Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилнята на Иван

Featured Replies

преди 45 минути, АСПЕКТ написа:

Защо си мислиш, че от 8 млрд души на тази Земя, само ти си айти специалист и само ти работиш? И само твоят труд трябва да бъде оценен?

А въпросната казарма само ти ли се оплакваш от нея, а твоите с които си служил къде са? Какво е тяхното мнение?

Аз такива неща не съм твърдял. И не се оплаквам само аз. Туй, че си расъл в саксия не значи, че е както си мислиш. Да се беше писал войник, да не плямпаш глупости денонощно! Както някаква напи кана бабичка си, тия на Копейкин. Много искат нещо за другите, дето не знаят какво е.

преди 38 минути, Hristo52 написа:

Абе 

Ванка това сестра ти ли е? Или жената?

large.000000(8).jpg.2bd829095e6477f77ef068a419104a8a.jpg.34165c0d9c9687426b8a90b559b9840e.jpg

Машала бе! :giggle1:

Туй от снимките ли ми го изрови? Преди минути я качих. Качвам ги на стендбай, после ви ги сипвам тематично!

• Отговори 760
  • Прегледи 41,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най накрая се намери един добър човек да направи тема за Иванчо - обожателя на казармата и всичко останало свързано с нея. Иванчо!   Не забравяй да благодариш на човека.

• Колев 74
    Колев 74

Няма ли тук с кого да се дърляш бре? Излиза, че не някой от нас те вика из темите, а ти сам си ни търсиш. Така личи от горе написаното от теб.

• То една тема му е малко ти за един пост говориш  

Публикувани изображения

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Абе като ме гледаш да ти приличам на дюлгерин?

Тия като вземаха хубави заплати, мене бе гърбиха на математики. С тях ли да ходя да се равнявам?

Стига сте ме викали в тая тема. 

Толкова ли не владееш интерфейса и да си пренасочваш нещата в твоята тема??? :) 

Ти, к'во, да не мислиш, че аз съм дюлгерин, поп, кадровик, държавен служител, бюрократ и т.н. от червената или синята буржоазия??? :) Дори не знаеш от къде получавам пенсия. 

Та, ако си умен, то бягай от България!!! Щом не я зачиташ за Родина!!! Иначе ке видиш БСП или RED. :) Споко: Аз лично няма да те бавя!!! Ще бъде бърза твоята смърт!!! :) Ще та отърва от казармата и не ще те тормози вече. :) 

На @АСПЕКТ, т.е. твоя бруте, му казах нявгъ, да си седи в Германия. Тука слабаци не виреят!!!  Продавайте си телата където си сакате. Виж, хм, може за съветник да си вземеш @Белгиеца. :) Той е отворен!!! :) Нема да караш Жигули, а Дачия, но все пак ще е френску, а не ръшънску!!! :)  К'во толкова се дърпаш на католичките??? Ръгаш чушката в боба и си ти!!! :)  

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Рядко се случва толкова наситена лъжа. Повече от една, в изречение. Все едно КНДР. Корейска народно демократична. Дори бай ви Тодор приказваше за митингова демокрация. 

Реално народът нямаше думата, нямаше и бай Тодор дори. ЕДНА партия на изборите, айде и ОФ за цвят, пак диви комундели. 

Храната да те питам колко е евтина, при 3 лева надница. Кило сирене. Цял ден гърбиш при кравите, за кило сирене от евтиното. Луканка беше лукс неземен, 12 лева. Цяла седмица гърбиш за една подкова. 

Каква работа сте вършили с песен, тука само диви шапкари хвалят соца, щото е военен режим. Точно военна хунта ни пишеше открит лист до Свиленград, дори до границата на затвора не даваха да припарим. 

Дето е нямало корупция... Самата държава беше корупция. Връзки оттам идва, характерна соц дума. 

Абе младеж. Научи се на култура вееее.... Уважавай поне @Teemo.

Тук спокойно мога да ти обръщам внимание. НО, след малко, че ей сега ми звъннаха от София и ще диря из архивите си един договор .... че секретарките не могат да боравят със стари компютри. :) Пък, отгоре на това съм лишен от отдалечен достъп до служебната мрежа.  

