Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилнята на Иван

Featured Replies

преди 45 минути, IvanKirov написа:

1997

Евро 2 трябва да е твоята ,мисля че попадаш под забраната.

Някъде четох из медиите ,че забранта ще бъде за дизели до евро 4 и бензини с евро 3, но не намерих някъде пълно инфо.

преди 46 минути, IvanKirov написа:

Напълно сериозно си мисля, да сформирам партия, която  да отреже вота на нетните данъко-получатели. Малцинства разни, шапкари, такива като тебе също. 

Тия от чужбина, дето захранват  зарзаватчийките на Копейкин, също под ножа! И вота от Анадола. 

Аман от издухани старчоци!

Каква ще бъде програмата на партията ти ,какво ще обещаеш ? Иначе идеята ти не е лоша ,ше гласувам за теб.

• Отговори 760
  • Прегледи 41,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най накрая се намери един добър човек да направи тема за Иванчо - обожателя на казармата и всичко останало свързано с нея. Иванчо!   Не забравяй да благодариш на човека.

• Колев 74
    Колев 74

Няма ли тук с кого да се дърляш бре? Излиза, че не някой от нас те вика из темите, а ти сам си ни търсиш. Така личи от горе написаното от теб.

• То една тема му е малко ти за един пост говориш  

Публикувани изображения

преди 57 минути, IvanKirov написа:

Напълно сериозно си мисля, да сформирам партия, която  да отреже вота на нетните данъко-получатели. Малцинства разни, шапкари, такива като тебе също. 

Тия от чужбина, дето захранват  зарзаватчийките на Копейкин, също под ножа! И вота от Анадола. 

1997

Аз предлагам само млади меринджеи да могат да гласуват.

преди 4 часа, Bubbles написа:
преди 4 часа, IvanKirov написа:

1997

Аз предлагам само млади меринджеи да могат да гласува

Ама те чакат само Иван селски син да направи партия бе! :lol6::lol6::lol6::lol6:

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Май ка цензурира Калин, и гледай кви реклами ми дъни!

e8e4768b3d72d01762d4994fef1df2fb.jpg

Ко се сърдиш гугъл те е  номинирал за човек на годината ?

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Ко се сърдиш гугъл те е  номинирал за човек на годината ?

В сървъра на Калин е файлът.

Което иде да каже що цензурира май ка. Родител 1 тряя да е.

на 29.09.2023 г. в 17:25, Колев 74 написа:

Най накрая се намери един добър човек да направи тема за Иванчо

То хубаво да е за Иванчо, но що е поставено в заглавието "на Иван"??? 

на 29.09.2023 г. в 20:08, Teemo написа:

Комунистите нямате право... На нищо.

Ай, ние комунистите нямаме права да постваме в тази тема, но к'во прай Иван из другите теми??? Що ни коментира там??? 

Браво!!! Създал си му тема и такива единомишленици  кът ваш да си лафите колко сме гадни ние комунистите, но не смяташ ли, че с вашите права не нарушавате наши права? О, даже нямали сме право. = Това е същото като "Всяка права успоредна на партийната е права". Другите не са прави!!!" = Това излиза, че вие сте по-големи тоталитаристи отколкото социалистите!!! :) 

Навремето на Националсоциалистите им викахме фашисти!!! Дори капиталистите отрекоха тази политика!!!  = И в деншно време добре работят с комунистическата партия на Китай!!!

преди 8 минути, IvanKirov написа:

И ти ли Бруте? Шапкар?

Шапката разкрива вашата същност. ВИЖТЕ КАК - Култура — Новини Стандарт (standartnews.com)

Иване, малко култура за какво е шапка!!! 

Не всеки шапкар е комунист!!! :) 

Шапка – Уикипедия (wikipedia.org)

Дано не те посети някой с тази шапка:

undefined

:) 

преди 1 минута, IvanKirov написа:

На война не съм ходил.

Чудят се как да ни вкарат у война.

Ристу ще ми се изтъпани - "да не си се клел".

После ще ни зарежда лафката, с крадено от артелната.

