Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилнята на Иван

Featured Replies

преди 51 минути, АСПЕКТ написа:

За разлика от тебе, където бълваш лайн.а всеки ден.  Като един лайномет. Докато не осереш даден човек, да му метнеш лйна по него,  подиграеш, не минава денят ти.

Не изпитвам угризения, когато не казвам нищо друго освен това, което тези хора са ми оставили като впечатление сами. Ти например сам си каза, че работиш във wc бизнеса, а от там са и карикатурите, които правя с теб, но нищо извън образа ти. Даже ако помниш съм правил и хубава история с теб и онази китна немска гара в Алпите и точните немци, които идват да попръцкат и стават по часовник, защото трябва да си хванат влака, а ти просто трбява да минеш с парфюма и мопа, ако се наложи след тях. После разбрах че wc бизнесът ти е в някаква фабрика, където не работят истинските немци ми малцинства и там може би задухът не е като на алпийската гара, но аз и преди това и след това винаги съм те уважавал и не съм се гаврил, а просто с хумористично съм украсявал някои неща, за да става смешно на всички ни.

• Отговори 760
  • Прегледи 41,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най накрая се намери един добър човек да направи тема за Иванчо - обожателя на казармата и всичко останало свързано с нея. Иванчо!   Не забравяй да благодариш на човека.

• Колев 74
    Колев 74

Няма ли тук с кого да се дърляш бре? Излиза, че не някой от нас те вика из темите, а ти сам си ни търсиш. Така личи от горе написаното от теб.

• То една тема му е малко ти за един пост говориш  

Публикувани изображения

преди 5 минути, Гражданин написа:

и точните немци, които идват идват да попръцкат като и стават по часовник

Tи мани, бил висшист по химия ми се върти из главата. Като вица за шапкара същия, на живо му е. Карикатура материализирана.

-Има ли инженер химик?

-Аз!

-Ти ще хвърляш хлор на нужника!

преди 17 часа, IvanKirov написа:

А, ейго бе, Перо. Скача дето клиентите ще се хранят. 

large.11112222(25).jpg.43a712eaa1101da250f522d4f4062439.jpg

Защо покривките са червени? Не трябва ли да са синьо/жълти???

Перо виж къде се е разположил .... хм .... на моя клек-бар. ;) Туй е моята маса и не се притеснявай.  Аз само се черпя и те .... напълно ще се разберем с Перо. :)  

Убаво кръчме .... мен ми допада .... :) Де се намира? :) Ей тъй .... да погледам как ората се хранят, че тук само гледам как ти се изхождаш. :) 

...

Към другите: Иван храни (обучава) АI, т.е. копира и поства неща от тук и прави по-умно въпросното чудо. :) 

преди 11 часа, IvanKirov написа:

Tи мани, бил висшист по химия ми се върти из главата. Като вица за шапкара същия, на живо му е. Карикатура материализирана.

-Има ли инженер химик?

-Аз!

-Ти ще хвърляш хлор на нужника!

Сега ще се подиграваме на химиците ли? Само, което ти се захванеш,  е хубаво.

преди 1 час, dioib написа:

Убаво кръчме .... мен ми допада .... :) Де се намира? :) Ей тъй .... да погледам как ората се хранят

Ми да каже ве, как му викаше нужникарчето на Ристу... А да, сетих се, вика му войник!

Да каже тоя боец сенилен, да ни покани да му направим оборот. 

Скрил се като съсел в затворена тема за соца, скрил си кръчмата като кулак, покрил се като бай Тодор в нелегалност. И  заплашва половината свят, как щял да издирва и унищожава негодници. Негодник е който не ще да му е слуга, и да му плати за което. Точно това ми се случи на мене. Фосилът не разбра, че си изтъпани GPS координатите, ама още не може да загрее къде са данните. Още малко ако заплашва с пистолета си и може да го споходи НК, улеснил е службите. 

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Сега ще се подиграваме на химиците ли? Само ти, което се захванеш е хубаво.

От мен да мине. 

- Има ли инженер - електротехник?

- Аз 

- Ти ще гасиш лампите след лягане!

преди 9 минути, IvanKirov написа:

От мен да мине. 

- Има ли инженер - електротехник?

- Аз 

- Ти ще гасиш лампите след лягане!

Нищо не схванах. Къци Вапцаров.

Come On Reaction GIF by MOODMAN

Season 6 What GIF by The Office

току-що, АСПЕКТ написа:

Нищо не схванах. Къци Вапцаров.

Ми като не си служил няма как да вденеш Ристувата простотия. 

