Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилнята на Иван

Featured Replies

преди 23 минути, IvanKirov написа:

По соца още от 1-ви клас ни помъкваха по ясаци, акорди, бригади, съботници, абе все мотики и ръчен труд.

Викаш 1983 е било това. :) Нещо на 47 да те хваща склерозата е опасно. Така като си я подкарал на 48 ще получиш или инфаркт или инсулт. По полека бе Иванушка ..... :) 

Доволно млади ора изпратих ..... се теб ли да ти мисля??? Отгоре на това .....:lol6:.... та ти си дърт вече за повторно да си в казармата :laughing5:

Братовчеда и той се репчеше преди да навърши 50, но като мина вече си пази здравето, т.е. веч не го вълнува политиката. 

Но като тръгне да разправя за ония времена ..... ех .... какво ли е е е тъковал и прочие .... :) 

Ясно = девствен си!!! Или може би само от към правилната страна. :) 

Лошо, седларов, лошо Иване ... още те боли ..... :) 

преди 18 минути, IvanKirov написа:

Гладната виденова зима ме хвана студент

Глад в София не е имало тогава!!! Именно тогава се изкарваха много пари. Ти, какво, къде си следвал??? В Свищов ли??? 

• Отговори 760
  • Прегледи 41,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най накрая се намери един добър човек да направи тема за Иванчо - обожателя на казармата и всичко останало свързано с нея. Иванчо!   Не забравяй да благодариш на човека.

• Колев 74
    Колев 74

Няма ли тук с кого да се дърляш бре? Излиза, че не някой от нас те вика из темите, а ти сам си ни търсиш. Така личи от горе написаното от теб.

• То една тема му е малко ти за един пост говориш  

Публикувани изображения

@IvanKirovУвеличават заплатите на IT до 20 000

Цитат

Заплатите на ИТ специалистите у нас са в изключително широки граници, показват данните от обявите в сайт, собственост на компанията DEV.BG. Възнагражденията в него варират от 800 лева до 20 000 лева. Разликата се дължи на различните нива на специалистите - от такива без опит, до ръководители на екипи, както и на разнообразието от подсегменти в бранша, коментират от компанията.

https://m.dir.bg/it/tehnologii/firmite-sa-gotovi-da-plashtat-po-20-000-leva-mesechno-na-it-spetsialisti

преди 21 минути, AAUUXX написа:

Увеличават заплатите на IT до 20 000

Иииии... кво?

Тебе какво те касае? Пак ли в чужда паничка гледаш?

Почти всички курсове за ИТ имат безплатен вариант. Па седни, па учи.

Цитат

Пенчо бре чети - Пенчо не чете.

Пенчо бе учи - Пенчо пак неще.

Ходи та се май, ходи да играй.

Иска да яде, няма откъде.

Цяла тема отворили да квичат по баничките за 10 стинки, дето ставаха на гумени като замръзнат.

преди 4 часа, dioib написа:

Ясно = девствен си!!! Или може би само от към правилната страна

Сега като те напсувам и точно като гейче ще хукнеш да се оплакваш. Наплюваш другарче, като те ошамари, ходиш да ревеш на другарката!

преди 4 часа, dioib написа:

Глад в София не е имало тогава!!! Именно тогава се изкарваха много пари. Ти, какво, къде си следвал??? В Свищов ли??? 

В Свищов са икономисти, аз учих за ИТ. Един на 12 се класирахме тогава, тоя единия бях аз. С почти отличен на приемния изпит.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Цяла тема отворили да квичат по баничките за 10 стинки, дето ставаха на гумени като замръзнат.

А сега гуменките стават на баничка кат замръзнат :speak:

току-що, AAUUXX написа:

Мислим да станем и язе IT :rolleyes:

Мястото ти е сторено, ама ти време минало.

Цитат

Станке ле, голям гяволо, стори ми място да седна, стори ми място да седна, до твойто дясно коляно.(x2) Байне ле, бате Иване, мястото ти е сторено, мястото ти е сторено, ала ти време минало.(x2) Станке ле, голям гяволо, не гледай Станке времето, не гледай Станке времето, най-гледай Станке имане.(x2) Байне ле, бате Иване, мухъл ти яло златото, вълци ти яли стадото, като ти време минало.(x2)

Още на: https://textove.com/dzhena-zdravko-mandadzhiev-stanke-li-golyam-gyavolo-tekst
Благодариние на textove.com

току-що, AAUUXX написа:

Времето е наше бре ,как ше е минало :rolleyes:

Ваше е било  на мойта новобранска.

Каквато не съм правил.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Мислим да станем и язе IT :rolleyes:

Къдя гу туй

И язе сакам

преди 18 минути, AAUUXX написа:

Иван знае гдея го тва ИТ :speak:

Това не беше ли филм на Спилбърг?

sci-fi et GIF by MANGOTEETH

82441cfcf7babb30719e2ea88b46f06e,621abe7

преди 22 минути, IvanKirov написа:

Мразя ви бе.