Кои се чудят бе младеж??? Определено  не и комунистите. Ай, по ваше му "комунистите" си правят търговийката с оръжията. На тях им требе работна ръка, а не войници. ;) 

преди 3 минути, dioib написа:

Определено  не и комунистите.

За комунисти не съм говорил.

Едни и същи мърши, тогаз комунисти, днес капиталисти, утре фесовете ще нахлузят.

Е гледай в тяхната тема, пишат се патриоти, дънят кючек. Дадох линк.

мърши

Гледай се, всеки с възрастта измършавява. ОК, ти ги гледаш като пръст, но тоя пръст все още може да натиска, което не го прави маломощен. ;) 

Ти при най-малкия натиск и ще се огънеш. И ще ни тъкуват не само изброените от теб пехливани, а вси!!! 

Ей затуй е казармата!!! Да може да има кой да защитава България дори с цената на живота си!!! 

Младеж, не може само с памперси да си. Трябва да имаш и знания как се борави с оръжие. К'во толкова, че ке се наложи да носиш метална шапка??? Тя е предпазно средство, а иначе при победа да си нахлузиш официалната шапка, да минеш на парад и после да хвърлиш, как се прави при уволнението и да заживееш в мир. 

Затова и ми е любопитното, защо си против казармата?! Да не би да си търговец на памперс??? :) 

преди 1 минута, dioib написа:

Затова и ми е любопитното, защо си против казармата?

Щото се губи оригиналната идея.

Военопленничество, глад, кир, издевателства. Отношение като от враг.

преди 2 минути, dioib написа:

Ей затуй е казармата!!! Да може да има кой да защитава България дори с цената на живота си!!! 

Няма да съм аз. Съборетина на село, малък имот в София. Няма да мра за това, с Ристу далаверата за командир.

На снимка да ги не видя!

току-що, Нушо написа:

Иване,Иване да те който те фани,довърши си сам изречението,нали си ит.

Що, и ти ли като шапкарите, си мислеше, че съм ви нещо длъжен?

преди 18 минути, IvanKirov написа:

Щото се губи оригиналната идея.

Няма да съм аз. Съборетина на село, малък имот в София. Няма да мра за това, с Ристу далаверата за командир.

На снимка да ги не видя!

Първо сподели "оригиналната" идея!? 

И що си оставил да стане съборетина??? Продай малкия си имот в София и въздигни дома си. К'во, в малкият имот в София да умреш във формата на растение ли искаш, т.е. в своите си изпражнения и прочие лигли и прочие??? 

Ристо го остави. К'во ти бърка, че си прави търговийката??? К'во му завиждаш??? Има си чуеку, и шапка, и бастун и прочие, а туа ви туря на "котлона" и се забавлява. :) Не му трябва да си му подчинен!!! Той си има такива!!! И добре им плаща!!! :) 

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Що, и ти ли като шапкарите, си мислеше, че съм ви нещо длъжен?

Да сме ти давали кредит??? :)  На ненадеждни не им даваме!!! :) = Пращаме ги като "пушечно месо". :)   

току-що, dioib написа:

Първо сподели "оригиналната" идея!? 

Mи да ставаме войници е идеята.

Всичко друго ни моделираха, не и войници. Чест и достойнство там няма, нито устав. Нито дисциплина.

Направиха ни на добичета. Гладни, мръсни, акащи в общ обор, пред погледите на всички останали. Опитаха да ни изтрият всичко човешко, вкл. мисленето.

Не е това идеята на казармата.

И що си оставил да стане съборетина??? Продай малкия си имот в София и въздигни дома си.

Нали затуй го ремонтирам. Не викам "майстори", не съм шапкар с 2 леви ръце и те у ГЗ.

преди 3 минути, dioib написа:

Не му трябва да си му подчинен!!! Той си има такива!!! И добре им плаща!!! :) 

Ахахахахаха,

ааааааааааааааа! Голям майтап! 1600 лева, безплатни овъртайми, глоби за щяло и нещяло. Някои си карат сервитьорките си да ходят секси. Всичкото това унижение, на цената на бедстващи доходи. Бедната му внучка няма да може да живее самостоятелно с такава заплата. Ако плаща наем. Може да им позволи да просят милостиня от клиентите му. Бате дай 20 стотинки!

