си мъркучъ и дизелъ .... :) 

преди 4 минути, dioib написа:

И мислиш, че след като си в казана ставаш за качествено питие ли? :) 

От теб не ке стане качествено!!! :) 

Гледай си мъркучъ и дизелъ .... :) 

Туй побърканото тъй и не разбра, че дизел не съм карал никога. 

Как да стана неграмотен дебел чичи като вас? Копейка, де се дере да живеело туй па онуй. Щели да превземат гръцките острови, и да се бият за Путин :-)

преди 19 минути, IvanKirov написа:

Много му разбирате на софтуера бе, и от държава и само власт да ви даде човек, и почва сталинския терор. 

Странно защо в живота сте пълни аутсайдери. Все в чуждите канчета гледате да разпределяте, щото вашето е празно. 

Иване, какво става с офиса ти? :) Още ли не си му сменил мър куча? :) 

преди 27 минути, IvanKirov написа:

Е каква кола, ти ми кажи. Снимах ви маркуч за пералня. По колите няма такива. 

Знаем ви копейките, ще вкарате такива като мене първо, по Белене, казарми и бригади. 

Некадърникът винаги знае как да оправи държава, те гледай таксисти и зарзаватчийки кви закони ни натвориха. 

То, твоята продукция, че е от пералнята е видно. :) НО, ти си склонен да изхвърлиш мръсната вода барабар с детето. :) 

Иване, за някои неща не се ползва пералня или нужник, а си трябва баня и топла вода. :) 

Мен твоите кирливи ризи не ми трябват. :) Колкото и да ги въртиш из пералнята, то те ще си останат засечени и дори вече са демоде. :) 

Смени си концепцията! Само се правиш на IT разбирач, но едва ли ще те допуснат на по-горна позиция при този начин на мислене и все ще се наденеш на Ристовия дедин ... :) 

Има клише: По-добре не говори. Няма да разберат, че си глупав! :) 

преди 2 часа, dioib написа:

Не може да се оправи с една елементарна скоба, ти за маркуч питаш! :)

преди 3 часа, dioib написа:

То, твоята продукция, че е от пералнята е видно. :) НО, ти си склонен да изхвърлиш мръсната вода барабар с детето. :) 

Иване, за някои неща не се ползва пералня или нужник, а си трябва баня и топла вода. :) 

Мен твоите кирливи ризи не ми трябват. :) Колкото и да ги въртиш из пералнята, то те ще си останат засечени и дори вече са демоде. :) 

Казах ти, че е залепен и сменен, и 2 пранета врътна. Ти - не. Чукча писател. 

преди 3 часа, dioib написа:

Смени си концепцията! Само се правиш на IT разбирач, но едва ли ще те допуснат на по-горна позиция при този начин на мислене и все ще се наденеш на Ристовия дедин ... :) 

Има клише: По-добре не говори. Няма да разберат, че си глупав! :) 

Еми само това съм работил, явно някакви други дядовци са ме наемали, и дося не съм гонен от работа, заради несправяне. Само зарад закрити проекти, бюджет и т.н. Не съм евтин, понякога не могат да си позволят опитни хора. 

преди 1 час, чичо Сашо написа:

Не може да се оправи с една елементарна скоба, ти за маркуч питаш! :)

На тебе специално ще повторя, като камбаната за глухите. Сменен е. Искаш ли снимка, скобите са други вече, оригиналните не успях да защипя. Иска специфичен инструмент. 

преди 29 минути, IvanKirov написа:

Искаш ли снимка, скобите са други вече, оригиналните не успях да защипя. Иска специфичен инструмент

И какво толкова специално ти трябва за тая скоба а? Акъл да, трябва! Стискаш скобата с клещи и я вадиш, слагаш новия маркуч, стискаш пак скобата с клещи и слагаш тел или свинска опашка на дръжките за да я блокираш. Надяваш я на новия маркуч , слагаш маркуча на място и закарваш скобата там и махаш свинската опашка от дръжките на клещите. А може и като я стиснеш с клещите и я извадиш да сложиш тел където стискат клещите за да не се затвори! Мноого сложно! Трябват "специални" инструменти! Акъл трябва Иване, акъл. Ти си единствения дето си сменявал маркуча на казана със "специални" инструменти! Ние не сме виждали такова нещо.... ИТ...:giggle1:

преди 3 минути, чичо Сашо написа:

И какво толкова специално ти трябва за тая скоба а? Акъл да, трябва! Стискаш скобата с клещи и я вадиш, слагаш новия маркуч, стискаш пак скобата с клещи и слагаш тел или свинска опашка на дръжките за да я блокираш. Надяваш я на новия маркуч , слагаш маркуча на място и закарваш скобата там и махаш свинската опашка от дръжките на клещите. А може и като я стиснеш с клещите и я извадиш да сложиш тел където стискат клещите за да не се затвори! Мноого сложно! Трябват "специални" инструменти! Акъл трябва Иване, акъл. Ти си единствения дето си сменявал маркуча на казана със "специални" инструменти! Ние не сме виждали такова нещо.... ИТ...:giggle1:

Нямам таквиз клещи бе шапкар!