преди 1 час, IvanKirov написа:

ЕДНА партия на изборите, айде и ОФ за цвят, пак диви комундели. 

Абе младеж, де забрави БЗНС??? :) 

И я ми припомни цената било на сиренето или на месото, че май не си живял по времето на соца, т.е. не ти се е налагало да пазаруваш!? 

Ай, ще ти кажа едно детско: Сладоледа бе 21 ст. Колко е сега??? Билетчето за градския транспорт бе 4 ст. Колко е сега??? бензина бе двадесет и нещо стотинки, колко е сега??? Хляба бе 36 стотинки ли, но май белия бе толкова. Сега колко е??? 

Минималната заплата бе 145 лв. средната 250, на работниците в мините над 700 и прочие лева. Колко в момента взимат??? Отделно за трудов стаж се начисляваха допълнително пари. Т.е. всеки който се трудеше = получаваше добра заплата!! Сега бъхти, не бъхти повече от колкото кажат от "Картела" повече не!!! Отделно, че който искаше повече пари работеше и частно. ;) И верно бе истината: Получаваш 200, а харчиш 400. :) 

Отделно във "фамилията или родата" все някой бе от Морето, т.е. спокойно и долари може да имаш. 

Дори нямаш изградена представа какво е комунист.  Отделно, че дори не знаеш какво е комуна. :) Та, к'во мислиш, от де е моя баща вееее??? Що мислиш, че сега съм се върнал в неговото село, а съм роден в "първа градска", но не в София, а в Сливен. 

Ей, баща ми (Бог да го прости) имаше приказка: Селянинът може да го изкараш от село, но селякът дори да е в града си остава селяк. 

Какво си завършил бе младеж??? Що не си се реализирал в София??? Я, де не съм от нея имам софийско жителство, а и съзнателният ми живот мина там. Оттеглих се на село, а не в Сливен, че и там селяците станаха в повече, а самата ни столица се превърна на сборище на селяци. 

Та, малик, то е видно, че си с ниска култура, но поне не се еречи къ кокошка на която и е отрязана главата. :) Или, какво, долната ти глава ли си са ти рязали??? :)  

преди 19 минути, IvanKirov написа:

Наистина ли за много умни и възвишени се имате, пък народът разправя най-просташките вицове за вас. 

Тия лафове, че Господ ви причакал да ви даде акъл на моста, вие сте щурмували под него с учебна цел. От времето на баща ми са. 

Набъркахте ми се драстично в живота, вкарахте ме в ТОТАЛЕН ОБОР, хигиена и срам не са познати думи за вас. Чест е понятие от времето на пра дядо ти. Някога офицерите са се имали за буржоазия. 

Сега се хихикаме на вицове за милиционери и военни. 

Най-примитивната прослойка сте. Едва ли ще проумееш един ден, че внучка ти е свободен човек и не е длъжна да си гради живота по разбиранията ти. Сервитьор, освен това, не е кариера. Ниско квалифициран, безперспективен труд е. Не е тъпа мацката, ами дядо ѝ е пинтия. С 1600 в София си турбо мизерник. Скоро стават 20 години откак съм там. 

Айде сега пак почвай да ме заплашваш, щото друго не можеш да ми кажеш! Сигурно и аз съм ти длъжен да ти събирам фасовете, дълг към Родина било. 

Нещо намекваш, че съм неуспял ли? 

Неуспели са ИТ-тата дето са при Ристу. Да му носят подносите. Аз се двоумя дали изобщо да пия едно кафе при него. Котките са атлетични животни и няма място където да не се е навряла. При чиниите и вилиците тоже. 

