Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилнята на Иван

Featured Replies

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Я пак виж  в коя тема пишеш, и кой ми я отвори!

Е, събирам ви мъжете!!! Какво??? Страх те е от мъже ли???

=> В тоя случай отиди в женска платформа!!!

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Съвсем не. 

0+i0 Знаеш ли какво е?

• Отговори 760
  • Прегледи 41,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най накрая се намери един добър човек да направи тема за Иванчо - обожателя на казармата и всичко останало свързано с нея. Иванчо!   Не забравяй да благодариш на човека.

• Колев 74
    Колев 74

Няма ли тук с кого да се дърляш бре? Излиза, че не някой от нас те вика из темите, а ти сам си ни търсиш. Така личи от горе написаното от теб.

• То една тема му е малко ти за един пост говориш  

Публикувани изображения

преди 17 минути, dioib написа:

Страх те е от мъже ли???

Какво да ме е страх от мъже?

преди 17 минути, dioib написа:

0+i0 Знаеш ли какво е?

Комплексното смятане го учихме още у средното училище, поради спецификата на материята на занаята ни. 

Нямаш ли си друга работа, що само в темата МИ киснеш?

Нали искаше да не ви се бъркам, дразнел съм те, чий го дириш в тая тема?

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Какво да ме е страх от мъже?

Комплексното смятане го учихме още у средното училище, поради спецификата на материята на занаята ни. 

Нямаш ли си друга работа, що само в темата МИ киснеш?

Нали искаше да не ви се бъркам, дразнел съм те, чий го дириш в тая тема?

Когато някой е по-голям мъж и се впрягаш. 

Не!!! Тука не "говорим" за смятане, а че ти си: Нищо, Никаквец, не си човек, а подлога (това по твоему), че си безхарактерен, че си непригоден за този свят, че все някой трябва да те вразуми, да станеш по-умен, че за какъвто и да се смяташ, то ще си останеш мъжко д, а не компетентен. 

преди 1 минута, dioib написа:

Като някой е по-голям мъж и се впрягаш. 

Къде видя мъже, само мижитурки се навъртат. Че и двама неслужили има. 

преди 1 минута, dioib написа:

а че ти си: Нищо, Никаквец, не си човек, а подлога (това по твоему), че си безхарактерен, че непригоден за този свят, че все някой трябва да те вразуми, да станеш по-умен, че за какъвто и да се смяташ, то ще си останеш мъжко д, а не компетентен. 

Да съм ти казвал, че ако спреш да ме обиждаш и ми е проблем?

Като вечната борба на организма с паразита. Не предизвика ли имунна реакция - лоша работа!

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Къде видя мъже, само мижитурки се навъртат. Че и двама неслужили има. 

Да съм ти казвал, че ако спреш да ме обиждаш и ми е проблем?

Като вечната борба на организма с паразита. Не предизвика ли имунна реакция - лоша работа!

Ти какъв си??? ОК, ако си дама прощавай!!! 

Преди да посегнете към бан-а, за шести път...

Какво речи??? 

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Е то на вас неудачниците всичко ви е мутри и кредити.

Ето, вчера шапкарчето си мислеше, че за сефте при него виждаме бели чаршафи и легло.

Как да обясниш на някой, измътен от курника и там си останал, разчита на друг да го храни, че човек може и сам да се оправи без шапкари и роднини? Без крадене от поделение, без да стрижеш чуждите деца, и да ги разболяваш от мизерия.

Иване, па ли там се изхождаш??? Па ли в обществен нужник си??? Прибери се чеду. Не си дорасъл за чудеса! Стига си се показвал на тия дърти пергеши или гейши!!! 

преди 22 минути, dioib написа:

Иване, па ли там се изхождаш??? Па ли в обществен нужник си??? Прибери се чеду. Не си дорасъл за чудеса! Стига си се показвал на тия дърти пергеши или гейши!!! 

Пак ли дръпна сабахлешния масур?

току-що, IvanKirov написа:

Пак ли дръпна сабахлешния масур?

Ти като си вееш масура, аз, какво, да бе си го дърпам ли? :) 

По в страни бе чеду .... ке го отнесеш някой ден .... Ристууу се е надъъъл заради вчерашните неща в софийско и ке те ... 

Само се пази!!

преди 2 минути, dioib написа:

Ти като си вееш масура, аз, какво, да бе си го дърпам ли? :) 

По в страни бе чеду .... ке го отнесеш някой ден .... Ристууу се е надъъъл заради вчерашните неща в софийско и ке те ... 

Само се пази!!

Неприятно е да се чете толкова неграмотно написано.

Само за твое инфо!

Ристу пингва от телевизора до нужника и обратно. От дядо на 71 не очаквай особена активност.

Хленчи си за времената, кога правеха от людските деца - каторжници.

Сега се отвращава от цивилни дрехи.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Само за твое инфо!

Ристу пингва от телевизора до нужника и обратно. От дядо на 71 не очаквай особена активност.

Хленчи си за времената, кога правеха от людските деца - каторжници.

Сега се отвращава от цивилни дрехи.