Не се отварят достатъчно. Половината ми инстументи са в СФ. Имам много техника, ама не всичко мога да поддържам в 2 екземпляра. За пеесе стинки скоба и газ с отвертката. Зор беше ваденето, че на мноо терсене място. 

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Нямам таквиз клещи бе шапкар!

Обикновени клещи бе ИТ 15 дипломи 16 езика! За ел техници! Не се отваряли! :giggle1: 

Ти май си се взел за много знаещ и можеш а? Ние другите нищо не знаем а правим? :giggle1:

Обикновени клещи бе ИТ 15 дипломи 16 езика! За ел техници! Не се отваряли! :giggle1: 

Ми да, обикновени клещи. Не може да се отвори толкова, да захване голямата скоба. С френския ключ я отварях. 

Имам едни в София, тип гарга, като тръбен ключ. С тях щеше да стане. 

Шапкар!

Цитат

Ти май си се взел за много знаещ и можеш а? Ние другите нищо не знаем а правим? :giggle1:

Именно щото нищо не правите, ами ме кълвете постоянно, зарад старата ми техника по село. Къв ИТ съм, като не карам смартфон на колела, дето щяха да изпукат от студ тая зима, в едно задръстване. Кат замръзне тая батерийка, и остаряват пред зарядните станции. 

Те затуй си карам дръгела. Никакви сериозни проблеми, а го юркам по черно. Консумативите сам си ги сменям, съвсем наскоро за пръв път видя майстор, протече ми долния семеринг на колянов вал. Италяното турял някакво менте, аз поддържам само с оригинални части за такива отговорни неща. Нищо, че е 5 пъти по-скъпо. 

Вие големите отворковци, не излизате от сервизите. Зет ми с втора сравнително нова кола побеля, предната му скъса разпределителен вал. С новата пак по сервизите.

Вий си ги таралянкайте тия. Инак лъскава, да. Бабите ша та заглеждат! Като праси опърлаче, като яри подстригаче. 

Не го съветвай тъй щот е от кръжока пречат ми ръцете ,ше земе да изтърве скобата да го шибне по носа и ше те обвини в атентат :D

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Не го съветвай тъй щот е от кръжока пречат ми ръцете ,ше земе да изтърве скобата да го шибне по носа и ше те обвини в атентат :D

Ако не беше сапункаджия, щеше да се сетиш, че не може да излезе по никакъв начин. 

Хем ти е снимката пред тебе. Освен някак да я счупя на две, ама трудна работа. 

Айде и в тая тема, че съм пропуснал...

large_00.png.f86fbac88ca5a96a6f58437468c4b5f7.png

преди 12 минути, AAUUXX написа:

Омръзна ми да му слушам глупостите и хвалбите на тоя. На перлата едно време поне 4 пъти сменявах този  маркуч, явно се къса от вибрациите на центрофугата!

На тоя ръцете явно са му заврени в задника. Ако ги извади ще ги счупи!

преди 1 минута, чичо Сашо написа:

Омръзна ми да му слушам глупостите и хвалбите на тоя. На перлата едно време поне 4 пъти сменявах този  маркуч, явно се къса от вибрациите на центрофугата!

Кое са глупости бе дядка?

Кажи една глупост, да има за кво да се хванем. 

Клещите ми не ловят скобата. Друго?

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Кое са глупости бе дядка?

Кажи една глупост, да има за кво да се хванем. 

Клещите ми не ловят скобата. Друго?

Какви са тия клещи? 

преди 5 минути, чичо Сашо написа:

На тоя ръцете явно са му заврени в задника. Ако ги извади ще ги счупи!

Така е.

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Ако не беше сапункаджия, щеше да се сетиш, че не може да излезе по никакъв начин. 

Хем ти е снимката пред тебе. Освен някак да я счупя на две, ама трудна работа. 

Айде и в тая тема, че съм пропуснал...

large_00.png.f86fbac88ca5a96a6f58437468c4b5f7.png

Това е на пералня маркуч? 🤔🤔🤔

Какви са тия клещи? 

И тях ли искаш да ти снимам бе безграмотник? Кви клещи? Черни!

Това е на пералня маркуч? 🤔🤔🤔

Да. Ако отбираше от ремонт на техника, нямаше да си заврян в л-ната. Аз дето съм ИТ мога да я върша такава работа. 

