Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилнята на Иван

Featured Replies

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Не съм, нужникарче! На тънка цена го взех.

Тънка лайсна ,тоалетната има ли врата ?

• Отговори 760
  • Прегледи 41,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най накрая се намери един добър човек да направи тема за Иванчо - обожателя на казармата и всичко останало свързано с нея. Иванчо!   Не забравяй да благодариш на човека.

• Колев 74
    Колев 74

Няма ли тук с кого да се дърляш бре? Излиза, че не някой от нас те вика из темите, а ти сам си ни търсиш. Така личи от горе написаното от теб.

• То една тема му е малко ти за един пост говориш  

Публикувани изображения

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Да, много тънко. В този квартал, в Хладилника, София. Продължавай да лъжеш.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Хладилника

Докато чакаме какво да излъже.

Сигурно и не му е познато и това село.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Драгана

Ако му опресня малко паметта, може би така?

https://bg.wikipedia.org/wiki/Цецка_Цачева

А, може би така?

85efb7d4b1e957d21c9a1774fa1de86f.jpg

преди 39 минути, IvanKirov написа:

То плясна нотариалният акт и ще има да квичиш таман до другия черен петък.

При покупка на компютър от кога дават норатиален акт  :eek:

Сигурно ако го купиш без хард диск няма да получиш акт 16 за него :D

преди 40 минути, АСПЕКТ написа:

Да, много тънко. В този квартал, в Хладилника, София. Продължавай да лъжеш.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Хладилника

Не е в Хладилника, нужникарче. Всъщност до последно като ходих в офис, именно до мол Парадайс беше, на пешеходно разстояние е Южен парк. Ама не живея в него.

преди 40 минути, Нушо написа:

Тънка лайсна ,тоалетната има ли врата ?

Има, що?

Само шапкар може да роди идея за кенеф без врата.

преди 43 минути, чичо Сашо написа:

Няма да ти отговори...

Ко да цитирам, научете се да пишете грамотно, и да ви се разбира!

преди 5 минути, AAUUXX написа:

При покупка на компютър от кога дават норатиален акт  :eek:

Сигурно ако го купиш без хард диск няма да получиш акт 16 за него :D

Компът не е за мене, ти казах. Докато ви сипах на сутрешното кафе, свърших и работа.

Е, не е боядисване на бордюри с вар и отработено масло. За вас туй е работа. Примитивна, допотопна, безсмислена. Нямаше кой да им наточи мотиките в поделението, всичко се прави по най-малоумния възможен начин!

преди 4 минути, superiority написа:

Ванчо кога е купил нещо, че да знае какво дават? 

Аз кога съм купувал ти си се оглеждал в гетото, като пръд нал заек в люцерна. Бял сред черни, мишок в капан, от апартеида ви имат зъб, черните маймуни.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Еми Ристу писа, че младите го презират.

Чакам да ме цитираш, лъжец! Къде съм писал това? Сега ясно ли ти е какво трябва да цитираш или ще продължаваш да се правиш на малоумен?

преди 35 минути, superiority написа:

Ти за всичко започна да обвиняваш военните?

Те били измислили тоалетните без врати? :lol6: 

Искаш да кажеш, че са и архитекти. Сигурно пак те са измислили казармата, също и войната, а защо не и хората? М даа, те са измислили всичко. 

132413135_3544568802329341_6687005858645

@IvanKirov

Иван Киров станал милионер, мутрата от 90-те.

преди 4 минути, Hristo52 написа:

Чакам да ме цитираш, лъжец! Къде съм писал това? Сега ясно ли ти е какво трябва да цитираш или ще продължаваш да се правиш на малоумен?

Ти си изтри предния профил, за да скриеш доказателствата колко пъти си нарушавал НК със заплахи за употреба на оръжието си срещу цивилни несъгласни с комунизма дето ти дрънка в главата хора.

преди 26 минути, Гражданин написа:

Ти си изтри предния профил, за да скриеш доказателствата колко пъти си нарушавал НК със заплахи за употреба на оръжието си срещу цивилни несъгласни с комунизма дето ти дрънка в главата хора.

Някой да ти е казвал, че си просТ? Точно член на отбор "амеба" Постовете му седят като "Гост" уменчо! И като си правиш селфи сложи долар не копейка! :giggle1:

преди 36 минути, Hristo52 написа:

А, малко ли църка, за слива не те бръснели. Мога ли да ти пазя линк на всички мнения...

преди 11 минути, IvanKirov написа:

А, малко ли църка, за слива не те бръснели. Мога ли да ти пазя линк на всички мнения...

Кой не ме бръсне бе хапльо? АЗ каквото кажа , това става бе! Всичко е мое докато съм жив и правя каквото си искам бе хапльо! Не съм като тебе головодник, дето лъже на ляво и дясно. Няма да ме цитираш нали лъжец? Защото такова нещо не съм казвал. Ако съм казвал нещо е това че гоня от заведението такива като тебе с шут в задника. Това съм казал. Не ме бръснели! ХАХА. Аз плащам бе хапльо!

