Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилнята на Иван

Featured Replies

преди 5 минути, Гражданин написа:

Да ама те са неща, които отдавна се продават на пазара и не ни трябват повече тесни връзки между китайски и български политици. Тези срещи са геостратегически. Китай няма интерес от ЕС и от НАТО, следователно му е стратегия да ухажва анти ЕС и анти НАТО партийки. 

А, Байдън, твоят господар, какво каза при посещението на китайския президент?

• Отговори 760
  • Прегледи 41,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най накрая се намери един добър човек да направи тема за Иванчо - обожателя на казармата и всичко останало свързано с нея. Иванчо!   Не забравяй да благодариш на човека.

• Колев 74
    Колев 74

Няма ли тук с кого да се дърляш бре? Излиза, че не някой от нас те вика из темите, а ти сам си ни търсиш. Така личи от горе написаното от теб.

• То една тема му е малко ти за един пост говориш  

Публикувани изображения

преди 48 минути, Гражданин написа:

Да ама те са неща, които отдавна се продават на пазара и не ни трябват повече тесни връзки между китайски и български политици. Тези срещи са геостратегически. Китай няма интерес от ЕС и от НАТО, следователно му е стратегия да ухажва анти ЕС и анти НАТО партийки. 

За Китай ЕС е голям пазар ,как да няма интерес :eek:

преди 20 минути, AAUUXX написа:

За Китай ЕС е голям пазар ,как да няма интерес :eek:

Чисто геополитически Китай няма никакъв интерес от огромни и мощни свръхобразувания като съюзи тип ЕС, защото не участва в тях. Няма обаче проблем, ако има много на брой малки, но добре платежоспособни държави. Т.е. Китай работи в 2 посоки, подривна дейност в тези съюзи както и Русия няма интерес от това, че ЕС малко или много може да действа налагайки санкции. Но ако са много на брой, независими една от други държавици, няма как те по отделно да имат такъв ефект. Същият Китай подслушва с ТикТок и промотира на младежите от западните страни деморализиращи клипчета, туъркове и други безумни неща целящи опростачване и тотална малоумизация и свърх сексуализация, с която да предизвиква демографска криза (хората не искат да правят деца като им се рекламира само секс и леки удоволствия още от най-ранна детска възраст.). И списъкът може да продължава още. Китай трябва да си остане надалеч. Вижда се вече какво прави в Африка, чети за инфраструктурните им проекти заробващи африканските държави с милиарди, сградата на африканския съюз, която била строена от китайски изпълнители и цялата била в бръмбари и всякакви подслушвателни устройства...

преди 1 час, Гражданин написа:

Чисто геополитически Китай няма никакъв интерес от огромни и мощни свръхобразувания като съюзи тип ЕС, защото не участва в тях. Няма обаче проблем, ако има много на брой малки, но добре платежоспособни държави. Т.е. Китай работи в 2 посоки, подривна дейност в тези съюзи както и Русия няма интерес от това, че ЕС малко или много може да действа налагайки санкции. Но ако са много на брой, независими една от други държавици, няма как те по отделно да имат такъв ефект. Същият Китай подслушва с ТикТок и промотира на младежите от западните страни деморализиращи клипчета, туъркове и други безумни неща целящи опростачване и тотална малоумизация и свърх сексуализация, с която да предизвиква демографска криза (хората не искат да правят деца като им се рекламира само секс и леки удоволствия още от най-ранна детска възраст.). И списъкът може да продължава още. Китай трябва да си остане надалеч. Вижда се вече какво прави в Африка, чети за инфраструктурните им проекти заробващи африканските държави с милиарди, сградата на африканския съюз, която била строена от китайски изпълнители и цялата била в бръмбари и всякакви подслушвателни устройства...

Казваш че трябва да са в съюз Китай с ЕС за да имат пазар с тези държави :speak:

Дай пример и се откажи от всичко което е произведено или свързано по някакъв начин с Китай :D

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Казваш че трябва да са в съюз Китай с ЕС за да имат пазар с тези държави :speak:

Дай пример и се откажи от всичко което е произведено или свързано по някакъв начин с Китай :D

Не, нищо подобно не съм казал. Казах, че Китай няма интерес от силен ЕС, точно както и Русия няма интерес от силен ЕС.

Но ти извърташ мненията ми така, че да създаваш впечатление, че аз поради някакви малоумни съображения няма да ползвам китайски стоки. Аз ти казах точно обратното, нямам против китайските стоки, имам против техният тоталитаризъм да дойде тук като поради някаква причина обменят опит с български политически лидери. Или ти мислиш, че копейката много разбира от китайски технологии и преговаря за повече хуавей и шаоми? Дружбата с тоталитарен Китай няма да ни докара нищо друго освен тоталитаризъм.

преди 10 минути, Гражданин написа:

Не, нищо подобно не съм казал. Казах, че Китай няма интерес от силен ЕС, точно както и Русия няма интерес от силен ЕС.

