Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилнята на Иван

Featured Replies

преди 1 час, dioib написа:

Обслужвам и жена си все пак. ;) Без предпазни средства, т.е. не през нета. :) 

Да бе пуснал една ,две снимки че да ти повярват хората от темата. Много се излагате бе момчета!

• Отговори 760
  • Прегледи 41,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най накрая се намери един добър човек да направи тема за Иванчо - обожателя на казармата и всичко останало свързано с нея. Иванчо!   Не забравяй да благодариш на човека.

• Колев 74
    Колев 74

Няма ли тук с кого да се дърляш бре? Излиза, че не някой от нас те вика из темите, а ти сам си ни търсиш. Така личи от горе написаното от теб.

• То една тема му е малко ти за един пост говориш  

Публикувани изображения

преди 9 часа, Hristo52 написа:

@dioib   "Специалиста високотехнологичен"  Да не да го наскърбиха? Седи на линия ама не пише от 6 часа? да не да е получил скръбна вест! :lol6:

large.000000(8).jpg.2bd829095e6477f77ef068a419104a8a.jpg

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Тоя дето се разпищя на Калин, в тая тема, аз съм му плащал, за да му работя каторжен труд.

Тъй са научени, побесняват ако им искаш нещо в замяна на труда си.

Тоя или оня ги пращай в твоя нужник бе Иване!!! ;) 

Прие съм аргументите ти!!! 

НО ай като се изхождаш и/или прочие без вопли .... се .... ей тъй чуииитееее меееее .... :) 

преди 1 минута, dioib написа:

Тоя или оня ги пращай в твоя нужник бе Иване!!! ;) 

Прие съм аргументите ти!!! 

НО ай като се изхождаш и/или прочие без вопли .... се .... ей тъй чуииитееее меееее .... :) 

Може ли да пишеш по-грамотно?

Пиян ли си сутрин или друсан?

преди 35 минути, IvanKirov написа:

Може ли да пишеш по-грамотно?

Пиян ли си сутрин или друсан?

Спрямо другия си пиша как си преценя! Не ползвам кавички и т.н. 

За разлика от теб, то, аз не съм опиянен от егото си. Нито се друсам, ни пускам ритъм други да се друсат. 

Ти си по друсането в нужника. Просто считаш, че в друг нужник е по-убаво. :) Що??? :) 

преди 5 минути, dioib написа:

Спрямо другия си пиша как си преценя! Не ползвам кавички и т.н. 

За разлика от теб, то, аз не съм опиянен от егото си. Нито се друсам, ни пускам ритъм други да се друсат. 

Ти си по друсането в нужника. Просто считаш, че в друг нужник е по-убаво. :) Що??? :) 

Ти си знаеш, ама не ти се разбира.

преди 26 минути, IvanKirov написа:

Ти си знаеш, ама не ти се разбира.

И смяташ, че желая да ми се разбира ли? :laughing5:

= Това говори само, че не си интелигентен! Нищо друго!!! :) 

п.п. Ристьоооооо пудредил си на иванушкъъъъ мозъкъъъ беееее .... :) Намирай и го копааааййййй.... :) НО .... сам .... :) Не моли Калин да го правиии бееее .... :) 

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Отписвам се за 12-ти път от темата, и само някой да е посмял да ме извика!

Сърдете се после на него!

Вашето желание е прехвърлено тук. Моля изчакайте дядо поп да се върне от други задължения.

До тогава стойте в тази тема. Тя е по-удачна за менталното ви състояние и не ще ви навреди допълнително. 

Успех!

преди 1 час, IvanKirov написа:

Изтрил си ама алерта при мене седи. 

Хем ме викате, продължавате да клеветите по мене, хем квичите като дойда да ви насипя. 

Ето оттеглих се, пак ме викате. 

Дърти мъже това, не е в първи клас да речеш!

Помислих си пергиши, ама няма да го кажа!

Къф алертъ въ??? Мани си известиятъ ве! Уж си кампютурну гръмоте ве .... и туй ли да те науча къ се прави, Ъ??? 

Сложи в подписа си: Не ме безпокойте моля! С лабилна психика съм!!! Много съм болен и не ви шъ ни нуждата, ни казармата, ни да ма викате по ен-на брой пъти в чужда тема!!! 

Иване, с отстъпление не ке стане!!! Ползвай си знанията по предназначение!!! Не са кефи на чужди нужди и сладо-предлагащи се!!! 