Абе младеж. Нали си имаш тема??? Тук ме цитирай. :) 

Ако си успял, то сега щеше да си при един от моите наследници, а не в БГ. Що не си богат като си умен?! Мъ??? :) 

До сега да си стартирал старт ъп компания и да си в хм .. как му викат акселератор някакъв си и прочие. Да се занимаваш с ИИ, а не да си оператор на "Джава" или друг мек язик. :)  

п.п. Хм, на мен ми викаш дърт, ма и ти си дърт бе!!! :) Все някаква казарма и някакви комунетъ са ти в акъла, а не знания как да направиш не само компания, а примерно цяла индустрия. :) И затуй се си хванал с някаква пропаганда и прочие, т.е. да обслужваш партийна линия, а не Родината си. :) 

преди 1 час, dioib написа:

Какво си завършил бе младеж??? Що не си се реализирал в София???

Реализирах се, имам имот там. 

Омръзна ми на всеки тъпанар да се обяснявам поотделно. 

преди 1 час, dioib написа:

Абе младеж, де забрави БЗНС??? :) 

И я ми припомни цената било на сиренето или на месото, че май не си живял по времето на соца, т.е. не ти се е налагало да пазаруваш!? 

Ай, ще ти кажа едно детско: Сладоледа бе 21 ст. Колко е сега??? Билетчето за градския транспорт бе 4 ст. Колко е сега??? бензина бе двадесет и нещо стотинки, колко е сега??? Хляба бе 36 стотинки ли, но май белия бе толкова. Сега колко е??? 

99,9 % гласуваха за БКП, ОФ пак беше клон на БКП. БЗНС не знам да са имали думата, секретарката на Н. Петков жива са я рязали на парчета. Петков като го бесели вече бил убит. 

Толкоз години няма как да помня до стотинката сиренето, то беше задължение на майка ми. Около 6-7 лева бяха по-хубавите колбаси. 

Кел файда бензин, като за кола се чакаше по 15 години!

Изобщо не ми беше в потребителската кошница, както билетче за трамвай. До скоро пътувах из София с карта, левче на ден. Плащаш 365 лв. и се возиш на корем. 

преди 31 минути, dioib написа:

Абе младеж. Нали си имаш тема??? Тук ме цитирай. :) 

Ако си успял, то сега щеше да си при един от моите наследници, а не в БГ. Що не си богат като си умен?! Мъ??? :) 

Къв си пък ти? Какви са ти наследниците? Какво значи богат? Не съм твърдял да съм умен. Форумният простак съм. 

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Реализирах се, имам имот там. 

Омръзна ми на всеки тъпанар да се обяснявам поотделно. 

Поне даваш ли го под наем, за да ти носи доход??? Или ей тъй, да си имаш. :) 

Младежо, твоята реализация е бледа. НО, ми е интересно да споделиш, колко години ти бяха необходими??? 

преди 33 минути, dioib написа:

До сега да си стартирал старт ъп компания и да си в хм .. как му викат акселератор някакъв си и прочие. Да се занимаваш с ИИ, а не да си оператор на "Джава" или друг мек язик

Точно в стартъп съм, малоум. Жавата е между другото, финансирам си разходите. 

преди 34 минути, dioib написа:

п.п. Хм, на мен ми викаш дърт, ма и ти си дърт бе!!! :) Все някаква казарма и някакви комунетъ са ти в акъла, а не знания как да направиш не само компания, а примерно цяла индустрия.

Нищо не знаеш за мен. 

Дърт е състояние на духа, @АСПЕКТ примерно. Наврял си главата у нужника, и мечтае някой да го направи партсек. 

преди 35 минути, dioib написа:

И затуй се си хванал с някаква пропаганда и прочие, т.е. да обслужваш партийна линия, а не Родината си.

Каква Родина бе майна, бесните шапкари ли са ми Родина? Ти ли си? Обясни ми кво е Родина, ако обичаш. Тая родина дето ми я вменяваха ме държеше като скот. Дълг било. 

преди 2 минути, dioib написа:

Поне даваш ли го под наем, за да ти носи доход??? Или ей тъй, да си имаш. :) 

Младежо, твоята реализация е бледа. НО, ми е интересно да споделиш, колко години ти бяха необходими??? 

Не е под наем. Другата седмица се прибирам за малко в София, хем ще видя дали ще се пригнуся да видя коткарника на Ристу. 

Точно на такива като тебе нямам нужда да се доказвам. Реализация е само в главите на бесния бабишкер, също като възмъжаването и дълга към Ристу. 

