Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилнята на Иван

Featured Replies

току-що, dioib написа:

Ей не така младеж. Имаше си ден за баня. Отделно на сутрешна проверка се проверяваше хигиената и прочие. 

Ти да не би да те е било срам да се къпеш заедно с другите???  Толкова ли женствено си изглеждал??? 

Кирливи са ги държали. 100 пъти ви дадох бат ви Сашо, в соца е служил. 2 седмици ги държали некъпани в жегата. Нас по месец.

За шапкаря хигиената явно не е ценност. Колкото вратите на нужника. Какъв чест и дълг да имам към тия?

• Отговори 760
  • Прегледи 41,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най накрая се намери един добър човек да направи тема за Иванчо - обожателя на казармата и всичко останало свързано с нея. Иванчо!   Не забравяй да благодариш на човека.

• Колев 74
    Колев 74

Няма ли тук с кого да се дърляш бре? Излиза, че не някой от нас те вика из темите, а ти сам си ни търсиш. Така личи от горе написаното от теб.

• То една тема му е малко ти за един пост говориш  

Публикувани изображения

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Не държа на вас, нито сте ми народ ни родина.

От кой народ си и от коя родина си??? 

току-що, чичо Сашо написа:

Ами ставай и се махай? Заминавай в друга държава. Тука страхливци и предатели не ни трябват!

Кои сте вие бе, къв си ти да ми даваш наклона?

Като му дойде времето ще се махна. Аспект, дето ви прави виртуални кавали, вече го стори.

току-що, dioib написа:

От кой народ си и от коя родина си??? 

Нямам такива.

преди 1 минута, чичо Сашо написа:

Тука страхливци и предатели не ни трябват!

И се, предатели ни трябват. ;) Страхливците, хм .... те ги командват от друга държава. Ей туй е по-опасното!!! ;) = По-горя ти казах, че е кьорфишек хвърлян сред Родината ни. ;) 

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Кои сте вие бе, къв си ти да ми даваш наклона?

Като му дойде времето ще се махна. Аспект, дето ви прави виртуални кавали, вече го стори.

Нямам такива.

И ко правиш тогава в България??? 

преди 3 минути, чичо Сашо написа:

Тука страхливци и предатели не ни трябват!

Не можете да качите горния етаж на щаба. За много смел и боеспособен ли се имаш? Най-смелото дето правехте, е да опразвате складовете, квото докопате. Мисля дори керосин мъкнаха в едни туби, освен да го горят за отопление, за друго не се сещам какво го ползват.

преди 1 минута, dioib написа:

И се, предатели ни трябват. ;) Страхливците, хм .... те ги командват от друга държава. Ей туй е по-опасното!!! ;) = По-горя ти казах, че е кьорфишек хвърлян сред Родината ни. ;) 

Абе тоя е изтрещял от всякъде бре! 

Еми тука съм роден.

Като опре някой млад да ви защитава краденото, ще осъмнете пред реалността. 5 пари не дават за простотиите ви.

току-що, IvanKirov написа:

Еми тука съм роден.

Като опре някой млад да ви защитава краденото, ще осъмнете пред реалността. 5 пари не дават за простотиите ви.

Де туа ве??? В Балкана или в полето??? 

току-що, dioib написа:

Де туа ве??? В Балкана или в полето??? 

На Ристу шапкаря в кръчмата. При котките.

преди 4 минути, dioib написа:

Прави се на мъж...Ако го викнат военните ще се насере от страх! 

преди 1 минута, IvanKirov написа:

На Ристу шапкаря в кръчмата. При котките.

Ти джюреец ли си???  

Прави се на мъж...Ако го викнат военните ще се насере от страх! 

Ще съм от първите, дето ще емигрират. Не от страх.

Отсега съм се подготвил.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Ще съм от първите, дето ще емигрират.

Младеж, я по-отрано го направи. :) После ще е късно!!! :) 

На това му се вика превенция. :) 

п.п. След като не се чувстваш българин, то продавай вси имоти и бегом в Австралия. Един по-голям от теб го направи е сега му е супер там. Май се върна в България, за да му преведат дипломата за висше образование и да може да бъде призната и в Австралия, за да получи по-добра работа и заплащане. 

Успех!

Там е изхода и вено няма да те безпокоят за войни. :) 

Младеж, я по-отрано го направи. :) После ще е късно!!! :) 

На това му се вика превенция. :) 

И от чужбина ще ви сипвам по същия начин. И там има нет. Нищо няма да се промени.

По-скоро вие се подготвяйте да нахлузвате чалма. Жестоката реалност иде като товарен влак. Вашето поколение ни го постла това.

преди 9 минути, dioib написа:

На това му се вика превенция.

Ето такъв, да го уважаваш и т.н. И да разчиташ да ти свърши нещо. Живее като търтей, неспособен за нищо...Лае, обаче ползва всичко онова дето соца му е оставил нали?  Прав е Ицо...дърво не окастрено...

@IvanKirov  И точно в коя държава ще отидеш бе Иванчо? Къде има такава дето ще те оставят да не правиш нищо?