Никоя държава няма интерес от силна конкуренция.

преди 28 минути, AAUUXX написа:

Никоя държава няма интерес от силна конкуренция.

С това потвърждаваш че Китай няма интерес от силна конкренция (ЕС), с което признаваш и това, което казах.

преди 9 минути, IvanKirov написа:

мързелив, безкнижен, нагъл, некадърен един кран да си смени. Ристу.

Она на 40 дето го издържа май ка му е от агитка ,кари. Вашата. Сещаш ли се кой е? Пуска водата след другите май муни.

Момко ко пак си вееш масура??? :) 

Па по-хубав дилър не си ли намерил??? :) 

преди 3 минути, IvanKirov написа:

И всичко туй за нормален пролетарий, не за врагове, и буржоазия. Мене точно по тия релси щяха да ме засилят, ако червените уроди не се бяха махнали. 8 месеца събираш за ТВ, ако не ядеш и не ползваш какви да е ресурси. 

Иване, не се ли усещаш, че всяка анти реклама на соца те прави социалист??? 

Отделно, че след като не си избягал от тук, то си национал социалист?? = фашизъм!!! 

И считаш, че това  е хубаво ли??? 

току-що, dioib написа:

Иване, не се ли усещаш, че всяка анти реклама на соца те прави социалист??? 

Отделно, че след като не си избягал от тук, то си национал социалист?? = фашизъм!!! 

И считаш, че това  е хубаво ли??? 

Тебе не те ли отпуска поне вечер тая друсалка, малко от малко понякога. 

Нищо не ти разбирам. 

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

По-скоро Иван Киров. Това, което си описал.

Ко пак го изтипурка в другата тема, Ъ???

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Тебе не те ли отпуска поне вечер тая друсалка, малко от малко понякога. 

Нищо не ти разбирам. 

Защото твоя дилър те е опиянил!!! Витаеш и се носиш като "рядко щастие".

ОК, но на мен това не  ми пречи!!!

КЮ!!!

• 1 месец по-късно...

@andiay, виж къв съм лузер ве, яла тука да ми обясниш ве!

Природа! Май съм тъп, оная дума все я забравям как се казваше. 

Яла да ми обясниш!

Няма ли тук с кого да се дърляш бре?

Излиза, че не някой от нас те вика из темите, а ти сам си ни търсиш. Така личи от горе написаното от теб.

преди 1 час, Колев 74 написа:

Няма ли тук с кого да се дърляш бре?

Излиза, че не някой от нас те вика из темите, а ти сам си ни търсиш. Така личи от горе написаното от теб.

10 пъти ви снимах, нужникарчето как ме вика официално, ей така @IvanKirov. Taя сутрин ме споменахте няколко пъти. 

Права е лелята, дето ѝ дрънчи нещо в главата, както се изрази. Трябва да има тема, да си пускате песнички да се поздравявате в Нета, все едно да си подарявате камъчета на плажа, и листе в гората. 

Ползвам форума за дъска за обяви, не че си ми затрябвал лично ти. 

Обратната селекция си е казала думата, ИТ форум поддържа Калин, в програмистката му тема питат някой да им реши задачките. Откак компютрите се научиха да пишат код, и това замряло. Бановете все при нас седят, прави се, че не вижда как ни псувате и заплашвате в почти всеки пост. 

Копейка до копейка сте останали, страшното е, че и наборът ми се окопейчил. Една мома 2 г. по-малка от мене, и аверче на мойте години, квичат за Тато. От различни прослойки са, единият земеделец, госпожата е мениджър в огромна финансова корпорация в София. 

Не си ми притрябвал такъв възмъжал, търкайки нужници със счупено стъкло, сапунки с паста за зъби, бръснал портрета на Ботев. 

Жалко, че имаме и общо хоби. 

@andiay ви наказва, цупи се като бебе, не ще да си завърши приказката. Щото ми стана интересна. 

Те такива соц дядки, за кво сте ми!

преди 21 минути, IvanKirov написа:

10 пъти ви снимах, нужникарчето как ме вика официално, ей така @IvanKirov. Taя сутрин ме споменахте няколко пъти. 

Права е лелята, дето ѝ дрънчи нещо в главата, както се изрази. Трябва да има тема, да си пускате песнички да се поздравявате в Нета, все едно да си подарявате камъчета на плажа, и листе в гората. 

Ползвам форума за дъска за обяви, не че си ми затрябвал лично ти. 

Обратната селекция си е казала думата, ИТ форум поддържа Калин, в програмистката му тема питат някой да им реши задачките. Откак компютрите се научиха да пишат код, и това замряло. Бановете все при нас седят, прави се, че не вижда как ни псувате и заплашвате в почти всеки пост. 