преди 27 минути, IvanKirov написа:

Каква Родина бе майна, бесните шапкари ли са ми Родина?

Що моите наследници прославят Родината ни навън, макар, че не са ходили в казарма, но знаят за прадядо си който е участвал в ВСВ и знаят как се воюва и какво е да отстояват въпросната дори със собствена  жертва??? 

Та, гледай сега каква е далаверата със старт ъп компанията. ;) Правиш я и в подходящ момент я продаваш. ;) Така ще спечелиш, т.е. иначе работодателят ти ще спечели. 

Стига си мислил за казармата, а си направи собствена компания!!! Иначе, к'во да ти кажа, хм, то и един човек който е завършил куклено театрално майсторство в момента си изкарва прехраната с писане под Джава. :) Той, обаче не псува казармата и прочие. :) 

Та, колкото и да се лъскаш и чипкаш, то мизерията ти личи. :) Фръткакай се на село, но уви в моите очи не си успял!!! 

Хайде като си отворку, то сподели силата на вашата старт ъп компания или пък какъв продукт си направил на Джава??? 

Какво, мизерията от миналото ли ти пречи??? :) Похвали се де!!! В своята си тема!!! :) Да ни натриеш носовете!!! :) 

Младежо: Да си слуга, да си наемник, да си зависим от шеф не е успех!!!  Дори страт ъп компанията в която работиш се качи на борсата, то пак не ще си успял!!! 

Ех, колко си беден .... мда ..... жал ме хваща за теб даже ....

преди 3 часа, dioib написа:

Абе младеж, де забрави БЗНС???

Забравя се нещо дето се знае! За БЗНС може и да е чул, ама за "постоянното присъствие" и като гледам какво е писал явно не знае! 

@IvanKirov  Иванушка Имаше постоянно присъствие на БЗНС в НРБ. Те бяха също на власт и то каква! Да станеш член на БЗНС беше 100 пъти по трудно отколкото да станеш член на БКП. Ама нали си ходил прав под масата тогава...Лидерът им се казваше Петър Танчев. Те нямаха нищо общо с БЗНС Никола Петков.

Чети.

преди 2 часа, IvanKirov написа:

стар и тъп

Забравил си интервала. Поставих го заради теб.

преди 2 часа, dioib написа:

Що моите наследници прославят Родината ни навън, макар, че не са ходили в казарма, но знаят за прадядо си който е участвал в ВСВ и знаят как се воюва и какво е да отстояват въпросната дори със собствена  жертва??? 

Та, гледай сега каква е далаверата със старт ъп компанията. ;) Правиш я и в подходящ момент я продаваш. ;) Така ще спечелиш, т.е. иначе работодателят ти ще спечели. 

Стига си мислил за казармата, а си направи собствена компания!!! Иначе, к'во да ти кажа, хм, то и един човек който е завършил куклено театрално майсторство в момента си изкарва прехраната с писане под Джава. :) Той, обаче не псува казармата и прочие. :) 

Та, колкото и да се лъскаш и чипкаш, то мизерията ти личи. :) Фръткакай се на село, но уви в моите очи не си успял!!! 

Хайде като си отворку, то сподели силата на вашата старт ъп компания или пък какъв продукт си направил на Джава??? 

Какво, мизерията от миналото ли ти пречи??? :) Похвали се де!!! В своята си тема!!! :) Да ни натриеш носовете!!! :) 

Младежо: Да си слуга, да си наемник, да си зависим от шеф не е успех!!!  Дори страт ъп компанията в която работиш се качи на борсата, то пак не ще си успял!!! 

Ех, колко си беден .... мда ..... жал ме хваща за теб даже ....

Анаааааа.... Още не са тръгнали картинките, после ще ти я пусна.large.000000(8).jpg.2bd829095e6477f77ef068a419104a8a.jpg

Не ми мисли стартъпа, аз съм си шеф.

Трайте си квото не знаете.

преди 43 минути, Hristo52 написа:

Забравя се нещо дето се знае! За БЗНС може и да е чул, ама за "постоянното присъствие" и като гледам какво е писал явно не знае! 