В другата тема си имат голямо Д, то е по-убаво и не ке сакат да гледат ка твое мало д се върти къ разгонена козичкъ. 

Мхм ... изкушаваш ги ва бе иванушкъ .... те загорели и къ видят тесно д налитат къ мухи нъ лае@нъ. 

Съвет: Ползвай си ценза за друго, а не само да си вириш малкото д и показваш голямото си Его!

И друго: То вено никой не може да те научи на интелигентност, но поне малко мисли, а не се напъвай!!! Всеки напън ти причинява болка, а тя води до страдание, а там пък те дебнат един псевдо-будисти!!! И верно ке намериш четвъртия път към своето прераждане!!! :) 

преди 4 часа, IvanKirov написа:

Изобщо не ми е зор. Нацвъкал ми е нахилени емотиконки под всички мои постове. Тоя се напушва още от сабахлем. 

Мър сък, спри да лъжеш и клепаш, все на пед алска основа. Писнахте на всички с педера стиите си. 

Мразя шапкарските порядки още от първи клас като ни третираха като добитък. Това не значи, че съм гей като вас. 

Нормален човек съм, виж не е нормално да си туриш в подписа как ще издирваш и изтребваш негодници, като Ристу. И за него негодник е който не ще да му ходи по г ъза и да му прислугва. 

За байти Ристя, хм .... туряй го в своя си нужник. Ко се чудиш!? = Да схваща, че и той не у ред со менталното си здраве!!! 

Мхм ,,, ей ... бъл си умен и грамотен???? Сещай се ти!!! Другите нема как да се сетят, щото са .... 

преди 3 минути, dioib написа:

Къф алертъ въ??? Мани си известиятъ ве! Уж си кампютурну гръмоте ве .... и туй ли да те науча къ се прави, Ъ??? 

Сложи в подписа си: Не ме безпокойте моля! С лабилна психика съм!!! Много съм болен и не ви шъ ни нуждата, ни казармата, ни да ма викате по ен-на брой пъти в чужда тема!!! 

Иване, с отстъпление не ке стане!!! Ползвай си знанията по предназначение!!! Не са кефи на чужди нужди и сладо-предлагащи се!!! 

В другата тема си имат голямо Д, то е по-убаво и не ке сакат да гледат ка твое мало д се върти къ разгонена козичкъ. 

Мхм ... изкушаваш ги ва бе иванушкъ .... те загорели и къ видят тесно д налитат къ мухи нъ лае@нъ. 

Съвет: Ползвай си ценза за друго, а не само да си вириш малкото д и показваш голямото си Его!

И друго: То вено никой не може да те научи на интелигентност, но поне малко мисли, а не се напъвай!!! Всеки напън ти причинява болка, а тя води до страдание, а там пък те дебнат един псевдо-будисти!!! И верно ке намериш четвъртия път към своето прераждане!!! :) 

Не мога да чета толкова неграмотни тъпни, ако искаш комуникация с мене пробвай пак. Цял ден ли седиш напушен?

току-що, IvanKirov написа:

Не мога да чета толкова неграмотни тъпни, ако искаш комуникация с мене пробвай пак. Цял ден ли седиш напушен?

Свиквай!!! И на мен не ми харесва какво пишеш ти, но се оправям някак си. 

Успех!!!

Свиквай!!! И на мен не ми харесва какво пишеш ти, но се оправям някак си. 

Успех!!!

Ма не ти чета дрисните бе!

Пиши си, като те влече! Удари още един масур!

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Ма не ти чета дрисните бе!

Пиши си, като те влече! Удари още един масур!

Свиквай!!! Това е твоя нужник!!!

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Те си ги знаят тия неща, паразити и мерзавци са. Просто им липсват времената, като им бяхме роби. 

Нарицателният шапкар откровено се възмущаваше от цивилни млади. Кво повече да коментираме. 

Искат ни пак роби, туй им е болката, за това заплашват у всяко мнение. 

Иване какво прави масура ти в друга тема??? После да не те привикват ... мхм ... 

Моля покажете култура!!!

преди 17 минути, dioib написа:

Свиквай!!! Това е твоя нужник!!!

Темата не съм я отворил аз, ама нямам против. Само да си знаеш, че не се чете твоето, от гнусен правопис. Пиши си не ми пречиш!

преди 18 минути, dioib написа:

Иване какво прави масура ти в друга тема??? После да не те привикват ... мхм ..

