Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилнята на Иван

Featured Replies

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Казах ти, спестявания от цивилизацията. Майка ми откара на маргарин и хляб, да удържи половин годишното наборно робство, докато ме пуснат да си вадя хляба. И квартира на гаджето плащаше. 

Всеки си носеше едно джобче зашито за долните гащи. Криехме парите, щото нямаш лични вещи, тършуват из дрехите докато ни няма, и крадат. Абе затворници в чистия му вид. Солженицин е описвал точно същите неща. 

Поне ми се чете какво пиша, нищо, че е просташко написано. 

А се подиграваш на мен, че мама ми плаща. Семейството ме издържало. 

Като те гледам,  теб мама те е издържала. 

То беше ясно, че всичко това, което пишеш за мен е твоята проекция и действителност.

• Отговори 760
  • Прегледи 41,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най накрая се намери един добър човек да направи тема за Иванчо - обожателя на казармата и всичко останало свързано с нея. Иванчо!   Не забравяй да благодариш на човека.

• Колев 74
    Колев 74

Няма ли тук с кого да се дърляш бре? Излиза, че не някой от нас те вика из темите, а ти сам си ни търсиш. Така личи от горе написаното от теб.

• То една тема му е малко ти за един пост говориш  

Публикувани изображения

току-що, АСПЕКТ написа:

А се подиграваш на мен, че мама ми плаща. Семейството ме издържало. 

Като те гледам, и теб мама те е издържала.

И като съм в плен кво да правя бе нужникар?

Аз кво съм виновен, че са ме отвлекли да служа на Ристувци? Да крада нафта и да продавам, ли кво предлагаш?

преди 1 минута, IvanKirov написа:

И като съм в плен кво да правя бе нужникар?

Аз кво съм виновен, че са ме отвлекли да служа на Ристувци? Да крада нафта и да продавам, ли кво предлагаш?

Ми, аз какво да направя бе, гений на мисълта.

В САЩ си знаят, че зад всеки американец от САЩ родината е с него, в България всеки знае, че роднината е зад него.

Тебе те издържат и без да си в плен. 

току-що, АСПЕКТ написа:

Ми, аз какво да направя бе гении.

Нищо не може да направиш, природата те е ощетила по рождение. 

Глупост и мързел не се лекувало, казват. 

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Тебе те издържат и без да си в плен. 

Нищо не може да направиш, природата те е ощетила по рождение. 

Глупост и мързел не се лекувало, казват. 

Значи при теб мама те храни се приема, а при мен ако е, не се приема. Двойни стандарти.

Ако, говоря. Хипотетично. Много си зле.

току-що, АСПЕКТ написа:

Значи при теб мама те храни се приема, а при мен ако е, не се приема.

Ако, говоря. Хипотитично.

Еми приема се, за времето докато съм пленник на Ристу на колегите. 

Какъв избор имам? Виновен съм , че съм здрав и годен мъж?

Еми приема се, за времето докато съм пленник на Ристу на колегите. 

Какъв избор имам? Виновен съм , че съм здрав и годен мъж?

Ми, да беше си се погрижил. Нали си много отворен. Умен. Що оставаш мама да се погрижи за теб, както сега се бъзикаш с мен.  

Като знаеш, че соцът е бил ужасен. Според теб.  Ще се погрижиш, знаеш че ще дойде този ден. 

Ти какво си мислил, че казармата е летен лагер ли? Ще си решите косите с момчетата ли? Галите, шегички? Танци?

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, да беше си се погрижил. Нали си много отворен. Умен.

Като знаеш, че соцът е бил ужасен. Според теб. Ти какво си мислил, че казармата е летен лагер ли? Ще си решите косите с момчетата ли? Галите, шегички? Танци?

Още неопитен млад дихател, току завършил. С мързеливо гадже, на квартира. Нямахме пари кафе да си вземем. 

Не стига тая немотия, ами и на работа ме нещат, по закон трябва да ми пазят мястото, докато съм в плен на Ристу. 

Идея си нямаш, вие бесните старци по акъл, на копейките малоумни. Колко безсмислено и тъпо е това занимание. Само шапкарите го искат да го връщат, имаха пряка далавера от него. Останалите губим. 

Още неопитен млад дихател, току завършил. С мързеливо гадже, на квартира. Нямахме пари кафе да си вземем. 

Не стига тая немотия, ами и на работа ме нещат, по закон трябва да ми пазят мястото, докато съм в плен на Ристу. 

Идея си нямаш, вие бесните старци по акъл, на копейките малоумни. Колко безсмислено и тъпо е това занимание. Само шапкарите го искат да го връщат, имаха пряка далавера от него. Останалите губим. 

Млад, стар. Няма никакво значение. Сега си стар и още не можеш да се погрижиш за себе си. Соц, демокрация все същият си. София, Банкя, село Драгана.. все същият си.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Сега си стар и още не можеш да се погрижиш за себе си.

В какъв смисъл го издриска това?

Като лъжеш по-малко безполезен ли се усещаш към тия дето те хранят?

В какъв смисъл го издриска това?

Като лъжеш по-малко безполезен ли се усещаш към тия дето те хранят?

Всичко, което издрискваш спрямо мен, е всъщност проекция на теб. Това е твоето действителност аз. Твоето фалшиво аз е това, което си мечтаеш, че си. Но не си.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Всичко, което издрискваш спрямо мен, е всъщност проекция на теб. Това е твоето действителност аз.

