Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилнята на Иван

Featured Replies

преди 18 минути, Sliderum2 написа:

Признавам, може да съм пропуснал няколко страници. Тя темата станала по-дълга от военната.

Да се допълня, в тая тема иванка, нито никъде, не е писал специално за бушони.

• Отговори 760
  • Прегледи 41,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най накрая се намери един добър човек да направи тема за Иванчо - обожателя на казармата и всичко останало свързано с нея. Иванчо!   Не забравяй да благодариш на човека.

• Колев 74
    Колев 74

Няма ли тук с кого да се дърляш бре? Излиза, че не някой от нас те вика из темите, а ти сам си ни търсиш. Така личи от горе написаното от теб.

• То една тема му е малко ти за един пост говориш  

Публикувани изображения

току-що, Sliderum2 написа:

Да се допълня, в тая тема Иванка, нито никъде, не е писал специално за бушони.

В друга тема писах. Цял ден съм по стълбите, консервирам родния коптор.

Затуй не нося шкембе. 

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Затуй не нося шкембе. 

Ще бягаш при байгън, щото надушваш че Путин може да ти дойде на гости? Споко, следващият президент на Русия е избран и седна на престола:

Аа пуснали евтини Лади

преди 41 минути, superiority написа:

Сирена екзекутира още двама от острова, ставаме все по-малко.

Че тоя остров не потъна ли вече?

преди 9 часа, IvanKirov написа:

Къде това, че пак не съм разбрал.

Щом не знаеш, значи не си айти.

преди 9 часа, IvanKirov написа:

Не внимаваш. На нужникаря казах какво ремонтирам тия дни.

Какво ремонтираш?

преди 8 часа, IvanKirov написа:

Затуй не нося шкембе. 

Построен от соца. Дарен ти е. Не си го строил ти.

преди 3 часа, IvanKirov написа:

https://socbg.com/2018/03/ако-москвичът-беше-оцелял-днес-щеш.html

Пускам го заради коментарите, преди нужникарчето да се превъзбуди.

Така е ,но от къде ше купиш сега москвич 12- ка дизелак ?

току-що, AAUUXX написа:

Така е ,но от къде ше купиш сега москвич 12- ка дизелак ?

Mосквич дизел и изобщо дизел соц автомобил аз не съм виждал. Дори ГАЗ-ките правеха на бензин, средно големи камиони.

Чак големите там машини, МАЗ, КАМАЗ вече са дизел.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Mосквич дизел и изобщо дизел соц автомобил аз не съм виждал. Дори ГАЗ-ките правеха на бензин, средно големи камиони.

Чак големите там машини, МАЗ, КАМАЗ вече са дизел.

Именно това имах предвид ,че си фен на дизелите ,а москвич дизел няма.

току-що, AAUUXX написа:

Именно това имах предвид ,че си фен на дизелите ,а москвич дизел няма.

Бахти, дизел не съм карал никога.

Това вашето лъжене, някаква болест ли е, или обикновено малоумие?

Дизел и/или  автоматик бих си взел ако са нови. Тия старите бангии дето ги карам не е оправдано.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Бахти, дизел не съм карал никога.

Това вашето лъжене, някаква болест ли е, или обикновено малоумие?

Дизел и/или  автоматик бих си взел ако са нови. Тия старите бангии дето ги карам не е оправдано.

Са ше кажеш че и никакъв ИТ не си :speak:

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Са ше кажеш че и никакъв ИТ не си :speak:

Бесните дедки винаги първо ми гледат колата, и ми кроят капата.

Нищо различно сте от кифлите, дето си търсят някой батко да им плаща издръжката.

ИТ съм, просто си имам други приоритети, които вашите глави няма да възприемат.

Показността е признак на първичен мозък. Фантазията ви стига максимум да захрани модните компании. Дори и себеизявата ви не е  лична.

Отделно, че нужникарчетата и шкембетата и за модни дрънкулки нямате. Оня ден пищяхте, че нямате пари за баничка. Де да бил бай Тодор, да ви нахрани за 23 стотинки, после да ви опъне цял ден ангария на полето, в помощ на ТКЗС. После ТКЗС изнася в помощ на братския СССР.

Като някакви добичета ви държаха. 111 000 кв. км, пасИ където искаш, само в градовете не се мяркай.

Що за говедце може да му е мъчно за това.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Бесните дедки винаги първо ми гледат колата, и ми кроят капата.

Нищо различно сте от кифлите, дето си търсят някой батко да им плаща издръжката.

ИТ съм, просто си имам други приоритети, които вашите глави няма да възприемат.

Показността е признак на първичен мозък. Фантазията ви стига максимум да захрани модните компании. Дори и себеизявата ви не е  лична.

Отделно, че нужникарчетата и шкембетата и за модни дрънкулки нямате. Оня ден пищяхте, че нямате пари за баничка. Де да бил бай Тодор, да ви нахрани за 23 стотинки, после да ви опъне цял ден ангария на полето, в помощ на ТКЗС. После ТКЗС изнася в помощ на братския СССР.