току-що, IvanKirov написа:

Mи да ставаме войници е идеята.

Кажи (Сподели) първо през коя година си бил в казармата.

Добре знам кои ги пращаха за "пушечно месо".  

Като се запият на някой банкет, почти никога не приключват в 23 ч. Т.е. след тоя час стават безплатни слуги. После се чуди и как да се прибере по тъмниците.

Добре плащал? Да не си расъл в някоя балканска махала? Като циг анетата дето се радваха, че имат легло и редовна помия за храна. За 1600 в София и пиян пъдар няма да намери! От 800 почват наемите, в крайните квартали.

Кажи (Сподели) първо през коя година си бил в казармата.

Добре знам кои ги пращаха за "пушечно месо".  

Може да ви снимам календарчето, пазя го при личните документи. Надлежно е описан всеки наряд, отпуска и т.н.

Изстрадан е всеки един час от него. Новото хилядолетие беше.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Може да ви снимам календарчето, пазя го при личните документи.

Сподели, но махни личните данни. 

п.п. Ако обаче е през новото хилядолетие, то в тоя случай не е било вече казарма, а друго. ;) 

току-що, dioib написа:

Кво точно те грее, то ще го снимам, ама си е занимавка с тоя телефон.

Все викате не било вярно квото приказвам. Кое не е вярно? Какво ще промени едно календарче, или измазани турски керемиди за капаци?

Кво точно те грее, то ще го снимам, ама си е занимавка с тоя телефон.

Сподели в коя година е било поне, т.е. да ти обясня защо вече не е било казарма, а в какво са го превърнали НАТО-ориентираните. 

преди 1 минута, dioib написа:

Сподели в коя година е било поне, т.е. да ти обясня защо вече не е било казарма, а в какво са го превърнали НАТО-ориентираните. 

Еми не е казарма, военопленничество е. Затвор.

По соца баща ми поне храната разправяше, че е ОК.

Пак кирливи ги държали, пак простотии.

Какво има да ми обясняваш. Набутват ни като добичета, очакват да им се кълна с цена на живота.

Крадливи нищожества!

преди 34 минути, dioib написа:

защо си против казармата?

Защото е страхливец. Както 80% от българските "мъже" дето са ербапи само в кръчмата, на улицата и тук! И дето всички казват, че НАТО трябвало да ги пази! То в НАТО има извънземни, дето ще пазят земляните! Ще побегнат като зайци при мобилизация, като руснаците и украинците. Виж евреите не бягат а отиват да се записват сами.

преди 6 минути, dioib написа:

На 31 февруари ще ти каже! 

преди 2 минути, чичо Сашо написа:

Защото е страхливец. Както 80% от българските "мъже" дето са ербапи само в кръчмата, на улицата и тук! И дето всички казват, че НАТО трябвало да ги пази! То в НАТО има извънземни, дето ще пазят земляните! Ще побегнат като зайци при мобилизация, като руснаците и украинците. Виж евреите не бягат а отиват да се записват сами.

Еми ще бягам бе, прав си. Не от страх.

Не държа на вас, нито сте ми народ ни родина.

Май ната му на старата къща, нищо друго не ме свързва със субекти като Ристу шапкара. За тия ли да си давам живота? Прав си, няма да ви пазя. Младото поколение 5 пари не дава за вас!

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Пак кирливи ги държали, пак простотии.

Ей не така младеж. Имаше си ден за баня. Отделно на сутрешна проверка се проверяваше хигиената и прочие. 

Ти да не би да те е било срам да се къпеш заедно с другите???  Толкова ли женствено си изглеждал??? 

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Не държа на вас, нито сте ми народ ни родина.

Ами ставай и се махай? Заминавай в друга държава. Тука страхливци и предатели не ни трябват!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.