Нямаш идея какви тъпни са измислили, поколения нищо-правячи, кърлежи и клептомани от дядото до внука. 

Лафа с мотора сигурно, и него няма да вденеш.

-Има ли моторист  в ротата?

-Аз! 

-Пали мотора и тичай в пожарната да донесеш пяна за сапунка. 

И сапунът им свидеше на тия негодяи, чистехме коридорите с пяна от пожаро гасящи помпи. 

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Ми да каже ве, как му викаше нужникарчето на Ристу...

Аз питам теб, а не другия. Ко ке кажеш или не? 

Иначе:

image.png.106c599c167f053c42c9cc63e314bec6.png След като не го е направил, то .... ОК .... няма да му ровя в неговия нужник. ;) 

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Ми като не си служил няма как да вденеш Ристувата простотия. Нямаш идея какви тъпни са измислили, поколения нищо-правячи, кърлежи и клептомани от дядото до внука. Лафа с мотора сигурно, и него няма да вденеш.

-Има ли моторист  в ротата?

-Аз! 

-Пали мотора и тичай в пожарната да донесеш пяна за сапунка. 

И сапунът им свидеше на тия негодяи, чистехме коридорите с пяна от пожаро гасящи помпи. 

Изобщо имало е нещо в тая казарма. Като те слушам тебе явно нищо не е имало.

преди 4 минути, dioib написа:

Ко ке кажеш или не? 

Пиши малко по-смислено бе, гадно е с тоя пресиления диалект!

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Изобщо имало е нещо в тая казарма. Като те слушам тебе.

Еми не бъди съсел, влей се в редиците на Тагарев. Хем ще си всеки ден у вас и ще си вземаш душ. Ще може да си приготвяш домашна храна. Не като нас половин година само на кифли и кафе. С пари от цивилизацията, инак мреш като куче. 

Великият наш войник - остриган гладен и некъпан. Тъй бяха изкривили славата от дядовците си. Мерзавци. 

Тоя нашия войник дето се тъпани да бил полковник - крие се както аз се криех като дете, кога направя беля. 

Деда ти беше ли военен бе Ристу? Обикновено си предавате занаята по наследство. Такъв кулак ли беше и той като тебе? Всичко скрито, само ушите стърчат отгоре, няма кой да се сети да ви затрие мета данните!

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Еми не бъди съсел, влей се в редиците на Тагарев. Хем ще си всеки ден у вас и ще си вземаш душ. Ще може да си приготвяш домашна храна. Не като нас половин година само на кифли и кафе. С пари от цивилизацията, инак мреш като куче. 

Великият наш войник - остриган гладен и некъпан. Тъй бяха изкривили славата от дядовците си. Мерзавци. 

Аз мога да си взема душ и без да съм при Тагаренко. Ти върви. Щом нямаш душ.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Попитах те като човек. Препрати ме към нужникара. => После се сърдиш, че ползвам друг жаргон. 

ОК, по-добре беше: Не мога, няма да кажа. 

Какво се обясняваш като л@ено?! 

Не разбра ли първия път, че това бе мъжки въпрос, че трябва да отговориш като мъж, а не като ЛГБТ?! 

Като казахме кифли.

Croissant Good Morning GIF by KUMPAN

Тагаренко давал 12 лева на ден на войниците.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Аз мога да си взема душ и без да съм при Тагаренко. Ти върви. Щом нямаш душ.

Где ме пращаш бе съсела, аз съм ходил, ти не си. Според закона за ЗВВС или както там беше, съм отслужил. 

Нали, много ви е рахат, всеки се скрил, копейки смотани, те другите да...

Той щял да ръкоплескува по телевизията. 

току-що, АСПЕКТ написа:

Тагаренко давал 12 лева на ден на войниците.

Айде отивай, наполовина на надника ти е, ама нямаш квартирни и транспорт. Ще имаш личен креват. 

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Айде отивай, наполовина на надника ти е, ама нямаш квартирни и транспорт. Ще имаш личен креват. 

13 евро на час е надника. Не, на ден. Догодина 15 евро на час. На час, не на ден. Тук е 12 лева или 6 евро на ден.

преди 4 минути, dioib написа:

Попитах те като човек. Препрати ме към нужникара. => После се сърдиш, че ползвам друг жаргон. 

ОК, по-добре беше: Не мога, няма да кажа. 

Какво се обясняваш като л@ено?! 

Не разбра ли първия път, че това бе мъжки въпрос, че трябва да отговориш като мъж, а не като ЛГБТ?! 