Ми отписах се бе! Само след 10 мин. ми виси хабер, че някой пак ме споменал, и изрично ме вика!

Ми отписах се бе!

Да те учак как да не те безпокоят ли искаш??? Не си усвоил интерфейса на платформата ли? Не знаеш как се блокират някои неща или пък се пренасочват ли? 

Упрекваш ме, че съм неграмотен, но явно не разбираш нито от IT, нито да боравиш с готов продукт!!!

Мусрурбирай си!!! Не ми пречиш!!! 

Да те учак как да не те безпокоят ли искаш??? Не си усвоил интерфейса на платформата ли? Не знаеш как се блокират някои неща или пък се пренасочват ли? 

Упрекваш ме, че съм неграмотен, но явно не разбираш нито от IT, нито да боравиш с готов продукт!!!

Мусрурбирай си!!! Не ми пречиш!!! 

Баси как си се нагърмял не е истина. Всяка втора дума с грешка. 

12 пъти се отписвам вече, само минути след това пак ме викате. 

Хем квичите като дойда, хем ме викате после. 

Последно какво правим? Дрън дрън темата не ми е интересна, в оригиналния ѝ вид. Нямам против да не я виждам. Спрете да ме викате и си пускайте клипчета, не ми пречите. 

Последно какво правим?

Любов. Не ти харесва ли??? 

но явно не разбираш нито от IT, нито да боравиш с готов продукт!!!

Сега ли го разбра?

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Сега ли го разбра?

Няма значение кога съм го разбрал. И на него помагам. ;) В друг смисъл обаче!

преди 22 минути, dioib написа:

Няма значение кога съм го разбрал. И на него помагам. ;) В друг смисъл обаче!

Тоз пък си мислил, че помага. 

В Япония дядките като се пенсионират, нареждат се по 2-3 на кръстовище, безплатни регулировчици. 

Повече пречат ама както и да е. 

преди 32 минути, IvanKirov написа:

Тоз пък си мислил, че помага. 

В Япония дядките като се пенсионират, нареждат се по 2-3 на кръстовище, безплатни регулировчици. 

Повече пречат ама както и да е. 

Отивай там. Какво се моткаш тук!!!

Не знаех, че си и инфант. Но, това не ми пречи!!!

преди 7 минути, rado_svet написа:

Не ми пука какъв съм, живея си както знам.

Ако ти пука дали си на върха, катери се.

Аз съм в живота си и го живея, а които не сте – бягайте от него и се "катерете" за замяна на реално самочувствие, което никога не сте имали и няма да имате никога.

Тогава се приобщи към Иван. Той ги по-разбира нещата и му помогни да излезе от нужника си.

Успех!

п.п. Направете си мъжка група!!! Там си обсъждайте проблемите и темите които ви вълнуват!!! 

преди 1 час, IvanKirov написа:

Понякога четеш ли какво пишеш???

Ми не съм виновен, че съм се родил в робско време. 

Сега съм доволен, че махнаха 90% от соц принудите. 

Недоволните сте вие. Трябва самИ да си вдигате фасовете. На Ристу и щерка му не ще да му слугува. 

Кое не е вярно бе Ристу? Лагери ли нямаше, десетки хиляди ли не избиха. Ще ли ти е хубаво, извергът просто да хареса щерка ти, да я замъкнат в леговището, и да я убият по особено жесток начин. Щото и такъв случай има, описан е на няколко независими места. 

Или много хубаво ти беше, да си от страната на извергите?

В момента тествам един компютър, ремонтирам си колелото навън, после като мръкне ще инсталирам едни микросървиси. 

Ама не е за вашите глави, с една гънка от фуражката. 

Иване, какво пак си размахваш масура някъде??? Нямаш ли рационално мислене??? 

преди 34 минути, dioib написа:

Отивай там. Какво се моткаш тук!!!

Нали тема ми отворихте, ти си тоя дето се мотка. 

Нали искахте да си пускате клипчета, гледам да не ви се бъркам в дъра-бъра. 

Май не можеш без мене!

Нямаш ли рационално мислене??? 

Не.

Не.

А Ирационално?

преди 35 минути, dioib написа:

п.п. Направете си мъжка група!!! Там си обсъждайте проблемите и темите които ви вълнуват!!! 

Я пак виж  в коя тема пишеш, и кой ми я отвори!

току-що, dioib написа:

А Ирационално?

Съвсем не. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.