Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилнята на Иван

Featured Replies

преди 2 минути, dioib написа:

И време е мразещите да вземат властта ли? Това ли ти е иновативната мисъл??? :) 

Погледа мътен,мисълта друг.

• Отговори 760
  • Прегледи 41,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най накрая се намери един добър човек да направи тема за Иванчо - обожателя на казармата и всичко останало свързано с нея. Иванчо!   Не забравяй да благодариш на човека.

• Колев 74
    Колев 74

Няма ли тук с кого да се дърляш бре? Излиза, че не някой от нас те вика из темите, а ти сам си ни търсиш. Така личи от горе написаното от теб.

• То една тема му е малко ти за един пост говориш  

Публикувани изображения

току-що, dioib написа:

Викаш това ви даде демокрацията. ОК. :) 

И време е мразещите да вземат властта ли? Това ли ти е иновативната мисъл??? :) 

Мисълта ми е шапкарите да се скриете по дупките, и да спрете да заплашвате цивилните данъкоплатци. Дето ви издържат.

Ще ви се пак военен режим, ама няма да го бъде. Путин се извини за нахлуването в мирна Чехословакия, през '68 -ма, да поддържа военен диктаторски режим. Ристу шапкаря и той беше там.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Мисълта ми е шапкарите да се скриете по дупките, и да спрете да заплашвате цивилните данъкоплатци. Дето ви издържат.

Ко стана с партия -шапки долу- дет беше решил да правиш :rolleyes:

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Ко стана с партия -шапки долу- дет беше решил да правиш :rolleyes:

Ще му дойде времето. Само че нямам такива подземни потоци пари, като на фюрер ви. Мъртвородена идея, не за друго, ами защото не съм от "статуквото".

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Ще му дойде времето. Само че нямам такива подземни потоци пари, като на фюрер ви. Мъртвородена идея, не за друго, ами защото не съм от "статуквото".

ИТ заплатата не стига казваш за партия :speak:

току-що, Нушо написа:

Погледа мътен,мисълта друг.

По-скоро е:

Изправи си гора от омраза. Насочете се бойни джендъри. Насочете се в гневна закана, към казармата която носи война. 

Запейте ти наша ЛГБТ група. Запейте с пълен мек глас. Запейте хиляди след нея, запейте заедно с нас! 

:) 

преди 16 минути, IvanKirov написа:

Мисълта ми е

Мисълта ти не е правилна!!! Всяка мисъл базирана на омраза довежда до мизерия!!! 

преди 11 минути, some_spirit написа:

аз имах предвид малко по-друго нещо, а именно че ти си духовна пу-тка, ами защото се изявяваш като селски пияница и се правиш малко че разбираш духовните неща и като ти се разгледат така всичките ти писания (за да не си излееш след  малко поредната доза  лай-на във  форума имам предвид  писанията ти  тук във  форума) се стига до извода че ти отговаряш на този израз

Тук довеждам и Марийка .... :) Тя има същия логотип на изказ къ наш иванчу .... :)

Марийке, в момента съм зает. Ще ти обърна внимание по-късно!!!

преди 4 минути, dioib написа:

Изправи си гора от омраза. Насочете се бойни джендъри. Насочете се в гневна закана, към казармата която носи война. 

Запейте ти наша ЛГБТ група. Запейте с пълен мек глас. Запейте хиляди след нея, запейте заедно с нас! 

Дивите шапкари и нужникарчето, сте тия, дето вмъкват джендъри у всяко мнение. Влече ви видно. На мен ми омръзнаха педеращините ви, създайте си верно затворена гей група като тая за соца. Стига сте цапали всички теми с това!

преди 5 минути, dioib написа:

Мисълта ти не е правилна!!! Всяка мисъл базирана на омраза довежда до мизерия!!! 

Хихи, доживях бетонна чутура да ми казва кое е правилно!

Соцът е построен на омраза, ще се сетиш ли каква, или вече паметта изневерява? Желев беше описал фашизма, първо се радвахте на книгата и я подарявахте по партийни сборища. С изконния си наивитет. После се сетихте, че описва и соца, и хукнахте да я изземате обратно. Толкова е тъп соцът, че чак като виц изглежда.

преди 2 минути, Нушо написа:

Как нема да дрънка,като е пълна с компресия.

Абе то май съвсем нищо нема....

преди 3 минути, Нушо написа:

Как нема да дрънка,като е пълна с компресия.

По ваше време поне са минавали интелигентни бъзици за кофа с компресия, и чукче за МАЗ.

Пипнахме техника веднъж, да избършем праха от камионите.

Всичко съсипахте, шапкарите! От 30 камиона палеха 2, единият се счупи по пътя.

