Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилнята на Иван

Featured Replies

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Точно, на мен ми разправяй. Родители, роднини пролетариати, работници, дали не сме зависими от БКП. 

Ти поне си бил в БКП.

Добре де, кво заслужаваш като лъжеш. Ще те опсувам и контрата пак у мене. 

Дядо ми по майчина линия, и баща ми, са имали партийна книжка. Дядо ми приключи '86 та година, баща ми загива от злополука в казармата. По лично негова вина, спор няма, не виня Ристу. Не го помня, споминал се е като съм бил на годинка. Всеки прави грешки.

Кво БКП? Цветен ТВ не можахме да си позволим, ни пералня, за кола да не говорим. Турбо мизерия и жителство. Туй ми завещаха. 

Ся си мисля, колкото време утрепах с родния коптор, по-добре да го бях съборил. По на сметка щеше да ми е. 

• Отговори 760
  • Прегледи 41,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най накрая се намери един добър човек да направи тема за Иванчо - обожателя на казармата и всичко останало свързано с нея. Иванчо!   Не забравяй да благодариш на човека.

• Колев 74
    Колев 74

Няма ли тук с кого да се дърляш бре? Излиза, че не някой от нас те вика из темите, а ти сам си ни търсиш. Така личи от горе написаното от теб.

• То една тема му е малко ти за един пост говориш  

Публикувани изображения

преди 1 час, IvanKirov написа:

шакпари беснеят, смятат, че им принадлежим. 

Да дойда да ти поробувам още 6 месеца, ако искаш?

В Сърбия обмислят дали да върнат задължителната наборна служба :speak:

Забеляза ли как внезапно ви замря темата? Че и тия другите, дето пиша, като не ги прекопавам и поливам. 

Ти си двигателя на форума, благодарим че те има  :wors:

преди 11 минути, AAUUXX написа:

В Сърбия обмислят дали да върнат задължителната наборна служба :speak:

Сърбия не е в ЕС. Наборник не може да се измъкне толкоз лесно. 

Аз АКО бях наборник в ЕС, щях да пикам на Терминал 1, в последствие и Т. 2. 

И да ми хванете опинците. 

Поне някакво военно обучение да беше. То чист затвор. 

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Ти си двигателя на форума, благодарим че те има  :wors:

Моля! Знам, че се лигавиш, ама фактите говорят. 

Прави са лелите, трябва да има тема да се сополивят на воля. Като са моми, то 200 мурафета, докат ми пусне. 

После станат слонове, мъжете били токсични. Все едно, ще ми седи за старини. 

Едвам се въздържах, да не им насипя наистина. 

Само малко!

преди 7 минути, IvanKirov написа:

то 200 мурафета, докат ми пусне. 

После станат слонове, мъжете били токсични. Все едно, ще ми седи за старини.

Е винаги има избор с някой от другите полове :rolleyes:

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Е винаги има избор с някой от другите полове :rolleyes:

Дядките като ви свършат другите козове, на пед алщини го обръщате. 

Де го @andiay да ви анализира!

Бъзикам се, и той кат' вас!

Имаше един период, само за гееве пишеше!

Затуй му викам копейка, да не ми се сърди!

Трябва да си луд, за да си мислиш, че ти се сърди. И то, точно той! Прави ти доста точен анализ на поведението, а ти отсреща всяка минута си за смях. Как тогава ще си мислиш че някой ти се сърди, когато забавляваш всички ни. Без теб сме за никъде. Трябвало е още от самото откриване на Калдата да се регистрираш. Друго си е 20 години смях с Иванчо Киров! Ако Калин те направи Глобален модератор, ще хвърчат копейки наляво и надясно!

преди 7 минути, Колев 74 написа:

Трябва да си луд, за да си мислиш, че ти се сърди. И то, точно той! Прави ти доста точен анализ на поведението, а ти отсреща всяка минута си за смях. Как тогава ще си мислиш че някой ти се сърди, когато забавляваш всички ни. Без теб сме за никъде. Трябвало е още от самото откриване на Калдата да се регистрираш. Друго си е 20 години смях с Иванчо Киров! Ако Калин те направи Глобален модератор, ще хвърчат копейки наляво и надясно!

large_made.jpg.00a0e9a44f42d991210ea1b06d7f2254.jpg

преди 57 минути, IvanKirov написа:

Дядките като ви свършат другите козове, на пед алщини го обръщате. 

Де го @andiay да ви анализира!

Бъзикам се, и той кат' вас!

Имаше един период, само за гееве пишеше!

Затуй му викам копейка, да не ми се сърди!

И ти също си призна, че си такъв.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Той, тук дойде, щото в другите сайтове дето плачеше по комунизъма му резнаха кабелчето с IP адреса. Видя, че тук минава номерът му и си вика" Тук ще си умра, но няма да се предам!"

преди 15 минути, Колев 74 написа:

Той, тук дойде, щото в другите сайтове дето плачеше по комунизъма му резнаха кабелчето с IP адреса. Видя, че тук минава номерът му и си вика" Тук ще си умра, но няма да се предам!"

Деба лъжливите псета!

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Деба лъжливите псета!

Знаех си аз че имаш силно влечение към джендаризма. И другите го знаят. Простено ти е. Ти си от новото поколение момчета!

"Прави са лелите, трябва да има тема да се сополивят на воля. Като са моми, то 200 мурафета, докат ми пусне." 