Чакам цитат лъжец. За да разбереш че си лъжец!

току-що, Hristo52 написа:

Кой не ме бръсне бе хапльо? АЗ каквото кажа , това става бе! Всичко е мое докато съм жив и правя каквото си искам бе хапльо! Не съм като тебе головодник, дето лъже на ляво и дясно. Няма да ме цитираш нали лъжец? Защото такова нещо не съм казвал. Ако съм казвал нещо е това че гоня от заведението такива като тебе с шут в задника. Това съм казал. Не ме бръснели! ХАХА. Аз плащам бе хапльо!

Хихи, събираш бабите на банкет, слугуваш им като си заминат. 

Някога ние ти слугувахме, завлечени, отвлечени от държавата насила. 

Ся ти подреждаш след баби. 

Квото кажел ставало, внучка ти тегли сик тира, отиде при чужди хора на половината пари. Щерка ти тегли сик тира, отиде при чужди хора, да не живее в една къща с тебе. 

Само който е принуден да те търпи, седи край тебе. Като нас. Сигурно и Перо си го вързал на синджир, живо същество не би живяло доброволно при такъв откачен пенсионер. 

large.888(7).jpg.d562a5eabe183a6bfd760b397a222f6b.jpg

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Хихи, събираш бабите на банкет, слугуваш им като си заминат. 

Някога ние ти слугувахме, завлечени, отвлечени от държавата насила. 

Ся ти подреждаш след баби. 

Квото кажел ставало, внучка ти тегли сик тира, отиде при чужди хора на половината пари. Щерка ти тегли сик тира, отиде при чужди хора, да не живее в една къща с тебе. 

Само който е принуден да те търпи, седи край тебе. Като нас. Сигурно и Перо си го вързал на синджир, живо същество не би живяло доброволно при такъв откачен пенсионер. 

large.888(7).jpg.d562a5eabe183a6bfd760b397a222f6b.jpg

Верно си много прост! Обичаш съчинения. И добре че по правилник не мога да го пиша, иначе щях да спомена един твой близък роднина ама да не ти е баща!

ЛЪЖЕЦ БЕЗДАРЕН!

току-що, Hristo52 написа:

Верно си много прост! Обичаш съчинения. И добре че по правилник не мога да го пиша, иначе щях да спомена един твой близък роднина ама да не ти е баща!

ЛЪЖЕЦ!

Е кой се оправдава, че трябвало да ходи, банкет имал. Да слугува на клиентите. И кръчмата си беше снимал, и бъхливия котак. 

Аз ли?

Колко хора живеят в главата ти?

преди 3 минути, Hristo52 написа:

ЛЪЖЕЦ БЕЗДАРЕН!

Добре де, защо се занимаваш с този гнусен човек? Че и не добре мозъчно. Какво пише? Че си слугувал на клиентите! Той е толкова нещастен, че не може да разбере, че клиента винаги има право. И трябва да си любезен с тях. За тоя това било слугинаж! То само това му е в тиквата. Престани. На мене ми правеше забележка а ти продължаваш. Не виждаш ли че сере по всички теми вече?

току-що, чичо Сашо написа:

Добре де, защо се занимаваш с този гнусен човек? Че и не добре мозъчно. Какво пише? Че си слугувал на клиентите! Той е толкова нещастен, че не може да разбере, че клиента винаги има право. И трябва да си любезен с тях. За тоя това било слугинаж! То само това му е в тиквата. Престани. На мене ми правеше забележка а ти продължаваш. Не виждаш ли че сере по всички теми вече?

Имаш право. Да върви у лево!

преди 9 минути, чичо Сашо написа:

Че си слугувал на клиентите! Той е толкова нещастен, че не може да разбере, че клиента винаги има право. И трябва да си любезен с тях. За тоя това било слугинаж!

Да подскажа ли откъде иде коренът на думата СЛУЖител?

Те са клиенти, ти им пруслугваш. Или обслужваш, ако повече ти харесва. Постилаш им, чистиш след тях. И нужника, да. 

У поделението се държаха като господари. 

Как се обърнаха нещата, сега ходят след мене и чистят. И се стараят да съм доволен. 

А, ейго бе, Перо. Скача дето клиентите ще се хранят. 

large.11112222(25).jpg.43a712eaa1101da250f522d4f4062439.jpg

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Пазарувам хардуер и се занимавам с почупени електронни магазини, дето ИТ-то не било истинска работа, нали. 

Диода каза да изпълня вашите желания тук ,те са важни за нас ,моля изчакайте...

На мен досега никога не ми се е случвало кат ида в супермаркета за шпек да им шпакловам стените щот съм видял че имат на места изронила се мазилка :speak:

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Да подскажа ли откъде иде коренът на думата СЛУЖител?

Те са клиенти, ти им пруслугваш. Или обслужваш, ако повече ти харесва. Постилаш им, чистиш след тях. И нужника, да. 

У поделението се държаха като господари. 

Как се обърнаха нещата, сега ходят след мене и чистят. И се стараят да съм доволен. 