То е ясно, но не постъпвай като жена. ;) 

Това ли ти е специалността??? 

Считаш, че Иновативните Технологии  трябва да обслужват омразата ли??? 

преди 4 минути, dioib написа:

То е ясно, но не постъпвай като жена. ;) 

Това ли ти е специалността??? 

Считаш, че Иновативните Технологии  трябва да обслужват омразата ли??? 

Ми нали се чудите що сипвам на шапкарите.

Соцът се крепеше на фуражки. Живееха на гърба ни.

Аман! Бесните баби като искат военщина - да ходят те. И верно да си спазят заканата, да ходят да рушат украински градове! Да се отърве светът от тая плява!

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Ми нали се чудите що сипвам на шапкарите.

Ти не сипваш, а им даваш д-ту си. :) 

Разбрах, мазохист си.  

току-що, dioib написа:

Ти не сипваш, а им даваш д-ту си. :) 

Разбрах, мазохист си.  

И поради що реши така?

Нека четат младите, да си решават дали да подкрепят копейки. Седмица да походят некъпани, после да си представят какво е след месец юркане в юлската жега.

Копейската тема е най-голямата в Нета, фюрерът дори ни беше зачислил дневален при нас. Избяга с писъци.

Не е безплоден трудът ми. Само ти се струва така.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

И поради що реши така?

Защото само мазохист постъпва по твоя начин!

току-що, dioib написа:

Защото само мазохист постъпва по твоя начин!

Мазохизъм е да разправяш как са те мачкали като животно, и в резултат си станал мъж.

Нормална човешка реакция е да ги храня докато съм жив. Не само в този форум.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Мазохизъм е да разправяш как са те мачкали като животно, и в резултат си станал мъж.

Нормална човешка реакция е да ги храня докато съм жив. Не само в този форум.

Е, ти го потвърди, т.е. тебе са та мачкали в казармата. ОК. 

Само, че във вашите садо-мазо отношения не виждам иновативното, което говори, че не си станал мъж, а евнух с голямо Д. :) 

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Какво е менюто за днес ? Като вчера или ше правиш нова постановка?

Истината и само истината.

Това е менюто. Кражби, не-дисциплина, унижения денонощно, мирис на некъпано. Далавери в поделенските лафки, хем ни краднат храната, хем я продават в личните си кръчми, хем ни носят закуски в лафката. 2 отделни лафки имаше само в нашето поделение, смятай! Колкото мини сватба похарчих там, за да оцелея. Ха умножи го по набор от 500 човека, и по 2 пъти годишно им карат нов.

преди 3 минути, dioib написа:

Е, ти го потвърди, т.е. тебе са та мачкали в казармата. ОК. 

Само, че във вашите садо-мазо отношения не виждам иновативното, което говори, че не си станал мъж, а евнух с голямо Д. :) 

Хихи, кой не е мачкан в казармата? Няма и един.

Чест и дълг ги разправяйте на глупавите си жени, понеже нямате други лични постижения.

Ако им кажете истината, че са се отнасяли с вас като с добитък... какво ще си помисли тъпата буля? Въх, с какво нищожество живея, че и му слугувам.

А тъй големия рамбо, превземали враговете по 5 на нож, а в реалния живот - съсели! Шефът му го прави на 2 стинки, за минималната на месец. Щот по-малко не може! 🙂

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Истината и само истината.

Така, ОК, значи пак си приготвил садо-мазо. Пак ще има пернишки мартеници. :)  

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Хихи, кой не е мачкан в казармата? Няма и един.

Който не е бил мацка. :) 

Се, к;во, чакаш Ристу да му свирнеш на дудука му ли или чичото да отвориш бузки.?! :) 

преди 22 минути, dioib написа:

Който не е бил мацка. :) 

Се, к;во, чакаш Ристу да му свирнеш на дудука му ли или чичото да отвориш бузки.?! :) 

Всички ходехме като прасета, всички поддържахме градинки в нищото. Няма такъв да не е мачкан.

Като дойде врагът ще има заклели се орди, обучени градинари. Ще им поддържаме гюловете пред двореца на султана. В туй ни обучиха.

преди 25 минути, IvanKirov написа:

Всички ходехме като прасета, всички поддържахме градинки в нищото. Няма такъв да не е мачкан.

Като дойде врагът ще има заклели се орди, обучени градинари. Ще им поддържаме гюловете пред двореца на султана. В туй ни обучиха.

Викаш това ви даде демокрацията. ОК. :) 

И време е мразещите да вземат властта ли? Това ли ти е иновативната мисъл??? :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.