преди 46 минути, IvanKirov написа:

Ще ви се пак военен режим, ама няма да го бъде. Путин се извини за нахлуването в мирна Чехословакия, през '68 -ма, да поддържа военен диктаторски режим. Ристу шапкаря и той беше там.

Че ти не плащаш данъци. Кои са тези данъкоплатци?

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Че ти не плащаш данъци. Кои са тези данъкоплатци?

Нужник, ако ми кажеш как да не плащам данъци, ти ги давам половината!

Верно, имам част от сива икономика, и още по-сива ще става. От данък никой не се е отървал, дори и клошарите.

71607_161227987245345_6179531_n.jpg.5094de1f6c3d90d05a70b3de796079dc.jpg

Здравейте малки, големи и още по-големи, мамини синчета и некадърковци! Добре дошли в родната казарма, която ще изтрие девствения мъх от детските ви задници, ще направи ръцете ви корави от бачкане и чи*ки*и, ще вкара вечната мъжка кал под ноктите и ще направи, така че да ви боли. Да ви боли не като в песента, а да ви болят сфинктерите. Дупе да ви е яко!

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Верно, имам част от сива икономика, и още по-сива ще става. От данък никой не се е отървал, дори и клошарите.

Стига си писал във форума ,заминавай да гласуваш ,за да не върнат пак казармата ,че какво ще правиш?

преди 8 минути, Нушо написа:

Стига си писал във форума ,заминавай да гласуваш ,за да не върнат пак казармата ,че какво ще правиш?

Мен лично не ме касае вече, тука не ти е Северна Корея. 10-13 години казарма, в зависимост от коя каста произлизаш. Шапкарски рай!

преди 21 минути, чичо Сашо написа:

71607_161227987245345_6179531_n.jpg.5094de1f6c3d90d05a70b3de796079dc.jpg

Здравейте малки, големи и още по-големи, мамини синчета и некадърковци! Добре дошли в родната казарма, която ще изтрие девствения мъх от детските ви задници, ще направи ръцете ви корави от бачкане и чи*ки*и, ще вкара вечната мъжка кал под ноктите и ще направи, така че да ви боли. Да ви боли не като в песента, а да ви болят сфинктерите. Дупе да ви е яко!

Ти като военен, знаеш ли тактика, стратегии ? Можеш ли да начертаеш на карта, схема за нападение/отстъпление ? Защото ако си старшина, отговаряш за 40 човека.

Ама не такава - път на артелният камион, покрай багажника на моя москвич.

току-що, Teemo написа:

Ти като военен, знаеш ли тактика, стратегии ? Можеш ли да начертаеш на карта, схема за нападение/отстъпление ? Защото ако си старшина, отговаряш за 40 човека.

Максимум за 40 въшкарника отговарят, за войници си има офицери. Лично Ристу му е бил командир, както твърдят.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Максимум за 40 въшкарника отговарят, за войници си има офицери. Лично Ристу му е бил командир, както твърдят.

Е, малко ли са, 40 ?

Поверени на тоя мишкар, отиват на сигурна смърт.

То на масата докато цака белота с Ристьо, е много лесно.

преди 52 минути, IvanKirov написа:

Нужник, ако ми кажеш как да не плащам данъци, ти ги давам половината!

Е, не знам, аз предпочитам договор за труд и плащане на данъци, осигуровки. Ти си по тази част.  Ти си по мишкуването, оплакването и краденето. Укриването на данъци.

преди 4 часа, some_spirit написа:

аз имах предвид малко по-друго нещо

Предвид, че си ментално обременен, то от тук на тама коментирайки или репликорайки ме ще те пренасочвам тук. 

Тука си слово-блудствай. 

Не стига, че си това за което ме смяташ, а и си духовно нечистоплътен. Отделно, че си ЛГБТ, което означава, че не знаеш какво ти се искаш, а се изявяваш като  кокошка, която кудкудяка, за да покаже, че е снесла. Считаш, че произвеждаш златни яйца, но повечето са ялови, т.е. из курника ти няма петел. 

То имало предвид нещо си. :laughing5:Че какво си след като не си се обозначило??? = До тогава ще считам, че имено ти си духовна пут-ка.  

преди 3 часа, IvanKirov написа:

Хихи, доживях бетонна чутура да ми казва кое е правилно!

Това, че ти хлопа дъска в кратуната ти е ясно. Не съм аз обаче този, който ще ти резни от към едната страна, за да станеш поливник с който другите да поливат остатъците си от големи и малки нужди. 

преди 7 часа, АСПЕКТ написа:

Е, не знам, аз предпочитам договор за труд и плащане на данъци, осигуровки. Ти си по тази част.  Ти си по мишкуването, оплакването и краденето. Укриването на данъци.

Нужникар.

ПРЕДПОЧИТАЛ!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.