Можеш да опиташ каката от темата. При нея при създалата се обстановка най много да стигне до 2 мурафета като се сети за пропуснатите 33 години. И...ще те огрее накрая и теб. Белким ти мине мерака от мъжко. Не си губи времето по форумите, ами пробвай, щото и ти ще започнеш да броиш пропуснатите години.

преди 14 часа, АСПЕКТ написа:

Я цитирай да видим!

Инак си лъжец!

Понеже снощи не ми издържаха нервите, преди да са ме баннали за седми път. 

Стратегията на отровните зрънца е една и съща. Лъжат, че съм точно каквото най мразя. Ако мразя гейщините ще кажат, че съм признал, че съм такъв. Ако ненавиждам соц робията - честито, вече си такъв. 

Лъжат в екип, и само чакат да ми избият чивиите и после тичат да се жалват на администрацията. Докладвахте ли ме вече, а? 

Те такая вот обратна селекция. Такива виреят тука. Оцеляват с мерзост и доноси.

преди 11 минути, IvanKirov написа:

Понеже снощи не ми издържаха нервите, преди да са ме баннали за седми път. 

Стратегията на отровните зрънца е една и съща. Лъжат, че съм точно каквото най мразя. Ако мразя гейщините ще кажат, че съм признал, че съм такъв. Ако ненавиждам соц робията - честито, вече си такъв. 

Лъжат в екип, и само чакат да ми избият чивиите и после тичат да се жалват на администрацията. Докладвахте ли ме вече, а? 

Те такая вот обратна селекция. Такива виреят тука. Оцеляват с мерзост и доноси.

Никаква лъжа и в момента не мога да издирвам с точност твоите думи, които си написал.  Зает съм. Представи си. Зает.

Има търсачка опитай - ти.

Какво точно си казал, писал. Но постоянно виждам, че пишеш нещо, после се отричаш от написаното. 

Ми, преди да напишеш нещо помисли малко. И следващият път, може да е възможно да си спомниш, съответно да си спомниш, освен ако не страдаш от шизофрения или някакво раздвоение на личността.

преди 20 минути, АСПЕКТ написа:

Никаква лъжа и в момента не мога да издирвам с точност твоите думи, които си написал.  Зает съм. Представи си. Зает.

Има търсачка опитай - ти.

Какво точно си казал, писал. Но постоянно виждам, че пишеш нещо, после се отричаш от написаното. 

Ми, преди да напишеш нещо помисли малко. И следващият път, може да е възможно да си спомниш, съответно да си спомниш, освен ако не страдаш от шизофрения или някакво раздвоение на личността.

Просто е. Няма как да напиша, че съм гей, въпреки, че цял екип работите по въпроса да ми го вменявате. Не съм гей. Ти си лъжец. Айде, не си ли ме докладвал още? Ще ти осмисли деня. Да ходиш по всички теми, да лъжеш, с идеята все някога да ми кипне. И да ме наковладиш, нали. Правила имало, пък за вас няма правила. То идиот, то иванка, ИТ мърша, гей, комунист, предател... Не мога да се сетя да изброя всичко, дето админите се правят, че не видят, и бановете все при нас. 

преди 7 часа, IvanKirov написа:

Какво работеше, че съм забравил?

Честит имен ден Иване. Поздрав от мен:

Т.е. само ти не си котило, така ли? Който една бурма не си завил през живота, един твой фас не си вдигнал. 

Аз повечето време се лигавя, знам, че няма да ме застреля ако е трезвен. Ако е пиян не се знае. 

Животът ме е научил да избягвам токсичните личности, ако може изобщо да говорим за личност. 

Някак си не мога да нарека личност някого, който си мисли, че по дефолт съм му роб, че трябва да си плащам, за да ме държи в условия по-лошо от обор. В обора поне си акат когато си искат. 

Иване ... пак в общътият пясъчник си тъковаш. :) 

Се, .... не дей тъкъ ве момко ... пак ке ти го отпери Ристьо ... :) 

@IvanKirov

.thumb.jpg.a5c5bf068268b2fd97bd643c7d888515.jpg

Допълнителна информация тук.

преди 59 минути, dioib написа:

Иване ... пак в общътият пясъчник си тъковаш.

По добре тука нали? Ама има ли врата...? :giggle1:

Редактирано от Hristo52 (преглед на промените)

преди 6 минути, Hristo52 написа:

@IvanKirov

.thumb.jpg.a5c5bf068268b2fd97bd643c7d888515.jpg

Допълнителна информация тук.

Кой ти смени текста? Не се ли оплакваше, че си функционално неграмотен? Нали даже не можеше даже да блокираш хора ами трябваше дъщеря ти или внучка ти да ти ги блокира и да ти оправя подписа? Още си неграмотен, виж си подписа - не правиш разлика между и и й.

преди 13 минути, Hristo52 написа:

Допълнителна информация

Виж се ... мога да му дам телефона на Начало (ivan-milanov.com);) 

Въпроса е, че ме познава с друго име ... :) 

С удоволствие ще му го споделя ... :) = Но на ЛС ... :) И, ако помоли ... :) 

memejpg.jpg.03a499c17b2db24fe6684540783b1f0d.jpg

току-що, Hristo52 написа:

memejpg.jpg.03a499c17b2db24fe6684540783b1f0d.jpg

Това са сандвичи със сИрИнИ, които копейките много обичат. Защо си изтрил основната част с лъвчето? Да не би да те дразни нещо? И кажи кой ти прави колажите и какво мисли тя за казармата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.