преди 13 часа, IvanKirov написа:

Еми само това съм работил, явно някакви други дядовци са ме наемали, и дося не съм гонен от работа, заради несправяне. Само зарад закрити проекти, бюджет и т.н. Не съм евтин, понякога не могат да си позволят опитни хора. 

Иване, Иванушка ... не стига, че не си евтин, но явно не си давал и качествено. За това и в момента в офис-нужника си правиш съвършеният си продукт. :)  

Жал ми е за теб, но уви не си комунист, нито пък харесваш казармата. Единствено в което за момента доколкото разбрах си: Специалист на меме. :) = След като се занимаваш с това, то изобщо не си IT,  а олигофрен, който освен олигарси друго не вижда. = Точно непрокопсан социалист си, която Корнелия е изхвърлила зад борда като ненужен баласт. :) 

Ти си като герой от филма "Стоножка", но някой те е резнъл и сега гладно горкото ... :) 

Иване: Прави Любов и Бъди щастлив! Забрави Ристьо и прочие ... IT специалността явно не ти е в кръвта. Стани овчар или кравар. Поне мляко ще имаш! 

...

Ако не е тайна, то. я сподели в какви значими проекти си участвал;. Какво по-точно си произвел, но не пускай мемета правени от теб, а линкове на сайтове където ти си реализирал твоя неевтин талант. = На мен личното това ще ми е интересно, а не мислите ти за нужника, казармата, офиса ти, маркуча ти и т.н. в какво битово несъвършенство си се забутал в момента. Доход от апартамента в София получаваш нали?! => Следователно си задоволен материално. Не ти върви с жените - нямаш деца. И вместо да си щастлив ерген = псунеш Ристьо и подобни копейки и т.н. и считаш, че си забавен. :) = Не! Жалък си. = Мен лично ме хваща жал за теб, но от добра воля да видя с какво мога да ти помогна, че пари нямам. 

преди 5 часа, dioib написа:

Ако не е тайна, то. я сподели в какви значими проекти си участвал;. Какво по-точно си произвел, но не пускай мемета правени от теб, а линкове на сайтове където ти си реализирал твоя неевтин талант

Направих си сайт и си качих сертификатите и дипломите на него, и проектите, в една блажна визуализация.

Ама не е за тъпи спрели дядки.

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Направих си сайт и си качих сертификатите и дипломите на него, и проектите, в една блажна визуализация.

Ама не е за тъпи спрели дядки.

Дано не попадна на въпросния. :) 

Особено след като е скалъпен в офис-нужника ти. :) 

Предимството да си тъп е: Когато го удряш - да  не го убиваш и да се мъчи! :) 

Иване, Иванушкъ, някои сме гадни! Отровни дори!!! По-добре да не срещаш такива, че на Рисьо казармата ке ти се стори "Райска градина". :) 

Ех, поредното "пушечно месо" ... мда ... чакащо своя добър работодател ... - Твоето е безконечна наивност!!! Как да не те жали човек ... :) 

Прави Любов и Бъди щастлив! За друго не мисли ... кратък е живота ... :) 

преди 35 минути, dioib написа:

Иване, Иванушкъ, някои сме гадни! Отровни дори!!! По-добре да не срещаш такива, че на Рисьо казармата ке ти се стори "Райска градина".

Аз с такива като тебе не дружа, бъди спокоен. 

Ограниченият човек - личи му и от Космоса. И там има интернет. 

на 26.01.2024 г. в 15:03, чичо Сашо написа:

Иванча!

Инструмента се казва -  клещи! А те са два вида: ! Тези на които като притискаш дръжките - челюстите се затварят.  И втория вид - тези на които притискаш дръжките - челюстите се... Разтварят.

На теб ти трябват от втория вид, за да свалиш или поставиш скобата. Като те виждат хората какви прости неща не знаеш и не разбираш от живота, нищо друго не им остава да се подиграват на"" IT"" специалиста от форума. IT - съм ти го сложил в двойни скоби, белким го забележиш. Това е направено с цел да ти заостря вниманието при прочита от твоя страна.

На Иван клещите са черни, анодирани, а моите са блестящи, никелирани (или хромирани ли?)

Кои са по-добри?

преди 2 часа, Колев 74 написа:

Иванча!

Инструмента се казва -  клещи! А те са два вида: ! Тези на които като притискаш дръжките - челюстите се затварят.  И втория вид - тези на които притискаш дръжките - челюстите се... Разтварят.

На теб ти трябват от втория вид, за да свалиш или поставиш скобата. Като те виждат хората какви прости неща не знаеш и не разбираш от живота, нищо друго не им остава да се подиграват на"" IT"" специалиста от форума. IT - съм ти го сложил в двойни скоби, белким го забележиш. Това е направено с цел да ти заостря вниманието при прочита от твоя страна.

1250-666-koteshko-dupe.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.