@IvanKirov  Иванушка Имаше постоянно присъствие на БЗНС в НРБ. Те бяха също на власт и то каква! Да станеш член на БЗНС беше 100 пъти по трудно отколкото да станеш член на БКП. Ама нали си ходил прав под масата тогава...Лидерът им се казваше Петър Танчев. Те нямаха нищо общо с БЗНС Никола Петков.

Чети.

Още малко и демокрация ще кажеш, че имало.

БЗНС не знам каква е била далаверата, ама ролята му по соца ми беше напълно неосезаема.

Тая нужникарската болест да не е заразна? Не видял кенефите без врати, не стъргал със стъкло, отворил уста като хипопотам, какъв велик боец бил.

Да походи месец без баня, тогаз да ми разправя за дълг и жертви. Аз моя кир си го износих. Изпълних си дълга да живея като добиче.

Шапкарите са на нивото на средновековието. Тъмните векове. Тъй са ги държали въшлясали, монасите. Да се чешат и да мислят за Бога.

Общото ср@не идва от нацистите. Имали са организирани такива събития. Сплотявало екипната работа.

И като се сетиш, че партията им се казва национал-СОЦИАЛИСТИЧЕСКА...

Приликите чак почват да накъртват.

преди 7 часа, IvanKirov написа:

Не ми мисли стартъпа, аз съм си шеф.

Гле'й се, не се държиш като шеф. -> По се държиш като сатрап, ама без покритие.

По какво съдя: Шефовете се хвалят, а не говорят в каква мизерия са израснали. Не считай, че с тоя вид негатив ще успееш в бъдеще. 

По приличаш да един виц: - Какво правиш? - казал един човек на свои познат който него  е виждал от дълго - Малък бизнес въртя. Шеф съм  - Какъв? - Отворил съм бардак - Цензура - Цензора - Цензура - Цензора + нормален - Цензура + Робота сам, още не съм назначил персонал. :)  

Младеж,  за да успееш в бизнеса не трябва да ползваш негативите си от миналото. Отделно това се целиш в неправилната "тагер" (целева) група. 

Мда, липсвт ти знания за полит-иконимика.  Но, това не ти е проблем. 

Дали ще се съобразиш с мен за следното ми е все тая, но да ти го споделя: Приличаш на поставено лице, т.е. за мен си марионетка. По този начин не ще успее!!! 

НО, ай ще си говорим след 50 години. Дано до тогава да си успял и не говориш пак за мизерията в която си израснал. :) 

Затова и ти казах: Ако си читав бегай от България!!! :) От далеко по-хубаво се хули България!!! Па и е по-забавно!!! Да се надсмиваш над мизерниците в България. :) Бегай от рано, докато не е почнало истинското робство. :) Нас на устъви. Я сме живи да ти видим успеха!!! Но, още от сега знам,  че не ще успееш. :)

За тук: Прави Любов, а не говори за казарма и мизерия. :) 

Успех! 

По какво съдя: Шефовете се хвалят, а не говорят в каква мизерия са израснали. Не считай, че с тоя вид негатив ще успееш в бъдеще. 

Какво значи да успея? Тъпи чалгари нямам намерение да впечатлявам.

Уф не ми се чете цялото.

Де що има кенефчия и шапкар дошли да ми дават акъл.

И на 1/10 от способностите ми не сте. Червени фосили. Евтините банички им осмисляли живота.

Идите нах..!

преди 19 минути, IvanKirov написа:

И на 1/10 от способностите ми не сте.

Ок, не сме, но не ние сме недоволни, а ти. Що???

Има лаф: На калпавия Ку все космите му пречат 

Па след като сме не способни, та колко деца има??? :) Как те са устроени? Каква музика слушат? На каква култура си ги научил? 

преди 22 минути, IvanKirov написа:

Де що има кенефчия и шапкар дошли да ми дават акъл.

И, ОК, кенефчии сме, те поне българската дума знаеш ли я??? :) 

Как постъпваш, когато човек има голяма нужда??? А, спрямо малката??? 