Аз съм всичко, което ти не си. 

Безполезно мрънкало, двуличник, иска за другите каквото не за него. 

Соц неудачник, нужникар, виси на врата на който там. 

Не си имал имот, кола, гадже. За семейно съжителство да не говорим. 

Нямам общо с такива като тебе. 

п.с. Преди да измерзавстваш да посегнеш към доклада, имай предвид, че ти ги писа тия неща. Факти са, не са обида. 

Обида е както  мене се мъчите да ме изкарате гей. Аз не съм, те това е обида. 

Аз съм всичко, което ти не си. 

Безполезно мрънкало, двуличник, иска за другите каквото не за него. 

Соц неудачник, нужникар, виси на врата на който там. 

Не си имал имот, кола, гадже. За семейно съжителство да не говорим. 

Нямам общо с такива като тебе. 

Именно. Това си ти.

Проекция, истинското ти аз. Което изброи.

Това си ти.

Соц неуда.чник, нужн.икар, виси на врата на който там. 

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Проекция_(психология)

При атрибутивната проекция човек съзнава притежаването на определена черта и след това я атрибутира (приписва) на друг човек.

При тази проекция човек проектира своя нежелана черта върху известни и уважавани личности, което му помага да преосмисли тази своя черта и да направи притежаването и по-малко стресиращо. 

https://sovapsychologist.com/psichologicheska-proekciq/

Психологическа Проекция- Виждам те такъв, какъвто съм Аз

Именно.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Проекция_(психология)

При атрибутивната проекция човек съзнава притежаването на определена черта и след това я атрибутира (приписва) на друг човек. При тази проекция човек проектира своя нежелана черта върху известни и уважавани личности, което му помага да преосмисли тази своя черта и да направи притежаването и по-малко стресиращо. 

https://sovapsychologist.com/psichologicheska-proekciq/

Психологическа Проекция- Виждам те такъв, какъвто съм Аз

Хихи, целия нет прерови, търси кой му акал у гащите!

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Хихи, целия нет прерови, търси кой му акал у гащите!

Няма нужда да преровя. Аз го знам. Моите дипломи не са купени. И нямам роднини в БКП. Както е било при теб.

Няма нужда да преровя. Аз го знам. Моите дипломи не да купени.

По кво имаше диплома бе хиги, няква вишо по химия беше споменал. Бъркам ли? 5 г. си ял чужд хляб да учиш как да чистиш на арабелите?

преди 2 минути, IvanKirov написа:

По кво имаше диплома бе хиги, няква вишо по химия беше споменал. Бъркам ли? 5 г. си ял чужд хляб да учиш как да чистиш на арабелите?

Що? За теб химията не е наука ли? Или защото аз съм я изкарал е маловажно?

току-що, АСПЕКТ написа:

Що? За теб химията не е наука ли? Или защото аз съм я изкарал е маловажно?

Не бе питам с каква диплома пускаш водата на разни чалми. 

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Не бе питам с каква диплома пускаш водата на разни чалми. 

Няма при мен чалми. Няма тарамбуки.  Има само немци, за 1000 път вече го пиша. За разлика от тебе аз не лъжа.

преди 43 минути, IvanKirov написа:

Всеки си носеше едно джобче зашито за долните гащи. Криехме парите, щото нямаш лични вещи, тършуват из дрехите докато ни няма, и крадат.

Вярно е това ,в казармата често се крадеше ,всичко което може да бъде откраднато. В казармата неприемаха само негодните ,а не негодници. Бяха ни дали заплата и в същия ден получих запис ,джбовете пълни с пари, лягам ,сгъвам си прилежно дрехите на шакфчето ,а когато се събудих и реших да ида до лафката за кафе и закуска се оказа джоба празен -бяха взели дори стотинките. След този случай слагах портмонето в калъвката на възглавницата когато спя.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

с каква диплома пускаш водата на разни

... НЕМЦИ!

Които не я пускат сами!

преди 7 минути, IvanKirov написа:

... НЕМЦИ!

Които не я пускат сами!

Ми, това е рискът на професията, който я работи. Всяка работа има рискове. Дори твоята дадена от тати и от мама. Само 30 процента ли беше твоята фирма в квартал Хладилника?

преди 21 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, това е рискът на професията, който я работи. Всяка работа има рискове. Дори твоята дадена от тати и от мама. Само 30 процента ли беше твоята фирма в квартал Хладилника?

Не е рискове, това е работата ти, поради липса на други качества. 

Какви 30%, НИЩО не ти разбирам. 

Айде, смених с нови зимни гуми докато те подслаждам сутрин, извадих веригите, отивам на пазар. 

Като Брейка да питам - знаеш ли какви са тия неща?

преди 2 минути, Гражданин написа:

че да не се окаже после че имаме китайски закони.

Също имаме и китайски телевизор, компютър ,телефон, в протест готов ли си да се отакжеш от всичката китайска електроника ?

преди 15 минути, AAUUXX написа:

Също имаме и китайски телевизор, компютър ,телефон, в протест готов ли си да се отакжеш от всичката китайска електроника ?

Да ама те са неща, които отдавна се продават на пазара и не ни трябват повече тесни връзки между китайски и български политици. Тези срещи са геостратегически. Китай няма интерес от ЕС и от НАТО, следователно му е стратегия да ухажва анти ЕС и анти НАТО партийки. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.