На Христо му дреме за тебе бе въздухар! Има си всичко. Ти си толкова елементарен и явно с ментални проблеми, че не разбираш , че всички те подиграват непрекъснато. Забавляват се с твоята простотия. По цял ден тука. Ни семейство, ни работа, кой те издържа, или си мислиш, че някой ти вярва на глупостите ли? Освен двама трима може би! Всичките ти лъжи се доказаха! Че си никакъв. Всеки на твое място ще потъне в земята от срам. И ще се скрие или изчезне защото има и чест и доблест. Но явно ти тези качества не притежаваш. Мъдрия българин е казал: "Ти го плюеш, то мисли, че роса роси! "

преди 7 минути, чичо Сашо написа:

На Христо му дреме за тебе бе въздухар! Има си всичко. Ти си толкова елементарен и явно с ментални проблеми, че не разбираш , че всички те подиграват непрекъснато. Забавляват се с твоята простотия. По цял ден тука. Ни семейство, ни работа, кой те издържа, или си мислиш, че някой ти вярва на глупостите ли? Освен двама трима може би! Всичките ти лъжи се доказаха! Че си никакъв. Всеки на твое място ще потъне в земята от срам. И ще се скрие или изчезне защото има и чест и доблест. Но явно ти тези качества не притежаваш. Мъдрия българин е казал: "Ти го плюеш, то мисли, че роса роси! "

Каква лъжа се е доказала, аз не ви отразявам, щото сте аутсайдери чичаци в паралелна вселена. Спрели до кирливите въшкарници, бели якички връз 1 месец некъпан врат, и изпънати като барабан одеала.

Не ме интересува дали вярваш, ти си в паралелна вселена, никому ненужен пенсионер.

Каква чест и доблест, клептомани! Всичко, което може да се открадне, крадяхте. Ако имаше как и тока щяхте да помъкнете за в къщи!

Нормално е зомбита и орки да ме плюят. Вкоренено ти е в мозъка на костите, че съм длъжен да ти слугувам. Няма как да има диалог между нас, хубавото на демокрацията е, че сте фосили, че не ви карат всяка година по 2 набора без пари. Да ви ходят по ГЗ да ви слугуват.

Няма как да го разбереш това, че сме свободни хора. И който иска да ни поробва е боклук. Заслужавате си мизерията и презрението.

преди 7 минути, чичо Сашо написа:

По цял ден тука. Ни семейство, ни работа, кой те издържа, или си мислиш, че някой ти вярва на глупостите ли?

Преди малко напазарих един комп с геймърска карта, още преди да ви сипя за сутрешното кафе.

Свикнали сте "работа" да накараш някой да чука с кирката и мистрията за 3,20 лева на ден, каквато трудова книжка ви показах от соца. Че и Ху я пише на 2 места на нея.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Заслужавате си мизерията и презрението.

Хахаха! Верно си :angry: Нито някой ни презира, освен такива като тебе, нито живеем в мизерия бе въшльооо!

Става дума за твоята чест и доблест която ти липсва! НЕ нашата!

преди 2 минути, чичо Сашо написа:

Хахаха! Верно си :angry: Нито някой ни презира, освен такива като тебе, нито живеем в мизерия бе въшльооо!

Еми Ристу писа, че младите го презират. Довечера като се напукате, можете да го обсъдите.

Лошите млади 5 пари не дават за вас. Внучка му отиде при чужди хора да работи, за половината пари, щерка му не ще да живее в една къща с него, макар на другия етаж.

Живеем си доволно и без вашата Ху я, фосилни старчета, никому ненужни! През гърба се пукате от злоба, че няма как да ни замъкнете по бригади и да ни докарате хемороиди и краста. Почти всички се разболяхме от безкрайните ви кражби. Нито е чест това, ни дълг.

преди 9 минути, чичо Сашо написа:

Става дума за твоята чест и доблест която ти липсва! НЕ нашата!

Абе зарежи. Тоя е за Карлуково. Купил комп с геймърска карта! Какво искаш от един дето само това му е в акъла и си мисли, че е купил кой знае какво!

Това може да заинтересува разните пуберитети геймъри! Много важно че купил това! :giggle1: Човек се хвали ако е купил къща, вила е направил, ходил е някъде, децата му са станали нещо! Тоя, че си купил комп с геймърска карта! На това се радва само пуберите, дето са на издръжка на мама и тате!

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Еми Ристу писа, че младите го презират.

Долен мръсен лъжец! Хайде цитирай ме, да те видя как ще се отметнеш. Вярно,че си човек без чест и достойнство!

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Абе зарежи. Тоя е за Карлуково. Купил комп с геймърска карта! Какво искаш от един дето само това му е в акъла и си мисли, че е купил кой знае какво!

Хихи, дори не е за мене, фосил!

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Човек се хвали ако е купил къща

2 имота имам, на село и в София. За кво са ми повече?

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Хихи, дори не е за мене, фосил!

2 имота имам, на село и в София. За кво са ми повече?

Не са твои, на баща ти от БКП са. Както и бизнесът не е твоя. Наследил си го. Стани да седна. СДС!

току-що, АСПЕКТ написа:

Не са твои, на баща ти от БКП са.

В София лично го пазарих и купих, кеш пари, мои.

току-що, АСПЕКТ написа:

Не са твои, на баща ти от БКП са.

Абе има дедовият ми бе! Лъжец!

току-що, IvanKirov написа:

Чакам да ме цитираш, лъжец!

току-що, Hristo52 написа:

Абе има дедовият ми бе! Лъжец!

То плясна нотариалният акт и ще има да квичиш таман до другия черен петък.

В София лично го пазарих и купих, кеш пари, мои.

Не е е вярно, теглил си заем. Ипотека.

Само вие шапкарите имате ПОДАРЕНИ от Тато коптори, ние спим по пейките!

току-що, АСПЕКТ написа:

Не е е вярно, теглил си заем. Ипотека.

Не съм, нужникарче! На тънка цена го взех.

Чакам да ме цитираш, лъжец! Не бягай лъжец!

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Само вие шапкарите имате ПОДАРЕНИ от Тато коптори, ние спим по пейките!

Не съм, нужникарче! На тънка цена го взех.

Да, много тънко. В този квартал, в Хладилника, София. Продължавай да лъжеш.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Хладилника

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.