Младежо, може да сме и чалгари, но след като твоята култура се свежда до: Тъпи комуняги, Гадни рашисти и т.н, то през нашия мироглед ти си челгара!!  :) Защото, не само речника ти е малък, не само, че е жаргон, а звучиш като припев от чалгарска песен. = Все повтаряш неща от тоя сорт: Доко, доко, имаш ли парички, караш мерцедеси, нямаш ли парички, караш жигули. :) 

Поне сподели какъв автомобил имаш? БМВ??? Може би??? :) 5 или 7 серия??? :) 

Виж тука Кроки ко прави в Нидерландия. Постоянно твърди, че е напълно щастлив. 

К'во ние ли сме ти виновни, т.е. кенефчиите и шапкарите, че в момента си нещастен???

Поне булка имаш ли??? Или си джендър??? 

п.п. Ако сакаш, мога да те запозная с една девойка. Майка и в ГДБОП работи ..... :) -> Да може да разследваш тея гадни комуняги ..... :) 

преди 20 минути, dioib написа:

Ок, не сме, но не ние сме недоволни, а ти. Що???

Има лаф: На калпавия Ку все космите му пречат 

Недоволен съм от тъп партиен деец, или още по кух шапкар, да ме юркат по техни си съображения. Почти у всяко мнение го казвам. Демокрацията не е съвършена, но не е измислено по-добро. Чърчил ли кой го беше казал. Тоталитарните режими са 10 пъти по-зле. Само некадърниците са ОК при такова. 30 години минаха, още поменувате евтините банички, дето тестото им беше като подметка. Като замръзне и заприличва на гума.

преди 22 минути, dioib написа:

Па след като сме не способни, та колко деца има??? :) Как те са устроени? Каква музика слушат? На каква култура си ги научил? 

Не мога да ти разчета мнението, прекалено неграмотно пишеш. Питах чат бота, каза, че си някакъв неграмотен, да не се занимавам с тебе. Или шапкар.

преди 24 минути, dioib написа:

Младежо, може да сме и чалгари, но след като твоята култура се свежда до: Тъпи комуняги, Гадни рашисти и т.н, то през нашия мироглед ти си челгара!!  :) Защото, не само речника ти е малък, не само, че е жаргон, а звучиш като припев от чалгарска песен. = Все повтаряш неща от тоя сорт: Доко, доко, имаш ли парички, караш мерцедеси, нямаш ли парички, караш жигули. :) 

Поне сподели какъв автомобил имаш? БМВ??? Може би??? :) 5 или 7 серия??? :) 

БМВ не съм им почитател, стара високопроходима машина карам. За мен това е екстра, без която не мога.

Абсолютно нямам проблем да карам Жигули.

Какъв да ми е речника, ако почна да ти разправям точно какъв курс съм си пуснал в момента, ще гледаш като на Деян баща му

large.000000(9).jpg.7b025e995dad38bb24982a5bbc2c9540.jpg

преди 27 минути, dioib написа:

Виж тука Кроки ко прави в Нидерландия. Постоянно твърди, че е напълно щастлив. 

К'во ние ли сме ти виновни, т.е. кенефчиите и шапкарите, че в момента си нещастен???

Поне булка имаш ли??? Или си джендър??? 

п.п. Ако сакаш, мога да те запозная с една девойка.

Хихи, шапкарска унука. Да не е на Ристу никаквицата?

Тъй ѝ вика той, вероятно момето е читаво, проблемът е в него (дядо ѝ). Никой нормален не иска да се занимава с изкукуригали военни.

преди 3 часа, IvanKirov написа:

Недоволен съм от тъп партиен деец, или още по кух шапкар

:lol6::laughing5::lol6:

Недоволство базирано на миналото!!!

Ти си по-зле и от Мирко ...

Не вярваш да си балък!!!

Бади щастлив!!! :) 

Младежо: Прави Любов!!! К'во си се заврял в соца!!!

Миналото и мършите като нас му пречели!!!

E кво да кажа бе хилещия се!

Че било много хубаво ли? Хубаво било на псетата на Тато. Вардеха ни да не избягаме.