Копейка до копейка сте останали, страшното е, че и наборът ми се окопейчил. Една мома 2 г. по-малка от мене, и аверче на мойте години, квичат за Тато. От различни прослойки са, единият земеделец, госпожата е мениджър в огромна финансова корпорация в София. 

Не си ми притрябвал такъв възмъжал, търкайки нужници със счупено стъкло, сапунки с паста за зъби, бръснал портрета на Ботев. 

Жалко, че имаме и общо хоби. 

@andiay ви наказва, цупи се като бебе, не ще да си завърши приказката. Щото ми стана интересна. 

Те такива соц дядки, за кво сте ми!

От как си се регистрирал, до ден днешен ти зная репертоара на опяване. Това ми говори само едно, но е много неприятно - изоставено дете от родителите си. 

А и по назад в една от темите, сам го споменаваш. Както казва Andi......ПРИРОДА. Срещу нея, нищо не може да направи човек!

преди 18 минути, Колев 74 написа:

От как си се регистрирал, до ден днешен ти зная репертоара на опяване. Това ми говори само едно, но е много неприятно - изоставено дете от родителите си. 

А и по назад в една от темите, сам го споменаваш. Както казва Andi......ПРИРОДА. Срещу нея, нищо не може да направи човек!

Разбирам защо няма и жена. Или партньор. Мъж.  Той или тя, кой ще го търпи.

преди 35 минути, АСПЕКТ написа:

Според мен е женен за РистУ.

преди 33 минути, АСПЕКТ написа:

Сапунките са ви в душата. 

Кво те интересува имам ли нямам жена, като ти самия си сам тарамбука в турско гето, на нечия издръжка!

преди 52 минути, Колев 74 написа:

Не печелите! Опитайте пак!

преди 52 минути, Колев 74 написа:

Еми природа. Аз съм техничар, той учил за говно-леяр. Празни науки, правят дудуци на някой, да ги уреди на някоя обществена поръчка! 

Сам на пазара на труда е кръгла нула. Сам не може да ми обясни, какво точно му е занаятът!

преди 26 минути, IvanKirov написа:

Сапунките са ви в душата. Кво те интересува имам ли нямам жена, като ти самия си сам тарамбука в турско гето, на нечия издръжка! Не печелите! Опитайте пак!

Еми природа. Аз съм техничар, той учил за говно-леяр. Празни науки, правят дудуци на някой, да ги уреди на някоя обществена поръчка

Сам на пазара на труда е кръгла нула. Сам не може да ми обясни, какво точно му е занаятът!

После се чудиш, защо имаш БАН.

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

После се чудиш, защо имаш БАН.

БАН щото не е сърбал попарата на червените дядки, затуй бановете все при нас седят. 

Нито ти, нито той, сте зависили на 100% от червен малоумник. Затуй сте курназ за соца, щото не сте го и сънували. Бабите ви разправяли, щото тогаз били моми. 

преди 6 минути, Колев 74 написа:

Той освен Бан , ще си изкара като че ли и нещо друго ми се струва.

Какво например?

Ето, не ви закачам в говорилнята, кво още искате?

Тотално соц форум се е заформило, шакпари беснеят, смятат, че им принадлежим. 

Да дойда да ти поробувам още 6 месеца, ако искаш?

Забеляза ли как внезапно ви замря темата? Че и тия другите, дето пиша, като не ги прекопавам и поливам. 

преди 12 минути, IvanKirov написа:

БАН щото не е сърбал попарата на червените дядки, затуй бановете все при нас седят. 

Нито ти, нито той, сте зависили на 100% от червен малоумник. Затуй сте курназ за соца, щото не сте го и сънували. Бабите ви разправяли, щото тогаз били моми. 

Какво например?

Забеляза ли как внезапно ви замря темата? Че и тия другите, дето пиша, като не ги прекопавам и поливам. 

Поливай бре Иванчо, но на село, в градината. Тук, ВСИЧКИ са ти ударили гръб.

преди 4 минути, Колев 74 написа:

Поливай бре Иванчо, но на село, в градината. Тук, ВСИЧКИ са ти ударили гръб.

Червени дядовци, ако почнат да идат на моя акъл - почва да ми свети аварийната лампа. 

Всичко е наред, обратната селекция си е казала думата. 

Няма и един ИТ колега, да се нахраним професионално, да ми напълни душата. 

Само едни кърлежи останали, дето ми се зъбят колко хубаво щели да ми вдигнат данъците. 

Оня новия дето се включи, вика за 5 неща не съм бил прав, ама не рачИ да дойде, да ми каже какви са. 

С вас кво да обсъждам? Колко хубаво било по бригадите. Аз малко кусах от това, не мерси! Не видях и едно хубаво. Няма начин да се разберем с вас, дори на теория. 

преди 37 минути, IvanKirov написа:

Какво например?

Точно, на мен ми разправяй. Родители, роднини пролетариати, работници, дали не сме зависими от БКП. 

Ти поне си бил в БКП.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.