А, ейго бе, Перо. Скача дето клиентите ще се хранят. 

large.11112222(25).jpg.43a712eaa1101da250f522d4f4062439.jpg

Колко уютно, само заради котката бих посетил това заведение.

Много сладко коте. ❤️

Един път тук навън докато хапнах кацна една птица, а във Варна редовно гларусите взимаха от ръката храната. 😁

преди 30 минути, АСПЕКТ написа:

Много сладко коте. ❤️

Един път тук навън докато хапнах кацна една птица, а във Варна редовно гларусите взимаха от ръката храната. 😁

Е, Перо беше само за малко на гости в един от почивните дни! :) Не живее в заведението. С мен си живее. Ама тогава реших да го разходя малко, а беше и затворено де. :) Ама е старичък вече милия...на 16 години е...

ИТ специалисту - Лъжеца. Не можел да намери това дето искам да ме цитира че били много, ама Перо го намери! Нещастен въздухар!

преди 1 час, Hristo52 написа:

Е, Перо беше само за малко на гости в един от почивните дни! :) Не живее в заведението. С мен си живее. Ама тогава реших да го разходя малко, а беше и затворено де. :) Ама е старичък вече милия...на 16 години е...

Искаш да кажеш, че пускаш бълхите само като е затворено ли? Май подчертаваш това единствено да не вземат някои хора да си помислят, че имало бълхи докато ходят там. Ама нали се сещап, че е все тая кога ще ги пуснеш, ти нямаш очите да видиш къде остават след като перо си тръгне. И не ти вярвам че живеете заедно, как така си решил да го разходиш? Не съм виждал стопанин на котка да я "разхожда". Явно в самия ресторант спи, яде и ходи по масите и по нужда. Трябва ти провека на тоя ресторант. Където се намира една котка на партер, там има и цяло котило. 

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Какво е уютното на ресторант с хигиена тип "тука имаме рандом мотаещи се животни по масите и се оглеждат за парчета от кюфтета по земята"?

преди 1 час, Hristo52 написа:

ИТ специалисту - Лъжеца. Не можел да намери това дето искам да ме цитира че били много, ама Перо го намери! Нещастен въздухар!

Седят ми в личната галерия за снимки бе. Дори е публична, всеки може да я разгледа. Като му дойде контекста и ви ги сипвам, да не останете гладни. Ама всяко мнение няма как да запазя. 

преди 1 час, Гражданин написа:

Какво е уютното на ресторант с хигиена тип "тука имаме рандом мотаещи се животни по масите и се оглеждат за парчета от кюфтета по земята"?

Ти знаеш най-добре какво на мен ми е уютно. Ми, няма голи трансджендър да играят бинго. Има котка.  ☹️

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Ти знаеш най-добре какво на мен ми е уютно.

Преполагам приятния полъх на сутрешна миризма и на препарат с ухание на парфюм, който разливаш внимателно премерес с една капачка на няколко литра, хващаш мопа за да разбъркаш ухаещата отвара и си казваш "ехаа, още един прекрасен ден" и се благодариш, че си на тази земя със своята уникална мисия в живота да го правиш по-чист и приятен за хората.

преди 1 час, Гражданин написа:

Искаш да кажеш, че пускаш бълхите само като е затворено ли? Май подчертаваш това единствено да не вземат някои хора да си помислят, че имало бълхи докато ходят там. Ама нали се сещап, че е все тая кога ще ги пуснеш, ти нямаш очите да видиш къде остават след като перо си тръгне. И не ти вярвам че живеете заедно, как така си решил да го разходиш? Не съм виждал стопанин на котка да я "разхожда". Явно в самия ресторант спи, яде и ходи по масите и по нужда. Трябва ти провека на тоя ресторант. Където се намира една котка на партер, там има и цяло котило. 

Той един път се изцепи, "не ги разбирам клиентите, които ходят по заведения като моето. 

В изблик на искрена свещена простотия се изряза. 

Кво повече да си говорим! За котка няма място, дето да не може да скочи. Аз като видя котки в къща да се разхождат, не смея да им отида на трапезата. Куче как да е, котка не. Съквартирантката ми имаше, та знам как летят космите напролет, при най-малкия повей, като си сменят зимния кожух. От вещите ми до ден днешен излизат косми, разни стари чували дето съм държал вехтории. Котакът умря отдавна, космите му още излизат. От пералнята един ден като я отворих - складирал си разни парчета храна...

преди 10 минути, Гражданин написа:

Преполагам приятния полъх на сутрешна миризма и на препарат с ухание на парфюм, който разливаш внимателно премерес с една капачка на няколко литра, хващаш мопа за да разбъркаш ухаещата отвара и си казваш "ехаа, още един прекрасен ден" и се благодариш, че си на тази земя със своята уникална мисия в живота да го правиш по-чист и приятен за хората.

В "Пътеводителя на галактическия стопаджия", именно телефонните хигиенисти спасили цивилизацията. Тия дето си изселили Аспектчетата, после пукнали от някакъв ковид, тръгнал от мръсна телефонна слушалка. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.