Държавните моряци вземали по 30$ месечно. В Сомат шефът им давал по 300.

От яд го вкарали в затвора.

Соцът дори да има възможност за добър живот, зорлем бута хората в мизерията.

преди 25 минути, dioib написа:

Миналото и мършите като нас му пречели!!!

На тоя преди всичко акъла му пречи! Липсата на мозък...

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Мозък под фуражка не вирее, чувал ли си го?

Как пък един виц не чух или прочетох, военен да е нещо умен. Само с простотиите ви бъзика народът.

Иванчо пораснал. Дошло време да влиза в казарма, но, както на всеки, така и на него въобще не му се ходело. Решил да хитрува пред комисията, като се престори, че недовижда. Отишъл при доктора, съблякъл се гол, както си му е реда и казъл:
- Докторе, не мисля, че съм годен за военна служба. Не съм добре с очите, нищичко не виждам.

Почесъл се по главата докторът, протегнал ръка към него и попитал:
- Колко пръста виждаш?
Иванчо започнал да се взира, ту да жми, ту да ококорва очи...
- Нищичко не виждам, докторе.
Докторът взел едно фенерче и започнал да светка в очите на Иванчо.
- Виждаш ли нещо, усещаш ли нещо?
Той продължавал твърдо да отрича:
- Не, нищо не виждам.
Излязъл за малко докторът. В коридора срещнал медицинската сестра. Казъл и да се съблече и я изпратил при пациента. Сестрата изпълнила всичко. След малко и доктора се върнал при Иванчо:
- Иванеее... сега виждаш ли нещо?
Иванчо стискал зъби и продължавал:
- Не, нищичко не виждам.
- Не виждаш, не виждаш - усмихнал се доктора - ама оная ти работа сочи право към казармата

преди 17 минути, AAUUXX написа:

Иванчо пораснал. Дошло време да влиза в казарма, но, както на всеки, така и на него въобще не му се ходело. Решил да хитрува пред комисията, като се престори, че недовижда. Отишъл при доктора, съблякъл се гол, както си му е реда и казъл:
- Докторе, не мисля, че съм годен за военна служба. Не съм добре с очите, нищичко не виждам.

Почесъл се по главата докторът, протегнал ръка към него и попитал:
- Колко пръста виждаш?
Иванчо започнал да се взира, ту да жми, ту да ококорва очи...
- Нищичко не виждам, докторе.
Докторът взел едно фенерче и започнал да светка в очите на Иванчо.
- Виждаш ли нещо, усещаш ли нещо?
Той продължавал твърдо да отрича:
- Не, нищо не виждам.
Излязъл за малко докторът. В коридора срещнал медицинската сестра. Казъл и да се съблече и я изпратил при пациента. Сестрата изпълнила всичко. След малко и доктора се върнал при Иванчо:
- Иванеее... сега виждаш ли нещо?
Иванчо стискал зъби и продължавал:
- Не, нищичко не виждам.
- Не виждаш, не виждаш - усмихнал се доктора - ама оная ти работа сочи право към казармата

Тоя виц вече го въртяхте. Дай нещо ново!

преди 52 минути, AAUUXX написа:

Иванчо пораснал.

Село. Ламя. Вода. Девици.Иван Юнака. Отива Иван юнака, да убива ламята. Застанал пред една дупка и започнал да крещи със всичка сила:
- Излез гадно и тъпо чудовище да се бием...
- Добре де, 'ша се бием! Ама защо ми крещиш в гъ*а?

Цитат

"Аз не бих нарекла тези младежи бедни. Това, че не искат да работят, е свързано с това, че са намерили формулата да не гладуват и да се чувстват добре. По-голямата част от поколението Z имат различно разбиране за работата. Те се чувстват добре и не вярват, че работата трябва да ги съпътства до края на живота им. Има доста разминавания между очакванията на работодателите и на младите хора. Има работодатели, които се опитват да експлоатират хората и това води до разбирането на младите. Разбира се, има работодатели, които имат добри условия", каза председателят на Българската конфедерация по заетостта Надя Василева.