Не ти се разбира бе друсалка, колко пъти да ти кажа. Пишеш л@йна, после друг да ти ги чете! Научи се поне да пишеш разбираемо, тогаз ела да ми казваш кво да правя! 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

13 евро на час е надника. Не, на ден. Догодина 15 евро на час. На час, не на ден.

Аз плащах на тия негодници, за да съм там. 

Смисъл? С пари ли е било казармата?

Как можа да изтропаш чак такваз простотия! Поне на английски пиши!

преди 4 часа, dioib написа:

Добро утро! :newspaper:

Понякога съм он, понякога съм оп, понякога съм ъп, понякога съм само добър, а кога ще съм даун ... хм .... зависи дали Радка ще вземе микрофона. ;)

Смисъла е: деду поп = депо олпън фор ю. ;) ю до нот кери фор ю спирит, бъд кип ю спирт. :) Попе ис смок, нот питон. :) 

п.п. де мон, де сон, де по де не сон, де он де уни сон у ни сон ор мон то би юсър ин фор му гот. :) 

лъбъл ис гот ту би онли бег ту ю хом бе коз фор му сон ор мон ту мове агей автъ агей еври ор евро де ни ин майн пок ор джобс. :) 

преди 22 минути, АСПЕКТ написа:

Смисъл? С пари ли е било казармата?

Ристу окрал храната и банята, принуждавахме се да пазаруваме от лафките. Правеха далавера с лафкаджията, 500 човека принудени да пазаруват на завишени цени, прави му сметка какъв мазен бизнес въртяха! Няма конкуренция няма алтернатива. Няма отде да си купиш един хляб. 

преди 24 минути, IvanKirov написа:

Не ти се разбира бе друсалка, колко пъти да ти кажа. Пишеш л@йна, после друг да ти ги чете! Научи се поне да пишеш разбираемо, тогаз ела да ми казваш кво да правя! 

Абе масур, ко си вееш марсолите вееее .... плащал бил .... и ко .... като му знаеш координатите .... оди и се таковахте там со Ристьооо ... 

Масър, со марсул .... къ марсуваш из чужди тебе ко .... теб ли да ти кванат координатите и да ти го натакова ли ве?? 

Марсул со марсул .... ке тъ схеузкът ве ЛГБеТ- 

КЮ!!!

Как не се сетиха тия боклуци, да отворят частна баня в поделението. 10 левчета на къпане, ако искаш. Инак - хемороиди, не може да си седнеш на гъза, не може да ходиш нормално. Осакатиха ни от сухоежбина и мизерия. До окръжната болница ходих, бяха ми докарали зверски гастрит, от ядене само на кифли месеци наред. 

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Как можа да изтропаш чак такваз простотия! Поне на английски пиши!

Ристу окрал храната и банята, принуждавахме се да пазаруваме от лафките. Правеха далавера с лафкаджията, 500 човека принудени да пазаруват на завишени цени, прави му сметка какъв мазен бизнес въртяха! Няма конкуренция няма алтернатива. Няма отде да си купиш един хляб. 

А, ти след като не си работил и си в момента там, откъде са идвали парите, за да отидеш до лафката с завишените цени? Кой ти е давал пари?

преди 2 минути, dioib написа:

Абе масур, ко си вееш марсолите вееее .... плащал бил .... и ко .... като му знаеш координатите .... оди и се таковахте там со Ристьооо ... 

Масър, со марсул .... къ марсуваш из чужди тебе ко .... теб ли да ти кванат координатите и да ти го натакова ли ве?? 

Марсул со марсул .... ке тъ схеузкът ве ЛГБеТ- 

КЮ!!!

Б@сим@м@т@, няма и една дума да ти се разбира. Сменяй дилъра!

Б@сим@м@т@, няма и една дума да ти се разбира. Сменяй дилъра!

Ти, какво, на хубав дилър ли си попаднал?!  :laughing5:

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

А, ти след като бе работиш и си в момента там, откъде идват парите?

Казах ти, спестявания от цивилизацията. Майка ми откара на маргарин и хляб, да удържи половин годишното наборно робство, докато ме пуснат да си вадя хляба. И квартира на гаджето плащаше. 

Всеки си носеше едно джобче зашито за долните гащи. Криехме парите, щото нямаш лични вещи, тършуват из дрехите докато ни няма, и крадат. Абе затворници в чистия му вид. Солженицин е описвал точно същите неща. 

преди 1 минута, dioib написа:

Ти, какво, на хубав дилър ли си попаднал?!  :laughing5:

Поне ми се чете какво пиша, нищо, че е просташко написано. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.