Като някакви добичета ви държаха. 111 000 кв. км, пасИ където искаш, само в градовете не се мяркай.

Що за говедце може да му е мъчно за това.

По-скоро тебе или такива като тебе са държали извън градовете. И с право. Градът се напълни с такива като теб. Ужас. Аз лично съм от град и съжалявам, че пуснаха в града такива като теб.

преди 21 часа, АСПЕКТ написа:

По-скоро тебе или такива като тебе са държали извън градовете. И с право. Градът се напълни с такива като теб. Ужас. Аз лично съм от град и съжалявам, че пуснаха в града такива като теб.

Ти от кой препълнил се град беше?

преди 21 часа, АСПЕКТ написа:

Аз съм у високотехнологичен сектор, 3 езика и м/ународни сертификати. СиВи то ми е колкото вратата на нужника ти.

Ти какво, каза си специализирал?

Вашият град с нужникари ли е пълен?

преди 3 минути, Гражданин написа:

Ти от кой препълнил се град беше?

Нейде от силистренско.

на 29.09.2023 г. в 16:25, Колев 74 написа:

Най накрая се намери един добър човек да направи тема за Иванчо - обожателя на казармата и всичко останало свързано с нея.

Абе Дядо Стефане казармата си беше екстра. Правеше мъже. Сега демокрацията прави само джендъри и п*д*раси

преди 1 час, Коркодила написа:

Абе Дядо Стефане казармата си беше екстра. Правеше мъже. Сега демокрацията прави само джендъри и п*д*раси

Дада, син ти зет да доведе!

Само п*д*раси са, вярно е!

преди 6 часа, Meri Meri написа:

Тук ядосват ли те много, в тая твоя тема? 

Никак.

преди 7 часа, Meri Meri написа:

@IvanKirov ядосват ли те много, в тая твоя тема? 

Не е негова, а за него. 

• 2 седмици по-късно...

Добро Утро !

382825831_10219944121707034_924479084144

Едно магаре било вързано за едно дърво в двора на стопанина си. Покрай него минал дявола и го отвързал. Магарето отишло в градината на съседа и започнало да яде всичко наред. Жената на съседа видяла това, взела пушка и застреляла магарето. Стопанина на магарето чул изстрела, видял мъртвото си магаре и застрелял жената на съседа си. Съседът убил собственика на магарето. Децата на собственика на магарето изгорили къщата на съседа. Съседа ги убил за отмъщение.
Попитали дявола как е направил всичко това? "Аз само пуснах магарето на свобода!" отговорил той.
Извод: Ако искате да унищожите една държава, дайте свобода на магаретата! В България магаретата са на свобода!

@IvanKirov твоята каручка пада ли под забрана?

НЯМА 6-5: Трошките аут от центъра на София!

Цитат

Т рошките аут от центъра на София от 1 декември. Автомобили от екокатегория ЕВРО 1 няма да бъдат допускани да се движат там, защото започва да действа първата нискоемисионна зона в града.

Забраната ще важи 3 месеца - декември, януари и февруари. Обособените са “малък” и “голям” ринг, които постепенно ще разширяват обхвата си.

https://telegraph.bg/gradat/novini/niama-6-5-troshkite-aut-ot-centyra-na-sofiia-ogranichenieto-vliza-v-sila-ot-1-dekemvri-vizhte-za-koe-kare-shte-vazhi-393224

преди 1 час, AAUUXX написа:

твоята каручка пада ли под забрана?

Нямам идея какво ЕВРО е, имам предпоследна позиция на техн. преглед. Катализаторът ми работи. 

преди 14 минути, IvanKirov написа:

Нямам идея какво ЕВРО е, имам предпоследна позиция на техн. преглед. Катализаторът ми работи. 

Коя година е ?

преди 6 часа, Нушо написа:

Добро Утро !

382825831_10219944121707034_924479084144

Едно магаре било вързано за едно дърво в двора на стопанина си. Покрай него минал дявола и го отвързал. Магарето отишло в градината на съседа и започнало да яде всичко наред. Жената на съседа видяла това, взела пушка и застреляла магарето. Стопанина на магарето чул изстрела, видял мъртвото си магаре и застрелял жената на съседа си. Съседът убил собственика на магарето. Децата на собственика на магарето изгорили къщата на съседа. Съседа ги убил за отмъщение.
Попитали дявола как е направил всичко това? "Аз само пуснах магарето на свобода!" отговорил той.
Извод: Ако искате да унищожите една държава, дайте свобода на магаретата! В България магаретата са на свобода!

Напълно сериозно си мисля, да сформирам партия, която  да отреже вота на нетните данъко-получатели. Малцинства разни, шапкари, такива като тебе също. 

Тия от чужбина, дето захранват  зарзаватчийките на Копейкин, също под ножа! И вота от Анадола. 

Аман от издухани старчоци!

току-що, AAUUXX написа:

Коя година е ?

1997

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.