Тя сподели, че нейното поколение е разглезило работодателите. "По-възрастните се раздават повече и създават разбирането, че по всяко време са налични, което сега не е ценност на новото поколение", обърна внимание тя.

Според госта младият човек иска да има своето свободно време и да се занимава с неща, които харесва. Работата вече не е просто за пари, а е нещо, което му харесва и иска да прави.

"Много от тях се насочват към предприемачество.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2023/08/16/mladite-ne-rabotiat-ne-priemat-modela-rabota-do-kraia-na-jivota.579706

Ей туй все едно за мене е писано. 

Шапкарче, чети внимателно, не ти е крива внучка ти. Пробвай само месец да живееш под наем, с 1600 лева. Ама да си сам, не да те дундурка съпруг/а. Щото именно това искаш да ѝ причиняваш. 

В София това, нали голямото добрутро. 

По 10 000 евро квадрата, почнаха да искат за апартаменти. 

Цитат

Анонимен
преди 2 месеца
В момента по западно-европейските полета, оранжерии и ферми се трудят хиляди млади българи.Черна и тежка работа, която не я работят и чернокожите там. Нека един български фермер ми дава 3000 лв заплата и ще се върна веднага. Просто цените на всичко в България станаха брутални и няма,как да оцелееш с 1000-1500 лв. Цените на хранителните продукти в Англия са два пъти по-евтини от българските. Техника, дрехи, автомобили -много по-евтини! Това което се прилага над хората в България е нечовешко!

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2023/08/16/mladite-ne-rabotiat-ne-priemat-modela-rabota-do-kraia-na-jivota.579706

Хихи, коментарите са яки. Учи и си вади изводи! Не съм го писал аз! 

Един ден ще даваш всичко, което си събрал. Няма да го иска никой...

преди 23 часа, IvanKirov написа:

Само некадърниците са ОК при такова.

Интересно е: Ти след като се считаш за кадърен, защо си недоволен? 

Какво забелязвам: Нямаш пол, нямаш интереси, и единственото което имаш е самочувствието, че си кадърен. 

Един кадърен човек не ще го вълнуват: политиката, партиите, военните и т.н., а ще се занимава с любимите си неща. 

Защо се занимаваш с противните неща за теб?! Те не ще се променят!  По този начин ли се рекламираш? 

ОК, имаш нещо против въпросния "Ристу" и/или неговата щеркъ и си водиш "Моята борба", но защо си нещастен??? Какво ти бърка, че другите са щастливи??? 

Кратко: Един успял човек не го движат неговите страхове, мании и т.н. , а го движи някаква любов. На нея обръща внимание и на нея се отдава. 

Ти, какво "Калдата" ли ти е любовта??? :) И как по-точно я предпазваш от пошлото, от мизерията, от негативното??? 

Проблем му са били ..... и му пречели да реализира своята кадърност. :laughing5:

Основният проблем който отчитам аз е, че не умееш да общуваш. ОК, липсват ти умения да водиш диалог, но да повтаряш едно и също нещо, то това не те прави интересен, а посредствен. = Може да си кадърен, но не си креативен. Бъдещето поколение го интересува креативните неща, а не кретените със самочувствие, че са кадърни!!! :) 

Успял си казваш (споделяш). Какво изобщо умееш??? В какво те бива???? Защо не развиваш своя успех, а критикуваш неща които са отживелица!? 

Определено темата трябва да е "Говорилнята на Иван и Мара". :) 

Иванчо и Марийка щели да правят... Vicove.biz

Иванчо и Марийка направили свободен форум. 

Един ден влезнал в него един дърт мърморко. Марийка: 

- Имане, ако ще ставаш като този дъртак, ще затворя не само форума. Разбра ли ме!?  

преди 19 часа, Hristo52 написа:

Не съм забелязал да има акъл. По-скоро му пречат по-умните. ;) 

Какво да прави момчето = Глупаците са му клиентите. Бедно е и се натяга, за да покаже колко е кадърен. ;) 

"Срамна работа няма!"

п.п. Мозък има, но му трябва някоя Марийка, която да го препрограмира. ;) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.