По-скоро вие се подготвяйте да нахлузвате чалма.

Не дразни диода щот ше ти проведе ФП по китайски образец

И от чужбина ще ви сипвам по същия начин. И там има нет. Нищо няма да се промени.

По-скоро вие се подготвяйте да нахлузвате чалма. Жестоката реалност иде като товарен влак. Вашето поколение ни го постла това.

Какво да сипваш бе младеж. Какита си ли??? :) 

Бегом в Австралия или Япония където няма фесове!!! :) 

Бегом в Австралия или Япония където няма фесове!!! :) 

И където задникът му ще стане квадратен от бачкане. Там лентяй не понасят. Само в средата на Сахара на палатка!

преди 3 минути, чичо Сашо написа:

Ето такъв, да го уважаваш и т.н.

Ти, пъ, какво уважение??? Да ти прилича на циркаджия??? Тоя е тиква, т.е. дори е кратуна. т.е. ползваш го на 31-ви октомври. :) 

Само в средата на Сахара на палатка!

Ай се ... не прави мръсно на дивите животни там, моати съ .. :) По-добре да става храна на някоя Акула ... :) 

преди 12 минути, чичо Сашо написа:

Там лентяй не понасят.

Ей, не се научихте да пишете грамотно! Кво ли очаквам от шапкари...

преди 18 минути, чичо Сашо написа:

Ето такъв, да го уважаваш и т.н. И да разчиташ да ти свърши нещо. Живее като търтей, неспособен за нищо...Лае, обаче ползва всичко онова дето соца му е оставил нали?  Прав е Ицо...дърво не окастрено...

@IvanKirov  И точно в коя държава ще отидеш бе Иванчо? Къде има такава дето ще те оставят да не правиш нищо?

Какво да ти свърша на тебе лично бе тулуп?

Нетен разход сте на бюджета. Папате и ручате каквото ние изкараме. Какво значи търтей, ти ли ми дойде да ми лееш плоча на вилата, ти ли ми събира фасовете? Аз ли мъкнах от артелната, и от ГСМ склада?

Или ти? Кой е търтей тука? И за какъв се имаш, там дървета неокастрени, със служби заплашвате... Бюджетни служители сте.

Май не ви изнася, че вече няма кой да ви води безплатни роби. Туй ви е мъката.

Ще дойде време да разчитате на младите, които се скъсвате да ги плюете. Тогаз ще се сетиш че нещо сте сбъркали. Никаквиците ще си гледат живота, и няма кой да ви изпълнява разпорежданията.

Не с 1600 да се циганите, цялото си имущество ще им оставяте, и пак няма да ви погледнат. Щото сте убедени, че всички сме ви лично задължени. Че и в живота ми ме заклевахте. С дуло у врата.

Тъп, по-тъп, най - тъп, Иван!  :giggle1:

току-що, Hristo52 написа:

Тъп, по-тъп, най - тъп, Иван!  :giggle1:

Некадърник, - лентяй, - мързелив, - най-мързелив, шапкар!

преди 1 час, IvanKirov написа:

Ей, не се научихте да пишете грамотно! Кво ли очаквам от шапкари...

Какво да ти свърша на тебе лично бе тулуп?

Нетен разход сте на бюджета. Папате и ручате каквото ние изкараме. Какво значи търтей, ти ли ми дойде да ми лееш плоча на вилата, ти ли ми събира фасовете? Аз ли мъкнах от артелната, и от ГСМ склада?

Или ти? Кой е търтей тука? И за какъв се имаш, там дървета неокастрени, със служби заплашвате... Бюджетни служители сте.

Май не ви изнася, че вече няма кой да ви води безплатни роби. Туй ви е мъката.

Ще дойде време да разчитате на младите, които се скъсвате да ги плюете. Тогаз ще се сетиш че нещо сте сбъркали. Никаквиците ще си гледат живота, и няма кой да ви изпълнява разпорежданията.

Не с 1600 да се циганите, цялото си имущество ще им оставяте, и пак няма да ви погледнат. Щото сте убедени, че всички сме ви лично задължени. Че и в живота ми ме заклевахте. С дуло у врата.

Защо си мислиш, че от 8 млрд души на тази Земя, само ти си айти специалист и само ти работиш? И само твоят труд трябва да бъде оценен?

А въпросната казарма само ти ли се оплакваш от нея, а твоите с които си служил къде са? Какво е тяхното мнение?

Абе 

преди 25 минути, IvanKirov написа:

Ванка това сестра ти ли е? Или жената?

large.000000(8).jpg.2bd829095e6477f77ef068a419104a8a.jpg.34165c0d9c9687426b8a90b559b9840e.jpg

Машала бе! :giggle1:

преди 6 минути, Hristo52 написа:

Абе 

Ванка това сестра ти ли е? Или жената?

large.000000(8).jpg.2bd829095e6477f77ef068a419104a8a.jpg.34165c0d9c9687426b8a90b559b9840e.jpg

Машала бе! :giggle1:

Тези са от ротата на Иван, който е служил с тях. Без баня. Там на хангара с двама трима ...  ци.ганчета. 😀

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.